32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Slayerboy
    Asszem úgy kell használni, hogy bemountolod, és úgy indítod a játékot.És elvileg úgy működni fog az építkezés ;)
  • Slayerboy
    Próbálkozz a mini image használatával!
  • aiguo
    Ezeket talaltam:
    ftp://up:[email protected]:2004/01 Sims 2 upped by Ragman/The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME/

ftp://leech12:[email protected]:4477/The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME/

Innen!

Sok sikert!
  • Rage47
    Sziasztok!
    Nincs olyan cheat, amitöl a sim lép egy öregedési szintet? pl. teenager-röl, adult-ra
  • Solid Snake GH
    Nagy bajom van. A telepítés után (CD-re van nekem kiírva a game) csináltam az 1. CD-ről egy CD képet, majd azt bemountoltam a Daemon Tools 3.47-be all options bekapcsolva opció mellett (a CD képfájl neve: Sims2_1.mdf).
    De sajna még mindig nem tudok építkezni (azelőtt crack-kel is próbáltam, de nem tudtam építkezni, ezért reinstalláltam a game-t, és utána történt a mountos eset).
    Valaki tudna segíteni?
  • Curze
    Alcohol-t nem kell letörölni. Alcohollal mountolva megy zokszó nélkül.
  • tajfun
    A The_Sims2_AlcoholClone-CLONEGAME verziohoz kene a 2. cd-rol 2 file:

- mo-sims2b.007
    - mo-sims2b.035

Linket tud vki?

• jAsOn VoOrHeEs
    Jah Geforce-om van de már nem sokáig
    Már most is mivel már egyre több cuccot pakolok be a házba a a játék is egyre jobban kezd akadozni tőle
    Szal nemsokára beruházok egy Ati valamelyik tagjára :D
  • MagyaR
    Akkor töröld le az alcoholt
  • MagyaR
    Ehh. Ezmeg, hogy lehet?
  • magus
    igen. daemonban 0 virtualis drive van, amikor alcohollal probaltam emlulalni. amiko daemonnal, akkor ertelemszeruen alcholban van kikapcsolva az emulallas.
  • MagyaR
    Kivannak lőve? ???
  • magus
    letoroltem clonecd-t.

Roxio meg Nero emualo program fenn van, de a virtual driveja le van tiltva eszkozkezeloben
  • MagyaR
    Lol nekem is geforce 4 ti 42őm van:D
  • magus
    hulye vagyok. na, szal alcohol legujabb, daemon legujabb van fenn. ugy ertettem, hogy ki vannak love, es csak 1 virtualis drive van.
  • MagyaR
    Szntem a faq részből kikéne törölni az egész szöveget éscsak ennyit bennehagyni:
    Nemkell a jatekhoz semmilyen image meg crack hanem az eredeti 1. cdt kell beemulálni.
    Csak szigorúan daemon tools 3.47essel lehet, amit innen és innen letölthetsz.
    És ha clone cd van a gépeden installáld le a fenébe.
    És a daemon toolsnál ajánlott az all options beállítás.

Ennyi.

ui: És akkor akinek gondja van elsőnek úgyis a Leggyakrabban előforduló kérdésekhez lépbe és akkor nem jönnek ezek a panaszok, hogy ez és ez nincs érthetően elmagyarázva.

• Riana
    mustár ha eredeti házat épitezs csomo mindent nem lehet átrendezni benne! nekempl a tetővel volt gond padlot nem engedett lerakni lyukak maradtak satöbbi

De végre nekem is válaszolna vki? Vagy csak simán senki se tudja a választ?
  • MagyaR
    Hát töltsél le! És ha ajánlhatom ne alkoholt, mert azcsak próbaverzió.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Azért egy Daemon Tools 3.47-est feltehetsz :D
  • MagyaR
    Nem értem, hogy mit izéltek itt crackekkel amikor nemkell hozzá semmilyen crack se.
  • magus
    jo h mindenkiek megy, de nekem se alcohol, se daemon. se clonecd, se semmi nics fenn. 2 virtual drivom van ezen kivul, a nero emeg a roxio de le vannak tiltva.
  • mustar
    Vettem egy házat és nem tudom eltünteni a lépcsőt, ami pont a ház közepén van és zavarja a kilátást. A másik, hogyan tudom berakni a házba a kandallót? A harmadik: miért tölt olyan nagyon sokat a gém? Kilépésnél még 10 perc után se lépett ki, a menükben való lépkedésnél még a zene is megakad. A gépemnek bírnia kéne.
  • jAsOn VoOrHeEs
    oksa köszi !
  • Adri
    elmehetsz vásárolni csak hívj taxit!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ruhákat lehet valahol vásárolni??
  • Riana
    Mindegy hogy egy hajnak, szemnek,sminknek mi a neve? csak az a lényeg hogy package legyen a kiterjesztése?Vagy hogy van a név elnevezésének szabályai?

Vki gyorsan válaszoljon pls!

plusz ami bodyshopot lehet letölteni azzal át is lehet szinezni ugye?

azt irja ami a gépbe van modernebb ,a játékban lévővel is lehet átszinezni?

miben különbözik a 2?
  • szadomi
    Kiválasztom a videót(Avi)->Beteszem ide: ...\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Movies\Broadcast\(Itt az a csatorna neve ahol nézni akarom)\ -> Elindítom a The Sims 2-t, rámegyek a Sim-emmel hogy nézze azt a csatornát, ahova berakta, és így nekem megy.
  • Omlás
    Te gogy csin? Írd le plz :) !
    köszi
  • Omlás
    a TV műsorok mappáiba de nem jó sehogyse :((
  • szadomi
    Szerintem az lehet a gond, hogy csak simán berakod, és nem rakod be almappákba. (Hogyan raktad be?)
  • szadomi
    Nekem elfogadja a nagyobbb méretet is, csak azokat összenyomja, a tv méretére!
  • Devids Pro
    A FAQ oldal egy jelentős megújuláson fog áttmenni elvileg tartalmilag (faq rész) meg dizájnilag is (remélem a hétvégén késsz lesz)
    Coolfire: Mike-al még mindig nem találkoztam:( szóval nemtudom mikor lesz késsz:(
  • Coolfire
    Mert csak kizárólag avi jó neki 128x128-as méretben.Egyébként ezek le vanak írva a supportban is.Csak egy rohadt mpg avi konvertert is mellékelhettek volna.:)
  • Omlás
    Nos nem jutok előre a videó berakós témával valamiért nem jácca le azokat amiket berakok próbáltam WMV -t avi-t mpg-et de semmi !valaki jutott valamire??
  • Riana
    Ez elég gagyi!
    Itt van 1 jobb!

http://www.simszone.de/sims2/downloads/
  • szadomi
    Találtam egy The sims 2-ős letöltő oldalat:
    http://www.thesims.de/sims2/download/
  • Slayerboy
    Nem tudjátok véletlen, hogy lehet autót venni?Láttam egy képen, hogy mosták az autót.
  • Gyiik
    xp, es hat valoban 3.46-ost telepitettem. A jelenseg kekhalal, ahogy mondtad:) amugy egeszben jott le, nem rarozgattam. Megproszalom a 3.47est. kosz szepen
  • Rage47
    Ja tudom használtam már:)akkor is használni akartam, csak utkozben kidölt:)
  • Riana
    ctrl+shift+c
    fent megjelenik egy csik
    beirod és escel ki lehet lépni ha nem tünik el magától