32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Roland 92 #6172 Itt az én házam most már az értéke: 1,225,327
-
#6171 látom te is szereted összehozni a csajokat :DDD -
#6170 a faq oldalára:) -
#6169 nekem 8 ^^ miféle oldalra -
#6168 feltegyem oldalra letöltésnek? -
#6167 Csináltam két Sims2-es hátteret, ha kellenének valakinek, belinkelem őket :D
Egyik háttér
Másik háttér -
Cornholio #6166 Hello!
Az volt a problémám, hogy nem indult a játék, kiírta, hogy "Failed to find any directx 9.0c compatible graphics adapter".
No, a megoldás erre: ki kell kapcsolni minden képernyőfrissítés-fixáló progit (nekem pl a ReForce kavart be). Valamiért nem szereti a Sims2 ezeket.
Ha gondoljátok, tegyétek bele a FAQ-ba.
További jó játékot! -
#6165 saját textúrákat lehet valahogy bevinni a játékba ? Ha jól emléxem a body shop-ban még volt valami ilyen lehetőség....
-
ppeti66 #6164 #6160 & #6161 Kösz! -
TEST3R #6163 Hello! Következő a problémám: indítás után azonnal, vagy pár perc múlva fagyasztja a gépemet a gém! Kipróbáltam már vagy 3 detonator driverrel, meg 2 féle mini-image-t bemountolva, +a tört exét is, mindig ez van, bekockásodik a kép, vagy teljesen fehér lesz, és csak a reset segít :( Mi a bánatot tegyek? (xp, sp1-el, gf4ti4200) 1024 mb ram, 2800+ xp -
Zsolo #6162 Nem engedi felmásolni a képeket. -
Zsolo #6161 Felveszed az újságot és "Find own Place" megkérdezi kit viszel magaddal, kiválasztod és mehetsz. (Én próbáltam, de mindig csak 20.000 Sim pénzt enged vinni magammal abból meg másik házra nem tellik.) -
#6160 újságon kiadod a find own place (vagy hogy kell írni) parancsot beállítod hogy mindenkit viszel és ennyi -
ppeti66 #6159 Hali!
Nem egészen értem ezt a kölzözéses dolgot.
Ugye van egy kis telkem. El akarok költözni egy nagyra.
De nem tudom hogy hogy kell kiköltöztetni a családot a régi telekről! tud valaki segíteni? -
Zsolo #6158 Köszi -
#6157 Pl: http://iaro.srv.hu/ -
Zsolo #6156 Nah de hova? :) -
#6155 Fel kell, hogy töltsd valahova, aztán kell belinkelni ide! -
Zsolo #6154 Hellósztok!
A gépemröl hogy tudok betenni képet ide a fórumba? Mert felfedeztem pár hibát és tudni szeretném, hogy az csak nálam jelenik meg vagy másoknál is. -
#6153 jobb klikk mentés másként úgy tötsetek le!! -
#6152 Hogy tudom letölteni a cuccosokat?mert valamiért nem megy! -
#6151 ok este majd megcsinálom, gyüjtögethetnél addig pár kérdést, ha ráérsz -
#6150 nekem jó, úgy is
de írhatom alapból mondjuk dreamweaverben -
#6149 leírod én beültetem html formába oks? -
#6148 csináljuk meg linkesre a faq
nem kell túl bonyolult, tudod egy oldalon, fent a kérdésekl listája, oldalon belüli hivatkozásokkal. ha gondolod megcsinálom én, nomálisan megfogalmazva
aztán elolvasod kiegészíted
ilyesmikre is gondolok, minthogy hiogyan kell tanulni a gyerekkel, stb
vélemény?
-
#6147 nem tudsz 2 tinit pároztatni. mint ahogy a computer elött sincs matyizás :D -
#6146 mielőtt kérdezel, olvass vissza, most szóltam utoljára! -
#6145 csak költözéssel lehet a telek méretét növelni, vagyis nagyobb házba kell költözni
illetve azt tudod csinálni, hogy új telket jelölsz ki, ewnnek beállítható a mérete, és arra építesz egy házat, majd ebbe költöztetetd át őket -
#6144 tinédzserként nem tud egyedül lakni. illetve nem tudom mi van akkor ha a szülők meghalnak, mert a serdülő gyerek ugye már tud dolgozni, de szerintem jó eséllyel eltünteti örökre a gestapo -
#6143 nem tud
köv crackes hsz-t törlöm
majd ha lesz vmi fejlemény, beirjuk a a faq-ba ott tessék nézegetni, ha ott nincs róla info, mi sem tudunk mit mondani -
#6142 most még utoljára leirom a kedvedért, de legközelebb olvass vissza
szal:
a gyerek minden nap hazahozza a hf-jét és vhová lepakolja
erre kattintva agyerekkel lehet mondani hogy do homeworkk, akkor nekiáll egyedül, és csinálja addig amig a funja kitart. jobb ha segítséget kér, ask help to homework ... akárki itt tudsz segítséget kérni, annyi van, hogy ne az udvarban csinálja, hanem bent, mert kint a szülő nem segít. soxor előfordul, hogy többször kell kérni, mire összejön. serdülő korú gyerek tud segíteni a kisebbnek, illetve meg is tudja csinálni a kicsi háziját.
ha a házifeladatok annyira összegyültek, hogy esély nincs arra, hogy megcsináld, pl. van vagy 3, akkor a gyerek menthetetlenül meg fog bukni, és akkor elviszi a gestapos gyűámügyes banya
ebben az esteben egyetlen lehetőség van, el kell költözni, és akkor mind a D osztályzat, mind a hf-ek eltünnek, a gyerek újra C+ ról indul -
#6141 ha hazaér a gyerek valahova ledobja a füzetét, keresd meg hova dobta és akkor má tudni fogod!! -
#6140 nekem simán lejön
Felkerült 5 új sövény (kérésre) az oldalra! -
#6139 Tsáó... Akkor ha 2 Tinit pároztatok akkor lesz belőle vmi??? Mellesleg köbö mikor lessz normális Crakc??? -
#6138 Sikerült belépnem a vip részre de az aliencomputert nem tudom letölteni. -
#6137 #6107?
A problémámra tud valaki segiteni?(#6122)
Nem akarom hogy elvigyék. -
#6136 úgy hogy ledózerolod és csinálsz egy új telket a helyére ott ki lehet választani mekkora legyen -
#6135 olvass vissza úgy kb 20 hozzászólás!
Hát folyamatosan frissül. -
Christian #6134 6129#re tud vki segíteni? -
#6133 És oda mi a felhasználóinév és a jelszó?Hány tárgy van?