32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
  • Mike
    vagy sokat voltak egyedül?
  • Mike
    milyen osztályzattal?
  • The Hedgehog
    a szülők mennyit foglalkoznak valük? mert hiába vannak jól a kölkök ha a szülők nem beszélgetnek, szórakoznak velük néha-néha.... vagy rosszul tudom?!
  • Coolfire
    áááá...a faszom,de kicsi lett.Na mind1 szal azt szeretném kérdezni,hogy mi a rákért visz el a szoc.munkás két jól tanuló gyereket,akik még jól is vannak?Azt hittem tökön szúrom magam mikor leckecsinálás közben elvitték őket.
  • Coolfire

• The Hedgehog
    nekem itt amúgy a második képen lévő ház tetszik nagyon... amolyan Miami stílusú! nagyon szép a környezet és a kert kidolgozása is!
  • The Hedgehog
    jah! én azt szoktam, hogy ugye ha távolabbi helyre megyek akkor mindígy 'go here'-t használom, mert akkor odaszalad :D és utána magát az actiont!
  • cenobite
    Azon gondolkodtam, hogy mennyi idő már, míg ezekből a kérókból kijön a sim, ha melóba kell mennie. Fél órával hamarabb el kell indulni pl. az emeletről. :)
  • The Hedgehog
    na! új kérók a The Sims Resource-n is:

csak sajnos fizetős mind... bár az első is az volt egy ideig oszt szabaddá tették
  • The Hedgehog
    sziv. sok sikert!
  • Stickee
    Köszi mindenkinek aki segített. Sajna nem jön össze sehogy. De megígérte a haveom h majd ő megcsinálja nekem. Lehet h én vagyok hülye hozzá. Pusszy nektek és mégegyszer kösziiii.
  • TopGun
    Letoltott ruhat, miegyebet hova kell masolni, hogy hasznalhassam?
  • ricsik
    köazönjük az alien computert, más érdekes aszem még nincs. Az a pár sövény nem annyira cool , ha majd még lesz valami kira cucc számitunk rád
  • Zsolo
    De ez így olyan rossz hogy beirom a kódot és lesz vagy 500.000 Sim pénzem aztán az újságot felveszem és hivok taxi-t kivisz és amikor vennék másik házat akkor csak 20.000 Sim pénz van nála. Valaki nem tud egy módot hogyan marad emg a pénze?
  • The Hedgehog
    és ez előny vagy hátrány? :D
  • TopGun
    Igen!! az nagyon ott van, gondolom 6 szamjegyu az ara!
  • cenobite
    kitömöríted, kapsz 3 file-t (ebből egy a readme) és a daemon tools nevű programmal használod. Mount-olod, hogy ilyen szép magyar szóval éljek. :)
    Célszerű a clone cd nevű progit letörölni a gépedről, ha esetleg fent lenne.
  • Mike
    nem fog hasonlítani
  • Mike
    ahová tetszik
  • The Hedgehog
    Fogadott már valaki örökbe kölköt? Mert én még nem próbáltam és kiváncsi vagyok, hogy mik az előnyök-hátrányok...
  • Mike
    fogalmam sincs
  • Stickee
    Köszööm. És ezt a progit hovakell beraknom? EA GAMES\The sims2\... ide jó lesz?
  • Mike
    lehet az is
  • cement
    köf :D
  • Zsolo
    #5798 Valaki segítsen pls.
  • TopGun
    Rajottem en is! lattam par baba pecot en is ott :)
  • whitemage
    Leht detonátor probléma
    Emiatt kiléphet?
  • Hentes Bill #5811
    szép :)
  • cement
    szimszes a logóm :D
  • The Hedgehog
    ez segíthet: sims2faq.atw.hu
  • Mike
    akkor marad a win98 vagy a patch, ami majd kijön
    sokaknak fagy, az ea forumán is olvasható
  • cenobite
    Próbáld meg ezt a kis progit letölteni, ezzel elvileg megy.
    Valamint olvasd át ezt az oldalt, a legtöbb hibára itt találhatsz megoldást.
  • Zsolo
    Esetleg CD vagy valami ilyesmi.
  • Stickee
    Hova kéne hogy ki legyen írva?
  • Zsolo
    Kivan írva vagy Daemon Tools-ba van berakvba?
  • Stickee
    Jó megkérdezem max elküldtök. Én most kaptam meg a játékot a haverom töltötte le egy fizetős oldalról. Az a lényeg h ő feltelepítette és működött. Én is feltelepítettem de nekem nem megy. Nem értek igazán a géphez, de olyat ír ki amit akkor szokott ha crackelni kell. Csak az az érdekes h neki nem kellett crackelnie pedig ugyenezt cd-t rakta fel. Erre mit tudtok mondani?
  • Zsolo
    Erre mi lehet a megoldás?
  • whitemage
    Nah sikerült megoldanom ami az oldalra vna irva de még mindig ujjra indítja a gépet 5 perc után :(
  • cenobite
    Szerintem természetes, hogy segíünk, ha gond van. Csak az a baj, hogy legtöbbször olyan kérdésekkel esnek be emberkék, amiket már 241525-ször megbeszéltek mások, illetve visszaolvasva egy kicsit rá lehet találni a válaszra.