Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
köszi elõre is
Az X helyére szám megy, ahány emeletet engedélyzni akarsz. Szomszédságban kell beírni.
][ ВАЗ ][
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
vagy ott van az olvassel amit a programhoz adnak, megtalálod a sims könyvtárában
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vki tudott itt egy csítet, amivel sok emeletes házat is lehet építeni, de nem találom azt a hsz-t... írja már be vki plíz ha tudja! kössze
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
egyébként is segített
házigazda
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A crackelés pedig WAREZ!
Amúgy meg: gamecopyworld
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Az az igazság, hogy még nem igazán tudtam tesztelni, mert ma nem voltam itthon, most jöttem meg. Tegnap pedig csak kb negyed órát játszottam.
Szóval majd még kiderül milyen...
][ ВАЗ ][
akkor nem tudom mi a problémád, mert nekem gyengébb procim, grafkártyám van, mégis rendesen fut
kivéve amikor elkezdenek vizilufizni, mert akkor vannak másodperces leállások
tedd meg azt, hogy amikor betölt egy telket, szépen scrollozd végig az egészet, minden szintet, hadd töltse be, utána már nem szabad akadoznia, ha 10-12-en vannak egy telken, akkor sem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
][ ВАЗ ][
milyen grafkártyád van
a swap statilus? állítsd 4gb-ra, a sims ha van szabad fizikai memória akkor is swappel
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hivatalos oldal Bon Voyage patch
Mielõtt installáljátok, ne felejtsétek el kivenni a nemhivatalos javítóhack-eket a Downloads-ból, akinek van (aki nem tudta kivárni a hivatalos javítást). Én kipróbáltam a patch után a játékot, és mintha tényleg kevésbé szaggatna. (A patch pl. drasztikusan csökkenti az autonóm vízilufi-csatát, ami borzasztóan szaggatott a hoteles telkeken.)
][ ВАЗ ][
Amúgy, én is pont így jártam<#idiota>#idiota>
][ ВАЗ ][
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jobban mondva add-on vagy hogy hívjam, mert az csak egy (vagy pár) file amit be kell tenni a sims2 downloads könyvtárába.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy 100% hogy aki csinálta csak trehány szimekkel játszik<#idiota>#idiota>
Már megrendelhetõ egyes oldalakon az angol verzió $29,99-ért.
Van egy pontos megjelenési dátum is: 2008. február 12.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekem csak a Magyar alapjáték van meg eddig.
Van itt olyan akinek meg van minden kiegészítõ?
Ha van akkor elmondaná, hogy milyen kiegészítõk vannak, léteznek-e Magyar nyelven a kiegészítõk, melyik mit változtat és van-e valami amit érdemes még letölteni (patch, objektumok, egyéb fan bõvítmények)?
A válaszaitokat elõre is köszönöm.