32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Norbyte #6783 Ezaz, érezni kell a hullaszagot.
Egy sima összeveszés után még visszakönyörgi magát. ;) -
#6782 csönd! meg kell ölni -
Norbyte #6781 Jó ötlet! -
#6780 Vessz össze vele, csald meg a szeme láttára, stb...
Aztán egyszer csak lesz egy olyan opció, hogy break up, nem kell megölni. -
#6779 én nem tudhatom :D próbáld ki :)
ne engedd aludni, ne fürödjön, akkor megbetegszik, egyen romlott kaját, szereljen sokat :D és no alvás/szórakozás/evés , ki fog készülni és talán megdöglik :P -
#6778 :DDDDDDDDDDDDDD
bezérod egy szobába ahol nincs ajtó. -
Norbyte #6777 ok, hogyan? már megrázt az áram, de nam halt meg.
Éhen tud halni? -
#6776 öld meg -
Norbyte #6775 Hali.
Szakítani hpgy lehet olyannal aki el lett jegyezve.
Találtam a kiválasztottamnak egy "jobbat", de még ott a másik és addig az újat nem lehet elvenni :( -
#6774 Miért, a sima Body Shop-ban lehet saját ruhát készíteni?? Pl, indián ruha?? -
#6773 Legalábbis szerintem. -
#6772 Nem erre gondolt Riana. Hanem arra, hogy saját készítésű ruhát hogy lehet csinálni ;) -
#6771 Ne hogy már ilyen béna legyél?? Minden ott van külön menüben!! Ahól embert akarsz csinálni ott van minden! Sminkelni is lehet, ruhát választani, mindent amit a valós életben tudsz csinálni magaddal. -
#6770 oké akkor megosztanád a közzel hogy hogy lehet ruhát szerkeszteni és sminket átszinezni a játékban lévő bodyshoppal?
Biztos mást isérdekelne szoval pls leirnád lépésről lépésare hogy hol és mit csináljak ha uj ruhákat szeretnék csinálni meg átszinezni a hajat pl
-
#6769 http://thesims2.ea.com/exchange/lot_detail.php?asset_id=2077
Létszi ezt szedd le nekem. -
#6768 Ügyesen! Azt is megtudom csinálni!! -
miovac #6767 biztos elmentetted?:) -
#6766 Na ezt kapjátok ki!
Elmentem az ufoházba felnövesztettem a fiu ufot
megházasodott elköltözött most megyek az ufoházba és ott a fiu ugyanaz a fiu aki már felnőtt és elköltöztt!
-
#6765 oké okoska és akkor hogy szinezed át a szemet vagy a ruhát a játékbeli bodyshoppal?
-
#6764 "néhól" :DDD -
#6763 Szerintem nem több az állítható rész. Amúgy néhól a játékban lehet még lapozni is. Vagyis nekem lehet. -
#6762 de azzal nem lehet ruhát szerkeszteni se átszinezni
aha dehogy tetted be a képet?
-
miovac #6761 a body shopban sokkal több az állithato arc"rész".. meg ruhát szeretnék csinálni. -
#6760 pedig le lehet én nekem lejön:) -
#6759 Mit akartok a Body Shoppal? Semmit értelme! Szinte semmi nincs benne. A játékban lévő sokkal jobb. -
miovac #6758 Ladybird:Te még talán szerencsésnek mondhatod magad, mert legalább elindul.
nekem megvan a sims2, de a body shoppal szeretnék karaktert csinálni.. Viszont nem indul el.. azt irja ki, hogy egy ujabb verzio van a gépemen...pf.. egyébként a sims2 create a sim szekcioban hogy lehet ruhát kiexportálni? sztem sehogy... szoval ezért kéne a BS... valaki tud segíteni? -
Redfox #6757 Az haggyám, de nekem nem jön be a cheat konzol, lehet azért, mert nincs minden opció bepipálva dt-ben? -
#6756 nekem az tetszett ahogy a csávóka leült a szobaközepén a saját vizeletébe és így mint egy óvodás vagy egy dilis elkezdte piszkálni a száját, nem tudom hogy hívják ezt :D -
Ladybird #6755 Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni?
Az a problémám, hogy nem tudom használni a Body Shop-ot.Nem csinál semmit. Ha kiválasztom az új sim készítése menüt oldalt megjelenik ugyan egy piros alak, de ezen kívül semmi.
-
Redfox #6754 Íg már én is jártam, mikor tv-t szereltem.:D -
#6753 ez volna az ? :DDDDD -
#6752 -
#6751 a vip részlegből a kék házat nem lehet letölteni:( -
#6749 nem kell bajlodni a szomszédokkal.a szomszédok csak bulihoz és munkaelőléptetéshez és uj megismeréséhez kellenek.
egy jo tanács!
ha uj barát kell
chatelj aztán hivd fel telefonon! pokoli gyorsan felnyomja a barátságszintet pár telefonés legjobb barátlesz.)
telefonon ezerszer gyorsabb mint személyesen!
-
Attiska #6748 Mike,
De ha én csak magam akarom irányítani, és nincs kedvem a szomszédokkal bajlódni? Miért nem adják meg a lehetőséget rá? -
#6747 ménemjo ménemjo?
-
Ime amikor az szőke hosszuhaju simsemfull 0 mehanikával elkezdte szerelni a számitogépet ésm egrázta az áram:D
még a csontjait is lehetett látni:D
-
#6740 ide töltsd fel, és másold be az ubb-s kódot -
#6739 meg se halnak és nyanya se lesz belőle:)
amig be nem kapcsolod az öregedést -
#6738 hogy lehet képet ide berakni a saját gépemről urlje nincs mert nem a neten van
és ide név helyett hogy lehet képet alulra meg aláirást betenni?