32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#6132 van, a faq oldal vip része
pippo88: crackelt verzióval nem müxik a no censor patch -
#6131 "És" a #6122-re tud valaki valamit? -
#6130 Már van valami oldal ahol vannak cuccok?
És -
Christian #6129 a telek méretét hogyan lehet növelni? -
pippo88 #6128 Van valakinek ötlete: hiába van censor patchem, ha crackelek, nem működik. Tud valaki segíteni?
A másik: tinédzserként semmiképpen nem tudok egyedül lakni? -
#6127 van már valami új hír jól működő crack-ről? -
#6126 rendben köszönöm -
#6125 szótárt elővesz, kikeres szavakat -
#6124 ilen poénokért törlés jár!
mod -
#6123 két napig itt lesz, aztán törlöm, ha gondolod -
#6122 Biztos volt akimár kérdezte de a gyerek hogy tud tanulni?Vagy hogy tudnak a szülők segiteni neki?(Ha tudnak.)
SEGÍTSEN valaki!Mert a jegye egyre rosszab!
-
#6121 privi -
#6120 nem jjátszottál a sims1-gyel? gondolom nem, mert ha igen akkor egyértelmű -
#6119 ez igaz -
#6118 van elf füles fej is, van elf családom is, szal :) -
Attiska #6117 Sakál! :) -
#6116 Máris szedem a sövényeket is!! -
#6115 leszedtem, kipróbáltam, háttöö
még .. van mit átnéznem :D -
Christian #6114 azt hogykell? melyik? mi a dadus neve? bocs, nemtok angolul:) -
xtimer #6113 hívj telefonon dadust!
-
Attiska #6112 Esetleg a sövényeket nem lehetne lehozni? Ha már lúd, akkor legyen kövér... :) -
Christian #6111 Hi!
Van egy házaspár, lett gyerekük, de a hapsi nem tud vmiért elmenni dolgozni. Miért? lehet, hogy a gyerek miatt? hogy oldjam meg? -
xtimer #6110 loller :DDDD -
#6109 Mi az oldal címe ? -
#6108 az nem olyan biztos ugyanis websason 15.-ek vagyunk:) (mármint a faq oldal) -
#6107 na jó ide megkapjátok a jelszót, de többször NEM fogom elmondani:)
aki nem tudja vessen magára:D
user: faqsg
pass: faqdown
Eggyenlőre csak 1 cucc van rajta de bővülni fog:) -
#6106 Hát, attól függ mik lesznek ott fent. Mert ha ide beírod akkor fölösleges jelszót rakni az oldalra. De ha privibe akkor nekem küldhetsz egyet. -
aiguo #6105 Ird inkabb be ide!:) -
#6104 na késsz a VIP rész ahol nagyon szupi cuccok leszenek majd fenn eggyenlőre csak az alienware-s computer van fenn de nemsokára több hivatalos és nem hivatalos cucc is fenn lesz
A jelszót mi akik itt fórumozun tudhatjuk kszóval külső emberke aki látggatja az oldalt az nem!
Most akkor írjam ide be a jelszót vagy csak a legaktívabbaknak küldjem privibe? -
#6103 Ha! Rajottem mire jo meg ez a jatek! Espdig arra hogy tobb idom jusson mas jatekokal jaccani! Hogy miert? Hat mert aszonynak tegnap mutattam be es le sem ragadt a kepernyorol ket orat :))) -
Coolfire #6102 Tippek és trükkök menüpont nem lesz az oldalon?:)Ja és,hogy is lesz ez a víájpí dolog? -
#6101 remélem hogy jönnek majd:) -
#6100 Szóval ezzel a módszerrel egy meglévő ruhát tudsz megváltoztatni.
Teljesen újat (például lila színű mexikói kalap sárga szalaggal) nem tudom, hogyan kell, valószínű hamarosan jönnek majd az editorok, mint anno a Sims1-hez. -
#6099 Kiexportálod Bodyshop-ból, kapsz két .bmp file-t, ezt pedig kedvedre szerkesztgetheted. -
Coolfire #6098 Ha Nero-val írtad ki,jó lesz az,csak nem fox tudni játszani,de felrakni igen.Utána meg lehet oldani a miniimage-vel a futtatást. -
#6097 Aham ertem, majd megnezem ujra, mert elkezdtem epiteni, de rohadt korulmenyes mire falakat huzok :( -
#6096 ruhát pl hogy csinálsz? vagy tárgyakat? ezekhez nincs beépítve szerkesztő -
#6095 Láttam már Gollam-tól kezdve Frankenstein-en keresztül minden nyavaját. Ezeket simán meg lehet csinálni a játék alap szerkesztőjével. Maximum egy kis skin-változtatás szükséges, de ahhoz is egy Photoshop kell még plusz-ba (vagy valami hasonló progi) és kész. -
#6094 Házat tuti olyat építesz, amit akarsz, egy új helyen, ahol nem lakik senki
szvsz a emberkék is a beépített szerkesztővel készültek -
#6093 Michael Jackson-t nem teszem én be, hát elkésne a munkából mire reggelre megtalálná az orrát.