32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #29673 Kellenek a pontok az autószalonomhoz.:)Megjött a kedvem az üzlethez.Így is nehéz lesz,mert a karimnak semmilyen medálja nincs az OFB-ből. -
#29672 ennek így mi értelme? -
#29671 az egyetemet tedd fel később
ne az alap után -
#29670 Ez hasznos lehet nekem is!
Köszi! -
Flora2 #29669 A Clean Installert nem ismered? Ez olyan progi, ami beolvassa a Downloads mappát (vagy bármely Sims2-es mappát, amit kiválasztasz, a Characters-t, vagy a Lot-okat is), lehet benne fajtánként sorba rendezni a fájlokat (falak-ruhák-hajak stb.), lehet benne törölni (és akkor törli a Downloads-ból is), és minden fájlhoz képet is ad, hogy szuperül látni, melyik cuccról van szó. Itt van:
http://sims2pack.modthesims2.com/index.php?page=8
Én mindig ebben takarítom a letöltött cuccaimat.
Ja, és ha használod, a Downloads-on kívül más mappába ne piszkálj, ne törölj! Egyszerűnek tűnik egy karaktert kitörölni a Characters-ből, de összeomolhat tőle az egész szomszédság. -
#29668 Különböző nyelvi verziók?
Sérült cd/dvd?
Rosszul lementett biztonsági másolat? -
#29667 Hi all!
Nemtudja valaki miért fagy meg az Egyeten kieg telepítésekor? Felrakja szépen, megnézi, hogy frissítve van e, rákattintok az ok-ra és után kiírja, hogy várjak akkor megfagy az egész, csak a restart segít. Remélem tud valaki segíteni. -
Coolfire #29666 Nem csíped az oldalt?Mert konkrét címeket nem szabad myilvános fórumra írni.A német az a magyar szinkonos amit 2 hete lehet kapni?:) -
Coolfire #29664 Devids!Ha erre jársz,majd nézz már be a Coolfire könyvtárba,mert felraktam egy-két dolgot(FT borító,pre order és bonus itemeket).Ha van kedved/időd kilinkelheted őket. -
Coolfire #29663 Szerintem nem,mert akkor létezne valamilyen formában a neten.Valószínűnek tartom,hogy csak egy liszenszes lesz.De nem vagyok biztos,utána kellene valamilyen fórumon nézni. -
Coolfire #29662 Rúgd ki!:) -
Coolfire #29661 Igen.Mindig ott rendezem be a "szórakoztatóközpontot".Már 6 csillagos az üzlet.Igaz minden vendéget voodoo-zok folyamatosan,hogy MLB legyen belőle.Így persze kapom non-stop a lojatitás csillagokat.:) -
#29660 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Nem tudtok olyan programot, amelyik úgymond felolvassa, meg lehet nézni a pluszban letöltött és berakott cuccokat a sims2-höz, mert annyi minden van, hogy baromi nehezen indul a játék, de ahogy néztem a fele sem kell. Nagy segítség lenne.
Előre is köszi! -
#29659 No, jó hirem van.
Találtam egy helyet, ahonnan le lehetne tölteni a lent emlitett guide-t 20 dollárért (3500 Ft). Namost az a kérdésem, hogy ezt más tudja-e szerintetek nézni, mert akkor meg lehetne azt csinálni, hogy megveszem és akinek kell, az átutal valamennyi pénzt és igy közösen vennénk meg.
Érdekelne valakit? -
#29658 nekem is ez volt a tippem...
De azért a valós ok is érdekelne... :D -
#29657 sikkaszt a manager -
trobi00 #29656 Én is jácok már vele 3 napja, mert én meg vetem barátnőmnek eredetibe, német országba már egy jó 1-2 hete lehetet kapni
-
#29655 Utálom ismételni magamat, de várom a választ:
"Újabb kérdés a vár az üzlet kieg értőihez.
Az miért van, hogy nap végén felhivtam a manager-t és kemény 900-at utalt át.
Másnap odamentem, hogy mizu már, esetleg kifogyott a cucc, de nem. Teli volt minden.
Elkezdtem eladni és nap végére kábé tiszta 34K bevételt csináltam. A 33-at elteszi a manager vagy micsoda? Nem teljesen értem..." -
#29654 Még rosszabb, hogy már rég toljuk... -
#29652 a házon kívül van?
eddig úgy tapasztaltam, hogy csak a házon belüli tűzhöz "szabad" hívni tűzoltót - ott meg általában csak a tűzhely vagy a kandalló okoz galibát (azok fölé meg rakok locsolót, így nincs gond - csak míg kitakarítják a lakást) -
#29651 Ha leszkrinshotolod azt, hogy hol kell beállitani a proxy-t, akkor megpróbálom megint. Bár router mögött vagyok, lehet, hogy az kavar be. -
Coolfire #29650 Nekem mindig a dobszerkóba csap a villám,de a simem eloltja.:) -
Coolfire #29649 Elvileg a magyar VISA-kat el kellene fogadnia,bár erre nem teszem le a nagyesküt.Lehet,hogy velünk nem tranzakcióznak szívesen.:)Ha nem akkor könyvként kell megrendelni,igaz úgy sokkal drágább.Tényleg ezek csak angolul jelentek meg? -
Coolfire #29648 Bocs,priviben. -
Coolfire #29647 Nem kell ahhoz amcsi haver,csak egy fix nemzetközi mailcím egy jó proxy és egy bankkártya,amin van lé.Ha komolyan érdekel küldök mélben egy proxycímet.
-
#29646 egyszer engem is elküldtek (ill. a simemet) a búsba, amikor fatűzhöz hívtam őket...
ha esik még az eső amikor kigyullad a fa, ne foglalkozz vele, eloltja az eső -
Coolfire #29645 A legjobb buli,ha veszel egy autóroncsot 800 simiért,megcsinálod a motort,karosszériát és lefested olyanra amilyenre akarod.Ezután vagy eladod 5200-ért,vagy megtartod.Én már 4-et csináltam,és a barkács skillem,majdnem fullos.Közben kertészkedem is egy 3x4 kertben,pikk-pakk meglett az aranymedál és a ternészet skill is hegyekben áll.:)Már járok túrázni,kocogni,madárlesre és rovarvadászatra.Már jó nagy a rovargyűjteményem,és állandóan üldöznek a méhek.Még jó,hogy a simem immunis a méhcsípésre..király lenne,ha anafilaxiás sokkot kapna..eheh.:)
És üzletem is van 5 csillaggal!Pedig csak egy pár nyerőgép,hangszerek egy futópad és egy szauna van(amit nem használnak az NPC-k).Mondjuk elég jelképes a belépő(30 simi),ezért van tele éjjel-nappal az udvar. -
#29644 A CSOCSO nevü felhasználó amiban van asszem.
Dumáltam már vele párszor. -
#29643 nincs valakinek amcsi haverja? -
#29642 énis igy tolom... -
#29641 eddig simán terheltem
ablakban futtatom, úgy nem halt bele a taskváltásba, meg 1680x1050-ben nem tetszik, tehát marad a 1280x1024 balkaban
mellette paint a képernyődumpnak, ie7 hogy töltés közben ne kelljen unatkozni, vagy esetleg vmi minijáték elütni az időt
ez a kombó idáig kellemesen működött, észrevehető lassulás nélkül
gondoltam arra veszek egy x2-es 4200+ -ast -
#29640 Újabb kérdés a vár az üzlet kieg értőihez.
Az miért van, hogy nap végén felhivtam a manager-t és kemény 900-at utalt át.
Másnap odamentem, hogy mizu már, esetleg kifogyott a cucc, de nem. Teli volt minden.
Elkezdtem eladni és nap végére kábé tiszta 34K bevételt csináltam. A 33-at elteszi a manager vagy micsoda? Nem teljesen értem... -
#29639 Ebben most mi a nem Emergency?
Ehhh...
-
#29638 ment válasz. -
Coolfire #29637 Küldtem egy privit. -
Coolfire #29636 Szerinted miért proxyztam a letöltésnél?Neten keresztül magyar ip-vel sem letölteni,sem aktiválni nem lehet.Próbálkozzál,hátha szerencsésebb leszel mint én.:) -
#29635 Bakker és még megvenni sem tudjuk. Akinek sikerül eljutnia odáig, hogy akár meg is vehetnénk szóljon. 3000 Ft-ot szerintem össze tunánk dobni 4-5-6-an. Akkor kemény 500 Ft lenne... -
Coolfire #29634 Amúgy ő az. -
Coolfire #29633 Felraknám szívesen,mert csak 55 MB.De hiába akasztom ki loaderrel a töltőképernyőt,nem enged többet 10 oldalnál.Valószínű,hogy az aktivációs kóddal kell unpackolni.Úgyhogy egy kalap szamócát sem ér(eddig). -
#29632 Esetleg feltehetnéd valahova... :)