32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• angello
    autók vannak a sims 2-ben ?
    még csak most fogok vele játszani csak érdekelne
  • Attiska
    Új cheat kód:

faceBlendLimits -on/off

This cheat code turns off facial bounding limitations for Create-A-Family created Sims. It prevents the normal corrections the game will make for two parents with very different facial structures, which can result in very unusual children.
  • Attiska
    Csak akkor csomagolja ki, ha Sims2Package a kiterjesztése. Ha sima package, akkor a lejjebb említett könyvtárba kell bemásolni manuálisan.
  • Coolfire
    Elvileg kicsomizza magát oda ahova szükséges.
  • Attiska
    5847.
  • TopGun
    Ha istent ismertek, valaki tegyen fel a faqvipbe egy fiona-t!
  • berczy #6289
    Sziaszotok!

Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet egy letöltött package filet telepíteni? Pl. Ruhát vagy valami ilyesmit.
  • Sipocz
    A sim keresztnevét meg lehet-é változtatni? Arra gondolok, hogy az apró simet vmilyen becenéven illetném, de amikor eléri a tini vagy felnőtt kort jó lenne ha a teljes anyakönyvi nevét használná. Ilyen van: az első simutód neve Mátyás, no amig tipitopi vagy kölyök lehetett volna pl.Matyi, de ezt ezért egy felnőtt, komoly úr nem mondhatja magáról mikor pl.munkahelyet szerez.
  • BoSA
    Hmmm. Talán ha egy kicsit feljebb néznél.
  • dirty dogg
    valaki kirakná a FAQ linkjét...rutinosan elfelejtettem felvenni a kedvencek közé?!
  • BoSA
    A fejére esik egz meteor (és ez nem vicc)
  • Sipocz
    Nem sokat szoktam sétáltatni a simeket, de most figyeltem fel egy ilyenkor bekövetkezhető opcióra:Look at clouds. Mi történik ha néha a felhőket nézegeti? (mennyből az angyal??:))
  • The Hedgehog
    asszem az épp "irányított" simre kell kattintani és akkor jön be az opció!
  • Sipocz
    Mivel nálam még nincsenek felnőtt simutódok egy kérdés:
    A vérségi kapcsolatban lévő, de külön háztartásban, alkalmasint saját alapításu családban élő simek egymással szembeni kapcsolatai barátként beszámítanak-é? Nem soká lesz nekem ilyen->papa+mama+hugi maradnak a szülői házban és felnőtté váló fiuk saját családot alapít a faluban egy másik telken.
  • Attiska
    Ruhák tömkellege azt hiszem, de még konkrétan én sem néztem meg.
  • Tom3 #6280
    Átírtam a aliencomputert .Sims2Package-re.
    Most fogom megnézni.
    Mi van ha kiköltözik a simem és ugyanoda vissza?A tárgyak meg maradnak?Asszem ezt megnézem.
  • Tom3 #6279
    A vöröscsaj lett a simem felesége és a szőkét (asszem)véletlenül hozzáadtam valamihez és oda költözött.Ki kellet nyirnom.
    Télleg sok pénzük volt de a 3emeletes házra ami kb. 70 000 simoleum nincs pénz még.

Mellesleg annak a vörösnek volt valami csávója aki állandóan hivogat.Egyszer átjött nem tudtam ki az köszönt neki amikor láttam hogy 1 kiss-el rájöttem ki az utána elküldtem de elfelejtettem hogy akkor is kiss-el fog erre a férfi hazajött és meglátta.

A kapcsolatuk -20 rament...
    De mostmár megint egész jó úgy 80körül van.
  • Devids Pro
    mi van benne?

Más: hogyan lehet meditáln iés jógázni? egyszer már sikrerült véletlen meditálnom de mostmár nem tudom hogy hova kell kiadni!
  • Devids Pro
    jobb katt cél mentése másként de ez ott is le van írva
  • Sipocz
    off
    Annyira vagyok toleráns a dolgokkal amig a tőlem eltérő szexuáletikai nézetü nép éz én etikai meggyőződésemet nem kívánja megsérteni és a sajátját túlzottan előtérbe helyezni. Sajnos a tapasztalataim rosszak e téren a "melegeket" illetően, ha én ilyen nyíltan ecsetelném és hirdetném ama titkos dolgaimat akkor vszinü hogy társ nélkül maradnék (teljes joggal!) és a környezetem sem vállalna tovább. Áltlában tisztelem az embereket és ezen belül a társas kapcsoltatokról alkotott nézeteiket, sajnos a homoszexuálisokat ezzel együtt nem tekintem élőlényeknek (embereknek igen!!), hiszen képtelenek az élőlényekre jellemző egyik legfontosabb dologra, náluk nem érvényesül a negativ visszacsatolás felett uralkodó nagy pozitív visszacsatolás.
    on
    Természetesen a sims játék egy nagyon jó valóság-szimulátor és sokkal kacafántosabb dolgokat meg lehet csinálni semmint annak a fizikai valóságban csekélyke valószinüsége lenne.
  • Attiska
    C partíció, My Documents/EA Games/Sims2/Downloads

Más.

Emule-on keresztül letöltöttem a korábban említett 4 addont, ámde sajna a 2-es és a 4-es CRC-s. Nincs meg valakinek véletlenül normálisan ez a két cucc?

Esetleg feltölthetem a faq-ra az 1-est és a 3-ast, ha gondoljátok.
  • Coolfire
    És a WooHoo-hoz mit használnak?A gyerek pattanás elleni krémét?:))
  • BoSA
    Nekem is volt már olzan hogy két fickó összeköltözött, és utána simán befeküdtek egy ágyba. De aztán az egyik szerelmes lett egy csajsziba, és a homo-party itt befejeződött. Az igaz hogy azóta is egy ágyban alszanak :))
  • Coolfire
    Hát az ágyon fekve a day dream esetleg,read..több nem ugrik be.
  • Sipocz
    Szvsz. az aspi.pontok legésszerübb felhasználása az elixir of life bödönke beszerzése. Minden egyéb dolog a gamában hagyományos eljárásokkal megoldható (pénz, ismeret, társ szerzése, kellemes környezet és fizikai-lelki egészség), kizárólag az "idő vasfogának" kiverése az ami csak a wants-fears rendszer kijátszásától függ.
    Meditációhoz 3 pont logic, jógához 3 pont body és aztán a fókuszban lévő sim önmagára mutotgat és kész. Egyelőre öntuningot én ennyit ismerek van-e más?
  • Coolfire
    A meditáció az csak boldoggá tesz.Viszont a jóga emeli a body pontot.Nekem a csajom már olyan figurákat tud,hogy ihaj.10 body-nál már azt is tudja,amit a bevezető filmben mutatnak.:)Az egyujjon,egykézen való kézenállást.Rájöttem,hogy egy kényelmes kanapén a legjobb naplót írni,mert emeli a komfortot,a socialt és a funt.:)
  • Mike at home
    hu, ilyeneket is lehet?
  • Mike at home
    csak nem vagy homofob? :D
  • Mike at home
    az aspi pont csak itokazassal vagy egyebkent is hasznos az ellettartam megnyujtasara?
  • Sipocz
    A meditáció és a jóga mire jók?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Hogyan lehet biztonságosan szellemeket megfigyelni és úgy találkozni a halállal, hogy az ne legyen káros az élettartamra? Az egyik sim-párom férfijuh tagja ismeret-megszálott és a lökött ahelyett hogy anyjokkal nyomulna feszt ezt e két dolgot szeretné megélni:).
    ----vonal
    Sikerült első próbálkozásra egy "romatikus beállásu" simet szerkeszteni és már az első napon kiderült a fazonról hogy egy rossz buzi, elsétált a parkba és az ott találtható csinos fiatal hölgyek helyett egy másik fszfejt választott ki hogy táncolna vele.Rögtön töröltem a pasast!
    Nem vagyok képes kijátszani a romantikus és a társaság-mániás simet, tegnap fel is adtam ezeket e törekvéseimet. Ami nálam tuti és "korokon át fiatal" simpárosítás az a család-család házaspár, annyi aspi.pontot gyűjtenek maguknak hogy még talán az ük-ük-ükunokát is túl fogják élni:).
  • Coolfire
    Na majd mindjárt letesztelem.:)
  • Mike at home
    mondom, kivalasztod a fight utan az attack-ot
  • Coolfire
    A feltöltő gépet azt aspirációs pontokból,a gyógyszergyártót pedig asszem a scienist karrier vmelyik előléptetési fokozatától éred el.
  • Coolfire
    Ja és ezt a lezuhant meteort el is lehet adni.:)
  • Coolfire
    Hát ilyen lightes pofozkodás nekem is volt,ha a másikkal kikezfdett és rajtakapták.Búnyó azt nem tudom mikor van,még az öreg Mortival is csak lökdösődöm mindig,amikor átjön pofázni.Pedig úgy bebasznák neki egyet.:)
  • Coolfire
    Van még egy fincsi dolog:ha sokat kémleled az eget,agyonüt egy meteor.Hát mikor olvastam,asszittem beszarok.:)Ennyire pihent fejlesztőgárdát.:)
  • hen-tes
    tegnap jáccogattam még, elmentem a sivatagi pályára és ott beköztem valakikhez

nah most, olyan cuccokat hogy lehet venni , mint azoknak van ? :c (gép ami felpumpál minden értéket, gyógyszer gyártó, stb.)

egyik csávókam, nagyon oda volt, jött egy oriás nyúl :DD
    jah meg doki is jött hozzá :D
    jókat röhögtem
    aztán a nyúl nem akart elmenni ezért elküldtem a csávót DARTS-ozni, és a nyulat is mellé, csávóval abbafejeztettem a játékot nyúl jáccott tovább egyedül :DD

más karakterre mentem akkor meg csak a nyilak lebektek a konyhában :D
  • hen-tes
    ctrl + shift + c
    de ne csalj :D
  • GyaxyBoy
    Mindenki alszik? Nem Szimzezik senki? :) LoL