Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ez a hajótöröttek mi lesz? egy új kiegésztõ, vagy csak cuccok, vagy egy olyan mint a krónikák?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mike at home
ha meg keskeny kis folyósok, akkor egymásban akadnak el, az én házaim se kicsik

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szerintem annyira azért nem rossz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

reményeim szerint még pár csaj beköltözik elõbb-utóbb, szal kell majd a hely... + a jutalomtárgyaknak is 😊 ha jól emléxem a csokigyártó futószalag (vagy mi) nem kicsi berendezés 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

rotator
Viszont annál kiábrándítóbb sincs, amikor a szûk - látszatra elegendõ - helyen egymást kerülgetik és elakadnak félúton széttárt kezekkel. 😊

jogos, jogos... néha szaladni szoktam 😊)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Én inkább a praktikus szempontra hívnám fel a figyelmedet: ha ilyen táncteremnyi méretû helyiségek vannak egy házban, akkor játék közben egy sim rengeteget gyalogol egész nap a ház egyik végébõl a másikba, amivel rengeteg játékidõ elmegy feleslegesen. Persze, ha valaki inkább csak építkezik, és nem játszik, annak ez nem szempont...

tudom h giccses, de nekem tetszik 😛

Kata
bocs, de ez rettenetes! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

ami a kertben van, az talajtípus 😊

LeWyTy
Én a bejérat elõl elpakolnám apostaládát + a kukát<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

rotator
Szerintem kicsit zavaró ez a padlóminta!

Mike
az annyira nemjó

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hááát, alatta nyit egy láthatatlan ajtót, és ott ül be 😊
de aztán fentre kerül valahogy 😊

Mike
be is mászik a bigfootba rendesen?

cenobite
Brutális a bigfoot-od! 😄

Nekem VW-Bogár van. (mi más?) 😊

gamertag: kenobita

és kössz a helpet mindenkinek 😊

most így néz ki

igazából nem sokat foglalkoztam a berendezéssel, csak a padlót választottam ki gondosan 😊 a berendezés majd még változik, csak már játszanék is egy kicsit, utoljára évszakokkal nyomtam, még nyaralni se volt idõm... meg úgyis át kell majd építeni, mert a karrier jutalomtárgyakat is szeretem lepakolgatni, csak még nincs egy se 😊

reggl benyomtam a gépet, és be tudtam lépni a családhoz.. 😊)
gyorsan el is költöztem, telket lebontottam. a zizis üzlet viszont nem javult meg, se belépni, se lebontani nem tudom, de sebaj 😊
építettem új kecót

Kodlovag
Vagy belépsz hozzájuk a szomszédból, és bentrõl költözteted ki õket. Keresnek maguknak új helyet az újságban vagy számítógépen. Ha egyik verzió sem mûködik, akkor nincs több ötletem.

Kodlovag
Azt próbáld meg, hogy lépj be egy családhoz, akik barátaik elveszett családodnak. Aztán hívd át az elveszett családot, és kérd meg õket, hogy költözzenek oda. Utána kiköltözteted õket faluképernyõre. Aztán ahova akarod. Az elromlott telket meg kidobod.
Én ezzel a módszerrel mentettem családot eltûnt(!) telekrõl. Annyi az egyetlen feltétel, hogy legyen telefonjuk.

az egészet ujrarakom holnap sztem... nekem nem kell h hibás telkek legyenek a környéken...(a boltom is tönkrement ugye) na jóccakát... (vajon a sok downloads zavart be?)
na jóccakát, majd jelentkezem 😊

Mike at home
akkor ha sikerül belépni, akkor költözködjenek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

minden fentvan, celebration stuff-on kívül...
meg vagy 3000 file a downloadsba...

rotator
Azért ez elég komoly... Milyen verzió produkálta ezt?

nem lehet, mert azt irja h nem tartozkodnak ott...
szal csak a szomszédból tudok belépni hozzájuk...

Mike at home
költöztesd ki a házból õket a faluképernyõn
az a telek beszart

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

na ez egyre érdekesebbb... beléptem a szomszéd telekre, és ugye ott ha ráviszed az egeret a szomszédra, megkérdi, h akarsz-e velük játszani... na így sikerült a telkemre belépni, mindenki otthon volt, tettem-vettem, ELMENTETTEM, de mikor kiléptem, ismét azt írta ki, h nincs itthon senki, akarok-e a városba menni...

helló...
lehet ugrott a családom... asszony otthon aludt, a fickóval beültem az autóba, és egy üzletembe hajtottam, és mikor odaértem, az asszony is ott volt, irányítani nem tudtam senkit, élõ módba nem tudtam kapcsolni, csak vásárlás és építkezés...
korábbi mentés se mûködik, haza se tudok menni (mivel nem is tudom õket irányítani) a házamba se tudok belépni, kiírja, h nincsnek otthon, itt és itt vannak, akarok-e oda belépni... akarok, de nem tudok...
awwgáo9sdbd,syfhfnd
valaki tapasztalt már ilyet?

Pedig hogy bíztam a clone verziók patchelésében,és tessék az íé belecsempészte a peccsbe a legújabb securomot...várok azért még egy pár napot,most úgysincs sok idõm játszani.Vinni biztos,hogy viszi,csak az nem hogy nem-e fog még hibásabb lenni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
de nem tudom mire
kicsit leentebb írja, hogy simán megy neki
ha már rátetted, akkor mibõl áll kipróbálni azt az exe-t?

Inkább várok,hátha lesz valami okosság...mondjuk az alkesztõl kezdve a dtpron keresztül mindent megpróbáltam a legújabb yasuval,de eddig semmi.😞

Mike
de az a kis exe nem csinálhat sokat, max ellenõrzi a másloásvédelmet

Nem tudom,nem próbáltam inkább várok.A két .exe filenek más a verziószáma.Mondjuk elég cseppecske patch.

Mike at home
bár megoldásnak tûnik a crackelt exe használata

Bezony....úgyhogy ne nagyon rakja fel a patchet senki,amíg nem lesz vmi megoldás(persze akinek bolti,az felrakhatja).Jajaj Hassan B el ne páholj amiért ilyen csúnyát írtam....

A férfival kezdeményeztem a gyermeknemzést, és lány lett belõle...

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Mike at home
nekm nem hozták ki a kaját
fizetni ott is kellett
ellenben én is el tudtam venni mások elöl a tányért, így lehetett potyázni 😊))

Hassan B
Jó neked... nekem olyan volt, hogy étterembe rendeltem kaját, kihozták, de a csávó nem ette meg, ott nézte. Egyszercsak odajött egy gyerek, elvitte aztán felzabálta... természetesen kifizetnem ki kellett...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

LeWyTy
Amúgy nekem a patch elõtt se volt semmi gondom.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mike
hát hogy a program mennyire fut stabilan
bár én sem hiszem, hogy különösen bezavarna egy 16 megás vmi, ami nem csinál egyebet mint ellenõriz, meg elindítja az egyéb programokat

LeWyTy
Hogyérted hogy instabilitás?

Mike
instabilitást

LeWyTy
Ja.
Mit kéne tapasztalnom ha mûködik a patch?

Mike
a régi crackkel?

teszteld

LeWyTy
Ha felraktam a patch-ot és megkrekkeltem akkó mivan?Mer most így mûxik!

rotator
Ráadásul nem tudok még egy olyan értékálló befektetésrõl a jelenlegi piacon, mint a Sims 2. Ugyanannyiba kerül most is az alap és mindegyik kieg, mint amikor kijött. Szóval ez olcsóbb se lesz. Dehát konkurencia nélkül annyit kér az EA, amennyit nem szégyell.

Mike
mint Rage-tõl megtudtam az

új patch új securom védelmet tesz fel, ami jelen pillantban kijátszhatatlan, tehát az új pacth-et csak akkor tedd fel, ha eredeti verziód van

aki feltette korábban, ész nélkül, annak õszinte részvétem
ugyan ez a fórum nem warez segélyvonal, de ennyit megtettem gólya kedvéért (aki volt szíves megsértõdni, mert milyen csúnyán elhajtottuk Erát)
nem szeretem a warezt, de elfogadom, hogy drága a sims, fõleg a ha mindegyik kieget meg akarja valaki venni, ugyanakkor ez a fórum nem lesz warez segélyvonal, régen sem volt az, és a jõvõben sem lesz az.

házigazda

LeWyTy
Mámegvan.De azé köszi.

Mike
de az is lehet, hogy rendes leszek és felteszem vhová majd otthonról