32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Valdien
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Hajótörött Krónikákat, felraktam, crackeltem, elindítottam, lefut az intro, bejön az a "töltőképernyő" és lefagy a játék...
    Valaki tudna nekem segíteni?
    Köszönöm előre is :)
  • Mike
    kirakja mögéd a földre
    meg kell találd, itt még én sem akadtam el, pedig az nagy szó
  • cseri001
    nézd meg minden szobában, ahol van láda... ne a ládát nézd meg, hanem a szobákban nézz körül.
  • kem001
    Mindet felnyitottam de nincs benn egyikbe se
  • eva9413
    Sziasztok! Nem tudjátok, hogy honnan lehetne ingyen letölteni a hajótöröttes kiegészítőt? Lécci segítsetek! Előre is kösz: Éva
  • Mike
    ott van a ládákban
    nyisd fel mindet
  • kem001
    Most 3 urnát kell megkeresnem de csak 1 van meg, hol találom a többi 2-őt?
  • kem001
    SZiasztok
    MEgszereztem a sims 2-őt magyarul feltelepítettem és mikor elindítom kéri hogy helyezzem be az egyetem kiegészítőt! Mit csináljak hogy jó legyen?
  • cseri001
    modthesims2.com
  • Dévids
    Tudnátok ajánlani egy honlapot ahol sok jó letölthető cucc van a játékhoz???És lehetőleg olyat ahol autót is lehet letölteni.
    Előre is kösz!
  • bmffm856
    2. öregednek is, csak nem írja ki hány napjuk van még az egyes életszakaszokból...
  • cseri001
    1. lehet woohoozni. :)
    2. ezt még nem tudom, de gyerekük lehet, logikátlannak érezném, ha nem öregednének, legalább a gyerekek... dehát majd kiderül
  • bmffm856
    valaki tudna segíteni abban hogy lehet a Kertvárosi Krónikákból egy teljes lakónegyedet átköltöztetni a Sims 2 + kiegészítőkbe?
  • Flora2
    Azoktól kérdezem, akik a Hajótörötteset szabad játékban is kipróbálták már:
    1. lehet ebben a játékban woohoozni? (etyepetyézni?)
    2. öregednek ebben a játékban a simek? mivelhogy semmi életkor-mutatót nem látok; a kislány vagy a két hajótötött tini pl. felnőhetnek?
    Köszi a választ.
  • Mike
    Aristidet, a bálványt hol találom meg? Ugye ahol hagytam, a szentélyben nincs...
  • Armi555
    Nyisd ki mindet és az egyiknél.
  • kem001
    De melyiknél? Mindegyik kosarat csak kinyitni lehet
  • Mike
    de építeni sem tudok
    nem enegedett ki másnapra sem
    fix vmi bug

tényleg itt az építést engedélyező cheat nem működik?
  • mariann84
    Jah, velem olyan nem történt hogy bezárt volna egy mapra, mindig működött a térkép, vegyél magadnak egy sátrat és aludj, aztán másnap biztos kienged.
  • mariann84
    Mike!Az egy dolog hgoy elmondják a kívánságaikat azok akikkel össze kell barátkozni, de ki mondta hogy teljesíteni is kell őket?
    Csak beszélgess, játsz velük eleget és ennyi, kb 10-15 perc volt mire mind a néggyel összehaverkodtam. Egyikkel ugyan leültem sakkozni mert az volt a kívánsága,és azt a hapit néztem ki a sim-emnek, megköszönte oszt jó napot. Szóval nem kell nekik teljesíteni, csak barátkozz össze velük és kérd el tőlük az ajándékot, ennyi. :)
  • Mike
    én is arra gondoltam, de nem jött oda senki
    1 napig vártam
    a karim addig hullafáradt volt, és teljesen átfagyott
  • Flora2
    :( Együttérzésem, nekem nem volt ilyen, én megúsztam a játékot különösebb bug-ok nélkül. Akkor "zár be a telekre" talán, ha valakinek programozottan oda kell jönnie beszélni a karakterünkkel, és enélkül nem léphet tovább..? Sajnos, sűrűn kell menteni. :(
  • Mike
    van egty fószer a faluban (2. helyszin a tengerparton) aki azt mondja, hogy éjjel is szeretné látni az arcát a víz tükrében
    külföldi site-ok szerint a fószernek vinni kell egy üveg szentjánosbogarat
    DE
    megoldottam tényleg úgy ahogy Flora mondta, egyszerüen beszélgettem csak vele, szal teljesítettem a feladatot, mire bezárt arra a telekre, semerre nem lehetett menni, a térképet sem lehetett használni
    szal valaki - aki végigjátszotta fél nap alatt ugye - elmesélhetné, hogy most mi van

kezdek nagyon dühös lenni a programra, az lassan, az értetlenkedőkre is
  • mariann84
    Mike- nekem sem kellett szentjánosbogár :D mivel játszol te:)
  • Mike
    ehhez képest a Hellgate egy sétagalopp
  • Mike
    kilépek mentés nélkül :(((
  • Mike
    lehet, hogy mivel korábban már elhasználtam a nagy tábortüzet, az a baj?
    tennék helyébe másikat de nem enged építeni
  • Mike
    azt csináltam flora amit mondtál, meg lett az a feladat, ellenben
    most meg nem enged ki a telekről :(
  • Pingu
    hogy lehet farkasemberel találkozni?
  • Olcsy
    Jaja!x)
  • Flora2
    Aha, emlékszem (elpirulok), nekem azt nem sikerült megfejtenem, hogy mi a feladat, de egyébként is nappal volt akkor nálam, tehát úgyse lett volna a közelben szentjánosbogár. Szóval helyette inkább labdáztam vele egy jót, az is elég volt neki.
  • Mike
    jaja, ott a falusiaknál
    második adag, a parton
  • Flora2
    Érdekes, nekem nem kellettek szentjánosbogarak... az mihez kell, a falusiakkal való kapcsolatépítéshez? én sokszor csak simán interakcióztam velük addig, amíg betelt a zöld mérce.
  • Mike
    valaki aki már végigjátszotta (fél nap alatt ugye)!

hol találom meg a szentjánosbogarakat?
  • 12346
    ugyanazon az oldalon kéne lennie, mint ahonnan a haj van
  • zsofi00
    Hol lehet letölteni?
  • cenobite
    Valószínű a "mesh"-t is le kell töltened hozzá. Ez egy külön file, ezt is be kell másolni a downloads mappába.
  • zsofi00
    Syasztok! Léciii segítsen valaki nekem:S Letöltödtem hajakat a simsbe beis raktam a dowloads mappába....de ha a letöltött hajat akarok rárakni a sims-re akkor egy alapból való haj lesz rajta:S:S Lécíííí segítsen valaki.
    Előre is kösy:)
  • Flora2
    Ja ja, én is azt néztem most a Hajótöröttesben, hogy a víz (tó felszíne, tenger felszíne) mintha máshogy nézne ki - részletesebb, színesebb - mint a Sims2-ben, vagy rosszul látom? ugyanazzal a felbontással játszom a kettőt.
    Nagyon szép a táj a Hajótöröttben egyébként, és a telkek is annyira táj-szerűek, tájba illeszkedőek, amennyire csak lehet, szép munka!
  • Mike
    jaja, legoptimistább dátunmokat irtam oda