32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• BoSA
    Erről tudtok valamit? Sims 2 Addon package 4. rar kb. 62 megás fájl.
  • The Hedgehog
    időm nincs, de a jobb cuccokat felpakolgatom majd! :) remélem a hétvégén meg tudom venni a gammát. mert a tört sehogy sem akar rendesen menni még a másfeles image-el sem :(
  • TopGun
    Ha lesz accod a hivatalos oldalhoz, kozkinccse teszel par jo cuccot? vagy neked se lesz ra idod?
  • xtimer
    ki lehetne egészíteni a faq-ot a geforce4-es bajokkal is!
  • TopGun
    Akkor ugylatom marad csak a nyalcsorgatas! :(( egyebkent hazakbol most 3645-ot lattam amit tolteni lehet, simekbol 6584 van ezeket szinten tolteni lehet.
  • Amiga
    Adj privátba egy mélcímet és akkor elküldöm oda.
  • whitemage
    meg tudja nekem mondani valaki hogy miért dob ki a sims 2 kb olyan 5 perc után?
  • Mike at home
    mondjuk engem csak a zold computer erdekel :)
  • TopGun
    Ill. leszedni ugy tunik tudok, csak felrakni nem! :( szoval?
  • Mike at home
    hm, ha tudnank szedni a hivatalos oldalrol, nem kernenk hogy tedd fel vhova
  • Amiga
    Az ftp-re töltést a tűzfalunk nem engedné meg. De időm sem lenne rá sajnos, azért mégis csak dolgozom.
  • Amiga
    Ja. értem.

A tárgyak képét meg lehet nézni: www.thesims2.ea.com és itt az exchange, objects. Egyelőre elég kevés van, a comp. meg néhány sövény.
  • Amiga
    Ezt nem értem... van accom... de a hivatalos oldal nem ftp...
  • Mike at home
    mondjuk vmilyen ftp-re feltenned :)
  • TopGun
    En tudok neked adni accot priviben de en nem tudok onnan szedni, mert nalunk tiltott az ftp! :((
  • Mike at home
    de kafa!

Amiga, targyakbol mit lehet letolteni?
    legalabb a kepuket tedd be!

mondjuk a 7k-ert odaadnak a programot, nem filoznek rajta, megvegyem-e
  • Amiga
    Le bizony. :)
  • Mike at home
    tud torolni, ennyi.
    gondolom azert adtak, mert azt irtam a sok crack meg install mellett elvesz a hasznos informacio
  • The Hedgehog
    wáááhá! :D má' csak a mocsár hiányzik :D
  • Amiga
    Fiona...

• The Hedgehog
    hehe!

ezt lehúztad:
  • Amiga
    Megcsinálták itt Luci Lawlesst is. :-)))
  • Amiga
    Hm, most töltöttem le 60 mega skint és full body-t, hogy a rákba osszam ezt meg? És még csak most léptem fel az oldalra...
  • The Hedgehog
    nah döntöttem! hétvégén megrendelem a gammát! :D
  • The Hedgehog
    jah én is felfedeztem ma őket :D
  • TopGun
    Vagy felre ertettelek? nem velunk akarod megosztani oket? :(((
  • TopGun
    HUH!! hazakbol minel tobbet KERLEK! ami elerheto aru, de jol nez ki! ruhakat hogy kell berakni? esetleg belso reti kiegeszitoket is ha vannak ok? pl. szep tapeta, padlo burkolo.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    (A tegnapi ucsó jegyzetem óta 3.5 oldal new, sajnos ebből maxi. 1 oldalnyi ami magával a gamával szöszmötöl pedig a rovatcím nem a letöltés-feltörés-telepítés-nemindul technikai kérdésekről szólna. Ha már van FAQ az nagyszerű és köszönet a szerkesztő(k)nek!)
    Láttam megválaszolatlanul egy dolgot: az aspirációs reward tárgyait csak gold vagy platinum mode-ban szabad használni mert egyébként nem várt káros effektetek idéznek elő (ez egyébként minden tárgy ismertetőjének utolsó mondatában benne is van, csupán azért irom le mert nem mindenki bírja a nyelvet legalább alapfokon (azért remélem nem csehül installtátok fel:))!
    Pogácsa! legjobb ismereteim szerint a családgenerálás lezárása után a gamán belül már nincs lehetőség a közvetlen bővítésre vagy módosításra, de maga a játék éppen erről szól. Elég elindulni 1 karival aztán az majd rak maga köré családot akkorát hogy betelhet vele az egész falu és innen kezdve mint törzsi szállás működhet:):
  • Amiga
    Félelmetes a hivatalos oldal, az exchange menüpont alatt percenként 50 új skin kerül fel (7000 körül van) és már 3000 letölthető ház van. Már vacillálok, hogy mit is töltsek le.
  • Pogacsa--
    Hi!

Van egy problemam.
    A free gameban (vagy hogy hivjak) akartam csaladokat generalni.
    Csinaltam egy embert es elmentettem a csaladot.
    Ujabb csalad generalasara ad lehetoseget, de ezt, amiben van ez az egy csoka, mar nem engedi birizgalni.
    Hogy tudnek meg embereket hozzaadni ehhez a csaladhoz, vagy hogy tudnam ezt a megcsinalta csavot kiszedni es barhol felhasznalni, vagy barmelyik csaladba betenni?
    Kosz.
  • KeKKSZike
    Köszönöm szépen!
  • cenobite
    .mdf, .mds kiterjesztésű file-okról van szó, ezeket kapot kitömörítés után a legtöbb helyről ez tölthető le.
  • TopGun
    Szerintem ha van eredeti kulcsod, akkor mindent szedj le amit csak lehet es ha tudod, tedd kozkinccse itt, vagy linkelj egy cimet ahonnan szedheto!
  • KeKKSZike
    Most tudom, hogy megint sokan le fognak ugatni... De melyik az a clone game-s verzió? :O Milyen a kiterjesztés? :P
  • HRaVeN1
    Hogyha megismerek valakit, akkor az velem együtt öregszik? (Nem házastársra gondolok hanem csak barátra vagy ismerősre). A másik kérdésem pedig, hogy akárhányszor megvehetem az élet elixírt és bármennyiszer megfiatalodhatok vele?
  • Coolfire
    Igen ez valóban nem szerepel benne.De a megoldást sajna nem tudom.Igaz a csítablakot még nem hívtam be.A crackhez meg gondolom semmi köze nincs.
  • Coolfire
    Olyan mint egy moderátor csak picibe.A tevékenysége csak az adott topkira korlátozódik,törlési,szerkesztési jog asszem.
  • Coolfire
    Nah ismét volt egy no-cd crack jelentkező az éjszaka folyamát...ez is nuke lett..:))Bazze nem bírnak ezzel az új verzás SafeDisc3 védelemmel?:)
  • Redfox
    Hali!
    Nemtom volt-e már, de nem akarok átolvasni többszáz hozzászólást, viszont átnéztem a faq-t, de nem volt benne megoldás arra, hogy a cheat konzol miért nem jön elő?!
    Előre is köszi!
  • The Hedgehog
    A házigazdának milyen jogai vannak?