Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Elõre is thx!^^
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a haksenhausen-rõl töltött házak nem jelennek meg a játékban
szépen telepíti, de sehol semmi
ötlete valamelyikõtöknek?
a többivel semmi gond nincs, csak az innen származóakkal<#fejvakaras>#fejvakaras>
Elõre is köszi!
U.I.:Meg van minden kiegészítõ, szal bármit belerakhattok<#vigyor>#vigyor>
Álma gasztromónia területén híres szakács, szal jó úton halad gondolom én.
Trentnek álma bûnözõi lángelme, õ is jól halad, mint említettem.
Ez a Dudley, meg az egész történet elõbbi hsz-ban tisztára olyan hápés, mint, mikor Harryt szekálták, nem?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Utazó családdal nyomulok, míg meg nem lesz az Egyetem, de utána is sztem :S.
Jó arcok. Költöttem vagy hat ezret ruhákra Trishával<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Trisha gasztromóniás melót mûvel, Trent gangszta<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>, most buki (bukméker, mittomén :S, szal fogadásokat kötnek és õ a "ház", ahogy ott van írva), a kis csaj - nevét így hírtelen nemtom :S -, meg csoda gyerök csillagos ötössel, három fõzési képességgel már.
KÉPZELD A PETS A BEMUTATÓ UTÁN IS KIDOB, MINT AZ ÉVSZAKOKNÁL! HAVEROMNÁL MÉG A VÁROSRÉSZEK IS BEJÖNNEK, CSAK Õ MEG HA BELÉP 1 CSALÁDBA, AKKOR DOBJA KI, MEG AZ ÚT IS PIROSAN VILLOG NEKI. PEDIG AZ Õ GÉPE : 1GB RAM, 256 NVIDIÁS VGA, 3,6 PROCI,,,EZEKET TUDOM RÓLA...AKKOR A PATCH ?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
maradt tehát a hack, sexysims-en keresgélj
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Battlelog: Purga5
Battlelog: Purga5
Ötlet?
Most próbálom sokadjráa és ez a netiparos verzió, az atw-snél most szedem le, de sztem az is ugyan ilyen lesz.
Sims 2 Egyetem Hungarian CloneCD-No1
Lövésem sincs mé nem telepíti fel :S... eccer megállt elõbb is, de mindig a második cédénél írta ki ezt.
Fent van az alap, az összes kieg, fut simán, de az Egyetem hiányzik és pont itt bénázik :S :S.
Régen nem volt ilyen :S.
Pls help, thanks.
ezt meg lehet valahonnan szerezni?
köszi a választ!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
" DirectX 9.0c kompatibilis videókártya felimserése sikertelen.Kérlek, ellenõrizd, hogy a videókártyád DirectX 9.0c kompatibilise-e, illetve hogy a gyártó által kibocsátott legújabb driverek vannak-e feltelepítve a gépre. Az alkalmazás leáll."
természetes a vista, az xp nem kezel 8 giga memóriát
tõlem lehet ilyen gépigénye, de akkor az ujjai ne legyenek háromszög végüeg, és a lábujjai is meglegyenek, meg külön alsó, zokni, nadrág, cipõ, stb
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Direct X probléma akkor is elõfordulhat, ha a játék alapból olyan felbontáson és olyan képfrissítési frekvencián akarna elindulni, ami nem tetszik a monitorodnak. Gondolom, a Sims 2 alapból 1024-ben indulna, nézd meg, milyen Hz van ahhoz beállítva alapból.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
:-D
a sims 2-höz szerintem még egy kieg kijön tavasszal, aztán vége
az is lehet, hogy az alap sims3 már 2008 karácsonyára kijön, bár ha igen, akkor istentelen gépigénye lesz, arról nem beszélve minél késõbb hozzák ki, annál szebb lesz
gondolom majd directx10 alatt fog futni, és kell neki majd legalább duál vagy quad magos proci, 6-8 giga ram, meg tripla 8800GT SLI 😊))
De xp alatt 9c-m volt amikor tudtam frissítettem és akkor is ez a hiba üzenetet kaptam. Volt hogy kicseréltem a videókártyát egy 9550esre 256mb, de akkor is ezt a hibaüzenetet kaptam. Többször újra húztam a gépet. és kipróbáltam már vagy egy tucat külömbõzõ forrásból szerzett sims2-õt de sosem sikerült elindítani.
Legalább valaki olyat bíznának meg a spammeléssel, aki tud írni magyarul...
(2007 novemberi az utolsó)
Hirtelen pár kérdés, mert infok nélkül nehéz...
Amikor elindítanám a sims2 õt azt írja ki hogy a videókártyám nem directx kompatibilis...stb. Tudom hogy benne van a FAQ-ba, ez a probléma, de nekem az kevés volt. Ha valakinek akadt ilyen problémája és siekrült megoldania annak megköszönném a segítségét.
A The Sims 3-ban a simeknek bonyolultan kiépített érzelmeik lesznek, rengeteg tényezõ fogja befolyásolni. A simek élete reálisabb hosszúságú lesz, mint a második részben, ez segít majd abban, hogy a simek által nehezen megszerzett képességeket legyen idõnk hasznosítani is. A korral változó stílus is megjelenik a harmadik részben, a tiniknek, felnõtteknek nem lesz jó akármilyen zene, étel, mindenkinek meglesz a maga ízlése, kívánsága. A munka sokkal reálisabban fog zajlani, mint elõdeiben. A második részben már elénk tárult néhány döntéshelyzet a munkával kapcsolatban, de azok elkerülhetõk voltak a "Passz" gomb segítségével. A harmadik részben ezt felejtsük el! El kell kísérnünk a simeket a munkahelyre, dolgozni kell, ha a fõnöknek nem tetszik a munkánk, tanácsot ad, áthelyez, lefokoz, vagy akár ki is rúghat. Természetesen a valós életben levõ protekció sem marad ki a játékból. Elég lesz kicsit jópofizni a fõnöknek, és vagy kirúg, megutál, vagy fizetésemelést, esetleg jutalmat, elõléptetést ad. A számlák sem maradnak érintetlenül, látható lesz, mennyi vizet, áramot fogyasztottunk, látszani fog, miért mennyit adózunk...
"...Minden simnek olyannak kell lennie, mint 1-1 hópehely, jól meg lehessen õket különböztetni egymástól. Az elõzõ részekhez hasonlóan itt is lesz egy szükséglethierarchia, de valamivel kiépítettebb, mint eddig, jobban oda kell figyelni a dolgokra. A fáradt sim könnyebben betegszik meg, nem elég enni, inni is kell. Sokkal jobban ki lesznek építve a kapcsolatok, többet kell velük törõdni, sokkal jobban rá fognak szorulni a társas életre, különben depresszióra emlékeztetõ tüneteik lesznek..."
A sims2 könyvtárban van SavedSims és PackagedLots könyvtár, ezekbe a mentett simeket és a becsomagolt telkeket teszi a játék.
Még annyi, hogy a játék hol tárolja a mentést? Kerestem a dokumentumokban is és ott van is egy olyan mappa, hogy saved..(valami), de az üres! A szomszédságok mappában van egy olyan fájl, aminek a dátuma kb. az lehet amikor mentettem. Lehet hogy az a mentés?
Na mind1! Elõrre is köszi a segítséget!
Ez egy tök érdekes és eredeti kérdés. Nagyon jó a kérdés, jóízûen el lehet gondolkozni rajta. A választ nem tudom, csak tippelni tudok, szóval, ugye a regényírás során a sim saját kreativitása növekszik (amíg meg nem szerzi a 10 pontját). Plusz a játék számolja, hogy hány sim-órát töltött el regényírással, és x óra után kész a regénye.
Tehát a regényírása elvileg a sajátja - simhez tartozó adat, és nem a számítógépéhez tartozó adat. vagyis szerintem, ha õ ül le a gép elé, akkor az az õ regénye, ha a másik sim, akkor az a másik simé.
De lehet, hogy ezt SIMPE progival egyszerûen le lehet csekkolni, csak én nem vagyok SimPés.
Ja és egyik városból átlehet költözni másik városba, vagy már csak abban a városban lehet költözködni, ahol elkeztük a játékot?