32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#6092 Igen! en is erre gondolok :(( -
#6091 sztem az valami külön szerkesztő lesz -
#6090 Kb 8x8-as hely van korulotte, egy atjaro kozepen van, de megnezem megegyszer, hogy jo korbe lehessen jarni! -
#6089 Es merrefele? en sehol nem talaltam semmilyen szerkesztot! :( -
#6088 drágaságokat???
egyépként nem visz semmit, féláron elsózza -
#6087 a távcső 2x2-es ugye. a lényeg, hogy körbe lehessen járkálni, thát minimum 4x4-es hely kell neki -
#6086 talán benne van a programban -
#6085 pff de szarpl -
Vamp #6084 OFF:
"Még jó,hogy anno minden opció nélkül kiírkáltam,így nem kell újra letöltenem.:)"
Ha meghagytad becsomagolva nem kell, ha nem akkor is elég csak az 1.CDt újra letölteni, nem? Megpróbálom én is ezt a trükköt mert sehogy nem indul ez a vacak csak a gagyi krekkel, ahol nem lehet építeni. Mondjuk én már 2x telepítettem meg kiírtam Neroval... ezek után elvileg ez nem lesz jó eredeti exe-vel? módosult az mdf file vagy mi?
ON:
Nagyon elrontották ezt az öregedést, iszonyat hamar megőszültem, és szó szerint meg vannak számlálva a napjaim, közben a szomszédok nem öregszenek... varázsital sem ér sokat, mert sokáig kell dolgozni érte és hamar elfogy.
Nektek költözéskor viszi a bútorokat is, meg a munkahelyről megszerzett drágaszágokat?
-
#6083 Azok akik a hivatalos oldalon szazszamra f*ssak a skineket, meg a hazakat es a tobbit, vajon honnan szedtek hozza szerkesztot? -
Attiska #6082 Nincs még carrier editor véletlenül? -
#6081 noh! 1-2 letölthető érdekesség a www.gamingaccess.com-ról:
David Beckham
Michael Jackson :P
-
#6080 Vettem csokanak egy tavcsovet, mert ez volt a szive vagya! hogy kell belenezetni a csobe? mert nem mukodik vele a parancs! :( -
#6079 és dettó ugyanez a ház az? LOL
tegyél már be róla képet!
a sims2 sutyiba felteszi a házaimat a netre? :D -
#6078 a login oldal jön be a linkre -
#6077 http://thesims2.ea.com/stream.php?asset_type=lot&asset_id=5268 -
#6076 ez engem is érdekelne -
#6075 Nem tudjátok-é hogyan lehetne letiltani az un. háttércselekvés képeit (pl. megjött a maid vagy a kertész vagy éppen elment) vagy éppen csak korlátozni? -
#6074 és mi köze ennek a németekhez. ezt én gyártottam a saját kézben tartott egeremmel :))
azt hitted netről van? -
#6073 mert nem értettem amit irtál, azért
kell az a panelház? azt hiszem becsomagolva megvan, majd otthonról elküldöm neked emilben.
de egyébként te is tudsz ilyet, nem nehéz -
#6072 Igen a panelházra, mivel én is "panellakó lumper proli" vagyok amint azt mondotta Hazánk nagy fia...
Miután láttam a screenshotot, mondok letöltöm, kipróbálom, na ehhez szóltam hozzá, mire egy hümmögő választ kaptam
off
-
Attiska #6071 Szóval a régi, különálló BodyShop-ban lehet szemet meg bőrt is szinezni? :) -
#6070 bár mondjuk szerintem ezzel már mindenki tisztában 13-14 éves korában, szal nemtom mire a 18+, igaz a téma túlmutat a topik keretein -
#6069 ja, lehetne egy szex meter is, és akinek nagyon alacsonyaz agressziv lesz, meg erőszakos :))
de akkor böven megkapná a 18+ minősítést a játék
azt mindenkinek a fantáziájára bízom mivel lehetne ezt a szex metert felnyomni, akár partner nélkül is (igaz, meg lehet ezt csinálni szemérmesen is, pl. zuhany alatt, stb :)))
azzal együtt tetszene egy ilyen, akár jelszavas felnőtteknek való kieg :) -
#6068 Úgy láttam (picit nyomtam egy premade családdal) hogy tini korban a nemek közötti kapcsolatokat el lehet vinni eljegyzésig (mondjuk woohoo nincs, de ha lenne kit érdekelne a felnőtt kor:)?)! -
#6067 Szvsz. nagyon eltérő lehet az érdeklődési körük, ezt lehet szépen csiszolni. Az össz érdeklődési kapacitás behatárolt, ezért ha magazinból olvastatod a simeket az érdeklődés alakulását jelző kép legyen fullméretben felhúzva és soha ne engedd el nagyon a dolgokat egy irányba, mert sajnos hajlamosak rá! Egy-két pont és hagyasd vele abba az olvasást és teszteld a környezetében tartózkodókkal, ha jó a hangolás eltünnek a minuszok (sajna a plusszra így sem lesz garancia, de a nulla még mindig jobb mint a negatív). -
#6066 köszi -
#6065 másrészről még nem sikerült tartós szerelmi kapcsolatot létesítenem tinikorban (dolgozom rajta :) -
#6064 Van opció a telefonálás a work(place?)-ba és lehet kérni a kiléptetést lelki megrázkódtatás nélkül. -
#6063 és az is nagyon érdekes, hogy nagyjából mindenkinek elég magas az outgoing illetve a nice szintje, és mégis a sima beszélgetés vmilyen idegennel, főleg ha én utasítom rá, minuszokat szokott okozni, egyedül a vic cmeséléssellehet pluszt szerezni, meg a tánccal. uilletve ha spontán beszélgetnek, az is +
pedig a nagyobbik kölök nice-ja 10-es, beszélőkéjét is szépen fejleszti, minap már színdarabban is szerepelt
-
#6062 nálam ez úgy van, hogy egy vad denszelés után a nagyobbik nekiül, és legyártja a saját lecóját, addig a kicsit játszással erőt gyűjt, majd segít a kicsinek megcsinálni. mondjuk akkor aznapra csajozás kilőve :( -
#6061 nem tudod hogyan lehet felmondani? a lenti kölök csak egy napot ment melózni, aztán többet úgy döntöttem, hogy többet nem megy, tegnapig le is tagadtattam a telefonban, de tegnap felvette, mert tiszta vizet akartam önteni a pohárba. szegényt nagyon megviselte , hogy kirúgták, és az emlékeiben is benne van, nemtom szegénynek mennyire okoz maradandó károsodást -
#6060 a pattanások a tükör elött alkalmazott arckrém hatására múlnak el :) -
#6059 nem értem a problémád, fejtsd ki légyszi. meg azt is mire válaszoltál. a panelházra irtad ezt? -
#6058 Ha tudod, vizsgáld már meg az alábbi ötletet:
elmulnal-e a pattanások egy tartós szerelmi kapcsolat kialakítása után tini korban:)? -
#6057 nem töröltem semmit. -
#6056 A gyerekek dolgaihoz:
Nálam is jellemző a papához való nagyobb affinitás, de ennek gyökereit ott látom hogy tipegő korából az apjához fűződik több emléke, mert amilyen mázlis volt a pasas-> a gyereket inkább a nő tanította, de a final action mindig a pasassal következett be mindhárom skillnél.
Ne nagyon hagyjátok a gyereket egyedül szenvedni a leckével, mert abba az energiakészletbe ami egy-egy kölyök rendelkezésére áll egy hosszadalmas vergődés nem fér bele. A knowledge centrikus szülőnél a "segíts házifeladatott írni" dolog sima kérésre mindig megy, sőt aspi.pont gyűjtögethető vele, de általában is mondhatom hogy még nem volt olyan (persze megfelelő kedélyállapotban lévő) szülőm aki visszautasította volna a srácot, sőt egy ízben az éppen a háznál tartózkodó (valszeg knowledge mániás) vendég is beszállt a magyarázásba. -
#6055 Igazán maga az akció érdekelt. Persze, ha jónak látom támogatom egy-egy encourage elsütését, az adott esetben inkább a kedvességre-játékosságra irányulót semmint a fingó-bajnokság megrendezését. 1000 aspi.pontot jelentett a mamának! -
#6054 Pedig ez nem krekkes hozzászólás volt, értelmesebbnek gondoltalak vagy azt sem tudod milyen képet szúrsz be? -
#6053 hehe