32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Roland 92
    Itt az én házam most már az értéke: 1,225,327

• Dave000
    látom te is szereted összehozni a csajokat :DDD
  • Devids Pro
    a faq oldalára:)
  • cement
    nekem 8 ^^ miféle oldalra
  • Devids Pro
    feltegyem oldalra letöltésnek?
  • cement
    Csináltam két Sims2-es hátteret, ha kellenének valakinek, belinkelem őket :D

Egyik háttér
    Másik háttér
  • Cornholio
    Hello!

Az volt a problémám, hogy nem indult a játék, kiírta, hogy "Failed to find any directx 9.0c compatible graphics adapter".
    No, a megoldás erre: ki kell kapcsolni minden képernyőfrissítés-fixáló progit (nekem pl a ReForce kavart be). Valamiért nem szereti a Sims2 ezeket.

Ha gondoljátok, tegyétek bele a FAQ-ba.

További jó játékot!
  • Tumor
    saját textúrákat lehet valahogy bevinni a játékba ? Ha jól emléxem a body shop-ban még volt valami ilyen lehetőség....
  • ppeti66
    #6160 & #6161 Kösz!
  • TEST3R
    Hello! Következő a problémám: indítás után azonnal, vagy pár perc múlva fagyasztja a gépemet a gém! Kipróbáltam már vagy 3 detonator driverrel, meg 2 féle mini-image-t bemountolva, +a tört exét is, mindig ez van, bekockásodik a kép, vagy teljesen fehér lesz, és csak a reset segít :( Mi a bánatot tegyek? (xp, sp1-el, gf4ti4200) 1024 mb ram, 2800+ xp
  • Zsolo
    Nem engedi felmásolni a képeket.
  • Zsolo
    Felveszed az újságot és "Find own Place" megkérdezi kit viszel magaddal, kiválasztod és mehetsz. (Én próbáltam, de mindig csak 20.000 Sim pénzt enged vinni magammal abból meg másik házra nem tellik.)
  • Devids Pro
    újságon kiadod a find own place (vagy hogy kell írni) parancsot beállítod hogy mindenkit viszel és ennyi
  • ppeti66
    Hali!

Nem egészen értem ezt a kölzözéses dolgot.
    Ugye van egy kis telkem. El akarok költözni egy nagyra.
    De nem tudom hogy hogy kell kiköltöztetni a családot a régi telekről! tud valaki segíteni?
  • Zsolo
    Köszi
  • Adri
    Pl: http://iaro.srv.hu/
  • Zsolo
    Nah de hova? :)
  • Slayerboy
    Fel kell, hogy töltsd valahova, aztán kell belinkelni ide!
  • Zsolo
    Hellósztok!
    A gépemröl hogy tudok betenni képet ide a fórumba? Mert felfedeztem pár hibát és tudni szeretném, hogy az csak nálam jelenik meg vagy másoknál is.
  • Devids Pro
    jobb klikk mentés másként úgy tötsetek le!!
  • Omlás
    Hogy tudom letölteni a cuccosokat?mert valamiért nem megy!
  • Mike
    ok este majd megcsinálom, gyüjtögethetnél addig pár kérdést, ha ráérsz
  • Mike
    nekem jó, úgy is
    de írhatom alapból mondjuk dreamweaverben
  • Devids Pro
    leírod én beültetem html formába oks?
  • Mike
    csináljuk meg linkesre a faq

nem kell túl bonyolult, tudod egy oldalon, fent a kérdésekl listája, oldalon belüli hivatkozásokkal. ha gondolod megcsinálom én, nomálisan megfogalmazva
    aztán elolvasod kiegészíted

ilyesmikre is gondolok, minthogy hiogyan kell tanulni a gyerekkel, stb

vélemény?
  • Mike
    nem tudsz 2 tinit pároztatni. mint ahogy a computer elött sincs matyizás :D
  • Mike
    mielőtt kérdezel, olvass vissza, most szóltam utoljára!
  • Mike
    csak költözéssel lehet a telek méretét növelni, vagyis nagyobb házba kell költözni
    illetve azt tudod csinálni, hogy új telket jelölsz ki, ewnnek beállítható a mérete, és arra építesz egy házat, majd ebbe költöztetetd át őket
  • Mike
    tinédzserként nem tud egyedül lakni. illetve nem tudom mi van akkor ha a szülők meghalnak, mert a serdülő gyerek ugye már tud dolgozni, de szerintem jó eséllyel eltünteti örökre a gestapo
  • Mike
    nem tud
    köv crackes hsz-t törlöm
    majd ha lesz vmi fejlemény, beirjuk a a faq-ba ott tessék nézegetni, ha ott nincs róla info, mi sem tudunk mit mondani
  • Mike
    most még utoljára leirom a kedvedért, de legközelebb olvass vissza

szal:

a gyerek minden nap hazahozza a hf-jét és vhová lepakolja
    erre kattintva agyerekkel lehet mondani hogy do homeworkk, akkor nekiáll egyedül, és csinálja addig amig a funja kitart. jobb ha segítséget kér, ask help to homework ... akárki itt tudsz segítséget kérni, annyi van, hogy ne az udvarban csinálja, hanem bent, mert kint a szülő nem segít. soxor előfordul, hogy többször kell kérni, mire összejön. serdülő korú gyerek tud segíteni a kisebbnek, illetve meg is tudja csinálni a kicsi háziját.

ha a házifeladatok annyira összegyültek, hogy esély nincs arra, hogy megcsináld, pl. van vagy 3, akkor a gyerek menthetetlenül meg fog bukni, és akkor elviszi a gestapos gyűámügyes banya
    ebben az esteben egyetlen lehetőség van, el kell költözni, és akkor mind a D osztályzat, mind a hf-ek eltünnek, a gyerek újra C+ ról indul
  • Adri
    ha hazaér a gyerek valahova ledobja a füzetét, keresd meg hova dobta és akkor má tudni fogod!!
  • Devids Pro
    nekem simán lejön

Felkerült 5 új sövény (kérésre) az oldalra!
  • Peppuu
    Tsáó... Akkor ha 2 Tinit pároztatok akkor lesz belőle vmi??? Mellesleg köbö mikor lessz normális Crakc???
  • Tom3 #6138
    Sikerült belépnem a vip részre de az aliencomputert nem tudom letölteni.
  • Tom3 #6137
    #6107?
    A problémámra tud valaki segiteni?(#6122)
    Nem akarom hogy elvigyék.
  • Devids Pro
    úgy hogy ledózerolod és csinálsz egy új telket a helyére ott ki lehet választani mekkora legyen
  • Devids Pro
    olvass vissza úgy kb 20 hozzászólás!
    Hát folyamatosan frissül.
  • Christian
    6129#re tud vki segíteni?
  • Tom3 #6133
    És oda mi a felhasználóinév és a jelszó?Hány tárgy van?