Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
gyenge géppel meg az a trükk, hogy a kamerát elkell vinni valamellik sarokba, rázoomolni a fûre és úgy pörgetni gyorsan az idõt..valamennyivel gyorsabban úgy, án legalábbis azt tapasztaltam

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike
az otthoni üzletnek pont ez a lényege

nyithatsz boltot otthon, a többi ajtót bezárva, így nem fognak bemászkálni, de csinálhatsz közös helyiségket is, ahol tv-zhetnek pl, emelett pedig a jegyautomatával jegyet is vehetnek, akkor óránként fizetnek, és akkor vmivel elvannak a telkeden, pl. imádnak futópadozni, meg enni, az evéssel azonban vigyázz, mert azonnal pampognak, ha koszos edényt látnak

az otthoni üzletbnek az a lényege, ha bírja a géped, hogy néha egy telekn 10-16 sim is van, szal ha bírja gép, akkor simán meg lehet belõle gazdagodni, és nem kell csinálni vele semmit
mellesleg meg lehet ismerni egy csomó simet, könnyü barátkozni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
igen, ahhoz van köze...lévén otthoni üzletet nyitottál, s mennek az emberkék..érdemes zárni az ajtókat..

12346
azzal képben vagyok😊 csak iszonyat zavaró a rengeteg, kifejezetten ronda tapéta, padlólap, és egyebek.

és még1 kérdés... hirtelen elkezdtek hozzám bejárkálni a környékbeliek, és hiába hajtom el õket, rögtön jönnek mások, mintha állandó party hely lenne a házam. ezt vajh' hogy csináltam? lehet köze a "hóm bizniszhez"? mondjuk még ezt sem toudom micsoda^^ a jelentése okés, csak a hogy mit, hogyan bizniszelek otthon...(?):c

sry, csak nagyon hosszú kihagyás után elõvettem megint a játékot, és ezek szerint rengeteg olyan újdonság van, amivel nem tudok még mit kezdeni:C

Mike
hogy ki lehessen iktatni? azt hiszem nem
ellenben te annyit teszel bele, amennyit a gép bír

12346
ejhaj fiatalok^^

esetlegesen volna arra mód, hogy a "gyári" berendezési tárgyakat, randa tapétákat, padlólapokat, egyebeket iktatni lehessen a játékból?

Mike
tegnap megnéztem a youtube-os videóimat újra, annyira aranyos az a kissrác, fura, hogy az ember milyen érzelmi kötõdést alakít ki a simjeivel 😄
egyesek biztos azt mondanák, hogy nem vagyok teljesen normális 😄

Olcsy
Cs!Az alap game, meg az Éjszakák kellenek hozzá.

Sziasztok!! Engem az érdekelne hogy mit kell feltenem hogy legyen jármûve?? THX BYby
Shiwo
sz@r hozzá a crack..a legkevesebb gondod úgy lesz, ha leszedsz valami újabb nagy kieget (jó utat, házi kedvenc, évszakok) és azt crackeled..ha ragaszkodsz csak az alapjátékhoz, akkor használj mini-image -t (lsd FAQ)

Sziasztok!

Feltettem a sima Sims 2-t a gépemre és azt írja ki, hogy "Kérjük ellenõrizd, hogy a The Sims 2: Egyetem lemez a meghajtóban van-e, és válaszd az OK-t az alkalmazás újraindításához"

De nem is az Egyetem-et szedtem le, hanem a sima Sims 2 alapjátékot. (magyar)

Mi lehet a baja? :S Köszi a segítséget!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

igen.

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Mike
biztos azért, mert egykorúak vagytok 😊

ha ez a kérdés, akkor nem tudom mi dönti el, mikor lehet használni mikor nem, aranyban vagy paltionában gondolom mûködnie illenék

mama2
Én értem😊: Azt szeretné megtudni, hogy mi befolyásolja azt, hogy a simjei, használni tudják a vodoo babát, mert neki egyszer mûködik(tudja használni), másszor meg nem. Erre gondoltál Preti96?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Mike
valószínüleg kell hozzá mesh (a ruha 3d-s modellje) is

Mike
érthetetléen a kérdés
nem baj ha kicsi vagy, de próbáld meg leirni értelmesen, okés?

Nem tudok felrakni pár pluszt a játékba. Narutos dolgokat szerettem volna de csak pár dolgot rak fel van egy két frizura amit felrakot (de abból se mindent) de eggyetlen egy ruhát sem pedig egy csomó szereplõ dolgait is telepítettem (van olyan amibõl semmit). Azal telepítek ami alapból van a játékhoz. Valami ötlet?
Azt szeretném kérdezni hogy mi fojásolja be a vudu baba használatát vagyis ugy értem hogy egyszer megy máskor meg nem.????

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Olcsy
Figy, akk este menj el melózni, és dolgozz reggelig, ugyan annyit keresel és este van amikor haza érsz!😄

Mike
na igen, de mi van az otthon maradotakkal?

Dave000
Hát lehet, de számomra így elveszti a valósághûségét, az meg marha jó, hogy mivel reggel hazajött hulla fáradtan aludhat délutánig... így nem halad elõre a gém... mind1 engem zavar, ha mást nem akkor nektek jó 😊

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Mike at home
ez inkább egy lehetõség, amit ki kell használni 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

De ez miért baj? A való életben én marhára csípném, ha egész napos munka után hazamegyek, és tessék, itthon még csak reggel 8 van, mint amikor elindultam. Dupla életem lehetne. <#idiota>

Így ahogy mondod.Legalább kiruccanrunk volna valahová,akkor automatikusan ment.Most már fogom használni a floppy jelecskét.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Van,de az "õskorból",asszem még a gyerekek tipegõk,se magánsuli,se oktatás állás semmi.Most izzíthatom be újra a voodoobabát,és várhatom a könyespolc karrierjutalmat a gyerkõcöknek.Pedig olyan jól ment miden,saját kis GH-juk lehetett volna,már nekik is adták a szülõk a babákat.Na mindegy most megint nekiesek..Csak most tovább fog tartani.Ja és a kertészklub tagságom is ugrott a kúttal együtt.

Hát mivel 4 múszakos vagyiok,nem igazán számít az idõ..😊

Dave000
Arra nincs valami megoldás, hogy amikor a Simmel elmegyek egy közösségi területre, akkor ott ugye eltöltök idõt, mondjuk reggeltõl estig, de amikor hazamegyek akkor viszont onnan folytatja amikor elindultam vagyis reggel, gyakorlatilag nem számolja el a közterületen töltött idõt, viszont a fáradtság meg ezek megvannak, de így semmi értelme melózni menni közterületre, ha nem este érek haza...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

rotator
Hajnali fél 5-kor kezdtél neki? <#guluszem1>

mama2
Jaaa értem. És sose állította egyesre? Mindig háromason nyomta? Én csak akkor szoktam ha kaját csinál, pisál,sz*rik, stb.😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kodlovag
Szerintem nem volt neki. Egyhuzamban játszott 6 órát, közben nem mentett, aztán mikor beütött a baj, nem volt mit visszatölteni. Jól gondolom? Bárcsak volna idõm 6 órát egyhuzamban játszani... Már hetek óta az a 1.5 óra volt a teljes játékidõm, amíg megjavítottam kem001 házának hibás tetejét.

a gyorsasági fokozatot gondolta, nem?

mama2
Milyen 3-ason??? Vannak nehézségi szintek vagy mi?

Mike
nade legalább volt kimásolt mentésed ezek szerint <#eljen>

Húúúú....szétvet az ideg.A szülõknek szerváltam 4 tartály életelixírt,mert már pár napjuk volt az öregkorig.Na szépen itatgattam velük,3-as fokozaton játszottam,erre a kis hülye picsa odakeveredett,és zölden elkezdte inni az életelixírt.Rögtön felnõtt lett,pedig 2 nap múlva ment volna az egyetemre 6750 simi ösztöndíjjal,ráadásul a két szülõ oktatási miniszter állása is ugrott.Most mindent kezdhetek elölrõl,több min 6 órányi játékidõm ugrott<#lama><#falbav>.
Summa summarum:többet nem játszom 3-ason..

Mike at home
sima kocisra
lakni nem tudnak benne, de dugni igen 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

mama2
A másik Ribi:XD. Olyanok mint Garfield😄. Imádom õket(sims2:pets buzi lett, és úgy szereti a játékbeli macskáit mint az igazit:XD.)

mama2
Úgy van😊. Csak azért lehet leszidni/megdicsérni, hogy a sim ágyába alszik. Amúgy a macskáim nem szoktak az ágyba aludni😊😊. Okosak. Az egyik Báunti, másik meg passz:XD. Dolgoznak macskáim is😄. Úgy hogy jó. Megyek is jáccani😄.

Shiwo
most nincs fent a gém, legközelebb megsasolom ha felteszem..de tök úgy rémlik, hogy a kutyaágyban való alváskor is csak azért lehet dicsérni, mert nem sim-ágyban alszik..

mama2
Sima kocsira, vagy lakó kocsira gondolsz? Abba is tudnak lakni?😮.

Mike
Gyerekvállaláshoz egészen pici ház is elég
legyen benne egy franciaágy, meg anyu-apu
de lehet, elég egy kocsi is egy üres telken

az más kérdés, hogy a simek nem tudnak eléldgélni egy kocsiban, kell legalább egy wc, zuhanyzó, meg ágy, ha gyerek megszületik egy hûtõ is kell, mert nem a csecsemt nem tudod pizzával etetni

Mike
macskáknak is jó a kutyaház
mondod nekik, hogy dugjatok és dugnak
ez az idomitás csúcsa 😄D

Mike
pénzt becsalni, fõleg ennyit, minek?
pont az értelmét veszti el a játék

amúgy is szépen lehet kkeresni otthoni szolgáltatással, kell pár futópad, és jönnek a vendégek

és annál sincs nagyobb élmény, mint amikor az elején minden fillére oda kell figyelni, aztán késõbb napi 20 ezret keresni
volt olyan családom, akik bizony az elején nagyon szûkölködtek, a gyerek a suli mellett dolgozott is, sõt a parkba is kijárt zenélni, most õk a leggazdagabbak, 3 üzlet, 1 étterem tulajdonosai

mama2
Szépen elvagyunk a családdal, csak mind ketten mindig a pénz miatt aggódnak. Pedig van majd nem kettõ milliónk(kóddal). Miért aggódnak? Talán mert kóddal van? A macskáim felfogási képességeit, hogy gyorsabban tanuljanak parancsot, valahogy nem lehet felgyorsítani valamivel? És ha gyereket akarok vállalni, akkor mekkora ház kell? Ennyien lennénk:2 macska, 2 felnõt, és 1 gyerek. Már csak azért, mert itt lenne az ideje a gyereknek😄.

Azt tényleg nem lehet, hogy azért szidom meg, mert NEM a kutyaházban alszik - viszont meg lehet érte dicsérni, ha belefekszik. Biztos, hogy meg lehet dicsérni ezért. Csak sajnos általában fel kell ébreszteni ehhez és megvárni, amíg kimászik onnan. 😊

Shiwo
"na ez az.." akart lenni az eleje...korán van még 😊

Shiwo
" Szidd meg, ha a földön alszik, és dicsérd meg, ha a házában alszik."

ha ez az amit nem lehet...meglehet dicsérni azért mert sim ágyban alszik, meg meglehet érte szidni...azt nem lehet, hogy azért szidom meg, mert nem a kutyaházban alszik, hanem kint a földön..legalábbis még sosem láttam, hogy felajánlott volna ilyen opciót..

Én azt nem értem, hogy azt írod kétszer is, hogy "megépítem nekik a házat". A kutya/macska házat venni kell, nem megépíteni, azokba fekszenek bele, amit pénzért veszel a kisállatos vásárlási menübõl. Párosodni is csak ezekben fognak (zárt tetejût vegyél).
Másrészt az állatok nevelhetõk. Szidd meg, ha a földön alszik, és dicsérd meg, ha a házában alszik. Hosszú folyamat (fõleg, ha gyengébb értelmi képességû az eb), de meg fogja tanulni, amit akarsz tõle. Ha kismacskákat szeretnél, mindig dicsérd meg a két macskát, ha játszanak egymással, és szidd meg õket, ha verekednek. Így nõni fog közöttük a szimpátia, ami az egybekelésükhöz kell. 😊

Shiwo
elvileg mindkettõnek nagyon jó kapcsolatban kell lennie a másikkal, és vmi kuckó kell nekik...kutyának kutyaház..macskának nem tom..mintha lenne nekik is valami fedett cucc

mama2
Most csináltam egy családot meg kettõ egzotikus rövidszõrû macskuszt, és õk tudják hogy, itt a helyetek itt aludjá el😄. De kényes mind a kettõ: Bemennek a kosárkájukba, erre nyagolgatják magukat, de 1 percen keresztül😄. Amúgy, mennyi idõt kell eggyüt tölteni a macskáimnak, hogy kiscicát csináljanak? És ha kiscicát csinálnak, akkor hova vonulnak el?

Shiwo
jó kérdés, az 1ik blöki nálam is ezt csinálta...lehet valami köze van az állat személyiségéhez