32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Dave0092 #29232 1 négyzetméter egy kocka -
#29231 Am sz.gépen milyen a Hajótörött krónikák?Vannak vágyak, feladatok, stb...?Csak mert nekem PS 2-n van meg, de lehet, h megveszem PC-re is! -
Redfox #29230 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy sims-négyzet az a valóságban hány méter/cm? Létezik erre hivatalos adat, vagy csak tippelgetés? Ha valaki tudja a választ nagyon megköszönném!
Előre is kösz: Redfox -
Dave0092 #29229 Asszem ijátszottam a korniákat, csak 1 történet volt :S eddig 2 volt:( -
#29228 Sziasztok!!
Az miért van, hogy ezt a szemetet NEM tudom kidobni és ott bűzölög az utcán és tele vagyok bogarakkal?! Egyszerűen akármit csinálok, nem takarítja el onnan... köszi a segítséget!
-
#29227 bejött :) köszi szépen :) -
#29226 köszi ezt kipróbálom :) -
Dave0092 #29225 elvielg egy benszülött kislánynal beszélgetsz.
nyomd meg a csillag szerű gombot a game-ba, és a legujabb felderitett területre menj. jobb felső sarokba otttvan 4 ember, ha rákatintasz oodavisz... És náluk kell bevágodni, elöször elveszed tőlük az ajándékokat, aztán nyalsz mind a 4 nek, és ennyi. van olyan hogy valamikor az az ember niicns a tábirba, akkor várni kell rájuk -
Coolfire #29224 Megint elk***** valamit.Míg betöltött a szentély,addig kiugrottam a konyhába,ergo nem láttam miket motyog a simem.Most teljesen tanácstalan vagyok,mert az a cél,hogy keresgéljek embereket,de a kijáraton a nyíl piros.Mit kell itt csinálni? -
#29223 Ahol kaptad a telefont, ott telefonálj, asszem a Fortyan-Forrásnál..
Ez nekem se ment, nem tudom erre ki jött volna rá.. hogy nem otthonról kell hívni..
Remélem működik -
#29222 nem tudom
remnykedj, hogy majd valaki megmondja
ja és a már spoiler, akkor használd azt a makrót legközelebb
köszi, hg -
#29221 az előbb leírtam részletesebben mi a gond, most látom hogy írtál... :)
de akkor vajon mi a szösz lehet? a sims 2ben nagy túlzással ha intenzíven ráhajtott a témára az ember, akkor akár 1 hét után már összeházasodhattak... itt meg ha a hetedik hét után megpróbálja a simem lesmárolni a célcsajt, az egy hét bukás mert annyit romlik a viszonyuk... érthetetlen számomra... -
#29220 a tizennemtudomhányas részben a törzsfőnök a szigeten, ad egy kagylótelefont, mert a vulkánfeszten sztárvendég lesz a simem. feladat: szerelembe kell esni egy bennszülött simnővel. azt írja a célra kattintva a segítség, hogy hívja fel akit kinézett csajt és hívja át randira. namost egy dolog a probléma ezzel. egyik sim sem képes felvenni azt a k*rva telefont. mindig üzenetrögzítő, vagy felveszi és levágja mert alszik, de a kedvencem mikor egyszerűen semmi. tárcsáz, kijelölöm hogy kit hívjon fel, megnyomom az okét, és mintha nem is telefonáltam volna, a sim áll mint egy darab fa, és várja hogy mit csináljon ezután. telefon kilőve. a cél másik megközelítése ugye a személyes kontaktus lehet. csakhogy amióta megvan a feladat, cirka 6-7 hét telt el a játékban de inkább több, és majd mindennap találkozott a simem a kiszemelttel, de az atyaúristennek sem mászott 59 fölé a kapcsolatuk, a tartóskapcsolat pedig 53 fölé nem hajlandó menni, hogy az ilyen mókákról, hogy egy egész éjszakai padonösszebújás smacizás után 53 maradt (ergo mintha a parton ült volna egyedül egy horgászbottal, míg a csaj a macsétával vágja a susnyást), utána egy napig nem találkoznak, lement 25-re. a cél ilyenmódon megvalósíthatatlan, és marhára felidegesített... ha valaki tudna segíteni hogy ez bug, blokk a letöltött játékban, vagy valamit én nem tudok/csinálok rosszul, az légyszi mondja el, mert alapvetően nagyon tetszik a játék, de ez megkeseríti az egészet... köszi előre is :) -
#29219 valszeg nem bug ez sem -
#29218 ahogy rage leírja?
akkor nemtom
majd rage biztos segít neked -
#29217 ahhoz semmi köze
az alapjátékkal meg lehetett építkezni, csak a crack nem volt jó -
#29216 és még egy dolog... kaptam a szigeti törzsfőnöktől egy kagylótelefont, az a feladat hogy hozzam össze a tagot valami csajjal a fesztiválra... mi értelme van ennek a telefonnak ha akármikor akárkit hívok az nem veszi fel, csak az üzenetrögzító jön? ez a második bug, és nem kicsit idegesítő... -
#29215 Sziasztok! Nekem az a problemam, hogy siman feltelepul a hajotorott kronikak, el is indul, kivalasztom kivel akarok jatszani, majd benyogi, hogy hibat eszlelt es ezert most leall! mi a megoldas? Segitseget kerek! Proper Vitality verzio! -
#29214 jogos... akkor viszont nem értem a dolgot... ott van a választható cselekvések mellett a villám, és semmit nem viszi fel a kapcsolatot...
életcélpontot adna az ha valakinek a legjobb barátja lehetne, de 59nél megakad, és nem jön össze semmi... tényleg nem értem. -
#29213 hm nekem igy se megy :S -
Dave0092 #29212 ennyire nem bonyolitanák... max kivennének egy felderités kaput, és akkor vége -
#29211 helló!
egy kis segítséget szeretnék kérni. a sims hajótörött krónikákkal játszom, és a simekkel kiépített kapcsolat baráti része sehogy nem akar 59 pont fölé menni. a szerelmi rész meg a 29-et csak nagyon nehezen haladja meg, 35 fölé pedig nem megy akármit is próbálok...
elképzelhető hogy ez azért van mert nem eredeti a játék? szóval lehet hogy ez egy olyan blokkolás mint anno a sims 2 alapnál az hogy nem lehetett építkezni? vagy ha nem akkor hogy lehet följebb tornászni ezeket a pontokat?
köszi előre is a segítséget! -
#29210 olvasni kéne kicsit, #29186 -
#29209 2 most kell neki -
#29208 Igy meg az auto run sem akar alindulni. :S -
#29207 Kompatibilis módba indítsd a telepítőt. Jobb egérgomb az autorun.exe-n majd tulajdonságok és a kompatibilitás fülön állíts be XP vagy win2000 kompatibilitást. -
#29206 Hali emberek... kezdek ideges lenni ezért szeretném kérni a segítségeteket.
Telepíteném fel a Sims hajótörött krónikákat, beírom a cdkeyt rámegyk hogy tovább, bejön a szerződés ( nicns semmi szöveg lol?) rámegyek az elfogad-ra kezdené a telepítést majd kiirja hogy directx 9c kell és látogassam meg az xy honalpot és szedjem le. Én lesezdtem a legújabbat a 2007 novemberi directx 9c-t de ugyan ezt csinálja.. :( Mit csináljak hogy jó legyem? Pls. HELP -
Coolfire #29205 Köszi a helpet,már majdnem uninstall lett a vége,annyira felhúzott..:) -
Dave0092 #29204 Árnyas laguna, otta kunyho, és benna kuynhon belűl balfelső sarokba lesz... -
Coolfire #29203 És azt a szar kötelet(tutajhoz) hol a fenében találom meg? -
Dave0092 #29202 Nekem 2 magos 6000+ os amd van, 8600gt os 256 gddr3 vga-m, 2 giga ramom, ami 800mhz (2x1). XP. Asus M2N-E SLI.
És akad ez a szar stories. Belemegy a vizbe, és ha nézelödök ugy akad mint a nem tudom mi. És észrevetem, hogy nemis kezeli a 2 magos procikat, igy az egyik 3 ghz-s magomat teljesen leis fogta.
-
#29201 igen, azért az elég meleg, hogy bármelyik játékkal gondolkodás nélkül alt+tabolok, mert meg se mozdítja a vasat, ennél meg azért átgondolom^^ durván teker. -
mariann84 #29200 Dave, az urna nem a szobákban van, hanem a map tetején, az bokrok közt. én is szórakoztam vele vagy fél órát :))
4-8 giga ram azért túlzás még sims3-nak, 2 elég lesz neki szeirntem. -
#29199 maradjunk annyiban, majd egyszer megjelenik
mindenestre a mostani gépeinken nem fog jól futni
tuti kell neki majd vmi izom 4 magos proci meg brutál grafkártya és 4-8 giga ram
és ugye megint kezdődik minden nulláról -
#29198 Honnan veszitek ezt az idei Sims 3 megjelenést? Nekem 2009 tavasza rémlik. -
Dave0092 #29197 Hello!
Lehet nem ide tartozik, de a Sims Castaway Storiez ba ott tartok, hogy felekll venni 3db urnát, és azt elkell helyezni az oltárokhoz, csak nem tudom hol az oltár, valaki segitsen...
Másik...
Sims 3 mikor jelenik, még az évben?
Mellesleg ugyvolt hogy 7 EP lesz. és a free time a 7. -
Coolfire #29196 Ja ezt elfelejtettem...a muffal is ugyanaz a sztori? -
Coolfire #29195 Pfff...most spec. a lassult agyammal arra jöttem rá,hogy a bokrokon kijön a "használja",ergo nem kell a vizet szennyezni.:)Nagyon addiktív ez a játék,egyszerűen nem tudom abbahagyni.Régen kötött le ennyire game. -
Coolfire #29194 Nekem zokszó nélkül feltelepült,igaz az enyém Vitalitys verza. -
Coolfire #29193 Már rájöttem kiadta a vízben a "fogjon halat" opciót..