32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Kellenek a pontok az autószalonomhoz.:)Megjött a kedvem az üzlethez.Így is nehéz lesz,mert a karimnak semmilyen medálja nincs az OFB-ből.
  • Mike
    ennek így mi értelme?
  • Mike
    az egyetemet tedd fel később
    ne az alap után
  • Carlos
    Ez hasznos lehet nekem is!
    Köszi!
  • Flora2
    A Clean Installert nem ismered? Ez olyan progi, ami beolvassa a Downloads mappát (vagy bármely Sims2-es mappát, amit kiválasztasz, a Characters-t, vagy a Lot-okat is), lehet benne fajtánként sorba rendezni a fájlokat (falak-ruhák-hajak stb.), lehet benne törölni (és akkor törli a Downloads-ból is), és minden fájlhoz képet is ad, hogy szuperül látni, melyik cuccról van szó. Itt van:

http://sims2pack.modthesims2.com/index.php?page=8

Én mindig ebben takarítom a letöltött cuccaimat.
    Ja, és ha használod, a Downloads-on kívül más mappába ne piszkálj, ne törölj! Egyszerűnek tűnik egy karaktert kitörölni a Characters-ből, de összeomolhat tőle az egész szomszédság.
  • Carlos
    Különböző nyelvi verziók?
    Sérült cd/dvd?
    Rosszul lementett biztonsági másolat?
  • SD456
    Hi all!

Nemtudja valaki miért fagy meg az Egyeten kieg telepítésekor? Felrakja szépen, megnézi, hogy frissítve van e, rákattintok az ok-ra és után kiírja, hogy várjak akkor megfagy az egész, csak a restart segít. Remélem tud valaki segíteni.
  • Coolfire
    Nem csíped az oldalt?Mert konkrét címeket nem szabad myilvános fórumra írni.A német az a magyar szinkonos amit 2 hete lehet kapni?:)
  • Coolfire
    Devids!Ha erre jársz,majd nézz már be a Coolfire könyvtárba,mert felraktam egy-két dolgot(FT borító,pre order és bonus itemeket).Ha van kedved/időd kilinkelheted őket.
  • Coolfire
    Szerintem nem,mert akkor létezne valamilyen formában a neten.Valószínűnek tartom,hogy csak egy liszenszes lesz.De nem vagyok biztos,utána kellene valamilyen fórumon nézni.
  • Coolfire
    Rúgd ki!:)
  • Coolfire
    Igen.Mindig ott rendezem be a "szórakoztatóközpontot".Már 6 csillagos az üzlet.Igaz minden vendéget voodoo-zok folyamatosan,hogy MLB legyen belőle.Így persze kapom non-stop a lojatitás csillagokat.:)
  • berczy #29660
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Nem tudtok olyan programot, amelyik úgymond felolvassa, meg lehet nézni a pluszban letöltött és berakott cuccokat a sims2-höz, mert annyi minden van, hogy baromi nehezen indul a játék, de ahogy néztem a fele sem kell. Nagy segítség lenne.

Előre is köszi!
  • Carlos
    No, jó hirem van.
    Találtam egy helyet, ahonnan le lehetne tölteni a lent emlitett guide-t 20 dollárért (3500 Ft). Namost az a kérdésem, hogy ezt más tudja-e szerintetek nézni, mert akkor meg lehetne azt csinálni, hogy megveszem és akinek kell, az átutal valamennyi pénzt és igy közösen vennénk meg.

Érdekelne valakit?
  • Carlos
    nekem is ez volt a tippem...
    De azért a valós ok is érdekelne... :D
  • Mike
    sikkaszt a manager
  • trobi00
    Én is jácok már vele 3 napja, mert én meg vetem barátnőmnek eredetibe, német országba már egy jó 1-2 hete lehetet kapni

• Carlos
    Utálom ismételni magamat, de várom a választ:
    "Újabb kérdés a vár az üzlet kieg értőihez.
    Az miért van, hogy nap végén felhivtam a manager-t és kemény 900-at utalt át.
    Másnap odamentem, hogy mizu már, esetleg kifogyott a cucc, de nem. Teli volt minden.
    Elkezdtem eladni és nap végére kábé tiszta 34K bevételt csináltam. A 33-at elteszi a manager vagy micsoda? Nem teljesen értem..."
  • Carlos
    Még rosszabb, hogy már rég toljuk...
  • Paddington
    a házon kívül van?
    eddig úgy tapasztaltam, hogy csak a házon belüli tűzhöz "szabad" hívni tűzoltót - ott meg általában csak a tűzhely vagy a kandalló okoz galibát (azok fölé meg rakok locsolót, így nincs gond - csak míg kitakarítják a lakást)
  • Carlos
    Ha leszkrinshotolod azt, hogy hol kell beállitani a proxy-t, akkor megpróbálom megint. Bár router mögött vagyok, lehet, hogy az kavar be.
  • Coolfire
    Nekem mindig a dobszerkóba csap a villám,de a simem eloltja.:)
  • Coolfire
    Elvileg a magyar VISA-kat el kellene fogadnia,bár erre nem teszem le a nagyesküt.Lehet,hogy velünk nem tranzakcióznak szívesen.:)Ha nem akkor könyvként kell megrendelni,igaz úgy sokkal drágább.Tényleg ezek csak angolul jelentek meg?
  • Coolfire
    Bocs,priviben.
  • Coolfire
    Nem kell ahhoz amcsi haver,csak egy fix nemzetközi mailcím egy jó proxy és egy bankkártya,amin van lé.Ha komolyan érdekel küldök mélben egy proxycímet.
  • Paddington
    egyszer engem is elküldtek (ill. a simemet) a búsba, amikor fatűzhöz hívtam őket...
    ha esik még az eső amikor kigyullad a fa, ne foglalkozz vele, eloltja az eső
  • Coolfire
    A legjobb buli,ha veszel egy autóroncsot 800 simiért,megcsinálod a motort,karosszériát és lefested olyanra amilyenre akarod.Ezután vagy eladod 5200-ért,vagy megtartod.Én már 4-et csináltam,és a barkács skillem,majdnem fullos.Közben kertészkedem is egy 3x4 kertben,pikk-pakk meglett az aranymedál és a ternészet skill is hegyekben áll.:)Már járok túrázni,kocogni,madárlesre és rovarvadászatra.Már jó nagy a rovargyűjteményem,és állandóan üldöznek a méhek.Még jó,hogy a simem immunis a méhcsípésre..király lenne,ha anafilaxiás sokkot kapna..eheh.:)
    És üzletem is van 5 csillaggal!Pedig csak egy pár nyerőgép,hangszerek egy futópad és egy szauna van(amit nem használnak az NPC-k).Mondjuk elég jelképes a belépő(30 simi),ezért van tele éjjel-nappal az udvar.
  • Carlos
    A CSOCSO nevü felhasználó amiban van asszem.
    Dumáltam már vele párszor.
  • Mike
    nincs valakinek amcsi haverja?
  • Carlos
    énis igy tolom...
  • Mike
    eddig simán terheltem
    ablakban futtatom, úgy nem halt bele a taskváltásba, meg 1680x1050-ben nem tetszik, tehát marad a 1280x1024 balkaban
    mellette paint a képernyődumpnak, ie7 hogy töltés közben ne kelljen unatkozni, vagy esetleg vmi minijáték elütni az időt
    ez a kombó idáig kellemesen működött, észrevehető lassulás nélkül

gondoltam arra veszek egy x2-es 4200+ -ast
  • Carlos
    Újabb kérdés a vár az üzlet kieg értőihez.
    Az miért van, hogy nap végén felhivtam a manager-t és kemény 900-at utalt át.
    Másnap odamentem, hogy mizu már, esetleg kifogyott a cucc, de nem. Teli volt minden.
    Elkezdtem eladni és nap végére kábé tiszta 34K bevételt csináltam. A 33-at elteszi a manager vagy micsoda? Nem teljesen értem...
  • Carlos
    Ebben most mi a nem Emergency?
    Ehhh...
  • Carlos
    ment válasz.
  • Coolfire
    Küldtem egy privit.
  • Coolfire
    Szerinted miért proxyztam a letöltésnél?Neten keresztül magyar ip-vel sem letölteni,sem aktiválni nem lehet.Próbálkozzál,hátha szerencsésebb leszel mint én.:)
  • Carlos
    Bakker és még megvenni sem tudjuk. Akinek sikerül eljutnia odáig, hogy akár meg is vehetnénk szóljon. 3000 Ft-ot szerintem össze tunánk dobni 4-5-6-an. Akkor kemény 500 Ft lenne...
  • Coolfire
    Amúgy ő az.
  • Coolfire
    Felraknám szívesen,mert csak 55 MB.De hiába akasztom ki loaderrel a töltőképernyőt,nem enged többet 10 oldalnál.Valószínű,hogy az aktivációs kóddal kell unpackolni.Úgyhogy egy kalap szamócát sem ér(eddig).
  • Carlos
    Esetleg feltehetnéd valahova... :)