32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
BoSA #5715 Erről tudtok valamit? Sims 2 Addon package 4. rar kb. 62 megás fájl. -
#5714 időm nincs, de a jobb cuccokat felpakolgatom majd! :) remélem a hétvégén meg tudom venni a gammát. mert a tört sehogy sem akar rendesen menni még a másfeles image-el sem :( -
#5713 Ha lesz accod a hivatalos oldalhoz, kozkinccse teszel par jo cuccot? vagy neked se lesz ra idod? -
xtimer #5712 ki lehetne egészíteni a faq-ot a geforce4-es bajokkal is! -
#5711 Akkor ugylatom marad csak a nyalcsorgatas! :(( egyebkent hazakbol most 3645-ot lattam amit tolteni lehet, simekbol 6584 van ezeket szinten tolteni lehet. -
#5710 Adj privátba egy mélcímet és akkor elküldöm oda. -
#5709 meg tudja nekem mondani valaki hogy miért dob ki a sims 2 kb olyan 5 perc után?
-
#5708 mondjuk engem csak a zold computer erdekel :) -
#5707 Ill. leszedni ugy tunik tudok, csak felrakni nem! :( szoval? -
#5706 hm, ha tudnank szedni a hivatalos oldalrol, nem kernenk hogy tedd fel vhova -
#5705 Az ftp-re töltést a tűzfalunk nem engedné meg. De időm sem lenne rá sajnos, azért mégis csak dolgozom. -
#5704 Ja. értem.
A tárgyak képét meg lehet nézni: www.thesims2.ea.com és itt az exchange, objects. Egyelőre elég kevés van, a comp. meg néhány sövény. -
#5703 Ezt nem értem... van accom... de a hivatalos oldal nem ftp... -
#5702 mondjuk vmilyen ftp-re feltenned :) -
#5701 En tudok neked adni accot priviben de en nem tudok onnan szedni, mert nalunk tiltott az ftp! :(( -
#5700 de kafa!
Amiga, targyakbol mit lehet letolteni?
legalabb a kepuket tedd be!
mondjuk a 7k-ert odaadnak a programot, nem filoznek rajta, megvegyem-e -
#5699 Le bizony. :) -
#5698 tud torolni, ennyi.
gondolom azert adtak, mert azt irtam a sok crack meg install mellett elvesz a hasznos informacio -
#5697 wáááhá! :D má' csak a mocsár hiányzik :D -
#5696 Fiona...
-
#5695 hehe!
ezt lehúztad:
-
#5694 Megcsinálták itt Luci Lawlesst is. :-))) -
#5693 Hm, most töltöttem le 60 mega skint és full body-t, hogy a rákba osszam ezt meg? És még csak most léptem fel az oldalra... -
#5691 nah döntöttem! hétvégén megrendelem a gammát! :D -
#5690 jah én is felfedeztem ma őket :D -
#5689 Vagy felre ertettelek? nem velunk akarod megosztani oket? :((( -
#5688 HUH!! hazakbol minel tobbet KERLEK! ami elerheto aru, de jol nez ki! ruhakat hogy kell berakni? esetleg belso reti kiegeszitoket is ha vannak ok? pl. szep tapeta, padlo burkolo. -
#5687 Helló Népek!
(A tegnapi ucsó jegyzetem óta 3.5 oldal new, sajnos ebből maxi. 1 oldalnyi ami magával a gamával szöszmötöl pedig a rovatcím nem a letöltés-feltörés-telepítés-nemindul technikai kérdésekről szólna. Ha már van FAQ az nagyszerű és köszönet a szerkesztő(k)nek!)
Láttam megválaszolatlanul egy dolgot: az aspirációs reward tárgyait csak gold vagy platinum mode-ban szabad használni mert egyébként nem várt káros effektetek idéznek elő (ez egyébként minden tárgy ismertetőjének utolsó mondatában benne is van, csupán azért irom le mert nem mindenki bírja a nyelvet legalább alapfokon (azért remélem nem csehül installtátok fel:))!
Pogácsa! legjobb ismereteim szerint a családgenerálás lezárása után a gamán belül már nincs lehetőség a közvetlen bővítésre vagy módosításra, de maga a játék éppen erről szól. Elég elindulni 1 karival aztán az majd rak maga köré családot akkorát hogy betelhet vele az egész falu és innen kezdve mint törzsi szállás működhet:): -
#5686 Félelmetes a hivatalos oldal, az exchange menüpont alatt percenként 50 új skin kerül fel (7000 körül van) és már 3000 letölthető ház van. Már vacillálok, hogy mit is töltsek le. -
#5685 Hi!
Van egy problemam.
A free gameban (vagy hogy hivjak) akartam csaladokat generalni.
Csinaltam egy embert es elmentettem a csaladot.
Ujabb csalad generalasara ad lehetoseget, de ezt, amiben van ez az egy csoka, mar nem engedi birizgalni.
Hogy tudnek meg embereket hozzaadni ehhez a csaladhoz, vagy hogy tudnam ezt a megcsinalta csavot kiszedni es barhol felhasznalni, vagy barmelyik csaladba betenni?
Kosz. -
#5684 Köszönöm szépen! -
#5683 .mdf, .mds kiterjesztésű file-okról van szó, ezeket kapot kitömörítés után a legtöbb helyről ez tölthető le. -
#5682 Szerintem ha van eredeti kulcsod, akkor mindent szedj le amit csak lehet es ha tudod, tedd kozkinccse itt, vagy linkelj egy cimet ahonnan szedheto! -
#5681 Most tudom, hogy megint sokan le fognak ugatni... De melyik az a clone game-s verzió? :O Milyen a kiterjesztés? :P -
HRaVeN1 #5680 Hogyha megismerek valakit, akkor az velem együtt öregszik? (Nem házastársra gondolok hanem csak barátra vagy ismerősre). A másik kérdésem pedig, hogy akárhányszor megvehetem az élet elixírt és bármennyiszer megfiatalodhatok vele? -
Coolfire #5679 Igen ez valóban nem szerepel benne.De a megoldást sajna nem tudom.Igaz a csítablakot még nem hívtam be.A crackhez meg gondolom semmi köze nincs. -
Coolfire #5678 Olyan mint egy moderátor csak picibe.A tevékenysége csak az adott topkira korlátozódik,törlési,szerkesztési jog asszem. -
Coolfire #5677 Nah ismét volt egy no-cd crack jelentkező az éjszaka folyamát...ez is nuke lett..:))Bazze nem bírnak ezzel az új verzás SafeDisc3 védelemmel?:) -
Redfox #5676 Hali!
Nemtom volt-e már, de nem akarok átolvasni többszáz hozzászólást, viszont átnéztem a faq-t, de nem volt benne megoldás arra, hogy a cheat konzol miért nem jön elő?!
Előre is köszi! -
#5675 A házigazdának milyen jogai vannak?