Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Ízléses, szép, harmonikus! Szóval kafa! 😊

gamertag: kenobita

LeWyTy
Akkor rakd be az 1.vagy 4.cd-t most nemtom fejbõ...aztán menny tovább várd meg amíg betölt és utánna majd mondja tovább mi kõ neki.ennyi...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kata
Klasszak. Elsõ két kép ismerõs, ezt a házad amúgy letöltöttem én is mer tök jó, csak még nem jutottam odáig, hogy berendezzem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Hello!
Nekem olyan problémam van h én nekem az eredeti Sims 2-m van csak még a CD-s változat és amikor megpróbálom feltelepíteni a kiegészítõket akkor mindig azt írja ki h kérem helyezzebe a Sims 2 DVD-t és akkor én most mit csináljak?
Minden kép nagyon állat..mennyit kell ahhoz játszani ,hogy erre a szintre eljusson valaki??Sosem tudom én ezt megcsinálni..Nagyon szuper..
LeWyTy
Az a fehér ''kula'' a földön szõnyeg akar lenni?<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Olcsy
Nem rossz, nem rossz...<#nyes>

rotator
Jó cuccok ezek is!

Kodlovag
Rakok be én is néhány képet, csak úgy találomra. Azt hiszem, még nem voltak korábban. Ezek persze mind másik házból vannak.

Olcsy
Kedves Lanamaci!
Esetleg, ha küldenél róla képet, és eseménysort mondanál el, tudnék segíteni...
Üdv😮lcsy

Lanamaci
Kedves játékostársaim, nem tudom installálni az letöltött új dolgokat, mert ezt írja ki a gép. Segítségeteket kérném!

custom content package

köszönöm

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

Kata
bocsesz! 😊 (Nekem Pets-ig van meg, még nem sikerült beszereznem az utána jövõ részeket).

[/cserf][/fülünyúl]

Huh, meglepõdtem... mit is mondhatnék.. le a kalappal. A házad nagyon szép, nem sok eredeti simses cuccot láttam benne, jó nagy lehet a downloadsos könyvtárad.
Gratulálok.

(ezek után a sims házam belsejébõl be se merek tenni képet, mert olyan puritánnak érzem)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

LeWyTy
Ja!(LOL)
Amúgy a lekerekített medence az évszakokba van<#lama><#nyes><#idiota><#hehe><#wilting><#vigyor2><#vigyor1>

Olcsy
Én lusta vok házat építeni...xDMeg nem is biztos, h sikerülne...xD Szal én mindíg másokat költöztetek ki a házból, csak a berendezést alakítom át!xD

Hol a banner?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Kata
Klassz!

(A lekerített medence vmi download, gondolom. Kicsit hanyagul csinálta meg a készítõje, amúgy nem lenne rossz ötlet).

[/cserf][/fülünyúl]

LeWyTy
Ez meg az én házam.csak még nem nagyon van berendezve.<#vigyor2>

Hassan B
Jahh, hát ugyan ez a enyém is, csak lasabban, és ezért nagyobb is valamivel...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

rotator
Nem tudom, hát végülis nem nagy durr, csak egymásba fade-elnek a képek.
LINK

Hassan B
Akkor mér nincs betéve? <#confused>

rotator
Az kemény és nem lassul tõle a játék? Nekem is van pár dvd-nyi cucc kiírva, de még szinte bele se néztem. 😊

rotator
Nem te vagy az elsõ! 😊
És az enyém csak fél megás lett. 😛

LeWyTy
Majd az én oldalamra is jöhetne (nov.1.) ha akarod.

AntiHero
Grat<#worship> Nagyon jó a stílus érzéked. Ha majd lesz saját házam meghívlak hogy rendezd be😄(REAL LIFE-ban)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hassan B
Így születteél? Vagy csak rosszak voltak a körülmények?

Hy!
Nemtud vki sürgõsen egy Pets & egy Évszakok TELEPITÕ KÓDOT??
vikkancs16citromail.hu

UI: Nem muszály elküldeni,egy ideig rendszeresen felnézek

Kata
klassz!

csak most majd meg nehogy a flash vektorozása miatt torzuljon 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Hassan B
Megcsinálltam a bannert flash-be, hogy ne legyen ilyen csúnya szemcsés... 😊
Már csak be kéne illeszteni:

<center>
<object classid="clsid😄27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="750" height="270">
<param name="movie" value="http://users.atw.hu/sims2faq/sgbanners/banner.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="http://users.atw.hu/sims2faq/sgbanners/banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="750" height="270"></embed>
</object>
</center>

Kata
Szándékozom, csak nincs hova. Arra már nincs idõm, hogy honlapot készítsek neki, amit itt lentebb javasoltak. Majd az MTS-re fogom feltenni, de oda csak akkor, ha minden fullra kész van a repteres cuccokból. Az meg kicsit még odébb van.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mondtam, hogy 3000 download cucc körül járok. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Vállon veregetnek, hogy ügyes vótá? <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Tényleg bámulatos munka, ha ezeket valahova feltöltöd, minden játékos megjegyzi a nevedet...

rotator
Olyasmi... dehát ezt hívják úgy, hogy türelem és kitartás! Nem kevés cuccost átböngészhetett Kata, míg megtalálta ezeket. Én az ilyen teljes szabadsággal megáldott játékokban mindig baromi gyenge voltam, inkább az erõs korlátokat szeretem, amiket feszegetni lehet. <#vigyor>

LeWyTy
rotator:jahh...
Ezen a telken csak a telek a gyári<#confused>

rotator
WOW! Hát te sem a gyári elemekbõl szeretsz építkezni! 😊

LeWyTy
AZT A 2**XOTT Q*A EGET!!!
EZT TE CSINÁTAD?<#wow1><#guluszem1><#wow1><#guluszem1><#wow1><#guluszem1><#wow1><#guluszem1>WOW!!!!!!!!!!!!!!!!
VAZZE TE NAGYON TUDSZ JÁTSZANI!<#idiota>

Teljesen egyetértek az elõttem szólóval....nemcsak szép vagy(láttam már a képeid),de hihetelenül türelmes és kreatív is.Remélem,ha elküldöd a képeid a Maxisnak,te is úgy jársz,mint a Simsresourceról a Windkeeper,interjúalany leszel a fejlesztõknél.😊Hihetetlenül jók.Ja ha beszélsz velük,hozd már fel ez az adult expansion dolgot.<#idiota>

Mike at home
szvsz küld el a maxisnak a fotókat
szerintem fogják értékelni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
És a reptérrõl pár shot, így áll most:

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
konyha:

nappali:

iroda:

garázs meg a karim 😛

hálószoba:

hálóból nyíló gardrob:

fürdõ #1:

fürdõ #2:

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én is rakok pár képet, remélem nem zavar titeket.

házikóm:

elõkert:

udvar:

földszint alaprajz:

1. emelet alaprajz:

2. emelet alaprajz:

[/cserf][/fülünyúl]

LeWyTy
<#idiota>

miche
ki kéne adni egy vészhelyzet krónikákat 😊

Most milyen jó lenne egy abortusz opció.😊Lenne pölö egy kórház belgyógyászattal,fertõzõvel az influenza és az ételmérgezés miatt,lenne szülészet-nõgyógyászat is az abortusznak.😊A játékban támogatnám,az életben viszont ellenzem....

Mike at home
néha au életben is becsúszik egy gyerek, neveled fel tisztességesen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Adam II
Na király. Most teherbe esett a csaj pedig csak woohooztam erre tessék. Nincs valami módja ,hogy kitöröljem a terhességét van neki elég baja meg tök jó volt minden egy kölök csak elrontaná. Ha meg bevágnám a gyereket a ház mögé egy ajtó nélküli alkalmi viskóba bõgjön ott akkor meg folyton odaszaladgálna a csaj (a múltkor is kész idegroncs lett egy másik emiatt). Másik csajt odaköltöztetni meg újraberendezni a házat nem akarom.
Szóval ,hogy lehet megszüntetni a terhességet.

LeWyTy
<#idiota>Kiscsávó nem haggya annyiban!Hisz.. az anyai szeretet a legfontosabb😄DDDDDDDD<#hehe>

Hát az a Wilkinsonos Trailer nagyon odabasz...hahahaha. Én is olyan graffal képzelem el a sims 3. Aki teheti nézze meg, átmentem ide a linkjét: Wilkinsonos trailer.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...