32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    pár dolog egyébként nekem jobban tetszik a Hajótöröttben mint az alapjátékban:
    sdokkal szebb a part, a tájat is sikerült jól megcsinálniuk, a telkek közötti vándorlás is tetszik, ugyanakkor nem tetszik, hogy a kapcsolatok max 59-ig mehetnek (sztori módban, legalábbis ahol most tartok, így az utódok szerteszét hagyása a sigeten sem jöhet szóba)
    az is tetszene ha aza alapjátékban is lehetne tigrincsem, leopárdom,

majd kicsitr utánanézek, mit lehet a két játék között transzportálni, elméletileg ugye az alapjátékba új interakciókat, mozgásokat is lehet tenni, és ehhez van editor is
  • Mike
    vagyis ps2-n szarabb, azt mondod?
  • Olcsy
    Ehhez képest PS 2-n a grafikája kutyagumi!:S XD
  • Coolfire
    Nekem is lelohadt a lelkesedésem,úgyhogy uninstall lett a vége.A 3 Krónikákból még egyet sem játszottam végig.Most azon agyalok éppen,hogy felrakom a Sims Complete Collectiont.:)Azért egy expansion erejéig,még csinálhatnának egy szupersztáros-varázslóst.Arra os Kíváncsi vagyok,hogy a sims3-hoz milyen kiegek lesznek.
  • Coolfire
    A megjelenési dátumhoz még annyit,ha a kukkerba beírod,hogy sims2 free time release date,akkor igen érdekes dátumok jönnek ki.:)Február 19-től egészen 29-ig.Remélem már 19-én meglesz vmi jószívű embernek.:))
  • Mike
    no akkor pár kép:

tutaj készítés:

kicsit kirívunk a helyiek közül :)

fehér dzsungellakó nagy tűz gyújtani
  • gettobuxa
    a hajótöröttel játszol? én csak nézni tudom max mer a zasszony ül a gép előtt :)
  • Mike
    valaki azt is magyarázza el, hogy a sims készítői miért állva esznek a tűz mellett
  • Mike
    szentjánosbogarakat kell találnom, de sehol sincsenek :(

itt hülyülök meg, más meg végigrohan rajta fél nap alatt
  • Mike
    "Ha lenne lámpásom" itt vajon mit kell csinálni?
    gyújtottam neki tábotüzet, nem jó
  • rage
    Hát, lehet próbálni reloaded crack-kel, vagy új Daemon + Yasu 1.3
    eredeti exe....ha mindhárom esetben leáll, akkor a szokásos vga driver, hang driver, hang hardware-es támogatás le basic-re...
  • Armi555
    A főnök kunyhójában az egyik (ahol a trón van vagymiaz:D)
    Üresnek látszik de ott lesz az egyiknél az a parancs hogy ki veszi..

Remélem segítettem.
  • BenTen
    minden kieged megvan?
  • forzajuve5
    most játszok előszőr sims-el és lehet én vagyok a hülye,de amikor a földre bárhová kattintok, ott csak 3 lehetőség van: 1:oda megy, 2:oda ugrál, 3: felhők nézegetése
  • kem001
    Sziasztok!
    Tiltott faluban hol találo meg a dobot, minden ládát kinyitottam de mind üres :S Légyszi segítsetek
    Előre is thx
  • Mike
    az is tetszik most a Hajótöröttben, hogy végre nem érzem úgy, hogy minden terülte egy telek. jópofán oldották meg az átmászkálást, úgy mintha helyszinek lennének, ez így már sokkal jobb mint az Utazásban volt
  • Mike
    mondjuk a másik meg az, hogyha már csináltak a Krónika sorozatban csomó plusz mozgást, interakciót, akkor ezt igazán beletehetnék a nagy játékba is, nem halnának bele
  • Mike
    elolvastad a naplót is?

én nem rohanok
    a gyűjtögetős és a kézműves karrier tárgyat meg akarom szerezni
    és a helyi nőkkel is akarok etyepetyézni :))

meg jó lenne a párducot is magamhoz venni
  • mariann84
    Mike-Nagyon szuper a Hajótörött meg minden. Én is ajánlgattam ezerrel, de hát én két délután alatt végigvittem a sztorit. mert csak 1 van belőle, a többiben eddig kettő volt ha jól emlékszem.Egy ideig keresgéltem a menüben de csak nem volt ott másik. De csak azért tartott két délutánig, mert 5 percenként vagy videó volt vagy töltés :)Egy nap alatt végig lehet vinni a küldetéseket. de addig nagoyn jó volt, a szabadjáték engem már annyira nem izgatott,úgyhogy én két nap után töröltem a játékot. Eszem megáll hogy ezért képesek elkérni 7e ft-ot, amikor ennyi ideig tart végigvinni.
  • Mike
    Rage, erre mondj valamit, légyszi
  • Mike
    miért nem ír ide szinte senki? nem játszotok a Hajótörtöttel? semmi élmény, semmi kérdés?
  • Mike at home
    olvass kicsit vissza kérlek
  • Mike at home
    EA.hu
  • Seib
    hali. nekem olyan gondom van h indításnál hibát ír ki.. azt h nincs dx9et támogató vga-m... de lol azom van.. nem tom h mi a baja.. nem tud vki erre vmi megoldást?:S
  • TopGun
    Ezeket honnan szedted le? mar megjelentek? vagy csak elorendelhetoek es csak a boritojuk jelent meg? :)
  • Mike

• Mike
    nem kellett
    el kell menni balra
  • Mike
    hm... dögevők mezeje
    hogy tudnám a cicát magamhoz édesgetni, hogy átengedjen?
  • Mike
    hm, megtaláltam, Cool már leirta, egyszerüen a vízben halat tud fogni
  • Mike
    hogy kell halat fogni?
    kéne ugye vmiféle bot, amit kihegyez, na igen, csakhogy a baltával ilyet nem csinál, talált egy kupac bambuszt, azt meg elrakta annyira, hogy a hátitatyójában sincs benne
  • adios
    Rákattintasz a földre és ott ad egy olyan opciót h ásás.
  • Mike
    ezt mégis honnét veszed?
  • Mike
    valszeg tönkrement a telek
    ha a kilép, játékot újraindít, belép nem segít, akkor marad a költözés
    illetve!
    1. a szemetet kitörölheted a moveobjects on paranccsal (a szemetest még véletlenül se töröld ki!)
    2. takarító droid hátha felszedi
  • forzajuve5
    és hogyan lehet ásni? :)
  • Mike
    A nagy sims2-ből át tudjátok vinni a simeteket a hajótöröttbe:

1. a bon voyage bodyshop-jában kimented a karakteredet sims2pack file-ba (ha a karaktered nincs benne a bodyshop listájában, akkor a simPE-vel kell kiexportálnod azt: simPE, sim surgery, export)
    2. bemásolod a Hajötörött könyvtárába, ahol a packageinstaller.exe is van
    3. ezzel a packageinstaller-rel beleteszed a simedet (utasítássorban: packageintaller emberkem.sims2pack - azért kell az utasítássor, hogy ne az alapjátékba tegye bele)
    4. Hajötörött indítása, új profil
    5. család? létrehozása (balra lent ikon)
    6. hopp benne van a játékban

így lett Tom-ból hajótörött (először hírtelen felnőtt a Bodyshopban :)
    és persze ugye csak kinézetre az, skilljei nem maradtak meg

• adios
    Kezd el ásni valahol és akkor ráakad a bozótvágóra.
  • Paddington
    leginkább tipp...
    nézd meg - egy ágy 1x3 négyzetet foglal el, ennek alapján olyan 60-70 cm-re saccolnám egy négyzet oldalát
  • forzajuve5
    Hajótörött krónikák: az a vágya az emberemnek, hogy ehessen halat, de amikor meggyújtom a tüzet és utána kiválasztom,hogy vacsorázzon-mittomén milyen halat akkor nem csinálja. miért van ez?
    másik kérdésem, hogy hogyan tudom a bozótvágót megszerezni?
  • Kata
    Tévedés. Akkor egy sim 2-2,5 méter magas lenne.
  • Redfox
    Köszi szépen!