Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
hivatalos oldalon keresgélj

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

LeWyTy
Tudna valki adni 1 linket ahonnan beszerezhetem az összes patch-ot?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hassan B
Mind1, csak mindíg a legújabbal indítsd a játékot.

][ ВАЗ ][

LeWyTy
Persze! az tök mind1.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

balvin
hello, az lenne a kérdésem, hogy mind1 mien sorrendben rakom fel a kiegészítõket? alaõjáték után már mind1 hogy bonvoyage vagy pets vagy university megy elsõnek a vagy a kiadásuk sorrendjében kellene?
köszi elõre is

Hassan B
setHighestAllowedLevel X

Az X helyére szám megy, ahány emeletet engedélyzni akarsz. Szomszédságban kell beírni.

][ ВАЗ ][

gémfax-on nincs ilyen, de találtam jókat 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Mike at home
www.gamefaqs.com
vagy ott van az olvassel amit a programhoz adnak, megtalálod a sims könyvtárában

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hello 😊
vki tudott itt egy csítet, amivel sok emeletes házat is lehet építeni, de nem találom azt a hsz-t... írja már be vki plíz ha tudja! kössze

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Mike at home
A warez problémáit mindenki úgy oldja meg, ahogy tudja
egyébként is segített

házigazda

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hassan B
Na figyelj.. most szépen elmagyarázom, mert látom hogy nem érted! Azért írja ki, mert nem eredeti a játékod. Úgy lehet megoldani, hogy crack-eled.
A crackelés pedig WAREZ!

Amúgy meg: gamecopyworld

][ ВАЗ ][

szóval a játék nem eredeti..a javítást meg onnét töltöttem le amit Flóra beírt..frissített is..de most nem indul a játék..kiírja ,hogy rossz lemez van a meghajtóban..ja és a nem hivatalos javítást elõtte töröltem a downloadsból...
Hassan B
Nem arrol van szó, hogy én akarok-e segíteni vagy sem, hanem arról, hogy ez nem warez topic... legalábbis jólenne, ha nem lenne az.

][ ВАЗ ][

kívánom neked is így segítsenek..
köszi..nagyon rendes tõled..de tényleg..
Hassan B
Eredeti a gém? Mert ha nem akkor old meg magad...

][ ВАЗ ][

Segítség...rátettem ezt a hivatalos frissítést a játékra..erre kiírja nekem ,hogy helyezzem be az eredeti dvd-t a meghajtóba..most akkor mivan??
Shiwo
FAQ, videó fölött

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Raven456
csá nem tudjátok a sims 2 pets telepítõkódját ha igen akkor mondjátok mér meg hogy mi az elõre is kösz

Hassan B
Ok! Mindenesetre kössz, hogy próbálsz segíteni.
Az az igazság, hogy még nem igazán tudtam tesztelni, mert ma nem voltam itthon, most jöttem meg. Tegnap pedig csak kb negyed órát játszottam.
Szóval majd még kiderül milyen...

][ ВАЗ ][

Köszi a javítást..kíváncsi leszek rá..Ja és jó hogy szóltál a nem hivatalos miatt..mert az nekem fent volt a játékba..akkor most már simsezhetek..hurrá..eddig nem nagyon tudtam mert nagyon akadozott a lufik miatt😊)ezt egyébként csak meg kell nyitni és frissit magától ugye?? nem kell másolgatni sehova..
Mike
4,5 felesleges, mivel a windows nem tud 4 gigánál többet kezelni
akkor nem tudom mi a problémád, mert nekem gyengébb procim, grafkártyám van, mégis rendesen fut
kivéve amikor elkezdenek vizilufizni, mert akkor vannak másodperces leállások
tedd meg azt, hogy amikor betölt egy telket, szépen scrollozd végig az egészet, minden szintet, hadd töltse be, utána már nem szabad akadoznia, ha 10-12-en vannak egy telken, akkor sem

Hassan B
4,5 gigán van. Geforce 7900 GT 256MB VGA, 4200+ AMD, 2048MB Ram (a dc miatt elvileg 800MHz)

][ ВАЗ ][

Mike
azért ez érdekes
milyen grafkártyád van
a swap statilus? állítsd 4gb-ra, a sims ha van szabad fizikai memória akkor is swappel

Itt van a patch a Jó utat-hoz:
hivatalos oldal Bon Voyage patch

Mielõtt installáljátok, ne felejtsétek el kivenni a nemhivatalos javítóhack-eket a Downloads-ból, akinek van (aki nem tudta kivárni a hivatalos javítást). Én kipróbáltam a patch után a játékot, és mintha tényleg kevésbé szaggatna. (A patch pl. drasztikusan csökkenti az autonóm vízilufi-csatát, ami borzasztóan szaggatott a hoteles telkeken.)

LeWyTy
Délután feltöltöm valahova.

ja és a lewity féle házat hol lehet letölteni?? tökre tetszik..
Most akkor kijött a javítópatch a játékhoz?? belinkelné valaki honnan lehet letölteni?? és ezt is csak a downloadsba kell betenni??..Egyébként azt néztem.egy egész napig senki nem írt a fórumba..mindenki simsezett??😊)Képeket tapasztalatokat meg lehet ám osztani...Egész héten nem volt idõm indítani a játékot😞(((( De egyébként is eléggé akadozik..Minél több dolgot teszek be a házba annál jobban.((mi lehet a megoldás??
Hassan B
Amúgy most azért játszottam vele, és egész tûrhetõ... mondjuk közösségi telken még nem próbáltam...

][ ВАЗ ][

LeWyTy
Jahh

Hassan B
Má méne bírna a 4200-as amd?

][ ВАЗ ][

LeWyTy
Mer nem bír ennyi memóriát irányítani a procid.
Amúgy, én is pont így jártam<#idiota>

Hassan B
Kezd kicsit idegesíteni a játék... most vettem 2 x 1 gb memóriát, és szinte semmit nem javult...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

miche
elkészült a javítás! megyek és kipróbálom 😊

Magic Boy
Tudnál adni egy linket ezekhez a file-k-hez?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

rotator
Én is csak a blurt eltávolító patchet használok, nem azért, hogy pucér poligonokat bámuljak, csak nem szeretem a kockázást. Elvégre ez itt nem Japán!

A cucok "eladja" a gép és csak a pénzérékét kapod meg, kivéve, ha beteszed valamejik sim hátizsákjába (akár zongora vagy szekrény is befér). Tudsz családdal vagy a nélkül is költözni. Ha családdal költözöl akkor asszem mennek veled a megvett/megszerzett ruhák is, de ha egyedül akkor a ruhák az othagyottaknál marad továbbra is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Alapvetõen igen, egy ilyen no censor patch-et használok, ami leveszi a kikockázást. De hogy a nemiszervek látszódjanak ahhoz külön pöcs kell... akarom mondani patch. 😊
Jobban mondva add-on vagy hogy hívjam, mert az csak egy (vagy pár) file amit be kell tenni a sims2 downloads könyvtárába.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Magic Boy
Ha egy sim költözik akkor magával viszi az addig megvett cuccokat és megy vele a családja is?

Magic Boy
Milyen no censort patch-t vagy milyen skint használsz, hogy meztenelül mutatja õket és látszanak a nemiszerveik is?

Magic Boy
Õ új családdal akar kezdeni.

LeWyTy
erre nem is gondoltam sorry!

rotator
Ne máááá, akkor õ mit fog csinálni onnantól??

LeWyTy
Uhhhh!Ki olyan hülye hogy iet csinál<#wilting>
Amúgy 100% hogy aki csinálta csak trehány szimekkel játszik<#idiota>

LeWyTy
jaja.nem is nehéz:a ("C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2") mappát átmásolod az õ gépére(ugyanide, felülírod ami neki van) és ugyan azok a dolgok, városok lesznek mint neked.

Magic Boy
Ha olyat akarok csinálni, hogy minden városban, minden családot (lehet valahonnan új városokat, új családokat, új házakat, stb. tölteni?) fölfejlesztek maxra (munkahelyi rang, munkához tartozó cuccok, jobb ház, stb.) akkor azt el lehet menteni valahogyan és át éehet adni a barátnõmnek valahogyan, hogy nála is így legyen?

LeWyTy
The Sims 2 Free Time
Már megrendelhetõ egyes oldalakon az angol verzió $29,99-ért.
Van egy pontos megjelenési dátum is: 2008. február 12.

Shiwo
mindegyik kieg létezik magyarul...a játék alapvetõ lényegén nem változtatnak, de nagyon hasznos dolgok vannak bennük..fõleg a nagy kiegekben (egyetem, éjszakák, vár az üzlet, házi kedvencek, évszakok, jó utat) .. a kis kiegekben inkább csak új ruhák, tárgyak, stb van benne.. (ezek lásd bannerben amik nem lettek felsorolva 😛)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Magic Boy
Sziasztok.
Nekem csak a Magyar alapjáték van meg eddig.
Van itt olyan akinek meg van minden kiegészítõ?
Ha van akkor elmondaná, hogy milyen kiegészítõk vannak, léteznek-e Magyar nyelven a kiegészítõk, melyik mit változtat és van-e valami amit érdemes még letölteni (patch, objektumok, egyéb fan bõvítmények)?

A válaszaitokat elõre is köszönöm.