32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5759 szerintem emg a sok flood-ot simán, gondolom azért lett mod, hogy eltünjön az oldalakoon keresztül olvasható nem indul, crack, nemtok építeni, honnan tőcsem le hsz-ek -
#5758 hacsak nincs tesód/bnőd/kedvesed aki szintén abban a faluban játszik, akkor nem :) -
Ettele #5757 Többen kérdezték már, hogy hogyan kell pincét csinálni, ime itt 1 videó róla:
Pince Készítés
csak az a fontos, hogy leásásnál pont 12x áss le mert különben nem lesz jó!
-
Coolfire #5756 Ez a "no-cd crack" a mini image.:)Viszont ott van az a szép zöld allienware szg. is,azt leszedtem.Ha kell fellökhetjük a FAQ oldalunkra.:) -
Ettele #5755 Én már letöltöttem többször is ruhák vannak csak benne, de amikor csomagolná ki 8x% körül mindig megszakad, lehet hogy crc hibás, így csak 1 részét csomagolja ki sajna nem az összeset. Már probáltam több féle torrntel, klienssel és mindig ugyanott szakítja meg. Egyébként nekem meg van a másik 3 addon pack is azokban is csak ruhák vannak. -
#5754 de nem kell törölni semmit, csak a durva nyázásokat, meg a hatalmas képeket. valami tévedésbe vagy te -
#5753 Nah! leszedtem vegre a second street-i keglit! nagyon siraly, mostmar csak gyujtenem kell ra, hogy bekoltozhessek! Remelem nem fog mas bekoltozni oda amig en gyujtom a let? -
BoSA #5752 Bocsi de igy nem mukodnek a linkek.
Próbáljátok ki a www.suprnova.org -on. -
BoSA #5751 Na ezt probáljátok ki: working nocd with build
és itt az addon:addon -
zizzenet #5750 No, ebben igazad van. Ezért is írtam ezt az epizódos dolgot. Tény, hogy jelenleg magam sem tudnék jobb megoldást javasolni, nem mintha bárkinek is, akár nekem, szüksége lenne rá :).
Egyébként figyeltétek a TV-torna adás animációját? Zseniális, megmosolyogtató. -
#5749 Ja, sajnos nincs erre jobb mód... ahhoz körökre osztottnak kéne a Simsnek lennie. -
#5748 használd a játékot úgy, ahogy ott le van irva, és ha nem megy, illetve még akkor is van problémád, akkor kérdezd meg -
#5747 hogy oldod meg azt, hogy a család egy része elmegy vhová, addig a többi meg csinál amit akar? mint ahogy a szopmszédok sem öregednek -
#5746 visszaolvastam és még azt az oldalt is megnéztem elolvastam csak nem értettem meg, tudom ez az én hibám és csak azt kértem hogy valaki mondja el hogy mit csinálak azzal amit ott letöltöttem -
zizzenet #5745 Nos, én az 1-est egyáltalán nem ismerem. A koncepicó végülis érthető, a szórakozó helyekre járkálás, a vásárolgatás mind-mind epizódok az életben, főleg a játék szempontjait figyelembe véve. Mindössze az a baj, hogy egy ilyen "epizódnak" a következményei éppoly jelentősséggel bírnak, mint azon események kihatásai, amelyek otthon történnek. Sajnálom akkor, hogy ezek a kiruccanások, intermezzok nem tartoznak hozzá a Sim-időhöz. -
#5744 pl. sztárkám totál összevissza élt -
#5743 az 1-es ugyanígy működött -
zizzenet #5742 Igen, ebben igazad van, a plusz idő valóban hasznos. De amennyiben odahaza megáll az óra, ellenben a simek hazaviszik a változásokat, úgy elkerülhetetlen következmény a bioritmus felborulása. Ez viszont ebben a játékban nem egy elhanyagolható szempont, ember legyen a talpán, aki vissza tudja állítani. Szóval, amennyiben így van, akkor ez vagy logikai baki vagy kommersz bug.
A grafikai furcsaságok, úgy látszik, szerves részét képezik a produktumnak. Nálam van egy átjáró az egyik falon, és az pont a keresztfallal való metszésvonalra illeszkedik. Nos, ez az átjáró hol egésziben látszik, hol nem és még a másik falon is csinál egy lukat. Sőt olyannal is találkoztam, hogy zoomolásnál valami nem létező alakzat kilyukasztotta az oldalfalat. Uff. -
#5741 Szerintem összefognak és azért is csináltak mindenki számára elérhető oldalt hogy segítsenek, de senki nem olvas vissza és "belefáradtak"!! egy kicsit olvass vissza!! -
#5740 sztem nem -
#5739 ez egy jó kérdés
másrészről ezt a plusz időt tudatosan ki is lehet használni -
zizzenet #5738 Amikor elmegyek egy Community Lotba taxival, előtte kérdez valami olyat, hogy menteni fogja, akarom vagy nem. Aszittem, ha nemet nyomok, lefújja a taxit, ezért az igenre klikkeltem. No, eltöltöttük majdnem az egész napot egy parkban meg egy ruhaboltban, simjeim dögfáradtak lettek. Hívtam egy taxit, ekkor már este tíz óra volt. Hazamentem, erre ott még csak kora délután. Ráadásul a pasit áttették éjszakai műszakba. Szóval most van két abszolút felborult bioritmusú, minidazonáltal egymással alig-alig találkozó simem. Fasza, és én még hajtok a gyerekre.
El lehet indulni az otthoni állapotok mentése nélkül, és akkor az idő a lakásban is telik, nemcsak a parkban? -
#5737 vagy csak lejárt a szavatossága :) -
#5736 lehet kommunikálni, de arról nem, miért nem tudsz építeni -
#5735 neked van ugye eredeti serialod?
ha van akkor tudsaz nekem hivatalos cuccokat felnyomni egy ftp-re? -
#5734 az is megeshet hogy számomra pl nem érthető
-
#5733 huhh, ez horror! :)
-
#5732 akkor nem egyedi hiba, remélem egy patch-ben orvosolják..
meg kéne írni a hivatalos oldalra vagy valami hogy tudják hogy van ilyen hiba -
xtimer #5731 direkt ezért lett készítve ez a faq hogy ne tegyenek fel ilyen hülye kérdéseket...de ha nem tudod megérteni és nem tudsz arra a rohadt "Leggyakrabban előforduló kérdések" linkre rákattintani akkor tudlak sajnálni -
xtimer #5730 jaja....kiraktam a falra és amikor elindult nem volt ott semmi! -
#5729 NA most suliban avgyok de délután kicsit megszépítem a faq-ot!
Ha valakinek van eredeti serialja az mondjuk zúzhatná a cuccokat és faq oldalára mondjuk fel lehetne tölteni (csinálok egy jelszavas VIP részt aminek a pass-t csak mondjuk az itten ifórumosok ismernék) És akkor onnan lehetne letölteni stb
Meg gondoltam még egy képek menüpontra is.
Más: Ti már tapasztaltatok olyan bugot hogy festett képeket ha kiteszem a falra , visszalépek az emberkéimhez elindul az idő és eltűnik a kép! -
#5728 azt hittem hogy itt a sims-esek összefognak és segítenek egymásnak de látom nem igy van és ez elég szomorú jó pár éve simsezek és forumozok is megnéztem hátha vannak itt arcok akikkel lehet komunikálni de talán egy srác van azt annyi -
#5727 ugyanilyen a tanulás is. ha kb. nem nyomtam 10x mire télleg elkezdtek tanulni, akkor 1x se -
#5726 faq
-
xtimer #5724 ma felbaszott a sims!
mindegyik simsem összevissza mászkált!
az egyikre nyomtam hogy wc-ztesse meg a kis kölköt, de közben a másik meg elkezdte megetetni holott szinte fullon volt kiscsávónak a hungry-ja...jólvan, mondtam az asszeonynak hogy akkor ő wc-ztesse meg a kölköt...de nemm, akárhogy nyomtam hogy vigye budira azt a rohadt kölköt mindannyiszor megtagadta és meg akarta etetni!
közbe meg a nőjé jöttek hogy vigyék a munkába...lerakattam a kölköt és elindítottam a munkába, közbe a kölök beszart a csávó meg elment fürdrni!
a kölök meg összevissza mászkált a házba, aztán megjött a munkából a nagyobbik fiú, az meg mit ad isten, hát megeteti azt kibaszott kurva kölköt és nem tudtam ez ellen semmit tenni, mert akárhányszor kinyomtam, hogy ne etesse de ő azért is megeteti...nah jól van itt volt az a piilanat hogy kikléptem a játékból... -
BoSA #5723 A suprnovarol töltöttem le. -
#5722 Feejlemenyek:
aktuális családom - Szalmáék - kamasz kölke - továbbiakban Róbert - talán 4 napja nem ment el dolgozni, de mivel amikor keresik, sohasem tud a telefonhoz jönni , mindig csak az: "ejnyebeje, még egy nap mulasztás és ki lesz rúgva" -
#5719 Lehet, hogy memóriaproblémáid vannak és a Simsnek öt percig tart felzabálni a vasadat. -
#5717 Hol lehet latni? honnan az info? -
#5716 Ok. varjuk majd a cumokat! engem most nagyon megragadott Fiona, meg az a zold sz.gep de sehonnan nem tudom letolteni! :( egyebkent az ilyen letoltott cuccokat, hogy kell berakni a jatekba?