Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan problémám, hogy meg van a Sims2 classics "csomag" vagy mi és hát...nem igen tudom hogy kell feltenni állandóan hibát ír ki :S !
Valaki segítsen PLS !
Elöre is köszi !
fórum fõmenüben megtalálod a neved alatt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Elore is kosz!!
Hali mindenkinek.Szeretnék segítséget kérni tõletek.Megtudnátok mondani,hogy honnam tom letölteni az összes sims 2 meg a kieg.-ket??
A magyar kellene!
Azért kellene mert telepítem és egy idõ után megél és kiszól hibára,hogy másolás közben megsérûlt.Légyszi segítsetek már.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Olyan gondom van, hogy a feleségem hugának megvettük karácsonyra a házi kedvencekkel bezárólag a játékot és a kiegészítõket. Feltelepítettem mindent elméletileg minden megy jól, egy olyan kérdésem mégis lenne, hogy a telepítés az most egy egész játékként mûködik, vagy amelyik kiegészítõvel játszani szeretne, azt kell elindítani? Konkrétan én a házikedvenceket indítottam el, de ott nyomát sem láttam a többi kiegnek.
Tudom, olvassak vissza+FAQ, de mivel limitált ideig tudok gép elõtt tartózkodni (a kiscsaj gépe) és meglepetésnek szánjuk a játékot így bátorkodtam rövidre zárni a dolgot és kérdezni.
köszi a válaszokta
KKÜ mindenkinek
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Az SP2 bétaverzióját anno nem tetted fel?
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program."
Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program." Ez vagy azért van mert beta-release a Directx9c,vagy mert a WinXP SP2 az.De nem azért, ahogy sokan hiszik, hogy a kártya nem lenne directx9 kompatibilis.Esetleg hangproblémák is el??fordulhatnak, ilyenkor a dxdiag progival ezt ellen?rizni kell, hogy nincs-e vmi hiba.
ahogy latjatok meg is talaltam a FAQ -ba de nem ertem mit kene csinaljak dxdiag -ba bele mentem testeket megcsinaltam utana sem ment ... talan egy uj driver kene? 😊 ami digital sign -alva van????? pls help !!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én úgytudom az évszakok kiegészítõ óta igen.DE LEHET ROSSZUL TUDOM.
A SIMS2 birja a VISTAT? Koszi
Mail to: [email protected]
Kb olyan, mntha azt kérdezted volna, hogyha felrakod a FIFA 08 mellé az NHL 08-at, akkor elrontja-e egyik a másikat.
Teljesen más játék mind a kettõ.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az a kérdésem lenne, hogyha a Krónikákat felrakom az alap és a többi kiegészítõ, hogy viszonyul hozzá. Ront valamit? Mert tudom, hogy ez "laptopbarát". Akkor rontja a többi kiegészítõ grafikáját? Vagy ennek külön indítófájlja van, és a többi kiegészítõt egyáltalán nem befolyásolja? Válaszotokat elõre köszönöm!!!
1.berakod a mappába a zenéket...
2.belépsz a játékba legalább valameik városba
3.van az a három pöttyös menü/beállítások/hangbeállítások és ott a hangoknál keresd a rádiót,zenecsatornát(vagy amien mappába raktad)
4.jelöld ki a zenéidet hogy azok is megszólaljanak.
Ennyi!
Sakkoo.......Baszkiiii
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Sakkoo.......Baszkiiii