32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #29591 Ezt gondolom nekem címezted.Már megtettem.:) -
Coolfire #29590 A kettő ugyanaz..képzőművészet.Onnan tudom,mert tagságim van.Elmentem a titkos helyre és ott volt a sok varrógép és agyagozókorong.Meg aránylag sok NPC v. NJK kinek,hogy tetszik.Jókat dumcsiztam velük,meg a főnökasszonnyal.Csináltam egy csomó edényfogó kesztyűt és kistálat,de még nem bírtam ezüst fokozatba lépni. -
#29589 ird meg neki privátban -
#29588 jó hogy szólsz! azt a betyárhétszázát! :)
-
#29587 65-66 még nem sok, maradhatnak
ha kocsibeállóra kirakod az is elég, nem kell forgó bizbasz
túl nagy a bolt, ahhoz képest, hogy nem árulsz benne szinte semmit
pakold tele mindefélével, de árulhatsz képeket, festményeket is -
#29586 ilyet ebben a topikban nem kérdezünk! -
Flora2 #29585 Mintha kettő lenne az FT-ben is... (egy varrós meg egy köcsögkorongozós?) -
Coolfire #29584 Már azt sem tudom mennyi medál van..7 OFB,2 Seasons az újban eddig csak a képzőművészet adott.. -
#29583 Wégre már sikerült nekem is letölteni a szabadidőt sajnos nem sok időm volt vele jáccani :( de majd este (: -
Coolfire #29582 Látom FT-d az már van.:)7-es szintű a boltod és még mindig ilyen kevéske a bevétel?Kell forgó biszbasz a kocsik alá.Meg hamisíts egy kis lóvét mert ez kevés lesz az autókhoz.:) -
#29581 Nos, a költségek nemtom, hogy magasak-e, egy arany kasszás 65-ért és egy arany sales-es 66-ért. Rúgjam ki őket és vegyek fel nyomikat? Hát nemtom. Amikor egy kislány állt a kasszánál, akkor csak úgy kigyózótt a sor, mikor elkezdte megkeresni a gombokat a kasszánál. Ki is rúgtam és felvettem az aranyast akinél ez nem fordul elő.
Milyen autókat áruljak, melyiket éri meg? Kell ilyen forgó bizbasz alájuk, vagy elég, ha kirakom a mezőre?
És a kép:
-
Coolfire #29581 Én tudom csak nem árulhatom el.Még lehet,hogy a krekk linkért is kapni fogok.:)) -
martini12 #29580 Hello eltüntek a Sims kiegészítőim :( .Nem tudjátok hol lehet letölteni ingyenesen?????
-
Coolfire #29579 Ezzel valamelyikkel? -
Coolfire #29578 Ha katalógusból csinálok boltot én is mindig a nagykerre megyek,utána a hírnévre.Ha jól emlékszem,akkor egyedül autószalont csináltam egyszer közösségi telken mást nem.Inkább az otthoni üzleteket favorizálom. -
#29577 crackeltem.. de semmi :S -
Coolfire #29576 Ja nem is mondtam még.Az egyetem elvégzése után kaptam még pluszba násodlagos életcél pontokat.Úgyhogy már egy távcsővel megidézhetem az UFO-kat,és elraboltathatom magam.Jó mert mindig ez az egyik vágya a simemnek.:)) -
Flora2 #29575 Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de: keveset kell költeni, és sokat bevenni. Mindenki mínuszt termel, aki kezdő a simses Üzletben, de meg lehet tanulni, hogy balanszírozd a költségvetésedet - nekem is így volt, amikor kezdő voltam, folyton veszteségem volt.
Nekem két megjegyzésem van ahhoz, amit írtál:
1. az alkalmazottak sok kiadást elvisznek, ezért én csak akkor veszek fel alkalmazottat, ha a tulaj egyedül már fizikailag nem bírja a melót. Ez olyan 6-7-es szint felett szokott lenni - addig mindent a tulaj csinál egyedül. Biztos, hogy nem luxus most neked 2 alkalmazott?
2. Ha az árudat különböző árszintekre árazod be, akkor fennáll a veszély, hogy a vevők az olcsóbbra árazottat veszik, a drágábbra árazott a polcon marad. Szerintem jobb, ha minden cucc a boltban azonos árkategória, akkor minden ugyanúgy fogy - én így tapasztaltam.
Az nagyon jó, ha a nagyker kedvezményt választod üzleti jutalomnak (wholesale perks), ennek csökkentenie kell a restock költségét... -
Coolfire #29574 Ja...a readmeből ollóztam ki.:)Nekem sincs fingom sem,hogy mire jó.:)De úgy rémlok,hogy megáll minden mutató addig amíg csinálja. -
#29573 mit akarsz, pozitiv lett a mérleg! :DD
de, karcsú kicsit
csökkentsd a költségeket
és árulj kocsit
-
#29572 crack kell hozzá -
Coolfire #29571 Én nem tudom miről van szó,mert csak piros "x"-et látok.. -
#29570 leirtad :) -
Coolfire #29569 Majd ha kapod a sok kiscsillagot,abból lesz a nagy.:)Ezeket a nagykerre pakolgasd,és a hírnévre.129 simi 8 óra melóért?Ez tényleg vékonyka.De,ha egy üzlet beindul..:) -
#29568 persze mert az arny kasszás, arany eladó viszi a pénzt
csinálj egy képet a boltról ide
semmit ne árulj drágán, inkább olcsó kis szarokat árulj, mivel a sim családoknak fogy a pénzük, amikor valamit vesznek
pár töltelék sim családnak, amikkel amúgy nem játszol, adj egy halom pénzt, legyen mit elszórniuk
árulj tv-t, kocsit
a két alkalmazottnka mit fizetsz óránként? vegyél fel egy tinit 15-ért vmelyik helyett, a kasszába meg állj be te -
Valaki segítsen !
:((
-
#29566 No, csináltam egy kis statisztikát.
8 óra meló után a lent emlitett boltban (14:00-22:00):
13.621-ről indultam. Nap végére lett 16.127. Restock után lett 13.750.
Kemény 129 bevétel. Nem túl karcsú ez?
Van valakinek valami ötlete? -
Coolfire #29565 * A Zónában
- Ha simed már a lehető legnagyobb lelkesedéssel viseltet egy bizonyos tevékenység iránt, bekerülhet a zónába, amikor azzal foglalatoskodik. Ekkor olyannyira elmerül abban, amit csinál, hogy megfeledkezik minden másról. Ha simed a zónába kerül, és kedvenc tevékenységének szenteli idejét, fényes derengés öleli körül. -
#29564 mi az a zóna? -
pls help me ! :S
-
#29562 Nos, akkor kellene pár tipp.
Ahogy most kinéz a boltom:
2 average polc amin ruhák vannak
2 expensive
1 very expensive
3 kellék average áron
2 alkalmazott (gold kasszás, gold sales-es)
Nap végére jó kis 1.000-es minuszt termeltem restock-al együtt. Ez hogy lehetséges? (igaz nem minden nap végén volt restock (4-es nagyker áron))
Kezd elmenni a kezdeti kedvem, mert többe kerül a cucc, mint amennyit hoz. -
#29561 Ehhh...
Akkor még gyúrnom kell az üzletet egy kicsit, hogy nyereséges is legyen. -
mariann84 #29560 Én is így jártam a szépkellemesbóől nem tudtam a kitanult simjeimet átvinni sehogy, ezért újat kreáltam ami fél óra volt és mg fél óra a ház felépítése és majd egy óra után tudtam elkezdeni játszani és még így is tanulni kell velük, elég lassan megy.A 10 hobbi közül azt sem tudom hova kapjak,mindegyikkel csinálok mindent. Lehet már gyermeknevelést is tanulni! közben sim-em teherbe is esett,zajlik az élet :)
Az viszont érdekes hogy nő érdeklődik a barkácsolás iránt...nem a férfi.
A zóna dolgot nem értem, elmagyarázhatná valaki aki tudja?
Rövid összegzésként nagyon jó a kieg, hiányzott már, sokkal jobb mint az állatos . már csak egy olyan varázslós,abraka-dabra kellene, az még jó lenne :) -
Coolfire #29559 Ja a végzett egyetemistámat akartam átköltöztetni az új városrészbe,Aholjóba.De,ha ugrik minden kapcsolatom,akkor hagyom inkább a fenébe. -
#29558 persze
kiköltözteted faluképernyőre
és utána másik terepen be
vagy abszolót másik területre?
tehát mondjuk Strangetownból Pleasantvillebe? akkor a legjobb megoldás becsogaltotni az egész családot házastúl egy sim2pack file-ba, aztán kilép, sim2pack feltölt, belép, ott van a listában
minden kapcsolatukat elvesztik, de ez normális is, mivel ez egy teljesen másik terület (ugye a mentésban is N001-N00x) -
#29557 jól
nem kell egyesével
saját sim is tud árutfeltölteni, simen kattuintasz restock
vagy kiadhatod az alkalmazottnak melóba
és akkor nem csinál mást
elviszi a pénzedet a restock, hja kérem az árbevétel nem a profit -
Coolfire #29556 Gondban vagyok...hogy a fenében lehet Szépkellenesből átköltöztetni Aholjóba egy simet?Ugyanis az egyetem Szépkellemeshez volt rendelve.Át lehet valahogy másik városba költözni? -
#29555 Akkor mégegyet a végére... :)
Bár szerintem lesz még... :D
A restock-ot mindig egyenként kell. Azt vágom, hogy felvehetek egy emberkét, de igy majdnem minden bevételem rámegy a restock-ra.
Raktam a nagykerre 2 pontot, remélem ezzel lentebb megy a restock ára. Jól gondolom? -
#29554 1. van egy korong a feje felett
ha zöld, minden ok, ha sárga, kezdi magát szarul érezni, fáradt, éhes, wc-znie kell, vagy szórakoznia, ha piros, akkor meg nagyon szarul, ilyenkor haza kell küldeni pihenni (nem kirúgni! :)
odamész hozzá, hogy tartson szünetet, és akkor önállóan azt fogja csinálnia, amiben hiányt szenved, majd visszamegy dolgozni (bár a lustábbja nem) egyébként tulajként ha van 3-4 alkalmazottad, akkor éppen elég leterhelő azokat kommandirozni, meg besegíteni ahol kell, elég starpás meló szegény simnek, nem nagyon van időd leülni egyet szusszanni
2. el kell tőle búcsúzni, say goodbye to...
+ tipp: csillaggyüjtéshez az is jó, ha a kedvest elhivod az üzeleti telkedre, és ott enyelegsz vele (már ha nem lakik még nálad, mert akkor a családhoz tartozik, és nem ad semmit)
Ha igazán nagy kihivásra vágysz, akkor éttermet nyiss!
itt a fórumon szerintem senki nincs olyan, aki nyereségesen tudott volna éttermet üzemeltetni
nálam a következő volt, 1 szakács, 2 pincér, 1 hostess, 1 pultos
no a szakács külön erre képzett 10-es szintü főzőtudománnyal rendelkező sim volt, szemérmetlenül sokat kért óránként, ehhez képest baszott dolgozni, egész nap a bárpultnál üldögélt :))))
a pincérek hamar elfáradtak, a legnormálisabb munkaerő a szomszéd tinicsaj volt, aki hostesskedett
a tulajdonos felváltva főzött, pincérkedett, küldte el az alkalmazottakat pihenni, zavarta vissza dolgozni, egész nap hajtott, még wc-re sem tudott kimenni
aztán a nap végén amikor bezárt, és mindenkit hazaküldött, tudott csak leülni enni, szinte mindene narancssárgában, hullafáradtan, 3k-s buktával (mondjuk volt pénze dögivel, mert az otthoni szolgáltató biznisz napi 20k-t hozott)
Többet nem nyitott ki az étterem :)) -
#29553 Két kérdésem maradt!
Hol látom, hogy pihennie kellene az alkalmazottnak és mit kell venni ahhoz, hogy jól érezze magát.
Hogyan tudom elkergetni a rossz vevőket (shoo-val nem mindig lécelnek le és csak adják a negativ pontokat)