Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nyithatsz boltot otthon, a többi ajtót bezárva, így nem fognak bemászkálni, de csinálhatsz közös helyiségket is, ahol tv-zhetnek pl, emelett pedig a jegyautomatával jegyet is vehetnek, akkor óránként fizetnek, és akkor vmivel elvannak a telkeden, pl. imádnak futópadozni, meg enni, az evéssel azonban vigyázz, mert azonnal pampognak, ha koszos edényt látnak
az otthoni üzletbnek az a lényege, ha bírja a géped, hogy néha egy telekn 10-16 sim is van, szal ha bírja gép, akkor simán meg lehet belõle gazdagodni, és nem kell csinálni vele semmit
mellesleg meg lehet ismerni egy csomó simet, könnyü barátkozni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
és még1 kérdés... hirtelen elkezdtek hozzám bejárkálni a környékbeliek, és hiába hajtom el õket, rögtön jönnek mások, mintha állandó party hely lenne a házam. ezt vajh' hogy csináltam? lehet köze a "hóm bizniszhez"? mondjuk még ezt sem toudom micsoda^^ a jelentése okés, csak a hogy mit, hogyan bizniszelek otthon...(?):c
sry, csak nagyon hosszú kihagyás után elõvettem megint a játékot, és ezek szerint rengeteg olyan újdonság van, amivel nem tudok még mit kezdeni:C
ellenben te annyit teszel bele, amennyit a gép bír
esetlegesen volna arra mód, hogy a "gyári" berendezési tárgyakat, randa tapétákat, padlólapokat, egyebeket iktatni lehessen a játékból?
egyesek biztos azt mondanák, hogy nem vagyok teljesen normális 😄
Feltettem a sima Sims 2-t a gépemre és azt írja ki, hogy "Kérjük ellenõrizd, hogy a The Sims 2: Egyetem lemez a meghajtóban van-e, és válaszd az OK-t az alkalmazás újraindításához"
De nem is az Egyetem-et szedtem le, hanem a sima Sims 2 alapjátékot. (magyar)
Mi lehet a baja? :S Köszi a segítséget!
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
ha ez a kérdés, akkor nem tudom mi dönti el, mikor lehet használni mikor nem, aranyban vagy paltionában gondolom mûködnie illenék
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
nem baj ha kicsi vagy, de próbáld meg leirni értelmesen, okés?
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Summa summarum:többet nem játszom 3-ason..
lakni nem tudnak benne, de dugni igen 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
legyen benne egy franciaágy, meg anyu-apu
de lehet, elég egy kocsi is egy üres telken
az más kérdés, hogy a simek nem tudnak eléldgélni egy kocsiban, kell legalább egy wc, zuhanyzó, meg ágy, ha gyerek megszületik egy hûtõ is kell, mert nem a csecsemt nem tudod pizzával etetni
mondod nekik, hogy dugjatok és dugnak
ez az idomitás csúcsa 😄D
pont az értelmét veszti el a játék
amúgy is szépen lehet kkeresni otthoni szolgáltatással, kell pár futópad, és jönnek a vendégek
és annál sincs nagyobb élmény, mint amikor az elején minden fillére oda kell figyelni, aztán késõbb napi 20 ezret keresni
volt olyan családom, akik bizony az elején nagyon szûkölködtek, a gyerek a suli mellett dolgozott is, sõt a parkba is kijárt zenélni, most õk a leggazdagabbak, 3 üzlet, 1 étterem tulajdonosai
ha ez az amit nem lehet...meglehet dicsérni azért mert sim ágyban alszik, meg meglehet érte szidni...azt nem lehet, hogy azért szidom meg, mert nem a kutyaházban alszik, hanem kint a földön..legalábbis még sosem láttam, hogy felajánlott volna ilyen opciót..
Másrészt az állatok nevelhetõk. Szidd meg, ha a földön alszik, és dicsérd meg, ha a házában alszik. Hosszú folyamat (fõleg, ha gyengébb értelmi képességû az eb), de meg fogja tanulni, amit akarsz tõle. Ha kismacskákat szeretnél, mindig dicsérd meg a két macskát, ha játszanak egymással, és szidd meg õket, ha verekednek. Így nõni fog közöttük a szimpátia, ami az egybekelésükhöz kell. 😊