32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #29472 Hát annyi,hogy kertészkedjél szorgalmasan,hogy minél gyorsabban tudd msgszerezni az arany medált,akkor már beszélgethetsz is velük(burjánzó lesz).Meg ugye a vetési és a szüreti időszak is fontos.Ha nagyon szomorúak inkább komposztáld őket. Ajánlom figyelmedbe a mysims.hu-t,onnan pótolhatod a simsbéli hiányosságaidat.:)) -
Coolfire #29471 A hozzászólásodból arra lehet következtetni,hogy neked megvan.Bár ennek kicsi az esélye,de tegyük fel,hogy elhisszük.Egy pár screenshootot lökjél már be. -
trobi00 #29470 Hy
Nagyon jó a szabdidő szerintem ez a második legjobb kiegészítő
-
#29469 köszi -
#29468 Kéne pár tipp kertészkedéssel kapcsolatban.
A paradicsomjaim állandóan szomorúak. Üvegházban vannak 2x5-ös sorokban és jól lefedett a locsolóberendezéssel. Néha megvagdostam őket amikor hgazosak lettek, estére fényt is kapnak. Mi lehet a gond? -
#29467 Nah mizu emberek? -
#29466 jó lenne -
Alias91 #29465 Már csak pár nap és játszunk legalábis remélem!!! -
#29464 Azt h csinálja?O.o -
#29463 Dolgozok, dolgozok, 4 emberrel is, de ami kéne azt pont nem oldja fel :O -
#29462 :DDDDDDDDDDDD -
#29461 Az is feloldaná, ha elmennél ESETLEG dolgozni...-.- XD -
mariann84 #29460 karrierjutalmak: UnlockCareerRewards -
Valaki megmondaná, hogy mi is az a cheat ami feloldja a karrier jutalmi tárgyakat ? sehol nem találom :\ és nagyon kéne.. előre is köszi
-
#29458 hali
-
Alias91 #29457 Én egy oldalon olvastam hogy már 22-én meg jelent, sőt álitolag a T....-ban lehet is kapni, de pl. gamespot 26 ir mint olvasom a cd galaxia 29-ét. Lényeg hogy: LEGYEN MÁ MEG!!!! -
#29456 Köszönöm!
Este kipróbálom! (Melóban vagyok (játékfejlesztés rúlz (Master))) -
#29455 a gamespot.com szerint 26-án jelenik meg -
trobi00 #29454 hello
start/dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Downloads
ha nics Downloads mappa akkor csináj egyet -
#29453 hello valaki tud lécci segitsen ea-ról szedtemén le iylen kocsikat...csak az a baj nem tom hova kell berakni a kicsomagolt fájlokat...ha valaki tudja pls help!előre is köszi a válaszokat! -
#29452 jah malyd 1hét mulva kb
deee amúgy malydnem -
Dave0092 #29451 megsem jelent még... -
Alias91 #29450 hát már mindenki SZABADIDŐVEL játszik csak én nem!!! Nem ér.. -
#29449 egy ideje ponotosabban ahogy irta is Cool, vannak ezek a medálok
a jó bennük az, hogy nem csak otthon, hanem közösségi telken is lehet fejleszteni
robotot készíteni pedig a robotkészítő pulttal lehet, megtalálod a hobbicuccok között
örök platinumban lévő simet érdemes kitanítani erre
veszel egy közösségi telket, felhűzol rá egy üzletet, kell egy energiafeltöltő cucc, és éjjel-nappal gyártatod a simmel a robotokat
kb. egy hét és megvan az arany fokozat
a legyártott robotokat meg elkezded árulni, így ha valamelyik sim családnak robot kell, elmehet venni 1-et -
#29448 ott van a lónál a 3 pötynél a robot építő pult, ha jol emlékszem
de azt nem tudom sajnak, hogy melyik kieg kell hozzá :S -
#29447 Akkor mégegy kérdés.
Hogyan lehet robotokat csinálni? Olvastam, hogy lehet épitgetni ilyeneket. Kell valami speckó dolog hozzá (tárgyra gondoltam nem a kiegre) amit meg kell venni? -
#29446 oksi, köszönöm! -
Coolfire #29445 Nem kell csalit venned.Ahogy nő a jártasságod,annál többféle csalit kapsz. -
#29444 őőő...aha...
oksi. Akkor gondolom a lehet venni valahol csalit is... :D
Hol találok ezekről az újitásokról leirást?
Képbe kéne hogy kerüljek...
Régen sims-eztem már! :) -
Coolfire #29443 Hehehh...te aztán nagyon kiöregedtél már a Simsből.:)Azok olyan pedál-medálok,mint az OFB-sek.Sokat kell horgásznod,és mindig a legújabb csalival.Van ilyen a kertészkedésnél is. -
#29442 Kérdésem van újabb!
Turkáltam a simem adatlapján és találtam egy pronza fishing pajzsot. Utánnanéztem, hogy miez, de nem találtam meg, hogy ez mire jó?
Mire jó ez a bronze pajzsszerü izé? Gyanitom valami érem akar lenni.
Mivel lehet fejleszteni (silver, gold)? VAnnak még ilyen pajzsok a horgászaton kivül is?
Előre is köszi a válaszokat! -
Coolfire #29441 Honnan?Már napok óta túrom a netet:torrent nincs,az egyéb p2p-s dolgok(irc,emule,kazaa 99%,hogy fake),dc-n szintén nem találtam és top ftp-n sem.Ergo:"hivatalos release" még nincs.De ha tudsz egy jó letöltő linket várom priviben.:) -
Alias91 #29440 valakinek sikerült már letölteni? -
#29439 Én autót épitek majd... -
Coolfire #29438 Hát ha a Szabadidőre gondolsz-az online verzióra-akkor nem.:(Pedig azt hittem,hogy a hétvégén már dzsinnezek. -
#29437 max annak a nevével keress valamit a google-val -
np. -
#29435 Akkó nemtok segíteni
-
#29434 Nem volt fent. 404 error a linken... :( -
#29433 nem jelent még meg?