32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#29432 nm -
#29431 Nagyon szépen köszönöm! -
#29430 Ahoz patc-ot keress, mert asszem a vár az üzlet óta nemműködik a kód.
nyilván a http://www.simshungary.hu/-n fenn is van. -
#29429 Jólesz köszi!
Mégegy uccsó kérdés.
Ez a cheat sem volt benne a FAQ-ban, mint ahogy az sem, hogy mivel is lehetett eltüntetni a cenzúra kockákat...valami hosszú volt arra emléxem.
Köszi mégegyszer! -
zsofi00 #29428 Cseri001!
C:\Documents and Settings\Zsófi\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads<---- ide szoktam rakni azokat amiket letöltök.Most kezdek letölteni. -
#29427 kód nemjó?
maxmotives-felnyomja maxra
motivesdecay off-leálítja a változását(maxon marad)
ha nem jól írtam valaki javítson plíz -
#29426 Sziasztok!
Régen volt egy olyan festmény a játékhoz, melyel az összes szükségletet (needs) fel lehetett maxra húzni.
Megvan ez valakinek, vagy tudtok adni egy linket, mert elhagytam valahol.
Köszönöm! -
#29425 Nem azé...
mind1 -
#29424 és ez gondot jelent számodra?
pl. egyik topikodba sem irtam még. írjak? -
#29423 ott van a majmoknál megint -
#29422 Hallod?!
Te meik fórumban nemírsz??
Mer eddíg nem volt oan fórum ahol nem láttalak -
vonyarc #29421 most az elopott bálványt nem találom...:)) -
vonyarc #29420 köszi, azóta megoldottam. -
#29419 nyomj egy printscreent, ahol most tartasz
meg a térképedről is egyet
és a naplód utolsó oldaláról is
-
vonyarc #29418 szerintem megvan a sámán (legalábbis úgy néz ki, de nem az a neve) de semmi különöset nem lehet vele csinálni, amit a többiekkel ne lehetne...Mit csináljak? -
#29417 te szegény
van két lándzsás tag az egyik területen, akik most már tovább engednek
ott lesz a sámán -
#29416 kattints a Cél ikonra, és ki kell írjon valami segítséget...
de nemsoká hazaérek én is... -
vonyarc #29415 A Hajótöröttekbe hol találom meg a sámánt?? -
Flora2 #29414 Csak tudnám, mit izgatom magam emiatt, amikor nem is tetszik annyira ez a kieg... Úgy látszik, a játékfüggőség erősebb, mint a józan ész. -
Flora2 #29413 A CD Galaxis (Múzeum krt.) száma folyamatosan foglalt. Biztos mindenki azt kérdezi tőlük, itt van-e már a Szabadidő. :) -
Flora2 #29412 Ezt melyik 576 mondta? Én az előbb hívtam fel a Westendest, ott azt mondták, csak jövő héten kapnak. -
Coolfire #29411 Hát ez borzasztó szar..még jó,hogy nem fizettem érte..:) -
Coolfire #29410 A braziloknál már 3 napja van,ugyanúgy mint nálunk.Az a baj,hogy nem a szoftverboltokba érkezik előbb,hanem a nagy hipermarketekbe.Ahonnan pillanatok alatt elviszik v. lenyúlják a dolgozók.:) -
Coolfire #29409 Bocs a dezinfóért,én csak a honlapon láttam. -
Keti #29408 Én telefonáltam ma az 576-ba, de nekem azt mondták hogy csak jövő héten kapják meg az árut. Úgy hogy hétvégén még nem szabadidőzöm. Valahol előbb érkezik? -
Coolfire #29407 Most a Castawayt mobilon fogom tolni.Nem is gondoltam,hogy ennyi sims van mobilra is. -
vonyarc #29406 A feladat, hogy menjek el Creepy Hollowba, de a célikon felett nincs semmi segítség... a sámánt meg sehol nem találom!! -
Coolfire #29405 The Sims 2: Szabadidő + alapjáték csomag 7490 ez PcDome. -
Coolfire #29404 És lesz benne dzsinn is,végre.Igaz csak egyszer használatos lesz:(De ahogy olvasgattam a mysimsen a chat fordítádt egész jópofa dolgok lesznek benne.Most már csak meg kellene szerezni valahonnan. -
Coolfire #29403 Külföldön igen,nálunk passz.
The Sims 2: Szabadidő + alapjáték csomag 7490.Ez egész jó.A többi semmit sem ad,viszont az 576-ban ma kezdték el árulni/kihordani.
-
#29402 szia.. mi a következő feladatod (mi a CÉL) a játékban?
általában kifejti, hogy mi a feladat, és ott segítséget is kapsz arra vonatkozólag, hogy hol van Creepy Hollow..., csak menj rá a kurzorral a cél ikonra.
én már nem emlékszem rá, hogy pontosan hogy tudsz eljutni erre a helyre, de délután megnézem...
de az tényleg nem rossz ötlet, hogy beszélj a sámánnal. :) -
vonyarc #29401 Légyszi segítsetek, nagyon szeretnék már továbbjutni! Holtalálom a sámánt???? -
Keti #29400 A szabadidő előrendeléséhez jár valami plusz ajándék? -
vonyarc #29399 és hol/hogy tudok a sámánnal beszélni? -
Coolfire #29398 Azért titkon reménykedem,hogy most a szabad hétvégémre meglesz valahonnan.Tényleg Mike,miért nem a magyar bemutatót teszed be a bannerba?Az electronicarts.hu-n van,ha érdekel. -
Coolfire #29397 Már nagyon sokszor,mivel majdnem vele szemben van a Megyei Kórház.:)Ja,hogy most?Most nem.De találkoztam olyannal,aki látta amint a másik hallotta,hogy van a Tescoban.:))Viccet félretéve tényleg lehet kapni,csak elhordják mindenhonnan.Az a baj,hogy a velem egy műszakban lévők(én szoktattam rá őket a Simsre)sem vették meg,ergo még leklónozni sem tudom. -
#29396 beszéjjé a sámánnal -
vonyarc #29395 Légyszi segítsetek, mert addig nemtudok játszani!! A Hajótöröttekbe van egy olyan rész, amikor a nagyfőnök vmi elátkozott helyről beszél, ahova nekem kell elmeni, az a Creepy Hollow. Hogyan tudok oda eljutni?? Heeelp!! -
Flora2 #29394 :) Én is azt várom, ki írja be először, hogy látta a polcokon... :) -
#29393 na volt már valaki a tescoban?