Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
Operating system Number of processors Physical RAM
Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition 4 4 gigabytes (G😎
Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition 4 32 GB
Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition 8 64 GB
Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition 8 1 terabyte
Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition 32 128 GB
Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition 64 1 terabyte
Microsoft Windows XP Professional 2 4 GB
Microsoft Windows XP Professional x64 Edition 2 128 GB

virtuális memória is 32 bites process-enként értendõ

bõvebben: microsoft.com

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem kéne összekutyulni a virtuális rammal

Windows XP Professional and Windows Server 2003 Memory Support. The maximum amount of memory that can be supported on Windows XP Professional and Windows Server 2003 is also 4 GB.

The virtual address space of processes and applications is still limited to 2 GB unless the /3GB switch is used in the Boot.ini file.

microsoft.com

Fontos! A 4Gb memória kihasználásához vagy 64bites operációs rendszerre lesz szükségünk, pl. Win XP 64bit vagy Win Vista 64bit, vagy 32bites Win Vistára, amiben "bekapcsolható" a memória fizikai címének kiterjesztése.
Mike
most nem azért, de a winXP pont 4 gigát képes kezelni

Mike
nem lesz folyamatosabb 4-gyel sem

GamerAdams007
Ennyiért pesten szerintem a 800MHz-eseket kapod.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Küldtem egy privikét..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Az elsõ sorozatból is megvannak egyenekét,van deluxe és comlete collection is.Ebbõl is akartam.

Meg amúgy is, minek ?
Benne van a Sims 2 meg a Nightlife angol verziója
Az újítás, hogy a legújabb SecuRom-mal van védve
û😊
Bazze lecsíptem ezt a Sims 2 Deluxe editiont,hát nincs benne magyar,de még a nyelvi fileok sem..úgyhogy aki netán le akarja szedni az ne tegye.

Memória DDR2 1024MB 533MHz Kingmax 6 820,80 Ft
Memória DDR 1024MB 400MHz Kingmax 11 348,40 Ft
Memória DDR 512MB 400MHz Kingmax 5 880,00 Ft
Memória DDR2 512MB 533MHz Kingmax 3 998,40 Ft
Így megy Miskolcon....lehet,hogy Bp.-en még olcsóbb.

Bazze,erre nem gondoltam..Kösz.De 4GB memóval csak fog menni Vista alatt is..😊

rotator
Ha sima XP-d van (nem 64 bites vagy Vista), akkor nem fogsz tudni 4GB-t használni, kevesebbet fog látni.

Miért mennyibe kerül?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Vegyél másfelet.Addig,amíg ennyire lent vannak a memóriaárak.Nekem is amint a számlán lesz a fizu,rohanok megvenni.Mert elképzelhetõ,hogy Karácsony elõtt megemelik az árát.

Inkább legyen 4GB..😊Most filózok,hogy lecserélem a 4 512MB Kingmaxot 4 1024-es Kingmaxra.Úgyis ennyi a maximuma a gépnek.Meg szokott röcceni a 2 gigával+a 4GB virtuális memóval is.Nem azt mondom,hogy szaggat,de nekem szép folyamatos legyen..😊)

no tényleg! kissé figyelmetlen voltam... köszi!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Mike at home
a sims2 magyar

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
1. közösségi teleknek kellett volna építeni
2. otthon sehogy

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a sims a 2 gigát szereti

Sziasztok sztem jo ez a játék de én nagyábol csak épitkezni szeretek de amugy szerintem jo csak nem tudna nekem valaki magyarositást adni?<#pardon1>

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy akertvárosi krónikákban Riley történeténél az a feladat, hogy Dylan-t hívjam meg vásárolni, de vhogy a telefon menüjéböl eltünt a taxi, meg a fuvar opció, és igy nemtom tovább vinni... 😞 mi a teendõ?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Hali! Lenne két kérdésem a Vár az üzlettel kapcsolatban:
1. Építettem egy boltocskát a bevásárló negyedben, hogyan tudom közösségi telekké tenni, hogy simem megvehesse boltnak?
2. A lakóházamban is van egy bolt. Hogyan tudok ide üzletvezetõt kinevezni? Illetve mi kell hozzá?
Elõre is köszi a válaszokat!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

csõsztök! Nõvéremnek megvan az eddigi összes Sims2 rész, origiben. Nemrég megvette a Tini cuccokat, a Jó Utat,A H&M Cuccok-at, és azóta szaggat neki. P4 Northwood 3.2GHz Proci, 9600XT-s vidkari, 256MB v 512MB RAM... Azt mondtam hogy valoszinuleg a memoria kevés neki. Karira kap 1gb memot. Elég lesz szerintetek? kösz

Mike at home
elrontják azt is 😊

akkor most úgy nem tudsz angolul, ahogy én?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

na, te is?
azt hittem magyarul tolja mindenki.
#28856: ja, hát azt nem... vagy úgy mondtad, hogy elszokták cseszni?
Általában jók szoktak lenni és azé tudok vmennyire angolul, szal, ha a felirat szar is picit a fordítás miatt, ott az éértem, mit makog, mond a csávó, csaj éppen.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
na mert a feliratot nem cseszik el 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
miért, én is angolul játszom
már megszoktam 😊

Ja, tudom mit felejtettem ki: évszakokat.
Nos, én itteni évszakoknak megfelelõlen állítottam be eddig; de gondolkodom egy olyanon, hogy vagy mediterráni legyen majd eccer, vagy orosz hideg tél és esetleg egy rövid nyár mellé.
Szép a hó elvégre, meg a pingvinek, lál.
A pingvint meglehet kérni amúgy a játékban, hogy maradjon ott a háznál házi állatként?
Gondolom nem.
Ja és javítok elõzõ hsz-nél:
jtászod=játszod

Thanks!<#wave><#puszi><#wink>
Angolul jtászod, amikor magyarul is van?<#wow1>
Én két dolog miatt jtászom magyarul:
- angol tudásom minimális
- magyarul mégis csak jobb minden, nem?<#eljen>

Filmeknél persze nem így vagyok! 😛 Sok a tapasztalatom szinkront illetõen, hogy mennyire elcseszik és sok film inkább angolul jó felirattal 😛.

Vigasztalásul: már régen meg akartam írni neked, hogy szeretem, hogy idõnként screenshotokat raksz be. (Vagy ha bárki screenshotot rak be.) Szeretem elnézegetni mások simjeinek vágyait, félelmeit, családtagjait, és hogy mennyi pénzük van, meg hogy rendezitek el az évszakokat, meg ilyen apróságok. Érdekes az is, hogy magyarul hogy hangzik az, amit én angolul szoktam olvasni. Köszönöm mindenkinek.

Mike at home
nekem fel se tûnt

Sry 😛, tévedni lehet.
gasztronómia, parancsolj.

Kodlovag
Izé, bocs, általában nem szoktam, de most nem tudom megállni, és szóváteszem. Már vagy harmadjára írod, hogy gasztromónia. Ilyen szó nincs. Az ételkultúra tudományát gasztronómiának hívják.

Mike, most legalább nem a bünözõi életet élõ simemet látod 😛.

Trisha tehát visszakerült a gasztromónia pályára és most feljebb léptem vele a szamár létrán.
Trenttel emg megpiáltattam egy egész életelixírt és most 21 napja van öregedésig<#eljen>.

Shiwo
elõször a kiegeket kell leszedni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hát mégsem... de bonyolult ez...

MSI K9A2 Platinum AM2+, AMD A64 X2 6400+ AM2, Sapphire Radeon HD3650 PCI-E, LG L1953TR-SF 19\" LCD Monitor 2ms 5000:1 D-SUB DVI,

Kitaláltam a megoldást. Teljes Windows újratelepítés lesz. Nem tudom sajnos, hogy mi lehet a gond, de szerintem ez így nagyon gáz... Na nekiesek! Szorítsatok<#help>

MSI K9A2 Platinum AM2+, AMD A64 X2 6400+ AM2, Sapphire Radeon HD3650 PCI-E, LG L1953TR-SF 19\" LCD Monitor 2ms 5000:1 D-SUB DVI,

Valamiért nem tudom uninstallálni a játékot😞:'( . Mert idõközben sikerült megszereznem a magyar verzióját és szerettem volna feltelepíteni, de nem engendi, és az uninstall képernyõ sem jön be. Valakinek van valami tippje?

Mike
tedd meg nyugodtan

Mike
kiegészíteném annyival, hogy órára a simre kattintva lehet menni, házidolgozatot, házifeladatot mással is meg lehet iratni. Ezért jó a kolesz, rengeteg ideje marad a simnek, ha mindent az NPC-kel csináltat. Másrészrõl ha haverok, leendõ férj-feleség együtt jár egytemre, egymásnak is tudnak segíteni, soxor elõfordult, hogy vizsga elõtt még nem volt fullon az illetõ csíkja, ezért belekezdett néhány füzetbe, aztán ment aludni, miközben a többiek nagyban csinálták a feladatát

igenis! 😛
de a másik fele az a géjmrõl szólt 😛.
msn téma meg oké, mostanában én se nagyon vagyok ott, de gondoltam felveszlek.

Mike
örülnék ha nem a topikban beszélnétek meg a warez témát

Mike
van
csak nagyon ritkán kapcsolom be

Ja értem nagyjából majd este megpróbálom egyébbként most már JR az osztályom (hát ez nagyon értelmes így... de másként nem tudtam leírni...). Hétvégén megyek haza, csak azonnal el mamához, ott meg nincs net... na mind1. Majd kitalálom.Köszi minden eddigi helpet<#buck><#vigyor2><#eljen>

GamerAdams007
Hát nekem folyamatosan 5*-okat írt, nem tudom a többi jegyet mivel jelzi, de akkor gondolom számmal. 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ja, sry. Mármint a 200 Ft adóságot. Most jut eszembe, hogy tán még nekem is jó a regem oda, na mosmá mind1, sry-sry.
Hétvégén nem mész haza?
Mert, akkor letölthetnéd pl.
Füzet meg az úgy van, hogy rákattintasz a simre és óra járás a fõiskola alatt, avagy házifeladat elkészítése.
Asszem a magyarban is betûvel osztályozzák, hisz amerikai módra készült a dolog.

Köszi a válaszokat! Most már C jegyeket kapok (gondolom, hogy ez a magyarban 3-as akar jelenteni). A dogákat megírtam, és végülis ennyit tanulok(tam). Befogom vetni az általatok javasolt "felhívom a professzor" taktikát. A füzettel nem találkoztam, azt merre kellene találnom? Sikerült regisztrálnom atw-re, csak koleszban vagyok, és nem engedi tölteni, magyarán szólva elcsesztem 200 Ft-ot... Sebaj, majd megszerzem magyarul, vagy nem tudom... De jó lenne<#szomoru1>

Kodlovag
Na és az órára járás? A tanulás legegyszerûbb módja. Ha megvannak a kijelölt skillek, akkor csak azzal, hogy elmegy az óráira -elég közepes eredménnyel ugyan- de át fog menni a vizsgán. Ha jobb eredményt akarsz, akkor a félévi dolgozatot meg kell írni, és néha leckét is kell csinálni. Vagy megírathatod mással is. Tanulhatsz még úgy is, hogy a könyvszekrényt használva leülsz valakivel kutatni. És ha a professzorokkal beszélgetsz pl telefonon, akkor is tanul. Vagy ha belépsz a titkos társaságba, akkor meghekkelheted a jegyeidet. Szóval a tanulásnak számtalan módja van.
De ha nincsenek meg a kijelölt skilljeid, akkor akármennyit is tanulsz, nem érhetsz el jó eredményt. Ha egy skilled sincs meg, akkor szerintem garantált a bukta.

Közben sikerült meglelned a magyart?
Az atw-re menjél, ott van rendesen feltöltve.
Akartam mondani, csak nem jött össze mégse.
Egyébként nem elég a félévi dogák megírása a gépen, emellett a füzetben is néha-néha meg kell írnia a leckéket... és persze a skilleket növelni a megfelelõ helyen.