32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    6044
  • Mike
    szerintem ilyen nincs
  • Mike
    hm?
  • Mike
    jogos. lehetne ilyen kapcsoló
    mint ahogy én pl. kikapcsoltam az öregedést, mert van rá lehetőség, és nekem éppen most így tetszik :)
  • ricsik
    #6033 ???
  • Attiska
    Speciel én nem akarok a szomszédokkal nyomni, azokat irányítsa csak a gép. De akkor legalább legyen egy kapcsoló a szomszédok öregedésére is.

Más. Volt már olyan, hogy valamelyik szomszéd telefonon átinvitált a lakásába? Én még ilyet nem láttam, pedig bőven van haver a faluban. Ja, AI Sim is szokott rendezni party-t?
  • Faterx
    Szia
    Azért ez az user tud valamit... másrészt igencsak erőművel játszhadozhat, nálam közepesen eléggé szaggat, azért 6,5 mega az objekt. Viszont nem értem hogy német nyelvű én csak angollal találkoztam hál' istennek
  • Mike
    mert nem bug, azért

mivan ha a szomszédokkal is akarnál játszani

most ettől egy kicsit komplexebb
  • Mike
    mászkálj sokat a parkba, vagy tegyél ki a ház elé egy széket, és várd ki akad a hálóba:)
  • Mike
    szoktad őket igy nevelgetni?
  • Mike
    jaja, de kivancsi voltam hany emeletes lehet,ebben egyebkent 10 csalad fer el :)
  • Mike
    nemtom
  • Attiska
    Amúgy nem tudom megérteni, hogy a szomszédok miért nem öregednek? Létezik, hogy ekkora bugot nem vesznek észre? Vagy majd valamelyik fizetős kiegészítő cd megadja ezt a lehetőséget is. :(
  • Hentes Bill #6039
    csúnya :/
  • TopGun
    Azt hiszem a hivatalos oldarol csak eredeti seriallal tudsz regisztralni, vagy nem jol tudom?
  • cenobite
    Ja! És talán a hivatalos oldalról is lehet letölteni ezt-azt, regisztráció után - szóval nem csak az eredeti játékkal rendelkezőknek.
  • cenobite
    A www.thesims2.thesimsresource.com oldalon nagyon sok minden van - főleg skin-ek, hajak, stb...
    Tárgyak még nem nagyon vannak a játékhoz, azokra még várni kell. Ingyenes regisztráció után tudsz letölteni.
  • KeKKSZike
    Sziasztok! Tudom, hogy most megint le fogtok ugatni, de nem érdekel, valaki csak válaszol majd nekem...

Olyan honlap kellene nekem (nem tudom, hogy létezik-e már ilyen?), ahonnan tárgyakat, különböző dolgokat lehet letölteni és betenni a játékba! Előre is köszi a segítséget!
  • cenobite
    Tegnap este én is elkezdtem építeni az első "kisebb" ranch-omat. Remélem ma este befejezem, aztán szúrok majd ide néhány shot-ot.

Jó dolog ez a házépítősdi, rengeteg variáció, stb...
  • ricsik
    van egy fickóm, megcsináltam neki az ideális feleséget, de hogy tudom összehozni őket? Még sehol sem futottak össze, ígyhát telefonon sem tudom felkeresni.
  • Sipocz
    Nemtom kapjátok-e ezt folyamatosan vagy aspi.igazítás függő:
    Az anya egy családcentrikus egyén és wants-ban állandóan kapom, hogy bátorítani szeretné a gyereket bizonyos videlkedési formákra (encourage......). No ez nálam igen izgi, mert a gyerek nettebb és aktivabb mint a mama, ezért a mama lazitásra és hanyagságra nevelné (láttátok volna mikor böfögni és szellenteni tanította a kölyköt:)):((), ugyanakkor szeretné ha pajkosabb és kedvesebb is lenne.
  • sapkafej
    Akkor is megmutatják a jegyüket, ha ki van kapcsolva a free will? Mert engem az nagyon idegesít.
  • TopGun
    Tudom, de valaki azt mondta, hogy nem lehet epitkezni benne, en arra irtam, hogy egy total hazat is epithetsz ha akarsz.
  • Mike at home
    es az meg mindig nagyon tetszik, hogy nem kezdenek sivalkodni ha felkeltem oket idonek elotte, igaz a furdoszobai tocsak miatt folyamatosak a jelenetek :)
  • Mike at home
    es latni kellett volna azt az oromot, amikor lenti kolok az elso A+ -t hozta. Apukaval attancoltak a delutant.

Egyebkent ebben a csaladban apuka a gyerekek mindene, neki mutatjak meg a jegyuket, anyukat le se szarjak, pedig anyuka a csaladkozpontu, igaz o elmerul mindig az olvasasban vagy az alvasban
  • Mike at home
    aha
    ez kb. olyan lehet akkor mint a sztarmukim munkahelyei, minden volt egy helyen, csak agy nem, mert azt nem lehetett betenni :)
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Volt itt egy észrevétel sorozat a communnity és privát lot-ok időbeni csúszásáról meg arról ez mekkora probléma. Megoldási javaslat: célszerű létrehozni a faluban 1 db legnagyobb méretű közösségi telket, amolyan faluközpont félét. Hogy mi legyen a telken? Egyenként nézd végig a Maxis premade közösségi lotjait, és az attrakciókat jegyezd fel, majd egészítsd ki azokkal amelyek igazán hiányzanak (pl.hottub, revitalizáló-relaxáló fotelek, játékok.....). Csináld meg a saját faluközpontodat! Figyeld meg hogy pl. egy ABC áruházba nem kell 7-8 eladópult, egy ruhaboltba 9 szekrény meg 5 próbafülke, viszont kell 4 flippergép meg min. 3 hinta meg sok-sok pihiző lehetőség, némi főzési sansz (grill sütő) meg kajázóhely, megfelelő mennyiségü szék és asztal no meg wc. és tisztálkodóhely. Nem mondom hogy vigyük be a hálószobát a közösségi lotokra, de nagyjából ugyanolyan sanszokat kell biztosítani a szükségletek kielégítésére mint odahaza. Sőt volt akinek az a problamája, hogy a qrva vendégseregtől nem tud lépni a saját házában, ez a megoldás->a barátozás szinhelyét át kell tenni a communitybe! Ahhoz viszont, hogy a sim tartósan jól érezze magát egy nagyon emberi-barátságos-kellemes és főleg minden elvárást kielégíteni igyekvő helyszint kell teremteni. És park-park-park mindenek felett, ilyen helyen amikor épitkezel ne sajnáld a pénzt meg a luxust, itt nincsenek anyagi korlátok, Simcity önkormányzata állja a cehet. Ha jól sikerült a placc, akkor a Maxis premade community lotokat ki lehet bulldózerezni és a helyükre lehet fejleszteni a "törzsi szállást":)!!
  • Mike at home
    Panelhaz

• Mike at home
    tokjo, a kamaszoknak vannak pattanasaik :)
    amit a tukorben nyomkod is :)

• Attiska
    Nem tudtam szemet színezni.
  • Mike at home
    vissza kene olvasni, szo volt rola

na jo: jobban tudsz kommunikalni, baratkozni
  • Mike at home
    eppen aktualis lakast is at lehet epiteni
  • Mike at home
    hehe, nem engedtek, zaki meg minden alkalommal horog, ha vmit kitorlok
  • Cowek
    Emberek!

Árulja már el valaki mire jó a világítós szemüveg!
    Éjjel nappal rajtam van, még levenni sem lehet...
  • TopGun
    En a jatekben levo bodyshoppal nem tudtam szinte semmit csinalni :( pl. szemet szinezni tudsz? vagy bort? mondjuk zoldre!?
  • Attiska
    Megvan a külön BodyShop, de nem telepítettem fel, minek ha újabb van a játékban. Bár igazad lehet, azok a pacl-ek talán a régihez íródtak.
  • TopGun
    Ezt Te epitetted? vagy letoltotted? mar ennyi loved van, hogy tellik ilyen pecora?
  • TopGun
    Nagyon kiraly vagy! priviben irjuk meg mit szeretnenk ha letoltenel es kozkinccse tenend vagy itt is jo lesz? mert nekem a Fiona nagyon tetszik es jo lenne ha leszedned ok? esetleg ha elkuldened mailban?
  • Coolfire
    Ja még valami.Tegnap leszedtem-igaz torrentről-ezt az alienware gépet.Na akkortól totál hülye lett a Sims2.Előszőr elvitték a gyereket,következő visszatöltésnél a gyerkőc beakadt a szoba közepére(oda is jött a kaszás).Legutoljára az iskolaigazgatóval nem lehetett semmit sem kezdeni(beszélni,mutotgatni,megvacsiztatni).Úgyhogy most mindenestől,mentéssel együtt töröltem a picsába.Kezdhetek mindent előlről,de legalább már tudom,hogy kell.:)
  • TopGun
    Ez igy nem latszik!! tedd fel valami tarhelyre es onnan linkeld be! vagy toltsd fel ide!