32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    The Sims™ 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff bazzeg....már nem tudnak mivel pénzt kihúzni a játékosoktól?Ez már szégyen.
  • 12346
    így visszagondolázva ez az inkompatibilitás az új kiegekkel teljesen logikus:/ csak eszembe nem jutott volna sztem^^
  • Paddington
    itt először megjelent a kollekció, aztán valamivel később (ahogy kijött a kieg.) megcsinálták hozzá mégegyszer a hűtőt (meg talán a szemetest?) - külön feltüntetve, hogy kompatibilis a kieg-gel
    máshol még nem láttam, bár az lehet, hogy amiket az Évszakok után csináltak, már úgy készült, hogy megfeleljen az újabb lehetőségeknek
  • Mike
    meg kell nézni, hogy a feltöltő nem update-telte-e (de szép így leriva) a kreálmányát
  • Kodlovag
    De az én letöltött cuccaimnak a nagy része Seasons és Pets előtti, úgyhogy nálam ez probléma. Az új dolgok persze nyilván kompatibilisek lesznek.
  • Paddington
    egy hűtőt találtam eddig a letölthetők között - a HolySimolyn a Tranquility-konyháé (seasons-kompatibilis)
  • 12346
    29144, #29145:
    ahha, szal lehet ilyeneket is csinálni..:D
  • Kodlovag
    Ugyanez van a letöltött hűtőszekrénnyel. Nem lehet bele gyümölcsöt és megmaradt kaját elrakni, és utána persze elővenni sem. A letöltött tüköt nem tudod használni arra, hogy a kutyádra nyakörvet adj.
  • Mike
    de van polipszerü játék is ami vizet fröcsköl, játékgyártó állványon tudod gyártani nem is tudom már miylen fokozattal, azt tudja használni a kutya is, és akkkor nem kell a kádban mosdatni
  • 12346
    ja pff... addon káddal nem ment csak. kösz fire^^
  • 12346
    kádra klikk, és ott: "take bath", vagy "take bubble bath":/ ez meg nem kutyfürdetés^^ most olvastam én is a vágyai között, hogy fürdetné már az ebet, ott is ez a módszer van leírva, pedig hát nincs semmi fürdetésre utaló...:/ vagy vmit figyelmen kívül hagytam?
  • FiReBoY
    Kádra klikk, és ott.
  • 12346
    ismét kérdés..:) volna egy kutyám, és bebüdösödött..:C hogy kell fürdetni?
  • Mike
    köszi hogy megkerested
  • FiReBoY
    #24036 épp te írtad :)
    Ez a Seasons-nek a megjelenése.

Akkor ebből levonva a következtetés február végére-március elejére várható.
  • Mike
    tavasz
    mondjuk márvius idusa

olvass vissza mikor jelent meg az előző tavaszi kieg
    ha megtaláltad ird már meg nekünk is, köszi
  • FiReBoY
    Hali! A Freetime-ról nincs konkrétum megjelenési idővel kapcsolatban?
  • Mike
    hagyjuk a vistát
  • 12346
    ezt el is felejtettem^^ köszi.
  • rotator
    Mert mikor kijöttek, akkor még nem volt Vista, hogy írták volna rá a játék dobozára? :) Ők meg azt írják ki az áruházba, ami azon áll.
    Majd az első szervízcsomag után megnézzük, mennyit fejlődik a Vista. Az XP is eléggé használhatatlan volt az első javításig, de igazából a második óta pörög rendesen.
  • rotator
    Annak szerintem már annyi, a moveObjects(?) cheattel törölni kell.
  • 12346
    volna egy olyan parám, hogy a darts tábla otthon behalt..:C nem tudom törölni, mert állandóan azt hiszi a játék, hogy játszanak vele.... ha meg tényleg odaállítok vkit játszani, akkor meg csak áll, és néz. lehet ezzel vmit kezdeni?
  • kem001
    Kössz
  • Paddington
    annyi mindennek nincs értelme, mégis van vagy csináljuk....
    nekem pl. tetszik (főleg ha rájönnék, hol láttam azt az intarziást), jól jön, amikor csak úgy építkező kedvemben vagyok:))
    akinek meg nem tetszik vagy szükségtelennek tartja, az ugye nem használja
  • Mike at home
    ennek mi értelme? felülről nézve játszom, ergo amúgy sem látszik a mennyezet
  • Paddington
    most raktam be a galáriába - így már oké?
  • Paddington
    nem tető Mike, hanem mennyezet, amit fel tudsz rakni a házba
  • Paddington
    na megtaláltam az MTS2-st - beraktam a galériámba
    de határozottan emlékszem, hogy láttam nagyon szép antik faburkolatot is valahol, de nem jut eszembe....:((
  • Mike at home
    milyen mennyezet? miről beszéltek ti most? tetőről?
  • Paddington
    köszi - sajna mégse egész olyan, mint gondoltam - az eleje oké, de a háta nem nyert (kár)
  • Paddington
    meg nem tudom mondani Neked - több helyen is láttam...
    szerintem nézz szét a letölthető házak között - rémlik, mintha az MTS2-n is láttam volna (de nem tennék rá esküt)
    azért ha jártamban-keltemben találkozom ilyennel, szólok
    (a chinafansims-en vannak ilyen házak, csak az a gond, hogy ott nem láttam leírva a fellelési helyet)
  • Shiwo
    tegyél fel valami újabb kieget (pets, évszakok, jó utat) és azt crackelt..az alapnak meg az egyetemnek (és/vagy az évszakáknak) volt illen hüle szokása, hogy nem szerette a cracket.. ha meg nem akarsz leszedni újabb kieget, akkor használj mini image-t (faq-ban meglelheted)
  • Mike at home
    olyan ebben a játékban nincs
  • kem001
    Sziasztok!
    Mennyezetet honnan lehet sims 2-őhöz letölteni?
  • Mike at home
    MyoS 09, + MTS2 recolor
  • Mike at home
    melyik játék van a háttérképen?
  • bracsek #29116
    Majd a következő rendszer, mert a Vista nem lesz jobb mint az XP.
  • Kata
    A vistának kéne felnőni a használhatóságig...
  • HoReSz1975
    nem tudjátok miért kéri az egyetem lemezt

egyáltalán miért csinálja, valakinek valami hasonló gondja nem volt

megcrackeltem már
  • envoka
    Nézz el a galaxisnet.hu-ra. Kb. a játékok 3/4-e nem megy Vista alatt.