32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
szadomi #6617 Szivesen. -
tsilli #6616 Köszi szadomi -
#6615 http://sims2faq.atw.hu/ -
Morgaga #6614 Üdw!
Atom ez a SIMS 2! csak nálam a build mód valamiért nem megy. Azaz rákatintok, meg ki lehet választani a falat, ajtót stb, de nem rakja le. Találkozott valaki még a problémával? Vagy csak én nyomok valamit rosszúl? -
szadomi #6613 De a kitörlés után, miután viszajön minden maxon lessz, én erre használom a kitörlést. -
#6612 Akkor ez olyan mint a levél az APEH-től. Az ember nem akarja, de a postás csak hozza -
szadomi #6611 #6593 ezt olvasd el! -
#6610 de, hogy kell csinálni beírom, hogy move_objects on és utána mit kell ? :D
-
#6609 sajnos nekem is ez van. nincs erre vmi megoldás? jól jönne az a majdnem 800 megányi hely -
Attiska #6608 Ja, még valami. Nálam a mini image file nem igazán akar működni. Mountolás, összes emuláció be, és kéri az eredeti cd-t. Full 1. cd-vel meg tökéletes... Nem mintha izgatna, csak megjegyeztem. -
tsilli #6607 Hi !
Hogy lehet az öregedést kikapcsolni?
Köszi!
-
Attiska #6606 Mintha láttam volna valahol képet, hogy egy mezei kanapén is lehet wohoo-zni, de nekem nem jött össze, pedig az ágyban rendeesen nyomják. Másnak sikerült? -
Monyika #6605 Sziasztok.
Ha ki is törlitek a gyereket, minden egyes belépésnél a postaláda közelében meg fog jelenni. Ilyenkor újra ki lehet törölni, én az ikreimmel nem birtam és őket töröltem ki. -
#6604 Úhhhh köszi ezt az ötletet, így legalább kitörölhetem Peter nevű kislányomat ! -
#6603 képet nem tudok a saját gépemről betenni?
Esőt lehet csinálni valahogy?
-
#6602 egy jo tipp ha vkinek gyereke születik és mégse akarja a babát
beirja a cheatba hogy
move_objects on
és kitörlöd a babát.
Valakinek sikerült már ufogyereket szülnie?
Vagy szerintetek feleslegesenprobálkozom?
6 gyereket szült már különbözö nőknek a zöld ufomukso és egyik se lett zöld bébi
valakinek már sikerült vagy szerintetek ne is probálkozzak mert nemlehet zöld babát szülni? -
Virga #6601 Köszi, próbálkozom. -
szadomi #6600 ctrl+shift+c -
#6599 Lehet, hogy láma kérdés, de a kódokat hogyan lehet beírni?
-
szadomi #6598 Ide kattints: Leggyakrabban előforduló kérdések (Feljebb) -
Virga #6597 Sziasztok! Letöltöttem a Sims2-t, de kéri a cd keyt. Tud valaki segíteni? -
szadomi #6596 \Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Storytelling\
Itt vannak a képek! -
#6595 ja tééényleg jááááááááááááááááááááááj segítség vki szőkére festette az agyam
Amit lefotozok hol találom meg a játékban? mert végignéztem de sehol a lefotozott kép -
szadomi #6594 aging on, az öregedés bekapcsolása! -
szadomi #6593 aging off Ezt próbáld ki. -
#6592 Szép! -
#6591 Mit kell beirni hogy ne öregedjen,
aging on
aging –on
?
Nekem egyiks ejo
ugyanugy öregszik ;.;
De nem akarom hogy nyanya legyeeeeeeen
pls vki helpeljen nekem! -
#6590 Mégis működik. Én marha elfelejtettem a cracket lecserélni az eredeti Sims2.exe-vel.
Köszi a helpet, emberek! :D -
#6589 Megpróbáltam. Semmi haszna. :( -
#6588 Igazad van. :( -
Attiska #6587 Bosszantanak a játék talán direkt felállított korlátai. :( A szomszédok öregedésén már túl vagyok, de mi a francért nem lehet átmenni a szomszéd házához? Ha a community lot-ba el lehet menni, akkor ezt miért nem csinálták meg? Ne csak én szopjam a bulirendezés költségét, hanem a szomszéd is rendezzen már valamit időnként... Tudom, a fizetős kiegészítőben benne lesz... -
#6586 tetszik -
#6585 ennyi lett volna. jobb klikk a linkre, tulajdonságok, kimásolod a linket, és ennyi. pú de nehéz -
#6584 Amúgy szerintetek milyen?:
[IMG][/IMG] -
#6583 Ha egyáltalán létezik még olyan user, aki Explorert használ -
aiguo #6582 De okos vagy, mar megint:))))) -
#6581 akkor meg fogod, és bemásolod a linket az exlorerből. mind1 -
#6580 Ezeket nem kell linkelni, mert ftp címek, és nem a böngészőben kell megnyitni! -
#6579 linkelni egyszerűbb lett volna, nem lenne szétqrva az egész oldal -
aiguo #6578 Privat ment!