Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
a szöke faszon kivül kik vannak még? bár az a fickó a mostani nénimnek 3 villámos, már dugtak is, amúgy meg mindeki utálja a faluban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Még mindig nem lehet a patch-el indítani?Nem hallottál te sem vmi infót?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát olyan npc-k,akik alapból utálják a simjeim.😊Azokat szívatom.😊)

Köszi!
Serminátor
oh 1000 kösz Coolfire

rage
Mindig a legújabb kiegészítõvel indul
A telepítés sorrendje nem számít.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Felraktam az éjszakai kiegészítõ lemezt,a "régebbi" Sims el sem indul, csak az új.Nincs lehetõség arra, hogy ne az éjszakával indítsak?Köszi!
akyyy
akkor ez jó lesz😄 videók alapján eléggé bejövõs😄

állatos kornikával nem játszotam annyira nem fogott meg. mgé a rendes játékba vettem magamnak egy kutyát, egyszer csak azt vettem észre hogy már scak a szelleme járkál ott😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Rage47
gondoltam h 10giga körül.. akkor még csinálok egy kis helyet😛
Mike
sokat
minimum 10-12 giga kb

plusz a mentés 2 giga + letöltött cuccok (ami szintén lehet akár 2-3 gb is)

Rage47
Mennyi helyet foglal az összes kieggel együtt a Sims 2?
Mike
jaja, ezt én is kipróbáltam, nagyon szépen eléldegél egyedül
sõt a szülõk el is költözhetnek (legalábbis anno az alapban még igen) meg sem kell õket ölni
de csináltam olyat is, hogy egy tini, 2 tipegõvel
na az a húzós
ott a szülõk belefúltak a medencébe

gyilkolásra jó még az olló, de nekem az már egy ideje nem mûködik

Mike
hogy vannak neked nem szimpi ssimjeid? külön kreálod õket?

miche
nekem régebben volt egy maszkom, amivel ki lehett csinálni a simeket. meg lehetett választani a halál módját is, és akkor jött a kaszás... 😊 én nem bírtam nézni szegényt mikor körbefalaztam még egyet nagyon régen. kíváncsi voltam, hogy mi lesz a tinivel ha nincs már faterja 😊

Biztos beletud még,ha kiveszel a medencébõl mindent,vagy az õsi módszer a körbefalazás..😊)

Mert az a rohadt patch orvosolta.😊Bezzeg a régi szép idõkben,mikor a fél szomszédság ott halt meg a telken..😊)A bocinövénnyel nagyon vigyázz mert bárki áldozatul eshet-még a kedvenc simed is-ha nem eteted.Ez saját tapasztalat.Ha megetettél vele minden unszimpatikus simet szvsz rakd el a táskába,késõbb még jól jöhet.😊Nálam most a voodoo baba a favorit a nindzsa teleporttal.Igaz ezekkel nem lehet ölni,de beégetmi a ne szimpi simeket,azt igen.Tegnap elmentek a simjeim kajálni,ezek meg ott enyelegtek.Na akkor bevetettem a bebüdösítést..eheh..meglett az eredménye.Egyébként amit jópár hozzászólással ezelõtt írtatok,nekem hibátlanul megy az étteremben a kajálás.

Shiwo
mi ??? mé nem fullad vízbe ??

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
😄
elõtte leszipkáztad a skilljeit?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

böröczk
No akkor bocsánat a témába vágásért ( : D ), de az új kiegészítõben egyszerûen képtelenség elhaláloztatni a simeket. Ha felgyulladnak, egy idõ után kialszanak, vízbe sem fulladnak már, úgyhogy az egyik szomszédot kénytelen voltam megetetni a bocinövénnyel : )

Kumiho #2179

Mike at home
én nem piszkáltalak, tehát nem kell megsértõdni 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hassan B
Hát, ahogy vesszük... ki volt csillagozva, de attól függetlenül tényleg az volt. Amúgy egy idézetet írtam.

Mindenesetre engem már a továbbiakban nem zaklat, majd ti elintézitek az ilyen problémákat.

][ ВАЗ ][

Mike at home
most megint mi a problémátok? miért kell veszekedni? HassanB csúnya szavakat hazsnált a postjában ha jól emlékszem, de ha mégsem akkor majd Hassan megmondja

a warez témáról meg annyit, hogyha már warezolsz, legyen egy kis csöpp eszed, és ne csinálj mindent ész nélkül

másrészrõl a warezt nem szeretjük a topikban, ha warezolunk is, nem vagyunk rá büszkék

a veszekedés meg megy a levesbe, mert erre a többiek nem igazán kiváncsiak

De miért szállsz el?Lentebb írtam,hogy ez nem a te dolgod.Ha nem tetszik akkor ne kommentelj.Ennyi az egész.Az én okoskodásomról meg ugorj le légyszíves,mert én normális voltam veled.Téma vége.

Hassan B
Pont ez az , hogy bennevan a fakúban is is! Ezért is száltam el, de mind1. Szóval te is tudsz látatlanba okoskodni...

][ ВАЗ ][

Nem tudom milyen "segítség" volt,mert ma mikor láttam ,már ki volt törölve.Tudod,itt nagyon kevés embernek van eredeti játéka(a "magas" fizetések stb miatt),ergo:úgyis lesz egy-két warez jellegû kérdés.Ha megnézed a fakut warez(illegális kulcsok etc..).Indítási problémák nagy része szintén warez.Egyedül a letöltési helyek,ilyesmik azok amik tiltottak(maximum priviben).Részemrõl nincs harag,csak szerettem volna tisztába tenni a dolgokat.A többit meg bízzuk a házigazdára.Oxy?

Hassan B
Jah... hát ha az is baj hogy segíteni akarok, akkor bocs... többet nem fordul elõ!

][ ВАЗ ][

Kedves Hassan B!Attól,hogy a fakuba írkálsz pár sort,még nem jogosít fel arra,hogy itt óvd a fórumot.Arra ott van Mike.Igaz vele volt egy- két koccom,de letárgyaltuk,és szerintem õ elég jó hg.Úgyhogy hagyd rá,hogy mit lehet kérdezni és mit nem.Gondolom nem véletlenül tûnt el a hsz-od.

Ahhh..ez a Hassan gyerek megint rendezkedett?😊)Õ a segédházigazda?Eh-eh...

7A6N-7ZZM-6MD2-M6MM-3RLD,de a fakuban megtalálod.Mondjk a csilli-villi nincs benne..

Úgy járt szegénykém(szeretem amúgy),mint anno dögvész zoli(õt rühellem)..,hogy nem kerültek bele a játékba mégsem.Sem letölthetõ állapotba.

Azt hiszem ,hogy az évszakokat itthon vele promózták.Egy hivatalos Loláról viszont tudok,õ Hillary Duff csivavája..<#idiota>

Remélem ez a hobbis kieg(a Free Time) visszakapja a jó öreg safediscet..😊Apropó szerintetek tényleg úgy lesz,mint anno az elsõ sorozatnál,hogy a 7.-dik EP az utolsó?

És mikor lesz a pécés?Mert mindenhol csak konzol datékat látok..

Tegnap muszáj voltam egy komplett windows reinstallt csinálni,formázással egybekötve.Most már jó a sims.Egyébként jó a peccs+régi krekk kombó?Annyira kipróbáltam,hogy ha elmegyek kocsival eg közösségi területre,tényleg nem lehet mobilon taxit hívni.Semmilyen anomália nem jön elõ?Mert az eredeti cédét visszadtam,klónozni nem tudtam,mert ez a rohadt securom még a legpontosabb másolatot is felismeri.Tehát a többi:hógolyó-vízilufi csata,kapcsolatrendszer,npc generálás etc..is megszûnt?

Mi ez az ûr????

A mysimsen írják,ha az ipsével mászol a csajra akkor fiú,ha fordítva akkor lány.Ez úgy látszik,hogy nem igaz.De a túrótorta(már régen használom) az igaz,mert tényleg iker lesz.Az,hogy egy v. kétpetéjû az nem befolyásolható.

Mike at home
így nem!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
véletlen alapon mûködik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Serminátor
hello mindenki!nem tudja vki megadni a mesés díszletek cd kulcsát?

rotator
Csúnya lenne, szerintem teljesen véletlen. 😊 Már csak azért is, mert én mindig férfival mászok nõre és lett már belõle ilyen is, olyan is...

Megint a férfi mászott rá a csajra, és megint lány gyermek született... Ez a Jó utat hatása? Mert korábban igaz volt az, hogy amelyikkel kezdeményeztem a gyermeknemzést, olyan gyermek született.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Pedig biztos van mert még a Fókuszban is bennvolt xDD csak nem toom, hogy már el e készült vagy vami . <#confused>

Nah azt hiszem krekkelnem kell.A curerommal úgy kinyírtam a securomot a gépen,hogy a biztonsági modult nem tudja aktiválni..😊Már 2x felraktam a registryben is ott a securom bejegyzés,mégsem megy,még az eredetivel sem..eh..
Rage nincs vmi ötleted?

Olcsy
Én nem tudok róla, h elkészítették vna, de aztán ki tudja...xD

Olcsy
El, ügyi kislány vagy!<#wink><#vigyor>

hali

Keresgéltem de nem találtam Lola-t (magyar)sehol õt már le lehet szedni valahonnan vagy még meg sem jelent?:S mert úgy hallottam, hogy elkészítették a játékhoz. valaki infó ?:S

Kata
Eltaláltam, hogy ahhoz kell? <#ravasz1>

[/cserf][/fülünyúl]

Olcsy
LooL!xD<#taps>

Kata
Lehet majd jáccani vele Losztosat... <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Olcsy
A hajótöröttek a krónikák sorát fogja bõviteni.Állítólag ez naon nagy durranás lesz, én tuti megveszem!😊(Egyébként még egy krónikákat se vettem meg mert nem vonzanak, de ezt tuti megveszem!😄)