32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #29152 The Sims™ 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff bazzeg....már nem tudnak mivel pénzt kihúzni a játékosoktól?Ez már szégyen. -
#29151 így visszagondolázva ez az inkompatibilitás az új kiegekkel teljesen logikus:/ csak eszembe nem jutott volna sztem^^ -
#29150 itt először megjelent a kollekció, aztán valamivel később (ahogy kijött a kieg.) megcsinálták hozzá mégegyszer a hűtőt (meg talán a szemetest?) - külön feltüntetve, hogy kompatibilis a kieg-gel
máshol még nem láttam, bár az lehet, hogy amiket az Évszakok után csináltak, már úgy készült, hogy megfeleljen az újabb lehetőségeknek -
#29149 meg kell nézni, hogy a feltöltő nem update-telte-e (de szép így leriva) a kreálmányát -
#29148 De az én letöltött cuccaimnak a nagy része Seasons és Pets előtti, úgyhogy nálam ez probléma. Az új dolgok persze nyilván kompatibilisek lesznek. -
#29147 egy hűtőt találtam eddig a letölthetők között - a HolySimolyn a Tranquility-konyháé (seasons-kompatibilis) -
#29146 29144, #29145:
ahha, szal lehet ilyeneket is csinálni..:D -
#29145 Ugyanez van a letöltött hűtőszekrénnyel. Nem lehet bele gyümölcsöt és megmaradt kaját elrakni, és utána persze elővenni sem. A letöltött tüköt nem tudod használni arra, hogy a kutyádra nyakörvet adj. -
#29144 de van polipszerü játék is ami vizet fröcsköl, játékgyártó állványon tudod gyártani nem is tudom már miylen fokozattal, azt tudja használni a kutya is, és akkkor nem kell a kádban mosdatni -
#29143 ja pff... addon káddal nem ment csak. kösz fire^^ -
#29142 kádra klikk, és ott: "take bath", vagy "take bubble bath":/ ez meg nem kutyfürdetés^^ most olvastam én is a vágyai között, hogy fürdetné már az ebet, ott is ez a módszer van leírva, pedig hát nincs semmi fürdetésre utaló...:/ vagy vmit figyelmen kívül hagytam? -
FiReBoY #29141 Kádra klikk, és ott. -
#29140 ismét kérdés..:) volna egy kutyám, és bebüdösödött..:C hogy kell fürdetni? -
#29139 köszi hogy megkerested -
FiReBoY #29138 #24036 épp te írtad :)
Ez a Seasons-nek a megjelenése.
Akkor ebből levonva a következtetés február végére-március elejére várható. -
#29137 tavasz
mondjuk márvius idusa
olvass vissza mikor jelent meg az előző tavaszi kieg
ha megtaláltad ird már meg nekünk is, köszi -
FiReBoY #29136 Hali! A Freetime-ról nincs konkrétum megjelenési idővel kapcsolatban? -
#29135 hagyjuk a vistát -
#29134 ezt el is felejtettem^^ köszi. -
#29133 Mert mikor kijöttek, akkor még nem volt Vista, hogy írták volna rá a játék dobozára? :) Ők meg azt írják ki az áruházba, ami azon áll.
Majd az első szervízcsomag után megnézzük, mennyit fejlődik a Vista. Az XP is eléggé használhatatlan volt az első javításig, de igazából a második óta pörög rendesen. -
#29132 Annak szerintem már annyi, a moveObjects(?) cheattel törölni kell. -
#29131 volna egy olyan parám, hogy a darts tábla otthon behalt..:C nem tudom törölni, mert állandóan azt hiszi a játék, hogy játszanak vele.... ha meg tényleg odaállítok vkit játszani, akkor meg csak áll, és néz. lehet ezzel vmit kezdeni? -
#29130 Kössz -
#29129 annyi mindennek nincs értelme, mégis van vagy csináljuk....
nekem pl. tetszik (főleg ha rájönnék, hol láttam azt az intarziást), jól jön, amikor csak úgy építkező kedvemben vagyok:))
akinek meg nem tetszik vagy szükségtelennek tartja, az ugye nem használja -
#29128 ennek mi értelme? felülről nézve játszom, ergo amúgy sem látszik a mennyezet -
#29127 most raktam be a galáriába - így már oké? -
#29126 nem tető Mike, hanem mennyezet, amit fel tudsz rakni a házba -
#29125 na megtaláltam az MTS2-st - beraktam a galériámba
de határozottan emlékszem, hogy láttam nagyon szép antik faburkolatot is valahol, de nem jut eszembe....:(( -
#29124 milyen mennyezet? miről beszéltek ti most? tetőről? -
#29123 köszi - sajna mégse egész olyan, mint gondoltam - az eleje oké, de a háta nem nyert (kár) -
#29122 meg nem tudom mondani Neked - több helyen is láttam...
szerintem nézz szét a letölthető házak között - rémlik, mintha az MTS2-n is láttam volna (de nem tennék rá esküt)
azért ha jártamban-keltemben találkozom ilyennel, szólok
(a chinafansims-en vannak ilyen házak, csak az a gond, hogy ott nem láttam leírva a fellelési helyet) -
#29121 tegyél fel valami újabb kieget (pets, évszakok, jó utat) és azt crackelt..az alapnak meg az egyetemnek (és/vagy az évszakáknak) volt illen hüle szokása, hogy nem szerette a cracket.. ha meg nem akarsz leszedni újabb kieget, akkor használj mini image-t (faq-ban meglelheted) -
#29120 olyan ebben a játékban nincs -
#29119 Sziasztok!
Mennyezetet honnan lehet sims 2-őhöz letölteni? -
#29118 MyoS 09, + MTS2 recolor -
#29117 melyik játék van a háttérképen? -
bracsek #29116 Majd a következő rendszer, mert a Vista nem lesz jobb mint az XP. -
#29115 A vistának kéne felnőni a használhatóságig... -
#29114 nem tudjátok miért kéri az egyetem lemezt
egyáltalán miért csinálja, valakinek valami hasonló gondja nem volt
megcrackeltem már -
#29113 Nézz el a galaxisnet.hu-ra. Kb. a játékok 3/4-e nem megy Vista alatt.