32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Riana
    nálam meg most olyan mokás dolog lett hogy eddig az ablakok a ferde falra is feltehetők ujabban meg nem mennek vajh mi lehet az oka?

mit lehet még a ferde falra tenni az ablakon kivül?

• Riana
    jo de akkor mivel?
  • Riana
    Sorry beragadt a capslockom
  • Devids Pro
    ja az az?:D
    nemtudtam hogy azok mire valók:D
    lol:DDD
  • Mike
    kocka pongyola fogalmazás, négyzetháló
  • Mike
    de, szerintem meg igen, szal még minidg megmaradtak a kockáknál, nincs igazi tér
  • Mike
    úgy van
  • Mike
    ne mond, hogy nemtod
  • Sipocz
    A ferde épitkezésről meg az jut eszembe, az nagyszerű hogy egyes építőelemek és tárgyak feltehetők a ferde falra, viszont a tárgyak nagyrésze még így is csak 90 fokkal forgatható és bizony-bizony a tárgyak "kapcsoló felületei" is kizárják egymást. (no nincs nagy problem csak dünnyögök:)!)
  • Sipocz
    Az alapépítés külön menüpont. Az alap lényege hogy "testes", van neki széle+hossza (a fal tk. csak egy irányban jellemző méretü épitkezés közben). A lépcsőt meg úgy rakod rá hogy a megfelelő lépcsőcuccost az alap tetejére illeszted (a lépcsőhöz van megfelelő korlát is!). Szvsz. mindenképp érdemes alappal épitkezni hiszen így kaphtsz még egy jópofa teraszt is ami gusztusos módon berendezhető (pl. sakk, hottub, kondigép, grillsütő, étkezőhely, kávézó sarok......). Tudsz 3 alaptipusu terasz elemet egyenesben+ferdében is építeni, a tömör változatot meg a kívánt texturára ki is tudod festeni.
  • Shep
    na de ha időrablásank gondoltad volna, szerintem nem vetted volna a fáradságot arra, hogy válaszolj :)
  • Devids Pro

Na ennél a háznál van alap! olyat hogy tudok csinálni?
  • Sipocz
    Jaja, pl. a tinik/öregek karrier melója helyett a novellák és a festmények készítése kiváló kereseti lehetőség +skill növelő is!
  • Sipocz
    1./Aspi. pontokért válthatsz egy "pénzfát", öntözzed és terem naponta 2x-3x, ha gold vagy platinum a modod akkor 40 pénz/szüret egyéb modokban max. 1 pénz.
    2./ Tartsd magasan a sim jólétét és járj szorgalmasan vele melóba. Meló közben jönnek a kis kérdések arról mit is csináljon a karid bizonyos helyzetekben. Okos, jó válasz esetén lehet pézhez jutni, sajnos hibás válasz esetén lehet rangot, skillt és/vagy akár pénzt is bukni.
    3./ Betörőt kell fogni. Helyezz el egy értékes tárgyat a kégli vmelyik nehezebben megközelíthető pontján és rakj fel a bejárati ajtókhoz riasztókat. Ha a betörő csak lassan tudja megközelíteni a cuccot a zsarunak lesz ideje elkapnia 500 pénz/betörő jutalom.
    4./ Költségkímélés: ha van a simednek kicsi "üresjárata" mosogasson, tisztogasson így a maid hamar végez és kevesebb lóvét visz el. Vagy ha a gyereknevelésre feláldozol némi szabadnapot akkor a dadát nem kell fizetned, viszont ha nincs szabadnapod érdemesebb ilyenkor inkább fizetni a dadát (nálam a szülők 800 felett keresnek ami azért jobb mint a dadus kb. 120 $ napidíja:)).
  • Mike
    kibirjuk
    annyian rabolták már itt mások az időnket +/-1 már nem számít :)
  • Mike
    pénzfa

+40/szüret
  • Mike
    hm, nem is lenne rossz :)
  • szadomi
    Képek, gyógyszerek, novellák eladásaával.
  • Shep
    nem egészen, csak azét aki elolvassa a hozzászólásomat meg aki leírja azt a pár kezdőlépést, ezt MIKE megtette és nem hiszem, hogy az a pár sor beírása 1 percnél több időt vett volna el tőle/bár ha vmi 400e FT-os órabére akkor tényleg sok az az 1 perc is/, nade mindegy aki nem akar úgyse válaszol, meg ez egy fórum ahova azért jár az ember, hogy kérdezzen/válaszoljon, én pl rengetegszer válaszoltam már hülyébbnél hülyébb kérdésekre, meg olyanokra is amikre mások azt írták, hogy olvass vissza 1 lapot 2 hozzászólást stb. na de biztos én vagyok a hülye mert segítettem nekik.
  • Amiga
    Ha a Learn to Play -t választod, csak a saját idődet rabolod. Így meg mindenki másét is...
  • pippo88
    Nem tudjátok, hogyan lehet pluszpénzhez jutni? Nem kódra gondolok, hanem a játékban valamire.
  • Shep
    na de pont azt írtam, hogy nem szeretném a tutoriallal tölteni az időt, jó tudom akkor meg mit keresek itt, én csak bele akarom vetni magam a közepébe és ey kicsit elhülyülni vele, nem akarom a kispulyát felnevelni aztán látni ahogy megöregszik, csak kicsit szórakozni ennyi, lehet ez sokakban ellenérést vált ki, de hát ez a játék nem az én kategóriám, persze lehet megtetszik és jobban elmélyedek benne.
  • cement
    ehh... LEARN TO PLAY az elején ott van...
  • Shep
    Ja még egy kérdés be lehet állítani, hogy milyen zene szóljon a hangfalból techno, metál meg ilyenek nade ez hol hallatszik, mert amint kilépek a menüből megint az a gyermeteg lágy zene szól, vagy ez majd a népnek szól a házban és ez is hatással van a hangulatukra, a metálra őrjöngés, lírai dallamokra meg megható pillanatok következnek?
  • Shep
    azt elolvastam, de nem találtam benne ilyesmit, egyébként lehet tényleg nem fog lekötni, annak idején egyetlen hasonló /rá lehet fogni/ játékkal játszottam a theme hospitallal, na azt se bírtam sokáig, bár ez azért kicsit másabb, meg igazából tetszett az a trailer amit kb 1 éve láttam és ezért is gondoltam hogy kipróbálom.

Mike: thx, hátha el tudom kezdeni és lesznek embereim is nem csak házam :)
  • Mike
    Music: In order to play your own music in the game, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Music, and drop your .wav or .mp3 files in the appropriate folder.
    TV channels: To have your own movies played on the in-game TV channels, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\ and place .avi files in the appropriate folder. Ideally, the files should have stereo sound, and be in a 128x128 pixel format, otherwise they will be stretched to fit.

Video games: In order to have your own files played as video games, take any existing .avi file that you have. Then browse to one of the game subfolders under My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\Games\ and place your files in the appropriate folder. Rename your movie as the exact name of one of the existing movie files (gamename_ATTRACT.avi, gamename_INTRO.avi, gamename_P1LOSE.avi, P1WIN.avi, gamename_P2LOSE.avi, or gamename_P2WIN.avi, where gamename=bus, ssx, or sc4). Then when you play the corresponding game segment in The Sims 2, your movie(s) will play on the screen instead.
  • Mike
    hosszú lenne leírni

röviden
    főképernyő, három ablakkal, benne táj
    egyikre rákatt
    ejön flauképernyő
    lent kis kockákban emberek
    emberre rábök, zöld keretezett házra -amelyik olcsóbb mint 20k - rábök, tölt
    bent van a házban.
    rábök szék ikonra, vesz ágyat, wc-t, zuhanyzót, tűzhelyet, asztalt, széket, tűzjwelzőt, telefont
    rábök alakokra
    játszik
  • TopGun
    Inkabb ne jatssz vele, jobban jarsz! ugysem fog lekotni teged ez a jatek! ha megis akkor olvass vissza! pl a gyik-ot is olvasgasd.
  • Devids Pro
    Coolfire ha megírtad a faq-t küldj egy privit!
  • Shep
    Na senki nem válaszol a 6850-re?
  • Tuvok #6874
    Jobbik eset, nálunk asszony "elrabolta" a gépet, mióta van Sims ... :)
  • Attiska
    Akkor valamit én szúrhatok el, mert nem jelent meg az általad említett lehetőség. Na, majd megnézem este mégegyszer.
  • Mike
    hm
    most mondjam azt, hogy kell hozzá egy icipici intelligencia? :)

na jó

a ruhásszekrényen megjelenik még egy lehetőség, alul, amit kiválasztva ki lehet cserélni a ruhát

és mielőtt megkkérdezed, igen, a levett nem vész el, hanem bekerül a ruhásszekrénybe

és egy ember meg tudja venni az egész családnak a ruhakészletet. nem csak a sajátját
    és már a tinédzser is tud vásárolni
  • Attiska
    Mintha lett volna ilyen kérdés, de válasz asszem nem volt rá. Hogy lehet a comm. lotban megvásárolt ruhát felvenni? Vagy ahhoz esetleg nagyobb ruhásszekrény kell?
  • Mike
    van az a jkis vigyorgó fej, akkor kedveltség szerint sorbarendezi

hátha ez segítséget jelent
  • Mike
    ja
    mondjuk vmi jó kis hosszú haj pl. :)
  • Sipocz
    Köv. izé bajom: a telefonkönyv adjusztálás!
    Van olyan simem, aki ismeri majd az összes premade népet, aki a faluban él és meg egy rakás townie-t is. Jelenleg a telefonjegyzéke 3 oldal, ez már kezd áttekinthetetlenné válni. Hogyan lehetne a nem kívánt kapcsolatokat, elsődlegesen a - és 0 értékü simekét letörölni? A sims1-ben legalább annyi megvolt hogy a Townie-k egy csapat volt, a Strange-k egy másik, de itt még a service csapat tagjainak is van külön-külön nevük.
  • TopGun
    Ok. koszi, megnezem hatha sikerul valamit alkotni, de szerintem letezik valami olyan szerkeszto, amivel nem kell ennyit p**csolni es gyorsabban alkothatsz uj cumokat, szemuveget, sapkat, hajat alakithatsz at, stb, csak mi meg nem tudunk rola :((
  • Mike
    kemény :)
    még egy játékkarakterre is féltékeny az asszonny? :)))
  • Mike
    kiválasztasz egy padlólapot, és amit nem akarsz arra a ctrl-t lenyomva kattintasz (mintha le akarnád tenni) így lehet a az átlósann letett falnál is kiszedni a felesleges padlódarabokat