Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha van valakinek mostani pcguruja + scannere akkor remelem tudja mi a dolga :)

valahogy csak megy már rajta ne idegelj :)

rákeféltél :-)

nem hát .-)

nem fog menni rajta?

szar a videókártyád

ahogy nézem a képeket... Rögtön jelentkezek BETA tesztelonek :) Ilyen nincs már kész van de mégse játszhatok vele. ááááááááááááááááá
Remélem menni fog a gépemen:Athlon XP 2400+, GfFX 5600, 512 mb DualChannel, WinXP

honnan szeded? :)

ah emberek jövõhéten jön a game :-)

én is majdnem rosszullettem hogy az nforcon nincs kint szoval nem lehet igazi :)

subscribe.ru

Dave000
Ma még egy .nfo-t sem tettek ki nforce-ra. Remélem a mai adaggal jön a Sims 2!!!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Dave000
jaj de megörültem... aztán amikor olvastam... argghhh
gamélni akarooookkkk

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Devids Pro
hol találtad?
:-) frászt hoztad rám :-)

egy oldalon találtam szerintem nem igazi

Ü
ßÛÛÜ ÛÜ
ÜÜÜ ÞÛÛÝ ÛÛÛÜ flames<ACiD>
ÜÜÛÛÛß ßÜ ÜÛÛßÜÜ ÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜ ÛÛÛß²Ü ÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜ
ÞÛÛÛÝÛ ÞÛÛß ÜÛÝ ÞÛÛÛÝÛÛß ßÛÛÝ ÛÛÛ ² ÞÛÛß ßÛÛÝ ÞÛÛß ßÛÛÝ ÞÛÛß ßÛÛÝ
ÛÛÛ² Û Ûß ßÛÛÛÜ ÜÛÛÛß²Û ° ÞÛÛ ÛÛÛ Û ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛ²
ÛÛÛ² Û ß Ü ßÛÛÛÜ ÜÛÛÛß ²ÛÛ ± ßß ÜÛÛÛ Û ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛ² ÛÛÛÜßßßßßß
ÛÛÛ²ßÛ ÜÛÝ ßÛÛÛß²ß ÛÛÛ ² ÜÛ ÛÛÛßÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛß² ÛÛ² ÛÛÛݰ ÜÜ
ÛÛ۲߲ ÜÛÛÛÝ ÛÛ² ² ÛÛÛ ² ÜÛÛ² ÛÛÛßÛ ÛÛÛ ² ÛÛ² ÛÛÛß² ÛÛ² ÛÛÛß± ÞÛÛ
ÛÛÛ² Û ÛÛÛÝ Û۲߲ ÛÛÛß² ÛÛ² ÛÛÛ ² ÛÛÛß² ÛÛ² ÛÛÛ ² ÛÛ² ÛÛÛ ² ÛÛ²
ÞÛÛÛÝÛ ÞÛÛÛ² Þ۲ܲÜß ÞÛÛܱ ÜÛÛ² Þ۲ܲÜßÛÛܲ ÜÛÛß ÛÛÛ ° ÛÛ² ß²Ûܲ ÜÛÛß
ßßÛÛÛÜÜÜÛÛÛßÞÝ ßÛÛß ßßÛÛÛÛÛß ßÛÛß ßßÛÛÛÛßß ÛÛÛ ÛÛ² ßßÛÛÛÛßß
ßßß Ý ÛÛß ÛÛß ÛÛÛÜ
Ý ÞÝ ÞÝ ÛÛß
ßÜ ß ß ß
ú Cyclone - Cloning the future ú

ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÄ´ The Sims 2(c) EA ÃÄ¿
³.ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÂÄÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´.³
³:³ ³³:³ ³:³
³:³ DATE -> 2oo4/o9 ³³:³ PROTECTION -> SafeDisc 3 ³:³
³:³ ³³:³ ³:³
³:ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´À¿ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´:³
³:³ ³:³³ ³:³
³:³ SUPPLIER -> Cyclone ³:³³ CD COUNT -> 1 DVD(s) ³:³
³:³ ³:³³ ³:³
³:ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÁÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´:³
³:³ ³:³
³:³ IMAGE TYPE -> ³:³
³:³ ³:³
³.³ CloneCD [ ] Alcohol 120% .mds <*> BlindWrite .bwa [ ] ³.³
ÀÄ´ ÃÄÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

ú-ÄÄÄÄÄÄÄ¿ Release Notes
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ú

In the The Sims™ 2, you direct your Sims over a lifetime and mix their genes from one generation
to the next. You set your Sims' goals in life; fame, fortune, family, romance or knowledge.
Give them a long, successful existence or leave their lives in shambles. Take them to extremes,
from getting busted to seeing a ghost, from marrying an alien to writing a great novel.
Unleash your creativity with the all-new Create-A-Sim, new building options, and the new
in-game movie camera. Get ready to mix their genes, fulfill their dreams, and push them
to extremes. What do you want to do with your Sims' lives?

Mix Genes: Your Sims have DNA and inherit physical and personality traits. Take your Sims
through an infinite number of generations as you evolve their family tree.

Fulfill Dreams: Your Sims now have purpose in life. Do they aspire to a life of fame,
fortune, family, knowledge, or romance? It's up to you to decide if they will be a lover
or a loser, a prince or a pauper, a fool or a mastermind, and many other choices. Give
them what they want and they'll lead a long, successful existence; indulge their fears
and risk ruining their lives. It's all in your hands.

Push The Extremes: Will your Sims be left at the altar and need a shrink, or inherit
a fortune and become filthy rich? Witness the big moments that make every Sim's life
uniquely memorable.
Unlimited Creativity: Generate unique Sims with the new Create-A-Sim, packed with a
vast selection of facial features, hairstyles, and outfits. Build dream homes and
design neighborhoods with new building, design, and home furnishing options.

Revolutionary Movie-making: Make your own Sim films with the all-new movie-making
feature. Create the cast, set the stage, take control of the camera, and capture
your own screenplay in action. Zoom in close to record every detail as your very own
Sims sitcom unfolds.

ú-ÄÄÄÄÄÄÄ¿ Install Notes
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-ú

ú1ú Unpack it.

ú2ú Burn it with Alcohol 120% v1.4.7 build 1005 using the SafeDisc 3
profile.

ú3ú Install the game.

ú4ú Play and Enjoy!

ú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNFO UPDATED: 2oo4/o9/o6ÄÄÄÄ-ú

Ugye jó lenne már?

--!!!PCGURU-S SIMS CIKK KERESTETIK!!!--
Aki tudja scannelje mar be!
Elore is koszi!!!
U.i:Kb fel orankent nezem az nforce-t

Devids Pro
lesz
cenobite
Szerintem a 7en még nem fog kijönni warezban... Amúgy hogy van ez, lesz CD-s, és DVD-s verzió is?

gamertag: kenobita

Legalább nem nézegetném félóránként..:)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Wehehe...:))Nem akarom magam ismételni,de az nfrorce-nak nincs ilyen visszaszámlálója?:))

Devids Pro
sims 2 megjelenési idõ
:) (nem az én honlapom..)
Én meg azt,hogy az nforce-on hanyadikától lehet.:)))

cenobite

gamertag: kenobita

Mike at home
itthon hányadikától lehet kapni?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Három...úgy láccik már az idegtõl számolni sem tudok..

De szeretném már ide beilleszteni az .nfo filet..:)))

Igen a hivatalos oldalon ez a release date.De a többi nagy nemzetközi játékosoldal viszont 14-ét ír.Mind1 azon a két napon már nem veszünk össze.:)

Próbáld meg mégegyszer, 3 a magyar igazság :-)

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

szerintem meg 17!! http://thesims2.ea.com/index_flash.php

nem mindegy különben, hogy melyik Tesco!! pl. a Pólus-ban nem lehet, de viszont az újpestiben igen!! meg még az Auchan Dunakeszi jó!!! :)

14-én

Hmmmm...nem is rossz ötlet!:)

fhsasa
bocs a hülye kérdésért, és, h nem olvasok vissza, biztos volt már róla szó... csak nincs sok idõm
16-án jelenik meg vagy késik? :) ha késik mennyit?
kösz byez!

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Steve lehet hogy én is majd úgyfogom csinálni, mindent elolvasok a tescóban :-) Storytól kezdve egészen a mai napig :-)

loller :-) Ez komoly :-)

sajnos nem!! én se olvastam végig, csak megnéztem a képeket, meg a fontosabb dolgokat elolvastam belõle a TESCO-ban!! PC GURU-t nem veszek!! majd talán a 10-ei gamestart megveszem!! de nem biztos!! általában csak a nagy üzletekben szoktam beleolvasni ezekbe!!

Nem tudnád azt a cikket bescannelni és feltolni valahova?

kicsit belenéztem a PC Guru-ba!!
95%-ot kapott a játék, és szinte csak jókat írtak róla!!
már nagyon várom!!
különben azt tényleg írták, hogy nem tudtak olyan gépet összerakni, amelyiken ne akadozott volna be egy-egy rész a játékban, de azt mondták nem zavaró!!

Devids Pro
sztem felesleges lesz, mert én azt olvastam valahol hogy csak a tájat importálhatod a házakat nem. meg amúgy is lesz benne alapból egy csomó város
Tényleg egy kérdés:vki nem talált olyan helyet,ahol le van írva,hogy majd,hogy kellesz a SimCity 4-bõl városkakát importálni?Mert akkor addig legalább elmolyolok a városkészítéssel.Így csak jobban telik az idõ.:)

Faszt!:)

Fenébe állandóan frissítgetem az nforce-ot,de semmi.:(

A body shopot most is letöltheted sok helyrõl,a starter kittel együtt.

2 hetet kibírtok már

Ez qrva szar még 9 nap a hivatalos megjelenésig.Addig lehet,hogy be sem tudják szerezni.:(