Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én tok egy fizetös oldalt de ez tuti müködik
www.wanadoo.atw.hu
Van egy problemam hogy amikor a smis 2 ki akarom csomagolni win rarral mert aval kell kiirja hogy: Kerem a jelszot a titkositott fajlhoz!!
Mi a kod?? Legyszi segitsen aki tud!! Mar sokszor toltottem le mas es mas torrentekrol de mindig keri!! Legyszi SEGITSETEK!!!
Vagy adjatok egy oldalt vagy torrentet ami nem ker jelszavat!!
KOSZI!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amúgy jó jöszeg..másolatban megvettem 😄DD
amúgy mennyi memó van a gépedben ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bocska,ha valamit félbeszakitottam! Tudna valaki segiteni ebben?.:
Eeredtiben van az alap és az egyete,és másolatban megvettem az évszakokat és a Pets-et...mióta a két legutóbbit feltettem,kissé belassult a játék...az elején még nem zavart,kicsit lejjebb vettem a felesleges dolgokat,és az egyedi holmijaimat kivettem a játékból...játszottam két Simsel,és még azt sem lehet mondani,hogy nagy volt a telek,a lényeg,hogy elmentem velük egy közösségi területre,és mértem,51 perc volt,mig betöltött...halál komolyan!...aztán egyszer azt is csinálta,hogy hirtelen lehúzta az egész játékot,és azt irta nekem ki,hogy nem válaszol...meg volt olyan,amikor játék közben elõhivtam a cheat ablakot,és egymás alá irkûálta minden lépésnél : ERRoR TSAUDIO...
Bocska,hogy ien hosszú,de ha lehet,valaki segitsen! Nem naon akarom letörölni egyiket sem...puszi<#szomoru1>#szomoru1>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Akkor megnézem majd egy ujabb kiegésztõvel h mi a helyzet azzal.
Am az nemszámit ugye h mien sorrendbe teszem fel a kiegészitõket?
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
a Sims 2 alapjátékot feltelepitettem,és ha elinditanám akkor kiirja h ezzel a rendszerrel nem kompatibilis bla bla...deh lehet választani h ennek ellenére elinditom-e és rányomok h igen és akkor kéri az Egyetemnek a lemezét... pedig még csak az alap ez...
Nah azt leszedtem az Egyetemet is és ott telepitésnél azt irja ki h -> probléma történt a F:\support\the sims 2 university_code.exe nevü fájl másolása közben... és itt nem enged továblépni...
Valaki nemtudna segiteni h miért van ez?
Vagy esetleg szedjek le egy vistával kompatibilis részt²kiegészitõt és azt tegyem fel és utánna az egyetemet ha lehet?
elõre is köcce
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Ha teszel fel róla képet, lehet tok segíteni, mert lehet, hogy a házad túl közel van a járdához, vagy valami más tény is lehet az oka...
meg tudnátok mondani az mért van hogya telek sarkában a járdán meg álltak a sims-ek Pl postás , újságos meg a szomszédok
Köszönöm szépen Shiwo!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Esetleg egy másik Universitit is elfogadnák...
Castaway(Hajótöröttek) PC(Laptop) 2007. tél
Eltérve a témától, nekem is lenne egy kérdésem:A Sims 2 Hajótörött krónikák mikorra várható PC-re?
Elõre is köszi!
Én nem tudom, mert nekem eredeti verzió van meg, de felteszek Neked egy kérdést:Crackelted?
Megszereztem a Sims 2-t magyarul!Ma letöltöttem a Sims 2 University All Language verzióját a torrentportal weboldaláról!2Cd-s verzió jött le!Feltelepítettem és kiírta, hogy "A Termék ellenörzi a verzió frissítését"vagy vmi ilyesmit írt ki!Aztán kiír valamit és a Sims 2 University lemegy a géprõl!
A FAQ ban olvastam valami Régiókodokat de ott Magyar sims2+Angol University nekem pedig Magyar Sims 2 + Magyar Universitim van!A HELP et elõre is köszi!
imádják a simek
ha pár centire belógnak a kocsi területére, már nem indul el
vagy rossz a szemem?
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
azért kösz, kipróbálom, lesz, ami lesz😊)
itt is jobboldalon van a kocsibeálló
teheted a kocsibeállót jobbra is, csak legyen elég helye
ezért kérdeztem, ha esetleg valaki használja így a telket, mik a tapasztalatok
mindenesetre kipróbálom, aztán kiderül...
csak azért érdeklõdnék, mert pusztán ezért nem költöztetném a simemet, ill. nem variálnám újra a telket...de ha nem, hát nem😞(
(Az utazási célok között)
Majd felrakom a krekket faq-ba, meg a te módszeredet is Coolfire.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10