32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#29512 ha egy nyomorult irható DVD olcsóbb mint 2 irható CD, akkor nem értelkek titeket
jaj, van még egy csomó hely!
és? kit érdekel
akkor izgatott ez utoljára amikor egy irható CD 2k volt -
#29511 akkor kiirod iso-ba, a többi helyre meg azt teszel amit akarzs
pl. a mentést betömörítve -
#29510 rapidon nem találok semmit :( -
CyrSyS #29509 Elég rég Simseztem és nemtudom ha most a freetime+ az össze elődjét feltelepíti az ember mennyi tárggyal szembesül :) Sőt jön majd hozzá a konyhai meg a fürdőszobai cuccos és még nem beszéltem arról hogy mennyi cuccot lehet hozzá letölteni bár azok többsége skin :) -
CyrSyS #29508 Nem kell ám ezen összeveszni és ha az adattároló árait nézzük való igaz dvd olcsóbb, csak a hely ami kárba vész. Oda mondjuk tehettek volna néhány tárgyat a játékhoz :) -
#29507 Én nem erre értettem, hanem arra, hogy méretileg alig 1 GB a freetime, és ugyanígy van a Bon Voyage és a Seasons is erre értettem, hogy kapacitásilag nem használja ki a lemez teljes részét, de mind1 haggyuk -
#29506 nem értelek
nálad 1 dvd pazarlás, 2 cd meg nem? szerinted melyik kerül többe?
msárészről el ne kezdj itt azon nyávogni, milyen sok 80-100 forint, bezzeg a duplája mennyivel olcsóbb lenne
akkor vedd meg eredetiben 7490--ért -
#29505 Lehet olcsóbb, de szerintem pazarlás 1 dvd ehhez a játékhoz -
#29504 de minek
1 dvd olcsóbb mint 2 cd -
#29503 persze
de ha a asját galériádba teszed, nagyobb is elfér -
CyrSyS #29502 Sziasztok! DVD a release és mégis kevesebb mint 1gb. tehették volna 2cd-re :D -
#29501 wááh már töltöm
alig várom, hogy lent legyen :D -
mariann84 #29500 ok-ok,többet nem is írok,de képet tehetek be azért ha sikerül bepaszírozom 20kb-ba? -
#29499 jó
tehát le lehet már tölteni
ennyi info elég is lesz
ki honnan, stb, mindenki maga oldja meg, nem szeretnék itt túl sok warezolást látni, utóbbi időben úgy is elég szabadjára engedtem a gyeplőt, szal
warezt csak módjával, legyetek szívesek, köszi
házigazda -
mariann84 #29498 egy ftp-ről töltöm,most ért le.952mb -
#29497 Ezt hol olvastad? -
mariann84 #29496 Sims 2 FreeTime (c) Electronic Arts
Protection ..: SecuROM 7.35.0007
Date ........: February 27 Number of Discs .........: 1
Megjelent!!!! már tölthető, persze csak szigorúan
kipróbálásra! :) -
#29495 vannak ösvények
oda kattintasz és lennie kell olyan opciónak hogy kiköltözés
ha nincs, akkor kattints a simedre -
Palimadár23 #29494 Amm az ősbejárat az ahol bejövünk? -
Dave0092 #29493 The Sims Freetime CLONEDVD-PROCYON -
#29492 hát pedig akkor ott van -
Palimadár23 #29491 Lécci segítsetek!A sims hajótöröttbe azt írja költözzek ki az árnyas lagúnába,de azt írja hogy az őserdő bejáratánál van ott hogy "KIKÖLTÖZÉS"de nekem nincs ott!VKI MONDJA MEG HOGY MIT KELL CSINÁLNI!PLS -
Alias91 #29490 Az USA-ban meg a többi országban már megjelent,csak nálunk késik ennyit.
Álitolag már a Tescoban lehet kapna de én még NEM láttam. Esetleg aki beszerezte már a magyar felirattal az dobján már pár sreenshot-ot.
-
#29489 igaz - ezt elfelejtettem -
Coolfire #29488 Nekem meg állandóan énekelnek,és tai-chi-znek.:)Igen az USA-ban ma jelenik meg,ami-remélem így lesz-estefelé legalább egy clone verzióban fent lesz.:) -
#29487 Köszi, megnézem.
A gyümölcsöket feldolgoztam. Lett is jó sok skillpontom... :) -
#29486 dance solo - hula dance
egyébként meg enyémek csinálják maguktól, legalábbis ez a kissrác igen
-
#29485 lehet csinálni midenféle frankó kis italokat a gyümölcscentrifával
talán a faq-ban meg is vannak a receptek -
#29484 elvileg ma jelenik meg :) -
#29483 Újabb láma kérdés, hogy ne hagyjalak békén titeket.
Elolvastam a site-ot amit lent találtam, de plö azt nem találtam meg benne, hogy hogy lehet előadni a hula táncot (elméletileg megtaláltam még régebben a szigetet, táncoltam is, ki is van pipálva, hogy megtanultam, de előadni otthon még nem sikerült)? -
#29482 sajna az a gond, hogy amikor kezded a kertészkedést, még nem sok mindent tudsz csinálni...
de érdemes már az első ültetés előtt komposztot gyűjteni, s ezzel trágyázni a földet a palánták alá
a többi meg már "csak" gyakorlat kérdése:)
(én az első termést általában ajándék címen szoktam elpasszolni, vagy eladom)
gyümölcsfát pedig - szerintem - addig nem is érdemes ültetni, míg nincs aranymedál -
#29481 Tegnap este sikerült összehoznom nagyon boldog eggplant-et (vagymit). Tök jó. Ott virult a kis növény. Kár volt leszüretelni. Bár lassan már zőccségest kéne nyitnom. Bár mivel megvan ez a kieg is, lehet, hogy lesz belőle valami... -
#29480 Köszönöm!
Átnézem. Köszi mégegyszer! -
#29479 azt a kiegészítőt rakd fel később -
#29478 hello lenne egz kérdésem.valaki nem tud egz olzan 4-es cd-t amivel a kiegészitők mennek?(mikor felinstalálom ay egyik kiegészitőt akkor kéri a 4-es cd-t bár masolt a cd-m) -
#29477 képet különben nem hisszük el -
#29476 pedig semmit nem kell velük csinálni
trágyázás, ültetés, locsolás
tegyél az üvegházba az ott lévő lámpákból is
-
trobi00 #29475 Aha vágom, akkor legyen magyar felirat Magyar országon menyibe, kerülhet, mert én 30eurot adtam érte -
Coolfire #29474 Az amit játék közben csinálsz,modjuk a PrintScreen gombbal.Magyar szinkronnal?Ez nekem új..:)Esetleg felirattal,mivel multilangban jelenik meg most már majdnem minden EA játék. -
trobi00 #29473 mi az a screenshoot???
Amúgy meg német országba már lehet kapni magyar szinkronnal