32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #29192 Ja nagyon jó kis game..főleg az tetszik,mikor bemegy úszni,és aljas módon belebrunyál az óceánba..:)Fő az ökoszisztéma védelme..:))Egyébként hogy a brébe kell halat fogni?Így éjszaka után nem vagyok valami friss és üde,de valószínű,hogy nem fogom bírni egy darabig abbahagyni..:) -
#29191 Szia!:D -
mariann84 #29190 szerintem is!!
amúgy a hajótörött krónikák százszor jobb mint a másik kettő együttvéve, ha vki nem tudja megvenni a free time-ot és a krónikákat, csak az egyiket, mindenféleképpen az utóbbit ajánlom!!
-
#29189 viselkedünk, mama2! -
#29188 Orángután, szopás után:XD. -
mariann84 #29187 nekem meg a felbontást nem engedi megint , amúgy nagyon állat a játék, pont most jöttek az orángutánok :D -
#29186 Esetleg ha valaki megkérdi :
A Hajótörött Krónikák most nálam is belekötött abba, hogy nem a legújabb DX9 van a gépemen. EA installer egyre szarabb. Eddig még egyik SIMS rész se kötött bele.
Csináltam egy parancsikont a DVD-n lévő autorun.exe-hez az asztalra,s a parancsikon tulajdonságaiban beállítottam, hogy windows 2000 kompatibilis módban fusson.
Innen indítottam a telepítést, ami immár sikeresen lefutott. -
#29185 megvan... -
#29184 én sehol nem látom -
mariann84 #29183 csak megsúgom a Castaway krónikák reloaded változat megjelent ma a neten. Az élelmesebbje már hajótöröttezhet ma ;) -
FiReBoY #29182 Mégjobb :) -
#29181 szia olcsy -
#29180 A vámpírrá váláshoz jóban kell lenned egy vámpírral és az majd megharap.De kell hozzá az Éjszakák kiegészítő.Virágsim úgy lehetsz, hogy sokat permetezed a növényeket.De ahoz az Évszakok kieg. kell. -
#29179 külső program
de akkor olyan alap testmodell is kell aminek van pöcse
sexysims-en keresgélj -
#29178 Fiúk/Lányok: Nincs olyan patch/csalás, ami mutatja a simeket, miközben tuknak? vagy legalább olyan csalás vagy valami, ami kikapcsolja azt, hogy amikor levetkőzik a sim, akkor ne takarja ki a gép a srác botocskáját, meg a lány csunyáját? -
#29177 tudom hogy gyorsabban tanulnak összel, ezért mondtam, hogy csiter :)
egyébként az én kölkeimnek általában képességet már nem kell fejleszteniük, a házidogát iratják, szal bőven van idejük mindenre -
Coolfire #29176 Gyorsabban tanulnak,és több idő jut a haverkodásra,üdülésre,titkos társaságra etc..A hülye lámákra nem hat a baba,mindig visszafelé sül el.:) -
Coolfire #29175 Amerikában igen,de itt nálunk 22. -
FiReBoY #29174 Utánnanéztem, a Freetime február 29-re van kiírva, a Kitchen and Bath Stuff meg április 11-re. -
eva9413 #29173 Sziasztok! Nem tudna valaki segíteni...nem tudom, hogy hogy lehet a sims2-ben vámpírrá változni, meg olyan virágemberré változni. Lécci segítsetek! Előre is kösz: Éva -
#29172 most hogy mondod :) -
#29171 "ősz van" cheater :)
nálam meg nyár mert sivatagban van
állandóan szénné égnek -
#29170 nemhinném, még mindenhol benne van a top 10-ben
sok olyan ember játszik sims-szel, aki mással nem, meg konzolt sem venne -
#29169 nekem nem
pl. csomó plusz hajam, ruhám van -
FiReBoY #29168 Nem lenne időszerű szerintetek a bannerba kirakni a Freetime trailerét a Bon Voyage helyett? -
Coolfire #29167 Qrva szerencsém volt.Most először van egy kis szabadidőm,gondoltam megnézem honnan kell kezdeni.Ugyanis hetekkel ezelőtt kifagyizott és nem mentettem.De a játék-szerintem akkor mikor a kölköket egyetemre küldtem-mentett.Azt hittem sírva fakadok nagy örömömben.:)Megmaradt szinte minden,nem kell megint hosszú órákon át szívni vele.Most alapítottam GH-t(na ilyenkor jó a voodoo baba),és elkezdték tanulmányaikat.Persze az Universityn folyamatosan ősz van.:)) -
#29166 Nem is úgy értettem, hogy miattad, meg pont a Sims az, amit nem kell félteni, csak ez a kifogás elég khm! :) Az első 2 évben én is warezban toltam, aztán kezdtem el apránként begyűjteni a részeket. -
#29165 A fórumot olvasgatván, azthiszem folytatom a játékot:D. Az asszony úgy is terhes, megkéne szülnie(remélem lány lesz). -
Coolfire #29164 Hát miattam nem megy csődbe az ié...A két sims sorozat már majdnem 200 millió eladott példánynál jár,ők az EA fejőstehenei.:)Most már csak Marioék állnak az útban,hogy világelső legyen minden platformon.Mondjuk a Nintendo már a 80-as évek óta létezik,míg az első sims csak 2000-ben jelent meg. -
#29163 Hát jah, csak nem annak fizetsz, aki csinálja, aztán majd azt vesszük észre, hogy a Sims 3 is csak PS4-re meg Xbox 720-ra jön ki exkluzíve. -
Coolfire #29162 Most speciel nem magamra gondoltam,bár ha visszaemlékszel,mikor először volt szó arról,hogy magyarul fog megjelenni,előrendeltem az alapot és az Egyetemet is.Csak mikor rájöttem mibe fog ez nekem fájni,akkor táncoltam vissza.Így is fizetek érte:internet+áram és a hordozó költsége,nem is beszélve a tokról,papírról és a tintapatronról.:)) -
Coolfire #29161 Nekem sincs benne egyetlen nem gyári cucc sem,mondjuk nem azért mert a bogárkáktól félek-még így is elég bugos-,hanem mert nekem még az is sok ami gyárilag benne van.:) -
#29160 de most komolyan, játszhatnának vlamit
labdázás, lovacskázás, és lehetne szörf is, ahogy az az előzetes képeken volt -
#29159 majd x ezerért lesz interakció a tengerben^^ -
#29158 szerintem jó lesz a free time
nagyon hiányzik, hogy nem tudnak sportolni
meg mondjuk deszkázni görkorcsolyázni lehetett volna a ház előtt is, nem zárt pályán
vagy ott a tenger, amiben semmi közös interakció nincs -
#29157 mintha eddig adtál volna ki pénzt sims-re :( -
#29156 bugoktól ne félj, nem szokott lenni. bár tény, hogy nagyon megválogatom mit szedek le, de eddig nem tapasztaltam semmi hibát az új részekkel való inkompatibilitáson kívűl. az meg nem para, max az új káddal nem tudok kutyát fürdetni..:) -
#29155 hát ja^^ sry, hogy no warez, meg ilyenek, de épp emiatt a pofátlanság miatt kizártnak tartom, hogy egy fillért is költsek erre a játékra legálban:c jó ez ott a tdk-n. -
Flora2 #29154 Pedig most ez az első Stuff pack, amin komolyan elgondolkoztam... persze megvárom, hogy konkrétan milyen tárgyak lesznek benne (szerencsére korrektül le szokták közölni a hivatalos oldalon). Vannak olyanok (pl. én is) akik általában nem töltenek le custom bútorokat (pl. animációs problémák, félelem a bugoktól stb.), így nekik vonzó lehet a gyári EA bútorkollekció. Pénzt kihúzni meg attól lehet, aki beleegyezik, a dolog kétoldalú. :)
Érdekes viszont, hogy a Free Time nagykieg egyáltalán nem érdekel (eddig már meglevő dolgok ismétlését látom benne), és lehet, hogy ez lesz az első nagykieg, ami nekem nem lesz meg. -
Coolfire #29153 Európában február 22.