Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali
Én tok egy fizetös oldalt de ez tuti müködik
www.wanadoo.atw.hu
Sziasztok!! Legyszives SEGITSETEK !!!
Van egy problemam hogy amikor a smis 2 ki akarom csomagolni win rarral mert aval kell kiirja hogy: Kerem a jelszot a titkositott fajlhoz!!
Mi a kod?? Legyszi segitsen aki tud!! Mar sokszor toltottem le mas es mas torrentekrol de mindig keri!! Legyszi SEGITSETEK!!!
Vagy adjatok egy oldalt vagy torrentet ami nem ker jelszavat!!
KOSZI!!

Szuasztok! Egy olyan kérdésem lenne ha tudna vki segíten i h elkértem haveromtopl a sims2 eredeti de az 1-es cd másolt volt feltltöttem be crack-eltem de mikor elakartam inditani a játékot kiírtra h tegyem be a cd-ét. De minden haveromnak cd nélkül is megy. Megköszöném ha segítene vki.
Mike at home
be kell ruháznod hardverbe

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
jöszeg... szal szöveg 😛PP

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
51 perc ???? képes voltál 51 percet várni ??? vagy csak elírtad ?

amúgy jó jöszeg..másolatban megvettem 😄DD
amúgy mennyi memó van a gépedben ?

Emperors
okés, köszönöm

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

Hello!
Bocska,ha valamit félbeszakitottam! Tudna valaki segiteni ebben?.:
Eeredtiben van az alap és az egyete,és másolatban megvettem az évszakokat és a Pets-et...mióta a két legutóbbit feltettem,kissé belassult a játék...az elején még nem zavart,kicsit lejjebb vettem a felesleges dolgokat,és az egyedi holmijaimat kivettem a játékból...játszottam két Simsel,és még azt sem lehet mondani,hogy nagy volt a telek,a lényeg,hogy elmentem velük egy közösségi területre,és mértem,51 perc volt,mig betöltött...halál komolyan!...aztán egyszer azt is csinálta,hogy hirtelen lehúzta az egész játékot,és azt irta nekem ki,hogy nem válaszol...meg volt olyan,amikor játék közben elõhivtam a cheat ablakot,és egymás alá irkûálta minden lépésnél : ERRoR TSAUDIO...

Bocska,hogy ien hosszú,de ha lehet,valaki segitsen! Nem naon akarom letörölni egyiket sem...puszi<#szomoru1>

Mike at home
az a lényeg, hogy a legfrisebben megjeltn kieg exe-jével/ikonjával kell indítani

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem számít

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Emperors
Az alapjátékhoz nincs crackem,és másik(xp) gépére feltettük és nem is kellett crackelni az alapot,nála az alap megy tökéletesen.
Akkor megnézem majd egy ujabb kiegésztõvel h mi a helyzet azzal.

Am az nemszámit ugye h mien sorrendbe teszem fel a kiegészitõket?

Shiwo
bár vista-kompatibilitás nem tom hogy megy..esetleg próca feltenni a jó utat is..az újabb részeket csak megcsinálták vista-kompatibilisre..

Shiwo
az alapgémhez szar crackek vannak, ne írd fellül az eredeti exet, hanem használj mini image-t (faq-ban elvileg benne van)

Emperors
Haliho.

a Sims 2 alapjátékot feltelepitettem,és ha elinditanám akkor kiirja h ezzel a rendszerrel nem kompatibilis bla bla...deh lehet választani h ennek ellenére elinditom-e és rányomok h igen és akkor kéri az Egyetemnek a lemezét... pedig még csak az alap ez...
Nah azt leszedtem az Egyetemet is és ott telepitésnél azt irja ki h -> probléma történt a F:\support\the sims 2 university_code.exe nevü fájl másolása közben... és itt nem enged továblépni...

Valaki nemtudna segiteni h miért van ez?
Vagy esetleg szedjek le egy vistával kompatibilis részt²kiegészitõt és azt tegyem fel és utánna az egyetemet ha lehet?

elõre is köcce

Olcsy
Csoki!
Ha teszel fel róla képet, lehet tok segíteni, mert lehet, hogy a házad túl közel van a járdához, vagy valami más tény is lehet az oka...

hali
meg tudnátok mondani az mért van hogya telek sarkában a járdán meg álltak a sims-ek Pl postás , újságos meg a szomszédok
Nah végre valami használható tipp😊
Köszönöm szépen Shiwo!
Azért aktívak ezek az az FLT-s srácok.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Shiwo
tegyél fel vmi újabb kieget...az egyetemmel és az éjszakákkal nálam is ezt csinálja..de ha felteszek egy újabb kieget (pl pets, évszakok, stb), utána simán felmegy a két problémás rész is

Az én problémámon valaki nem tud orvosolni?
Esetleg egy másik Universitit is elfogadnák...
Kár😞Remélem másvalaki tud!!!Mert már nagyon jáccanák! Hát én olvastam olyat is, h nem fog megjelenni PC re, de aztán láttam egy oldalon,h
Castaway(Hajótöröttek) PC(Laptop) 2007. tél
Olcsy
Hát akkor sajnálom, de sajna nem tudok segíteni..:-(
Eltérve a témától, nekem is lenne egy kérdésem:A Sims 2 Hajótörött krónikák mikorra várható PC-re?
Elõre is köszi!

A Sims 2 nem kért Cracket megnéztem és hibátlanul mûködött,de a University-t crackelni sem volt esélyem hiszen nem rakta fel😞
Olcsy
Üdv!
Én nem tudom, mert nekem eredeti verzió van meg, de felteszek Neked egy kérdést:Crackelted?

Lécci valaki segítsen!
Sziasztok!
Megszereztem a Sims 2-t magyarul!Ma letöltöttem a Sims 2 University All Language verzióját a torrentportal weboldaláról!2Cd-s verzió jött le!Feltelepítettem és kiírta, hogy "A Termék ellenörzi a verzió frissítését"vagy vmi ilyesmit írt ki!Aztán kiír valamit és a Sims 2 University lemegy a géprõl!
A FAQ ban olvastam valami Régiókodokat de ott Magyar sims2+Angol University nekem pedig Magyar Sims 2 + Magyar Universitim van!A HELP et elõre is köszi!
Mike at home
futógép az
imádják a simek

Mike at home
😄DDDDDDDD

Mike at home
ott laknak a garázsban
ha pár centire belógnak a kocsi területére, már nem indul el

Kodlovag
Nyugodtan teheted a telek jobb szélére is a behajtót, nem baj ha kilóg.

Paddington
vagy az még két bodygép?

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Paddington
jól látom, hogy a szauna mellett az a farönk van, ami vízben forog?
vagy rossz a szemem?

Paddington
valóban, de amiket láttam, ott teljesen a telek szélén volt a behajtó, tehát az a hét négyzetnyi terület sem volt kihagyva, ahol bekanyarodik az autó - no mindegy, szerencse fel, meglátjuk...

Paddington
igen, ilyesmire gondoltam én is...
azért kösz, kipróbálom, lesz, ami lesz😊)

Kodlovag
Nekem viszont már volt olyan, hogy rendeltem kaját feltölteni a hûtõt, és ugyanakkor megjött a kertész, vagy a bejárónõ, és odaállt kajás furgon mögé. A kajaszállítós pedig nem tudott odamenni a furgon hátuljához, és kivenni belõle a kaját. Ott toporgott órákig.

Kodlovag
Szerintem inkább arra gondolt, hogz kifekszenek elé az útra. A simeken sem lehet átmenni kocsival.

Shiwo
hö ? pontosan miért is ? viszed magaddal õket vagy mi ? nekem ilyen fennakadás nem volt emlékeim szerint..

Mike at home
nekem a rohadt állatok miatt soxor órákig ülnek a kocsiban, mielõtt elindulnának

Shiwo
én még nem tettem ki jobbra, viszont már többször került "összetûzésbe" több kocsi a telkemen (taxi vs szerelõ, saját kocsim vs munkába vivõ kocsi, stb..) gond nélkül átmennek egymáson 😊

Mike at home

itt is jobboldalon van a kocsibeálló

Mike at home
az a kocsibeálló nincs a jobboldalon, illetve igen, de széles a telek
teheted a kocsibeállót jobbra is, csak legyen elég helye

Devids Pro
nálam mûködött, nem volt probléma vele
Paddington
igen, ezt tudom, hogy lerakni így lehet - leginkább az érdekelt volna, hogy nem lesz-e gubanc belõle, ha történetesen összefut a takarító/kertész/rovarirtó kocsijával
ezért kérdeztem, ha esetleg valaki használja így a telket, mik a tapasztalatok
mindenesetre kipróbálom, aztán kiderül...

Devids Pro
Sztem használható, már én is csináltam olyat asszem, csak kell hozzá a moveobjects on kód
Paddington
senki, aki tudna válaszolni?
csak azért érdeklõdnék, mert pusztán ezért nem költöztetném a simemet, ill. nem variálnám újra a telket...de ha nem, hát nem😞(

Devids Pro
Hogy lehet rázni a fûszoknyát? És hol/hogy találom meg a kincsesládát?
(Az utazási célok között)

Majd felrakom a krekket faq-ba, meg a te módszeredet is Coolfire.
rage
Van a patchelt BV-hez crack
Fairlight csinálta

Bon Voyage Crack

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Na csináltam egy BV patch könytárat a Coolfireban a szerveren,Devids intézkedj légyszíves..😊

Ha eszembe jutna a belépõlogin a FAQ oldalra,felraknám a yasuval együtt.

Shiwo
és hol szedhetõ le ez a HE?