Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyi szépséghibája azért van,hogy nem viszi pölö a Settlers 6-ot.De ezt is megoldottam,feltoltam egy DT pro 10-est.Szépen megvannak egymás mellett,és megy a Sims BV is.Kell ennél több?😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Paddington
üdv mindenkinek!
több helyen láttam, hogy a kocsibeálló a telek jobb szélére kerül - ez így használható is, vagy csak dísz?

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Na most egy kis warez következik:Most jelent meg a Painkiller Overdose.Ez nem ide tartozik,de ugyanolyan verziójú a SecuRom védelme mint a felpatchelt Bon Voyagenak.A tools könyvtárában volt egy daemon tools 4.06HE és írta,hogy 1.4 YASU-al,ezt a DT könyvtába bemásolva használjuk.Ez ugye szöget ütött a fejembe,hátha elindul a peccselt Sims BV is(tudjátok ezért kínlódtam már mióta:-))).DT 10 le,4.06HE fel,bele a yasu és elindult vele!Ergo a DT4.06HE nem blacklistes!Úgyhogy klónosok peccsre fel!😊)

Ui.:Az SPTD 1.50 kellhet.

Shiwo
erre van 1 tuti megoldásom..tegyél fel vmi újabb kieget (pets, évszakok, jó utat, stb..tökmind1 mellik, tán még vmi stuffossal is jó) és utána telepítsd csak az éjszakai életet..akkor nem fog leállni ellenõrzésnél

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rage
Szerintem a magyar Sims 2 az nem 4 CD, hanem 1 DVD.
Az is jó, ha az angol Sim2-re angolul teszed fel a Nightlife-ot 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ya és 4 cds a sims 2

RAGE!The sims nightlife clone cd mirror és The sims 2. Ha mind kettöt magyarul telepittem az elején akkor no problémo?

rage
Az a letöltött Sims 2 DVD legyen magyar változat
Aztán az Éjszakákat is magyarul telepítsd
Ekkor nem lesz nyelvi ütközés, s nem szedi le a végén.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Valaki! Ha tudtok légyszí segítsetek! Letõltött Sims 2-vel játszok ugyanígy letõltöttem az éjszakai életett. Az alap megy de a kiegészítõnél kéri az alap cd-t\dvd-t és itt lép fel az ellenõrzésnél a hiba és töröl mindent a kiegészítõ mappából.HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LeWyTy
<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mike at home
nekem már az is elég lenne, ha tudnának vmi interakciót a vízben, meg lehetne szörfözni, mint ahogy az a promó képeken is volt

meg lehetne a mini utazésok alatt vmi kis videóbejátszás vagy vmi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LeWyTy
Ezaz a tengeren legalább lehetne hajózni vagy valami<#idiota>
Volna valami vizi telek jahtal vagy...Mijen állati lenne.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mike at home
pff, én azt pedig már fel sem tettem, mert mekkora marhaság már, gondoltam

egyébként nekem is az abajom, hogy vannak jó ütletek, de nem dolgozzák ki õket eléggé
tehát beletették aa koripályát, de unalmas
beletették a tengert, de nem lehet csinálni benne semmit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

böröczk
Az én nagyon keveselném : P
Így is sokszor úgy érzem, hogy túl kevés az új opció bizonyos kiegészítõkben..
A Makin Magic-nek anno irtó szuper hangulata volt véleményem szerint, és sokkal jobban felkeltené bárki érdeklõdését (legalábbis az enyémet biztos : D), mint például az Open for Business. Mondjuk már eleve nagyon bejön az UFO-s dolog, mint misztikum a Sims 2-ben : )

Aztán mi a fene lesz a Sims3-ban?

Kumiho #2179

rotator
Na az érdekes...

Shiwo
azzal mennie kéne, nekem is az van

Mike at home
crack-kel?

rákattintasz az anyuval vagy apuval a hûtõre és csecsemõ etetése vagy valami hasonló!
a hûtõben van cumisüveg!
Hogy kell megeteni az ujszülöttetek?
Ati Radeon 9600-am van!
A kék képernyõn nincs hibaüzenet! Egyszerûen csak kék lesz a képernyõ és halál!
Nem raktam fel kiegészítõt! Az eredetivel játszok és azzal van a probléma.
Shiwo
barátnõm szerint a hûtõbõl lehet elõvenni cumisüveget

Hogy kell az újszülöttet eteni?
Mondjuk az igaz,hogy a FT és a Sims 3 között több mint egy év "üresjárat" lesz,tehát elképzelhetõ,hogy lesz egy nyolcadik EP is.Ezt cak a Maxisosok tudják.Mondjuk lesz SimCity 5,Spore meg a többi game,tehát az a szegény EA biztos nem fog éhenhalni..😊

Jövõ február 12.-én megjelenõ-talán utolsó-hobbis nagy kiegészitõ.

A Free Times EP mi?

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Sok "jól értesült" enber szerint a Free Times EP lesz februárban az utolsó.Közben még egy pár stuff.De ezt se a Maxis,sem az EA nem erõsítette/cáfolta meg.Nagyon lekövették az elsõ sorozatot-kivétel az Egyetem,OFB,Évszakok-de személy szerint nem nagyon hiszem hogy csinálnak még Superstar és Makin' Magic "átdolgozást".

böröczk
Várom már, mikor lesz sims 2 Abrakadabra : P
Igazából az Unleashed mellett kedvenc kiegészítõm volt a régi sims-ben..

Kumiho #2179

rage
Nvidia kártyák esetében elõfordulhat kék halál, ezt a legújabb hivatalos Nvidia driver orvosolta.

rotator
A kék képernyõn kiírt hibaüzenet sokat segítene, anélkül elég esélytelen megtalálni a pontos hibát.

Mike at home
eu nnem függ össze az eredetiséggel
vmi hardver hibára gyanakszom elsõ körben
melyik kiegeket raktad fel, és mi módon játszol? (klón, tört)

Volt már párszor újratelepítve, de mindíg megmarad ez a hiba! Néha órákig tudok játszani vele, néha pedig már az elsõ mentésnél lefagy.
És csak ez a játék, tehát nem is a gép hibája!
Hassan B
Szerintem ez nem azér van mert nem eredeti, érdemes lenne teljesen letörölni, majd újra telepíteni.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

helló! Nekem sajnos nincs annyi zsebpénzem ,hogy megvegyem eredetiben a game-t, így tört verzióval játszok én is.
De van egy hibája! Egy bizonyos idõ elteltével, mindíg pont amikor mentek a mentés végén lefagy és bejön a nagy kék képernyõ! Azután a szokásos "reset" és kezdhetem elõrrõl, de csak az elõzõ mentéstõl (logikus).
Az lenne a kérdésem hogy ezt a hibát hogyan lehetne kiküszöbölni? (leszámítva azt hogy vegyem meg eredetiben)
Elõrre is köszi!
Az az érdekes,mikor jópár játéknál nagyobb a crack,mint az eredeti exe...

Mike
hát igen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kodlovag
Ennyi volt benne a másolásvédelem.

Mike at home
a tört exe csak 11 mega

Köszi a kimerítõ választ.😊Már tolom a régivel,eddig még nem volt gubanc.

Kodlovag
Én már programoztam életemben DirectX-et használó grafikus alkalmazást. Na a Simshez nem volt mérhetõ a bonyolultsága, de véleményem szerint 22MB-os exe fájl hihetetlenül sok mindenre elég. Az exe fájlban szoktak benne lenni az indító program részek, a memóriakezelés, a DX függvényhívások rajzoláshoz, hanghoz, irányításhoz (egér, billentyû, joy, kormány, etc.), hálózati támogatás, ilyesmi. Úgyszintén az exébe szoktak kerülni az alapvetõ szabályrendszerek, mint például hogy az építkezés rács alapú, hogy vannak objektumok, fények, hangok, hogy vannak simek, és azokat így és így kell rajzolni, a hozzájuk kapcsolt hangot mikor kell lejátszani stb.
De hogy pontosan mit kell rajzolni (melyik bõrt, melyik hajat), és egy tárgy használatakor milyen mozgást végezzen, mikor mit csinálhat a sim stb, az már az object.package fájlokban van benne. És iszonyú mennyiségû adatot jelent. Tuti biztos, hogy hiba fog csúszni bele, és a patchek rendszerint ezt az adathalmazt javítják.
Az exe fájl az alapvetõ mûködéshez szükséges vezérlést tartalmazza, ezért ha hibás, a tesztelés során rögtön kibukik. Így aztán az exét ritkán kell javítani, akkor is inkább a hardwerkezelés miatt (pl adott típusú videokártyán fagy a játék, vagy új securom, ugye).
Tehát ha nem javítottak bele az alapvetõ vezérlési funkciókba, és neked sem volt stabilitási problémád a játékkal, ami miatt feltétlenül új exe kellene, akkor szerintem el tud menni az adott kieg egy régebbi verziójú exéjével is.
Probléma majd akkor jelentkezhet, ha fel akarod rakni a második patchet is, és az esetleg meg találja vizsgálni a verziószámokat. De legföljebb patcheléskor visszarakjuk az elsõ patch nem mûködõ exéjét. Aztán megint keresgélhetünk, hogy van-e új tört exe, vagy megy-e a régivel.

Holnap egész nap tesztelni fogom a játékot.😊.Egyébként is készül egy második peccs is.

Nem.Átírta a content registryt,beleírt az objects packageba etc..egy pár dolgot firkát az .exe filon kívül.Ezért fogadom fenntartással a régebbi verziójú exe visszamásolását.Mert akármelyik doxot megnézed a patch mellé mellékelik crackelt játékok esetében az új feltört exet.Máskülönben mit érne a patch.De mindegy,majd lesz vmi,ne kanyarodjunk el a játéktól.

Mike
nem
programrészek nem csak az exe-ben lehetnek ez ahhoz túl picike
ez az exe jó eséllyel csak a lemezt ellenõrzi aztán átadja a vezérlést másnak

vagy a patch csak ezt az egy file-t cserélte le?

Ha zavar töröld ki(bár nekem nem tûnik nagynak,bár az igaz,hogy elég lett volna a TC ablak).Nem értetted mit akarok,bár nem vagyok programozó,de ha vmi felülír/átír fileokat,akkor csak annak az exeje tudja vinni az új cuccokat.Nem?Na mindegy visszarakom az eredeti .exet,majd lesz valami.

Mike
és legyetek szivesek megtanulni a képeket vágni
még az ingyenes irfanview is tud ilyet

Mike
és mi lett volna ha leírod a méreteket, és nem rakod be ezt a baszottnagy képet

nem akarod nem teszed fel
szerinted mi fér bele egy 22 megás exe file-ba manapság?
nem csinál ez az exe sokmindent, jóeséllyel annyit csak hogy leellenõrzi a lemezt, meg meghívja a betöltõ rutinokat
más irta, hogy neki megy a tört exe-vel, más meg azt, hogy a klón verzióval megy az eredeti exe
de nekem alapvetõen édesmindegy felrakod-e a patch-et ezek után vagy sem
ha vmi bug lesz, úgysem fogod tudni mitõl van, max ha instabil lesz a program és félóránként fagy
vedd meg eredetien és nincs többé gond

És a bugok is megszûntek?Mert szvsz így nem sokat ér,de lehet,hogy csak az új securom miatt nagyobb az exe egy picivel.

Ez aggaszt...

Mike
fut a Jó utat exe-jével
mind a klónnal, mind a törttel