32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #29631 A francba....leszedtem nagynehezen proxykon keresztül az egész sims2 eguide gyűjteményt egyben,a BV-ig.Erre hiába lövöm ki az AM védelmét nem enged akkor sem csak 10 oldalt az 1141-ből megnézni.A qrva anyját,de felhúzott... -
Coolfire #29630 Az íé gémsz könytár meg 12GB -
Coolfire #29629 Szép méret.:)Az enyém "csak" 1.2GB... -
Coolfire #29628 Nem nagyon hiszem,hogy valamiből mást kellene venned.Ennek a konfignak bírnia kell,fullon is.Szerintem se terheld az OS-t játék közben mással.Én ha játszom,a felesleges programokat becsukom.Volt olyan,hogy játszottam és cefetül belassult.Mint utólag kiderült beindult a ZoneAlarm IS elkezdte mint az őrült scannelni a gépet,vírusok és egyéb férgecskék iránt kutatkodva.:) -
#29627 Downloads + Savedsims összmérete pont 2 giga :) -
#29626 nos, lakásoknál nem jellemző a szaggatás, de mivel jelenlegi családom éppen nyaralt, ezért a szállodába mentem előszőr
mindenki iszonyatoan darabosan mozgott
ma megnézem a legfrisebb nvidia driverrel, meg töltődés közben nem netezek, kiderül kell-e vmire beruháznom hardver téren (mondjuk erősebb proci vagy jobb grafkártya) -
#29625 nem kell beállítani
nem kell vele akkor már foglalkoznod
napi 1 telefon, és ennyi -
Coolfire #29624 Itt van egy darabkája a Prima Game Guide -ak,aki tud egy picit angolul az nézzegesse,mert sok hasznos infó van benne.Majd megpróbálom ezt is lekapni valahonnan. -
Coolfire #29623 Nekem meg levette highről,de kib@sztam vele,visszállítottam.:))Igaz magammal is,mert a mentésről nem készítettem backupot.Bár nem hiszem,hogy leszedném az FT-t.Vagy az összes megy,vagy egy sem.Szaggatni nem szaggat(néha meg-megröccen,ha nagyon sokan vannak),igaz semmi extra cucc nincs benne,még a hivatalos pre-release és egyéb cucmók sem.A hivatalos 512 MB RAM az alaphoz,a 6 cuccokhoz és a 7 expansionhoz rohadtul kevés.Neked meg tömve van mindenfélével,igaz?Na ezért nem rakom tele a downloads könyvtárat,meg azért mert az is sok ami gyárilag benne van.:))Na megyek kocogni. -
Coolfire #29622 Hú,de szófosó vagyok,ráadásul ennyi szóismétlést..még korán van.De remélem a lényeg kihámozható..:)) -
Coolfire #29621 Igen,van elég sok új NPC.Akik a telken vannak azok nagyrészének az egyik hobbija a kézművesség.Van egy pár plüssmaci is a telken azokkal is lehet "beszélgetni".Megy fel a hobbiszint ott is.Általában a sim ha eléri a klubtagsági szintet(ez azt hiszem 4 v. 5 pálcika ilyenkor jön az adott klub vezetője és átadja a kártyát,később az emlékplakettet),addigra már tud a témáról beszéletni,heti magazint rendelni-eddig négyfélét tudtam- a hobbikról,valamint a neten nézelődni.Ja a hobbihoz kapcsolódik még,hogy a hobbi panelen annál a hobbinál fehér keretesek lesznek a pálcikák,amely a sim számára a legideálisabb.Vigyázni kell a hobbik ápolásában is,mert hiába ad plakettet,ki lehet a zónából kerülni,sőt ha nagyon hanyagolja a sim,talán még a tagságija is ugrik.Igaz erre még nem került sor,de szerintem lehet. -
#29620 Hogy lehet beállitani, hogy a manager mikor nyissa ki és mikor hivja be az embereket dolgozni? -
#29619 Először szökökútnak néztem... -
#29618 eh, szuperjól szaggat :( -
#29617 igen, benne -
#29616 Én még nem láttam. -
#29615 Ilyen kerek autóállványok (?) alapban benne vannak a Vár az üzletben? -
#29614 szerintem elég a manager -
#29613 Köszi! Mostmár nézem ezt is!
Ahhoz hogy autómatikus legyen az üzlet ahhoz nagyjából kell egy manager, egy eladó, egy kasszás és egy restockos? -
#29612 Honnan van az a lámpás izébizé?:D -
#29611 akkor szépen beindult az autókereskedés ezek szerint
grat
Flora egész pontosan leirta
mondjuk van egy arany és egy ezüstje -
#29610 Nem csaltam pénzt. Először csak két autó volt. Aztán még kettő, de mint látod még mindig vannak gagyi autók.
Mit jelent az, hogy 5 medálos sim?
Legalább 5 medálja kell, hogy legyen?
-
Flora2 #29609 Ha találsz olyan alkalmazottat, akinek összértékben 5 pont medálja van (arany 3 pont, ezüst 2, bronz 1); vagy az egyik saját alkalmazottadat annyit dolgoztatod, hogy összejön neki ennyi értékű medál, akkor felajánlja az üzletvezetői kinevezését a rákattintható Business... menüben. -
#29608 de azért voltak benne jópofa dumák :) -
#29607 mennyi pénzt csaltál be hogy ezt megnyithatsd? :)
manager úgy lesz valaki, ha előlépteted
mint irtam 5 medálos sim kell hogy legyen
-
Flora2 #29606 Én is angolul játszom, nekem elképzelhetetlen, hogy "etyepetyének" nevezzem azt, ami valójában "woohoo", és "ürítésnek" azt, ami "bladder". Most nemrég a Hajótörött Krónikákat magyarul installáltam fel, és magyarul játszottam végig, hát nekem olyan fura volt, valahogy olyan túl negédes volt magyarul az, ami angolul jópofa... úgyhogy utána menekültem vissza az angol Sims2-höz.
De van egy praktikus oka is: szoktam angol nyelvű fórumokon is olvasni a játékról, és sokkal könnyebb megérteni a "szakkifejezéseket" úgy, hogy én is az angol kifejezésekkel játszom. -
Flora2 #29605 Jajaja, én is irigykedve látom, hogy FT-d az már van... egyébként meg örömmel üdvözöllek az angolul simsezők szűkkörű klubjában (vagy nem is olyan szűkkörű, mint gondolom?).
Coolfire: és ha a titkos telken nekiállok köcsögözni, akkor is növekszik a hobbi-mérőm, meg a kézműves medál? És új NPC-k vannak, akik különböző hobbikban nyomulnak, vagy a már meglevő NPC-knek lesz gép által generált hobbijuk? -
#29604 Én is tudok, de azér inkább magyarul rakom fel mint angolul ha már magyarul is kiadták -
#29603 játszasz? játszol, esetleg.
Tudok angolul. -
#29602 Amúgy hogy hogy angolul játszasz a sims-el? -
#29601 Hogy lehet Manager-t felvenni? Lassan esedékes lesz ezzel a 28K-s napi bevétellel! -
#29600 És mért nem? Sehol az ég világon nem találok hozzá, vagy ha van is levan blokkolva és nem értem mért... -
#29599 Nem küldök krekket senkinek! -
#29598 Légyszives amit küldtem üzenetet válaszolj nekem rá és küld el ha tudod, én is játtszani szeretnék már vele :S
Előre is thx -
#29597 Megnyitottam a Carlos Antik Tárgyak és Autók boltot.
A napi bevételem a képen látható bolttal 28.000 volt. Mindent eladtam a nap végére (expensive áron van minden), semmi sem maradt, úgyhogy be is zártam (a képen nem látszik, de a falakon festmények is vannak).
Igy nézett ki a pénzmozgás:
1.414 -> 93.542 -> 29.380
-
#29596 nálam is a legolcsóbbat viszsik garmadára
egy helyen csináltam, hogy minden iszonyat drága: a robotboltban
így a sok npc nem veszi meg előlem -
#29595 persze hogy jó lesz:)
csak nem szabad nagyon drágán adni a cuccokat - tudod, sok kicsi sokra megy:)
nekem mindig alacsony árfekvésű holmim van kirakva - viszik mint a cukrot, állandóan tele a bolt, senki nem megy haza üres kézzel (ha szétnéznék a falubeliek hátizsákjában, biztos össze lehetne szedni két-három boltra való dolgot) -
#29594 No, az autók és a drága cuccok megdobták a dolgot. 2 autó fér el, de lehet, hogy átalakitom az egész épületet és akkor még kettő befér. A legdrágábbat nehezen vittél el, de az egyel olcsóbbat azonnal.
Jó lesz ez... -
#29593 köszönöm -
Coolfire #29592 Na ez nekem új.Eddig abban a hiszemben voltam,hogy kell az a vacak a kocsik alá.Pedig megvan az OFB Prima Game Guide is.