32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#6824 tett mar be vki filmet? milyen codec lehet? akar divx is? -
#6823 kerlek mellozd a kiabalast!
moderator -
#6822 Oké de elmondanád hogy?
Én lila hosszu hajat akarok hogy csináljam?!
-
#6821 Nem lenne egyszerübb kitenni a szűrét?! Az ujságban van rá lehetőség!!! -
#6820 3 nap alatt éhenhal. én körbekerítettem egy 2 nm-es helyre, persze hagytam ablakot, hogy tudjon beszélni a többiekkel:-) -
#6819 Az egyik verziójába sicnsn. Ez a kár!! -
#6818 Az megvan, de egyik se jó, valami színkeverési módszer kéne ... -
#6817 ööö olyan van hogy ha rámész Chane Appereance ott a hajra, ott a színek mellet van egy ilyen virág alak, arra kattintasz ott van pár extrémebb séró -
#6816 Télleg, nem lehet custom színezni a hajat ? Nem hasonlít egyik beállítható szín sem arra, akiről a karakterem mintázva van ... -
#6815 na ne mond..
a hajat még játék közben is a tükör elött :P -
#6814 Képzeld a játékbelivel átlehet a szemet is színezni!!! Meg hajat is!!! -
#6813 Ja és nekem is 512/400Mhz ramom van -
#6812 Nálam akkor tölt marha sokat ha a központba . Kb 2-4 perc átlagba :) -
#6811 512 / 400 mhz ddr-em van 2.4-es ht-s procival, és 1-2 komolyabb effektnél beszaggat mint állat -
#6810 Egy reklámnyi idő alatt se töltötte be a pályát!:D
Szóval lol volt! -
#6809 Amúgy meg mennyi a gépnek a követelése.. technikai okok miatt 256ram-om van most.. Ahogy elnézzem nem igazán izlik neki-e!:D -
#6808 meg fel zabálja a hűtődet :) -
#6807 azé lol, hoyg leszólítok egy tök ismeretlen embert, fél perc múlva meg már bent áztatja a p*csáját a pezsgőfürdőmben -
#6806 jaja úgy
na de 3 különbözővel ... -
#6805 van jelzőm szall:P -
#6804 akkó jó lezs, ha veszel egy füstjelzőt, ha még nics. és nyomjad a konyhához, ha tűz van, ne égjél el benne :P -
#6803 lol :DDD -
#6802 majd wohozzanak később, elöbb főzni tanuljanak meg, mert egy óra alatt 3x gyujtották fel a kaját :D -
#6801 :P
vagy csak mert keveset jáccom :)
most indítottam az első két emberem szal :P -
#6799 relaxálni z ágyon aztán woohoo
így kell ?
mert még nem sikerült egyszer se :D -
#6798 WooHoo with 3 different Sim (+8000)
-
#6797 AKKOR JOGÁZZ ATTOL MEGGYOGYULNAK! RÁKATINTASZ A SIMSRE ÉS KIIRJA HOGY JOGA SOK JOGA UTÁN AMI MELLESLEG NÖVELI A BODYT KIIRJA HOGY UJRA EGÉSZSÉGES DE AZ NEM A CSOTÁNYTOL BETEG HANEM BIZTI A MÉRGEZŐ KAJÁT ETTE MEG!
-
#6796 Ezzel a driver pontra utalsz??
40.72-esnél is régebbit??? -
#6795 FAQ!!!!!!!!!
Nincs fent a játék, mert most telepítem de megnézztem helyeted a leírást! -
#6794 De geci vaagy!!;) :) -
#6793 FAQ!!!!!!!!! -
#6792 Tudom hogy csotányokat kiirtja, az meg is történt. De megbetegedtek a simek, köhögnek... -
#6791 hIVD KI A TERMINÁTORT AZ LEIRTJA A DÖGÖKET.
éS IGEN!
ARRA GONDOLTAMHOYG A BODY SHOPPAL LEHET SAJÁT RUHÁT CSINÁLNI MEGÁTSZINEZNI NEM ARRA HOGY FEL LEHET ÖLTÖZNI.
nE NÉZZ MÁR SZŐKÉNEK!
DUDDITS A SIMÁVAL CSAK FEJET LEHET CSINÁLNI MEG ÖLTÖZNI, DE A BODY SHOPPAL ÁT LEHET SZINEZNI A SZEMSZINT VAGY A RUHÁT.
AZT A SIMÁVAL NEM CSINÁLOD MEG!
-
#6790 Hi!
Hogy lehet dokit hivni? Betegek lettek a simek a csotányoktol -
#6789 Amúgy nem tuningolom a kártyát -
#6788 Hali!
Tök király ez a game,csak van egy (nagyon)kicsike proplémám.Az hogyha játszok időnként eltűnik a fal+állandóan "pöttyöződik" a játék.Ez mitől van??
Amúgy GeForce Ti4200-m van,ha ez lenne a probléma forrása -
#6787 sziasztok.vane egy problémám a ház épitéssel, lehet hogy már megválaszoltátok na mind1.
szóval vmiért nemtudom lerakni az alapokat, amire tudnék épitkezni.
tudja vki hogyan kell? köszi -
#6786 Csinálj medencét vidd bele, és mikor benne van, add el a lépcsőt, létrát meg mindent, és addig úzsik még bele nem fuladd! -
#6785 Haverom női karakterrel játszott, eljegyezte magát egy pasival de aztán nem tetszett neki úgyhogy megcsaklta egy másik nővel éls így gyorsan szakítottak :D -
#6784 Amúgy kipróbálta már vki, hogy túl lehet-e élni a gyerekeidet?
Szal te iszod az életelixírt ész nélkül ők meg öregszenek.Esetleg ők is isznak aztán a végére már 6 generáció él együtt :D