32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#29272 pár dolog egyébként nekem jobban tetszik a Hajótöröttben mint az alapjátékban:
sdokkal szebb a part, a tájat is sikerült jól megcsinálniuk, a telkek közötti vándorlás is tetszik, ugyanakkor nem tetszik, hogy a kapcsolatok max 59-ig mehetnek (sztori módban, legalábbis ahol most tartok, így az utódok szerteszét hagyása a sigeten sem jöhet szóba)
az is tetszene ha aza alapjátékban is lehetne tigrincsem, leopárdom,
majd kicsitr utánanézek, mit lehet a két játék között transzportálni, elméletileg ugye az alapjátékba új interakciókat, mozgásokat is lehet tenni, és ehhez van editor is -
#29271 vagyis ps2-n szarabb, azt mondod? -
#29270 Ehhez képest PS 2-n a grafikája kutyagumi!:S XD -
Coolfire #29269 Nekem is lelohadt a lelkesedésem,úgyhogy uninstall lett a vége.A 3 Krónikákból még egyet sem játszottam végig.Most azon agyalok éppen,hogy felrakom a Sims Complete Collectiont.:)Azért egy expansion erejéig,még csinálhatnának egy szupersztáros-varázslóst.Arra os Kíváncsi vagyok,hogy a sims3-hoz milyen kiegek lesznek. -
Coolfire #29268 A megjelenési dátumhoz még annyit,ha a kukkerba beírod,hogy sims2 free time release date,akkor igen érdekes dátumok jönnek ki.:)Február 19-től egészen 29-ig.Remélem már 19-én meglesz vmi jószívű embernek.:)) -
#29267 no akkor pár kép:
tutaj készítés:
kicsit kirívunk a helyiek közül :)
fehér dzsungellakó nagy tűz gyújtani
-
gettobuxa #29266 a hajótöröttel játszol? én csak nézni tudom max mer a zasszony ül a gép előtt :) -
#29265 valaki azt is magyarázza el, hogy a sims készítői miért állva esznek a tűz mellett -
#29264 szentjánosbogarakat kell találnom, de sehol sincsenek :(
itt hülyülök meg, más meg végigrohan rajta fél nap alatt -
#29263 "Ha lenne lámpásom" itt vajon mit kell csinálni?
gyújtottam neki tábotüzet, nem jó
-
#29262 Hát, lehet próbálni reloaded crack-kel, vagy új Daemon + Yasu 1.3
eredeti exe....ha mindhárom esetben leáll, akkor a szokásos vga driver, hang driver, hang hardware-es támogatás le basic-re... -
#29261 A főnök kunyhójában az egyik (ahol a trón van vagymiaz:D)
Üresnek látszik de ott lesz az egyiknél az a parancs hogy ki veszi..
Remélem segítettem.
-
#29260 minden kieged megvan? -
#29259 most játszok előszőr sims-el és lehet én vagyok a hülye,de amikor a földre bárhová kattintok, ott csak 3 lehetőség van: 1:oda megy, 2:oda ugrál, 3: felhők nézegetése -
#29258 Sziasztok!
Tiltott faluban hol találo meg a dobot, minden ládát kinyitottam de mind üres :S Légyszi segítsetek
Előre is thx -
#29257 az is tetszik most a Hajótöröttben, hogy végre nem érzem úgy, hogy minden terülte egy telek. jópofán oldották meg az átmászkálást, úgy mintha helyszinek lennének, ez így már sokkal jobb mint az Utazásban volt -
#29256 mondjuk a másik meg az, hogyha már csináltak a Krónika sorozatban csomó plusz mozgást, interakciót, akkor ezt igazán beletehetnék a nagy játékba is, nem halnának bele -
#29255 elolvastad a naplót is?
én nem rohanok
a gyűjtögetős és a kézműves karrier tárgyat meg akarom szerezni
és a helyi nőkkel is akarok etyepetyézni :))
meg jó lenne a párducot is magamhoz venni -
mariann84 #29254 Mike-Nagyon szuper a Hajótörött meg minden. Én is ajánlgattam ezerrel, de hát én két délután alatt végigvittem a sztorit. mert csak 1 van belőle, a többiben eddig kettő volt ha jól emlékszem.Egy ideig keresgéltem a menüben de csak nem volt ott másik. De csak azért tartott két délutánig, mert 5 percenként vagy videó volt vagy töltés :)Egy nap alatt végig lehet vinni a küldetéseket. de addig nagoyn jó volt, a szabadjáték engem már annyira nem izgatott,úgyhogy én két nap után töröltem a játékot. Eszem megáll hogy ezért képesek elkérni 7e ft-ot, amikor ennyi ideig tart végigvinni. -
#29253 Rage, erre mondj valamit, légyszi -
#29252 miért nem ír ide szinte senki? nem játszotok a Hajótörtöttel? semmi élmény, semmi kérdés? -
#29251 olvass kicsit vissza kérlek -
#29250 EA.hu -
Seib #29249 hali. nekem olyan gondom van h indításnál hibát ír ki.. azt h nincs dx9et támogató vga-m... de lol azom van.. nem tom h mi a baja.. nem tud vki erre vmi megoldást?:S -
#29248 Ezeket honnan szedted le? mar megjelentek? vagy csak elorendelhetoek es csak a boritojuk jelent meg? :) -
-
#29246 nem kellett
el kell menni balra -
#29245 hm... dögevők mezeje
hogy tudnám a cicát magamhoz édesgetni, hogy átengedjen? -
#29244 hm, megtaláltam, Cool már leirta, egyszerüen a vízben halat tud fogni -
#29243 hogy kell halat fogni?
kéne ugye vmiféle bot, amit kihegyez, na igen, csakhogy a baltával ilyet nem csinál, talált egy kupac bambuszt, azt meg elrakta annyira, hogy a hátitatyójában sincs benne -
#29242 Rákattintasz a földre és ott ad egy olyan opciót h ásás. -
#29241 ezt mégis honnét veszed? -
#29240 valszeg tönkrement a telek
ha a kilép, játékot újraindít, belép nem segít, akkor marad a költözés
illetve!
1. a szemetet kitörölheted a moveobjects on paranccsal (a szemetest még véletlenül se töröld ki!)
2. takarító droid hátha felszedi -
#29239 és hogyan lehet ásni? :) -
#29238 A nagy sims2-ből át tudjátok vinni a simeteket a hajótöröttbe:
1. a bon voyage bodyshop-jában kimented a karakteredet sims2pack file-ba (ha a karaktered nincs benne a bodyshop listájában, akkor a simPE-vel kell kiexportálnod azt: simPE, sim surgery, export)
2. bemásolod a Hajötörött könyvtárába, ahol a packageinstaller.exe is van
3. ezzel a packageinstaller-rel beleteszed a simedet (utasítássorban: packageintaller emberkem.sims2pack - azért kell az utasítássor, hogy ne az alapjátékba tegye bele)
4. Hajötörött indítása, új profil
5. család? létrehozása (balra lent ikon)
6. hopp benne van a játékban
így lett Tom-ból hajótörött (először hírtelen felnőtt a Bodyshopban :)
és persze ugye csak kinézetre az, skilljei nem maradtak meg
-
#29237 Kezd el ásni valahol és akkor ráakad a bozótvágóra. -
#29236 leginkább tipp...
nézd meg - egy ágy 1x3 négyzetet foglal el, ennek alapján olyan 60-70 cm-re saccolnám egy négyzet oldalát -
#29235 Hajótörött krónikák: az a vágya az emberemnek, hogy ehessen halat, de amikor meggyújtom a tüzet és utána kiválasztom,hogy vacsorázzon-mittomén milyen halat akkor nem csinálja. miért van ez?
másik kérdésem, hogy hogyan tudom a bozótvágót megszerezni? -
#29234 Tévedés. Akkor egy sim 2-2,5 méter magas lenne. -
Redfox #29233 Köszi szépen!