Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Ez kicsit irtózatos gépigény... de azért menni fog...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hentes Bill
mondtam, hgoy erõs gép kel hozzá

Boldog Karácsonyt!

A Pc guru dicsérte a játékot sok jó dolgot irtak róla jó megcsinált AI, jól belehet álitani fej kinézetét, teset mi formáljuk a játékba,Ház építés nem ragaszkodik már derékszõghõz,..sok jót,nem lehet megunni vátozatos.
A gép igénye elég nagy, P4 2,4 1000 MBram ATI9800pro
1024*768 max grafika 17-20FPS
közepes grafika 20-30FPS.
Amiga
Hogy cool, az kitûnik a screenshotokból és a videokból is... nem vágtak át minket, mint a HL2 esetében tavaly...

Sims 2

Ez egy rendkívül jó lap tele képekkel, videokkal, etc.

artschiatwork
A Gamerben olvastam róla tesztet, ott 90%-ot kapott, állítólag cool nagyon.

Csete
Az ilyen kokkódzsámbó féle hozzászólások emelik a fórumolvasók hangulatát........

Amiga
A PC GURU közölt tesztet róla a legújabb számban. Mit írt, nagy vonalakban idetenné valaki?

nem tetszik b*zi?
jAsOn VoOrHeEs
Tyûû de frankó lett itt a fórum

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hentes Bill
na meg minek kell betenni egy több, mint egy hetes hírt nem értem... képek is nagyon ráadásul...

Boldog Karácsonyt!

De egy láma vagy Te! Egymás alá nem tudtad volna tenni?

Sims 2 GOLD!
<2004. augusztus 23. @ 23:00 - sHadeS>
"Elkészült a nagy mû, igen!" Azazhogy végre aranylemezre került mindenki kedvenc The Sims 2-je. Ami magyarul annyit tesz, hogy mostmár lassan ideje lenne a polcokon viszontlátni, nemde? Dehogynem. Olyannyira, hogy már a megjelenés is lefixált tény. Figyelem: a játék nem késõbb, mint szeptember 14-én érkezik. Örvendjünk hát 😊 (Thanks HomeLanFed)
Devids Pro
Moost olvastam egy cikket a játékról, nafgyon állat lesz
Már alig bírom kivárni
már jöhetne
Hentes Bill
lol

Boldog Karácsonyt!

Mike
Kanadából a cucc megrendelve 18k

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ZsZso
Naja, én ezt tudom, de sztem van jópár ember ezen a fórum olvasói között, aki csak "Sims fan", de egyébként nem vágja mi az a warez, crack, nforce és hadd ne folytassam. Csak azt látja, hogy full ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Most nem olvasok vissza hogy ki szivatott kit, de az olyan embereket akik azt kamuzzák, hogy már megvan nekik, akkor csak elég felnézni az NForce-ra és ha ott nicns kint akkor pofán lehet röhögni. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
OKé igazad van ... nforcét kifelejetettem, csak nem értem mért jó vkinek, ha megszívatja az embereket ... a 3. mondatom akkor is áll 😉 ..

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Azelõtt is kijöhet hogy a boltokba kerülne, lásd D3. Csak kell egy ismerõs a raktárból és máris van feltörnivaló. Ezügyben csak az NForce a mérvadó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
A játék Szeptember 17én jön ki. Az elõtt tuti nem. Aki hülyetíni akarja a másikat mennyen a GumiSzoba topikba.

cenobite
Mondjuk sztem amíg az nforce-on ki nem hozzák, felesleges itt kamuzni, hogy megvan warezban.

gamertag: kenobita

TopGun
A Torrenten en csak ezt talaltam, de ez meg csak a Sims 1 sem lehet: The Sims full version 176 Mb

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Szoval meg mindig csak kamu a letoltheto FULL Sims 2? 😞((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hentes Bill
aham 😄

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
ehhh, lol, lebuktál kicsi DBoy. szánalom

Boldog Karácsonyt!

Dave000
Akkor írj be egy magyar szót akárhová és arról nyomj egy shotot. Akkor elhisszük. Ja és Photo Shop és tsa-it felismerjük

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

ja örökre 😊)))

Davidka
yuppi, de jó neki, szabadnapot kap? 😄DDDDDD

Az én apám meg ott a tulaj, ugyhogy mond meg apádnak, hogy holnaptól már nem kell dolgoznia...

És hogyan hívják édesapádat?

cenobite
Szerintem a #429-est nem Dboy készítette, hanem valamelyik netes magazinból van...
Vagy ha igen, akkor melyik "képlopó trial"-al?

Amiga
Hihetetlen, mennyi munka fekszik ebben a játékban. Csak küldhetnénk már!

cenobite
Melyik képlopó?

DBoy
képlopó trial

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

cenobite
A jobb alsó sarokban mi az a kis G betû???

Ezt a shot-ot te készítetted?

És nem szeretné feltenni valahova???
DBoy
kafa!!!
tetszik 😊

DBoy
igen megvan!apukám a gamestarnal dolgozik és hazahozta 😄

a suprnován lévõ torrent csak a bodyshop. A gamestarnak állítólag már megvan a full sims2

Johnyy
Jujj, elég gáz ninckképed de, szeva, jó leccv a sims 17 ugye,, legalább nemcsak a suli lecc szeptben 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

gondolom az nfo fájl lejött már, bekopiznád ide !
amig Nforce-n nincs róla infó addig komolytalan 😊))))

Dave000
Az a Sims 2 Body Shop vagy mi. Az biztos nem a játék.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Torrenten találtam valami sims2-t, de mivel 200 mega, ezért biztos nem a játék lesz...

😊))

Na, most tényleg, valami bizonyíték nem igéret kéne. Pl.: vegyél nekem egy Axe-ot is, de ráér a Shrek után.

😊

De igen, a Shrek 2 igen jó film. Mikor megyünk?
És feleségül is vehetnél, ha nõ lennék...

moziba ne vigyelek??? 😊

Nekem is feltétlenül...