32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#1279 wandoo -
sorted #1278 http://wandoo.try.hu -
BlackWolf #1277 ennek a wanadoonak vagy minek mi acime ?:) -
#1276 7.2 nforce -on. -
Alblink #1275 Mondjuk nem gondoltam at,de mondjuk 8-tol egy ftp-rol 90k-val lejohet ejfelig nem? -
Since #1274 nforce-on kinnt van, nem szedték le onnan, nem fake, tehát valószínűleg jó, vagyis inkább 95% hogy jó -
#1273 Ne legyél ebbe ilyen biztos... Azért olyan ember kéne aki T3al par perc alatt lekapja megnézni,és véleményt mond rola. Az a tuti -
#1272 hát figy, már több magyar emberkének megvan, gondolom kipróbálta ugyhogy remélem hogy jo, másként nem rakná ki -
Torry #1271 Neeeeeeee:((((((((
"Kicsi a megosztási arányod az új dolgokat csak 24 óra múlva töltheted!"
NEEE pont most!!Töltöm felfelé ezerrel max speeddel az RBR-t.! -
Since #1270 bízzunk benne :) -
#1269 szerintem ezt még senki nem tudja! -
#1268 Most akkor ez az alkoholos jol müködö? -
#1267 nem nekem jön így ... én halogatom majd későbbre ... csak kérdezte Since, hogy hogy jöhetne már le 4 cd éjfélig ... erre válaszoltam :) -
Torry #1266 Bithumen-en mikor lesz kb? -
#1265 még jó, hogy vkinek megás kapcsa van.
:) -
Since #1264 :) -
#1263 úgy hogy kurva gyorsan jön :) hangsúlyozom ... KURVA gyorsan :) ... az olyan 5 -600 kiló per szek ... minimum :) -
orkenyid #1262 ok majd szolok ha lejon akkorra most eppen 97k-val tolti -
#1261 wandoon már mind a 4 cd kint van. Én már szedem ezerrel :DDD
(mit nem adnék a 768k-ért...) -
Since #1260 lol 4cds hogy jönne már le éjfélig :) -
#1259 Kb. mikor ér le neked??? -
#1258 kiütötted üzim..
na azt akartam mondani hogy én sem szedem le most mert tök felesleges most itt éjjel küzdeni nagyon alacsony sebességgel..
reggelre úgyis egy csomó helyen fennlesz majd akkor szépen.. -
Alblink #1257 Valakinek lejon ma 12-ig?ha igen irja mar le hogy mukodik e mert akkor feleslegesen nem szedem le.elore is koszi. -
orkenyid #1256 ok -
#1255 Jó!! Megígérem!! -
orkenyid #1254 szivesen ugyis csak erre kell.
de ha majd befelyezted te is add tovabb -
#1253 szerinted ? -
#1252 Ja !!! És ha végeztem akkor majd tovább adom!!! -
#1251 nem! -
#1250 Előre is nagyon,nagyon köszönöm!!!!!
Vigyázz mert hálám üldözni fog!! -
orkenyid #1249 ha leszedtem adom -
#1248 Aki letöltötte azt nagyon szépen megkérem adja oda a kódját privát üzeneten keresztül,mert most nincs pénz a kártyámon!!Mert szombaton fogyott le mert pont ide regeltem!!(a wandoo-ról van szó!!
Nagyon szépen köszönöm!! Örök hálám annak aki oda tudja adni!!! -
#1247 arra viszont kíváncsi lennék, hogy az a vki honnan szerzi a cuccost, hogy fel tudta már tenni a wanadoora ... -
orkenyid #1246 a wanadoorol? -
#1245 szuper remélem jó lessz mert má én is töltöm -
#1244 ami már most megy fel sztem 22-re de legfeljebb éjfélre fent lesz, akkor elkezdem tölteni az 50 k-val és már délelőtt lent lesz -
orkenyid #1243 hehe en mar szedem a wanadoo-rol az elso ketto cd-t -
#1242 jól mondod.
felesleges most kapkodni. -
#1241 Én is így vagyok vele. Alcoholclone úgyis 30%-al nagyobb release mint a sima. -
#1240 hehe ... döntöttem ... szarom én le az egészet ... majd elterjed ez se perc alatt ... most nehéz csak leszedni. Gondolom holnapra lesz vagy 4 release, szóval reggel kánaán lesz. Addig sok sikert annak, aki kűzdeni akar !