32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#6657 faq tema: nem ragaszkodom ahhoz, hogy egyedul irjam, mindenki irhat bele vmilyen temarol ami eszebe jut
-
#6656 képet gépről nmeg ide -
#6655 az agond hogy azzall játszok a gyerek felnőtt azt pároztatom márminden csajjal de senki se szül neki ufot:( -
#6654 hhiihihii :D -
szadomi #6653 Találtam egy Matrix-os The sims 2 videót:
http://thesims2.ea.com/sims2_userdata/89/49889/movie_The_Simatrix_wmv -
szadomi #6652 Időjárás az nincs benne.(Szerintem!) Képet a gépedről, azt hova gondolod? Ufót szülés: alabból van egy család az eggyik késsz várrosban. Ott a családban az egyik embernek majdnem maxon van a "logic" pontja, azt éjszaka kell csillgvizsgálóztatni, és máris elviszik az ufók! Pár nap mulva az eggyik emberke szül a családban egy ufót! (Kb mikorra visszajön az ufóktol a másik!) -
#6651 vki nekemis help pls!
képet a gépemről nem lehet betenni?
Időjárást lehet csinálni?
És ufogyereket szült már vki?
ja amugy végre szült lányt asok fiu helyett el kelett mennie dolgozni a szemét nursm eg elment és vmi csaj elvitte a gyereket amig dolgoztam és nem tudtam semmit se csinálni.Az 1be legalább figyelmeztetett hogy el fogják vinni ha ez meg ez van itt meg csak ugy sütty elvitte
köcsögség!
-
szadomi #6650 Falat azt szó szerint fel kell húzni! (Hosszan nyomd a bal gombot, és húzd a megfelelő irányba!) Falfestésre gondolsz?, azt külön kell! -
MagyaR #6649 Ajtót, azt tok berakni, de falnál, azt meg csak úgy kilehet választani, hogy milyet akarsz vagy hogy? Na mind1 megnézem -
#6648 nemrossz -
szadomi #6647 Nézd végik az ikonokat! -
MagyaR #6646 Pénzkódot írtem be pont ez esetben:D.
Tudok padlót meg minden szart építeni, de hogyha ilyen Külső falat akarok építeni akkor egy ilyen hosszú nyíl jelenik meg -
MagyaR #6645 Nem. Tok építkezni csak nemtom, hogy az építkezésen belül hol kell -
#6644 állva alvás powaa ! -
szadomi #6643 Cracket használsz? -
MagyaR #6642 hanem -
MagyaR #6641 Mármint nem külső hanme belső falat -
MagyaR #6640 Amúgy falat, azt, hogy lehet építeni?
Mert nem akarnak a nyomorék simjeim lefeküdni az ágyba mert nincs fal és ajtó ezér állva aludnak:D -
tsilli #6639 Köszönöm szadomi -
#6638 képet a gépemről nem lehet betenni?
Időjárást lehet csinálni?
És ufogyereket szült már vki?
-
tsilli #6637 Írtam neked egy üzit szadomi! privbe! -
tsilli #6636 THX! -
szadomi #6635 Elinditod a játékot és késsz!
-
tsilli #6634 mit csináljak? -
tsilli #6633 na és ha betettem? -
#6632 szőnyeg nincs:)
-
tsilli #6631 megvan
-
tsilli #6630 de ha nincs downloads, csináljak? -
szadomi #6629 Vagy elinditod v. beteszed a \Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads\ mappába! -
tsilli #6628 Még egy uccsó kérdés, a letőltött cuccokat hova kell bemásolni, hogy az a játékban fellelhető legyen? -
szadomi #6627 ?? -
szadomi #6626 Van szőnyeg a játékban, nem láttam sehol sem! -
#6625 vagy hát persze nem feltétlenül reggel :D -
#6624 Jön értük reggel egy kocsi és elviszi őket a munkába. -
MagyaR #6623 Amúgy dolgozni elmennek maguktól a simek, hogyha elvállaltál egy munkát vagy elkell vinni őket?
És kocsit, azt hol lehet venni?:D -
#6622 Állítólaginnenmeg innen -
tsilli #6621 És cuccokat? Honnan lehet letőlteni? Na ja és hova tegyem?
-
szadomi #6620 "Ha sok a lóvém a meglevő simeket át lehet tenni nagyobb kéróba?" Igen. -
tsilli #6619 Honnan tudok leszedni új cuccokat a simeimhez, valami használhatót?
Ha sok a lóvém a meglevő simeket át lehet tenni nagyobb kéróba?
-
tsilli #6618 Még valami!