32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hentes Bill #5799
    a legdurvább az utolsó előtti
  • Zsolo
    Szevasztok!
    Az a bajom, hogy amikor beköltözök egy házba egy szerkesztett karakterrel és ki szeretnék költözni, akkor kiköltözik de csak 20.000 Sim pénzt visz magával, és nem annyit amennyim eredetileg van.
  • Stickee
    Már nem is merek kérdezni semmit, pedig azthittem azé vagyunk h segítsük egymást. Na mind 1
    Sziasztok!
  • cenobite
    Néhány "nem gyenge" viskó:

Félelmetes, milyen házak vannak feltöltve. Hazaérek, lehet, hogy azzal fogok én is szórakozni, hogy felhúzok néhány szép házat a környékre. Azt még úgysem próbáltam.
  • cenobite
    thesims2.ea.com
  • Hentes Bill #5794
    gondolom csak nézelődött a hivatalos honlapon :)
  • TopGun
    Ezt letoltotted? vagy csak lattad valahol?
  • TopGun
    HUUUU! :)) azt en is kiprobalnam :)
  • cenobite
    Azta...:

• The Hedgehog
    azt nem tom! a kissrác még kamasz :D csak piszi-puszi van :)

kiváncsi vagyok, hogy felnőtt korára, hogy fog kihatni a srácnak ez a mostani csajozós életmód...

a testvére meg amolyan balfék. átjött minap a szomszéd pár és ez a hülye szerelmes lett a szomszéd nőbe, aki sokkal idősebb nála és azóta csupa olyan wants-a van amiben a nőcivel való cselekvések vannak...ááá!
  • Mike
    egyszerre 2 nővel lehet woohoozni? ;)
  • Hentes Bill #5788
    igen, ennyi :)

veled meg semmi bajom, csak én se örülnék neki, ha törölnék az üzeneteimet (jogtalanul)

na ON, részemről is téma lezárva
  • The Hedgehog
    jaja :D monjuk a férj haláláig átjárt a mostani pasi is hozzám (sakkoztak az öreggel :)) és próbált a nő felé közeledni de az mindíg elutasította. Hűséges volt. Most, hogy meghalt a férje pedig egyből a karjaiba vetette magát. Persze ehhez kellettem én is :D

Jah örömhír, hogy Romeo-val sikerült az egyik kemény kis 7000 pontos wants-ot teljesítenem, ami 3 barátnő egyszeri tartását volt :D (plusz most flörtölget a negyedikkel)
  • Mike at home
    szal minden maradjon a régiben, ezt szeretnéd ha jól értem
  • Mike
    nem semmi :)
    fekete özvegy?
  • Hentes Bill #5784
    bazzeg, itt nem erről van szó. csak mondtam, hgoy nem kell törölni semmit, csak az anyázásokat, meg a hatalmas képeket, de úgy látszik nehéz ezt felfogni :P

na ON
  • Mike at home
    na de téma innentől lezárva, mert offtopik
  • Mike at home
    zaki, leszállnál rólam? személyes ellentéteink szerintem itt senkit nem érdekelnek, köszi szépen
  • Mike at home
    mit irtam? azt, hogyha kérdez, és KAP! rá választ,, amit el is olvasott, meg is köszönt, akkor meg minek maradjon? hogy a kedves idelátogató kollégákat ez miért érdekelné? egyébként is aki ilyen témában akar olvasgatni több száz hsz közül csemegézhet
  • Hentes Bill #5780
    hú nagyon köszi, ez jól jött nagyon
  • Mike at home
    hagyjuk már ezt. nem játszom Istent. max normális mederben próbálom tartani a topikot, ha már nem lehetett érdemi kérdésekkel foglalkozó külön topikot nyiitni. 1x-erüen enm értem mi bajod van :(

nem kéne a topikot szét offolni
    a játékról beszéljünk, ne pedig velem foglalkozz
  • TopGun
    Akkor jo! megnyugodtam, en arra gondoltam egyebkent, hogy neha jonnek uj simek a varosba nem? es ezek kozul valamelyik nehogy lecsapjon ma a leendo jo kis pecomra! :)
  • Coolfire
    hát igen..
  • Coolfire
    Hát összeszedtem egy-két infomorzsát a pc-dome fórumról..:)
    Pézfa:+40 simoleon
    Sárga sapi:emeli a viselő sim moodját
    Smart milk:toddlerek gyors tanulása+villanykörtés sityó 4x gyorsabban tanul(ezt nem próbáltam,a többit igen)
    Szemüveg:sokkal jobban haverkodsz(nálam egyszerhasználatos volt)
    elektrolizáló:feltölt csutkára
    körtés sapka:gyorsabb tanulás
    SimVac:skill és aspiráció elszívó(mindenkin alkalmazható)
    szerelemkád:na ő működik végig(nem csak 5x)
    életelixír(+- 3nap)
  • The Hedgehog
    attól, hogy valaki mondjuk először jár itt és rákérdez mondjuk a crackes problémára még nem kell törölni... nem olvashat vissza többezer hsz-t... ezt te sem várhatod el tőle....

na quit OFF

Meghót az apa, nevén nevezve Carlos. Az asszony hamar megvigasztalta magát a szomszéd életművész sráccal. Rögtön Whoohoo-ztak is egyet :D
  • Hentes Bill #5774
    ok, köszi
  • Ettele
    Ha fehúzód, akkor simed kedv mútatója full zöld lesz töle amég rajtad van, mind1 milyenek az igényletei
  • Hentes Bill #5772
    hát ez az semmi dolga nics. nem azért lettél kinevezve, hogy itt istent játszál. ahhoz képest ,hogy tegnap még anyáztál, ma már te vagy a mod, amit én csodállok, hiszen már régebben felkértek erre mást, ahogy Coolfire is mondta
  • Hentes Bill #5771
    :D

múltkor már kérdeztem, award-sál mi az a noodlesoother? mire jó? vmi "sisak", de fingom sincs mire jó :)
  • Mike at home
    akkor nagyjából semmi dolga a modnak, mert anyázás nem nagyon van, nagy képek sincsenek. ha szerinted nem kellene azokat törölni, ám legyen, szerintem meg épp azért lettem mod, max a modok eldöntik kinek van igaza. Amig mod vagyok, a crack futtatás témában feltett kérdésekre, ha érkezik válasz, amit a káérdező elolvasott, mind törölni fogom, hogy ajáték irént érdeklődőknek ne kelljen több oldalon keresztül magukat az ilyen hsz-eken átrágniuk. A faq-t meg ha kell bővítjük.
  • Coolfire
    Most mér mondtad el a titkot?
  • Coolfire
    Akkor már ketten vagyunk.:)Na mind1 részemről vége a dalnak.:)
  • Hentes Bill #5767
    THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
  • Coolfire
    öhmmm..fent kék betűs..:)
  • Stickee
    Légyszi légyszi! Fontos lenne.
  • Ettele
    ha többször akkor túl mélyen lesz és akkor azért nem jó, ha kevesebbszer akkor pedig még kilátszik a fölböl :)
  • Coolfire
    Köszi ezt a vizuális tájékoztatást!Mingyán csinálok én is egy pincét.:)
  • Hentes Bill #5762
    én nem tudom miért lettél házigazda, csak mondom, hogy a crack, nem tok építeni, honnan tőcsem le, megjelent-e már a játék, stb. mindnehol természetes. mondom anyázásokat, és a nagy képeket kell csak törölni. azt hitttem kaptál mortimertől levelet, amiben ezt ő is elmondja. vicces lenne, ha mindne topicoból törölve lennének a dolgok, amiket felsoroltál :)
  • Stickee
    Sziasztok!
    Mondana nekem vki egy serial kódot? Nagyon megköszönném. Pussy nektek!
  • Coolfire
    És miért pont 12x?:)