32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• TopGun
    Igen! en is erre gondolok :((
  • Devids Pro
    sztem az valami külön szerkesztő lesz
  • TopGun
    Kb 8x8-as hely van korulotte, egy atjaro kozepen van, de megnezem megegyszer, hogy jo korbe lehessen jarni!
  • TopGun
    Es merrefele? en sehol nem talaltam semmilyen szerkesztot! :(
  • Mike
    drágaságokat???

egyépként nem visz semmit, féláron elsózza
  • Mike
    a távcső 2x2-es ugye. a lényeg, hogy körbe lehessen járkálni, thát minimum 4x4-es hely kell neki
  • Mike
    talán benne van a programban
  • cement
    pff de szarpl
  • Vamp
    OFF:
    "Még jó,hogy anno minden opció nélkül kiírkáltam,így nem kell újra letöltenem.:)"
    Ha meghagytad becsomagolva nem kell, ha nem akkor is elég csak az 1.CDt újra letölteni, nem? Megpróbálom én is ezt a trükköt mert sehogy nem indul ez a vacak csak a gagyi krekkel, ahol nem lehet építeni. Mondjuk én már 2x telepítettem meg kiírtam Neroval... ezek után elvileg ez nem lesz jó eredeti exe-vel? módosult az mdf file vagy mi?
    ON:
    Nagyon elrontották ezt az öregedést, iszonyat hamar megőszültem, és szó szerint meg vannak számlálva a napjaim, közben a szomszédok nem öregszenek... varázsital sem ér sokat, mert sokáig kell dolgozni érte és hamar elfogy.
    Nektek költözéskor viszi a bútorokat is, meg a munkahelyről megszerzett drágaszágokat?
  • TopGun
    Azok akik a hivatalos oldalon szazszamra f*ssak a skineket, meg a hazakat es a tobbit, vajon honnan szedtek hozza szerkesztot?
  • Attiska
    Nincs még carrier editor véletlenül?
  • The Hedgehog
    noh! 1-2 letölthető érdekesség a www.gamingaccess.com-ról:

David Beckham

Michael Jackson :P
  • TopGun
    Vettem csokanak egy tavcsovet, mert ez volt a szive vagya! hogy kell belenezetni a csobe? mert nem mukodik vele a parancs! :(
  • Mike
    és dettó ugyanez a ház az? LOL

tegyél már be róla képet!

a sims2 sutyiba felteszi a házaimat a netre? :D
  • Mike
    a login oldal jön be a linkre
  • Faterx
    http://thesims2.ea.com/stream.php?asset_type=lot&asset_id=5268
  • Mike
    ez engem is érdekelne
  • Sipocz
    Nem tudjátok-é hogyan lehetne letiltani az un. háttércselekvés képeit (pl. megjött a maid vagy a kertész vagy éppen elment) vagy éppen csak korlátozni?
  • Mike
    és mi köze ennek a németekhez. ezt én gyártottam a saját kézben tartott egeremmel :))

azt hitted netről van?
  • Mike
    mert nem értettem amit irtál, azért

kell az a panelház? azt hiszem becsomagolva megvan, majd otthonról elküldöm neked emilben.
    de egyébként te is tudsz ilyet, nem nehéz
  • Faterx
    Igen a panelházra, mivel én is "panellakó lumper proli" vagyok amint azt mondotta Hazánk nagy fia...
    Miután láttam a screenshotot, mondok letöltöm, kipróbálom, na ehhez szóltam hozzá, mire egy hümmögő választ kaptam
    off

• Attiska
    Szóval a régi, különálló BodyShop-ban lehet szemet meg bőrt is szinezni? :)
  • Mike
    bár mondjuk szerintem ezzel már mindenki tisztában 13-14 éves korában, szal nemtom mire a 18+, igaz a téma túlmutat a topik keretein
  • Mike
    ja, lehetne egy szex meter is, és akinek nagyon alacsonyaz agressziv lesz, meg erőszakos :))
    de akkor böven megkapná a 18+ minősítést a játék

azt mindenkinek a fantáziájára bízom mivel lehetne ezt a szex metert felnyomni, akár partner nélkül is (igaz, meg lehet ezt csinálni szemérmesen is, pl. zuhany alatt, stb :)))

azzal együtt tetszene egy ilyen, akár jelszavas felnőtteknek való kieg :)
  • Sipocz
    Úgy láttam (picit nyomtam egy premade családdal) hogy tini korban a nemek közötti kapcsolatokat el lehet vinni eljegyzésig (mondjuk woohoo nincs, de ha lenne kit érdekelne a felnőtt kor:)?)!
  • Sipocz
    Szvsz. nagyon eltérő lehet az érdeklődési körük, ezt lehet szépen csiszolni. Az össz érdeklődési kapacitás behatárolt, ezért ha magazinból olvastatod a simeket az érdeklődés alakulását jelző kép legyen fullméretben felhúzva és soha ne engedd el nagyon a dolgokat egy irányba, mert sajnos hajlamosak rá! Egy-két pont és hagyasd vele abba az olvasást és teszteld a környezetében tartózkodókkal, ha jó a hangolás eltünnek a minuszok (sajna a plusszra így sem lesz garancia, de a nulla még mindig jobb mint a negatív).
  • Mike
    köszi
  • Mike
    másrészről még nem sikerült tartós szerelmi kapcsolatot létesítenem tinikorban (dolgozom rajta :)
  • Sipocz
    Van opció a telefonálás a work(place?)-ba és lehet kérni a kiléptetést lelki megrázkódtatás nélkül.
  • Mike
    és az is nagyon érdekes, hogy nagyjából mindenkinek elég magas az outgoing illetve a nice szintje, és mégis a sima beszélgetés vmilyen idegennel, főleg ha én utasítom rá, minuszokat szokott okozni, egyedül a vic cmeséléssellehet pluszt szerezni, meg a tánccal. uilletve ha spontán beszélgetnek, az is +
    pedig a nagyobbik kölök nice-ja 10-es, beszélőkéjét is szépen fejleszti, minap már színdarabban is szerepelt
  • Mike
    nálam ez úgy van, hogy egy vad denszelés után a nagyobbik nekiül, és legyártja a saját lecóját, addig a kicsit játszással erőt gyűjt, majd segít a kicsinek megcsinálni. mondjuk akkor aznapra csajozás kilőve :(
  • Mike
    nem tudod hogyan lehet felmondani? a lenti kölök csak egy napot ment melózni, aztán többet úgy döntöttem, hogy többet nem megy, tegnapig le is tagadtattam a telefonban, de tegnap felvette, mert tiszta vizet akartam önteni a pohárba. szegényt nagyon megviselte , hogy kirúgták, és az emlékeiben is benne van, nemtom szegénynek mennyire okoz maradandó károsodást
  • Mike
    a pattanások a tükör elött alkalmazott arckrém hatására múlnak el :)
  • Mike
    nem értem a problémád, fejtsd ki légyszi. meg azt is mire válaszoltál. a panelházra irtad ezt?
  • Sipocz
    Ha tudod, vizsgáld már meg az alábbi ötletet:
    elmulnal-e a pattanások egy tartós szerelmi kapcsolat kialakítása után tini korban:)?
  • Mike
    nem töröltem semmit.
  • Sipocz
    A gyerekek dolgaihoz:
    Nálam is jellemző a papához való nagyobb affinitás, de ennek gyökereit ott látom hogy tipegő korából az apjához fűződik több emléke, mert amilyen mázlis volt a pasas-> a gyereket inkább a nő tanította, de a final action mindig a pasassal következett be mindhárom skillnél.
    Ne nagyon hagyjátok a gyereket egyedül szenvedni a leckével, mert abba az energiakészletbe ami egy-egy kölyök rendelkezésére áll egy hosszadalmas vergődés nem fér bele. A knowledge centrikus szülőnél a "segíts házifeladatott írni" dolog sima kérésre mindig megy, sőt aspi.pont gyűjtögethető vele, de általában is mondhatom hogy még nem volt olyan (persze megfelelő kedélyállapotban lévő) szülőm aki visszautasította volna a srácot, sőt egy ízben az éppen a háznál tartózkodó (valszeg knowledge mániás) vendég is beszállt a magyarázásba.
  • Sipocz
    Igazán maga az akció érdekelt. Persze, ha jónak látom támogatom egy-egy encourage elsütését, az adott esetben inkább a kedvességre-játékosságra irányulót semmint a fingó-bajnokság megrendezését. 1000 aspi.pontot jelentett a mamának!
  • Faterx
    Pedig ez nem krekkes hozzászólás volt, értelmesebbnek gondoltalak vagy azt sem tudod milyen képet szúrsz be?
  • ricsik
    hehe