32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cseri001
    és hova raktad? (ha már itt tartunk..., lehet, hogy jó lenne azt is tisztázni, hogy hogyan próbálod a játékba betenni a cuccokat)
    egyébként a linket, amit kimásoltam neked ide, azon az oldalon, annál a hajletöltésnél, a letöltésre kínált haj megjegyzéséből másoltam, vagyis ott volt, csak elkerülte a figyelmedet)
    vannak más custom cuccaid, amik látszanak a játékban, vagy most kezdesz letölteni dolgokat a játékhoz?
  • Homeostazis
    Igen, tudom mire gondolsz, de egyik játéknál sem volt "Downloads" mappám alapból.
  • Mike
    az alap simsnél a downloads mappának lehetnek almappái, azt is figyelembe veszi

jó lenne valahogy megkülönbözetetni miről is beszéltek
    a PS2-es Castaway nem ugynaz mint a pc-s
  • Mike
    nem EA Games
    az az alap Sims mappája
    a Hajótöröttek mappája az Electrinic Arts mappában van
    igen, te is nyithatsz ilyet
  • Olcsy
    Igen, akk csinálni kell Downloads mappát.De a letöltéseket nem mappástól kell beletenni.Azt nem tom, h mesh-el így van-e, mert azt sem tom, mi az...:D Igen a képesség fejlesztésére gondolok.Am már köszi nem kell segítség, valahogy felment...xD A soft wood-ot azaz a lágy fát gyümölcsfákból tudod kivágni, a kemény fát pedig az 1. szigeten a deep jungle-nél ott vannak vastag fák és ott.Am melyik a vulkános sziget?Én nem naon játszottam eddig csak annyira, h kipróbáltam, most kezdtem egy új játékot, és a 2. szigeten vok.Már építettem házat, ágyat, craft-os polcot, meg homok babát, amivel lehet beszélgetni, smacizni, stb...xD A majmoknál asszem úgy van, h vm Aks for nem tom mi és akk ki kell választani h mit hozzanak.Meg kell várni amíg oda hozza hozzád, aztán ő oda adja a cuccost, Te meg egy banánt adsz neki cserébe...De már volt olyan, h egy csomó cuccot hozott...:D Hagyma,kókusz stb...
  • Homeostazis
    Mike!
    Köszi a válaszokat! Nekem nincs a Dokumentumok/EA Games/Sims 2 mappában "Downloads"! Ha én magam csinálok oda egy ilyen mappát és belerakom a mesh-t akkor is működik..?

Olcsy!
    Nemtudom mi az a "Mechanical"?! A képesség fejlesztésére gondolsz?
    Segíts nekem! Az én karakterem nem akar keményfát vágni, pedig van kőbaltája! Lehet, hogy el kell érni egy bizonyos szintet valamelyik képességből? Eddig még nem figyeltem oda erre... A vulkános szigeten szerencsétlenkedek, mert nem tudok hajót építeni keményfa nélkül. A majmok csak akkor hoznak cuccot, ha adsz banánt? Ha csak enyelegsz velük akkor nem?
  • Mike
    lehet
    egyszerüen elmész a faluboltba , és veszel magadnak ruhákat
    utána a ruhásszekrányen alsó gomb
    másrészről pedig a Downloads mappába be lehet tenni letöltött ruhákat is, gond nélkül (bár ha végiggondolom, lehet hogy nem, ezt még ki fogom próbálni, de hajat, rúzst, testszint stb-t biztosan be lehet tenni és használja is - lásd mukim)
  • Olcsy
    PS 2-n a hajótöröttesben h lehet Mechanical-t szerezni?
  • Olcsy
    Tök zsír, a majmok 1 db banánért hoznak cuccokat...x)
  • Olcsy
    Igen, én játszom PS 2-n a hajótöröttel!:)
  • Homeostazis
    Cseri!
    A hajótöröttel játszol? Én kaptam ajándékba valahol egy "szvinges banda zajládát", arra ropják! Nézd meg a jutalmak között!

Mike:
    a távcsövet tanácsoltad, de az nekem nincs feloldva:(, viszont a sakktáblát már tudom használni a anácsod alapján, az volt a gond, hogy fotelt raktam mellé és arra nem volt hajlandó leülni... úgyhogy köszi!

Megmondaná valaki, hogy a hajótöröttnél lehet-e változtatni a ruhatárukon? És ha igen akkor hogyan?
    Miért van tele a házunk örökké idegenekkel? Rohadtul idegesítőek néha! De elküldeni nem akarom őket, mert bazi jófej vagyok...
    PS2-n játszik valaki a hajótöröttel?

• Mike
    a munkatársai, persze :)))
    és otthon hova duktad a szajrét?
  • Olcsy
    Hát nem tom, nekem a bigfoot nem naon jött be, haza sem hoztam...XD
  • Valdien
    Bon Voyage nekem őszintén szólva bejött, érdekesnek találtam a helyszíneket, a vakációs emlékeket, az egészet :)
    Nagyláb jó arc elküldöd dolgozni (én betörőnek) és amikor hazajön hoz valamit magával mert a munkatársai adták neki :)
    Hozott haza grillt, sütőt, mikrót sokmindent :)
  • Mike
    sajnos nem tudom
    ha haverodnál ugyanaz fut, akkor lehet hogy az xp miatt
    vagy vmilyen driver probléma
  • Mike
    "tetszett volna, hogy a bon voyage egyik helyszine egy ilyen sziget legyen, ilyen telkekkel, ilyen tájjal, nem pedig a kocka telek vonalzóval húzott unalmas tengerparttal
    előkapartam az alapjátékot újra, házban erős, de a táj olyan sivár a hajótörötthöz képest"

vki forditsa le ezt nekem angolra, az én nyelvtan tudásom rémes :)
  • Valdien
    Valaki légyszíves #29312 segítene...
    Lehet az a baj hogy Vistám van?
    Osztálytársamnak odaadtam neki tökéletesen működik pedig annyi a gépek közt a különbség hogy neki XP-je van...
    De ne hogy már azért ne menjen mert Vistám van...
  • zsofi00
    Beraktam a MESH-t amit mutadtál cseri,de nem jelenik meg semmien haj:S
  • cseri001
    a bon voyage egy szar (már bocsánat) a hajótörötthöz képest tényleg....
    és köszi a tippet a rádióra :)
  • cseri001
    E! erre valahogy nem gondoltam, hogy lehet barkácsolni is rádiót! :)
    majd megpróbálom...
    van szélkerék, meg minden, csak gondoltam, ha már a dzsungelben vagyunk, akkor minek az áram úgyhogy nem állítottam fel a telken, mer' csak a helyet foglalja... :)
  • Mike
    azzal együtt az mondjuk tetszett volna, hogy a bon voyage egyik helyszine egy ilyen sziget legyen, ilyen telkekkel, ilyen tájjal, nem pedig a kocka telek vonalzóval húzott unalmas tengerparttal
    előkapartam az alapjátékot újrta, házban erős, de a táj olyan sivár a hajótörötthöz képest
  • Mike
    már cseri segített
  • Mike
    kell hozzá:
    - eszközkészítés karrier tárgy
    - szélkerék ami áramot állít elő

ezekután magadnak össze tudsz kalapálni egy rádiót
    ez is nagyon furcsa egyébként, ugye az alapjátékban melózhatsz úgy is, hogy gyártasz mindenféle vicket-vackot, majd eladod (vagyis kitörlöd) és realizálsz némi profitot. no itt nincs profit :(
  • zsofi00
    Mike leírtam amit kértél léccíí segíts:S
  • cseri001
    itt van a szóban forgó haj meshje, sok sikert! :)
    haj mesh
  • cseri001
    és nem zártam be a zárójelet, de mindegy. :)
  • cseri001
    ja igen... Mike, lehet, hogy tudsz segíteni...
    az "ápoltjaim" táncolni szeretnének, de az istennek nem akar összejönni... mert ugye hifi az nincs... a dobolásra ugyan elkezdenek táncolni, de olyan karaktert, amit nem én irányítok, nem tudok odahívni, hogy csatlakozzon a táncoló emberemhez...
    úgy működik, tehát teljesítettnek veszi a játék a vágyat, hogy az egyik dobol, a másik meg elkezd rá táncolni (ezt úgy veszi, mintha egymással táncolnának.-- na ezt nem értem, de legalább akkor két irányított karakternél meg lehet oldani...
    létezik vajon erre valami megoldás???
  • cseri001
    hát én ezen úgy felháborodtam, hogy az nem is igaz!
    végül aztán odaköltöztettem őket a Heimata vagy mi nevű fickóhoz, mert úgyis az ő tesóját vette el feleségül az emberem... ki akartam később költöztetni a fickót, de aztán ottragadt, nem zavar, és egyengetem az ő életét is, már van macája is. :)
    aztán azt a házat már lehet bővíteni-szépítgetni stb.
    de nekik is kellett egy "menedék", hiába volt ott a jó kis házikó minden luxussal... ez idegesítő egy kicsit....
  • zsofi00
    erről az oldalról szeretnék letölteni hajakat a modthesims2.com-ról
  • zsofi00
    http://modthesims2.com/showthread.php?t=245328
  • Mike
    tudni kéne milyen hajakhoz

légyszíves ha lehet linket küldj
  • zsofi00
    Syasztok!Tud nekem segíteni valaki??? Nem találom a "mesh" programot a hajakhoz léccí adjo valaki egy pontos oldalt hogy hol lehet letölteni előre is kösy:)
  • Mike
    távcsövet a történet jutalomtárgyak között megtalálod
    illetve ki is lehet ásni a homokból, így ingyen van, ha jól emlékszem a lagúnában van, de ez nem biztos
  • Mike
    mindkát fél tud egymás ölébe ugrani, itt teljes az egyenjogúság, minden téren
    sakktáblát úgy tudod használni, hogy veszel mellé két széket, a sakktáblát pedig úgy fordítod, hogy a zöld nyil valamelyik székre mutasson (a sakkóra oldalt legyen) aztán gyakorlás
    a sakkhoz bármelyik simet oda tudod hívni partnernek, ha már leültél sakkozni
    nagyon kényelmesen lehet vele barátokat szerezni, egy délután bárkivel el lehet érni 100-as szimpátiáig (történet módban csak 59-ig, szabadjátékban lesz majd 100)
  • Homeostazis
    Köszi a választ, Mike!
    Még nem jötem rá a sakktábla használatára, távcsövet nem tudok építeni és ami a kutatóállomáson van attól nem nő a logikája. De mindegy, most én is el szeretnék költözni... A kutatóállomás lenne a legjobb.
    Én először játszom simekkel, a hajótörötteset egy női karakterrel.
    Kérdés: normális dolog siméknél, hogy a pasi karakter ugrál a nő ölébe, vagy csak azért tisztel meg ezzel, mert hős vagyok, vagy mi? Teljesen lelombozott a magas jóképű lovagom, amikor az ölembe pattant és cicásan hozzám bújt.. ááá
  • Mike
    A hajótörött szigeten miért nem lehet lakótelket létrehozni?
    nem tudok hova elköltözni :(

másik mániájuk a menedék
    igaz van ház, de nekik kell
  • Mike
    ejha, Gina Gibsonnál van két bogaras üveg
    biztos tőle kell ezeket elkérni a lámpásos kéréshez
  • Mike
    1. sakktábla, távcső
    2. csak tóban horgászik, tengerben nem, de a kettő egyenártákü, tahát ha horgászni akar, teheti dárdával is
  • Homeostazis
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy
    PC-n, hajótörötteknél:
    1. hogyan tudom növelni a logikáját? nullán van és nem találok rá eszközt..
    2. amióta átköltözött a faluba elfelejtett horgászni, már megint lándzsával fogja a halat. Miért?
    PS2-n hajótörötteknél:
    nem tudok keményfát gyűjteni, pedig van kőbaltám. Angol fórumon olvastam, h koa-fáról lehet, de nem ismeri fel..
    Előre is köszi a segítséget!
  • Mike
    Ej, a krónikák megmutatta hogy kéne kinézni egy trópusi tájnak, ehhez képest az alapjáték annyira mesterkéltnek tűnik
    jó a ház terén jobb, de a környezet mérföldekkel szebb a hajótöröttben

most azt kéne megvizsgálni, hogyan lehetne átvinni dolgokat az alapjátékba