32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#6944 dc++nekem 1nap alatt lejött
-
#6943 thx -
#6942 http://wanadoo.atw.hu Innen próbálkozz... -
#6941 Van arról hír hogy esetleg valaki nekiállt már a játék fordításának? -
#6940 Hi honnan lehet leszedni a game-t?
A bittorren foslassú...légyszi segítsetek!
-
#6939 persze nekem az orvosos szakmánál folyton kérdez és nekem kell válaszolni 2 lehetőség van és nekem kell kattogni egyikre vagy másikra -
#6938 biztos vagy benne? -
#6937 neked kell dönteni neked kell választani szal nem függ a simed álapotátol! -
#6936 az elso resz arrol szol hova tedd a zzeneidet a masodik arrol hova tedd a filmeket -
szadomi #6935 Éppaz a lényeg hogy sosincs vége! Generációkrol, generációkra nevelheted a sim-jeidet. Igen eljönnek az ufók, ha sokat nézed az eget. -
#6934 Mhh.. amúgy a game-nek mi a vége?!
Meg igaz az, hogy eljönnek az ufok?!
Megvan a game csak most kevés a ram-om.. servízbe van az 512-es. -
#6933 Ez micsoda?! Ide belehet tenni a saját zenéidet?! -
#6932 hsoxor nem az okos, hanem a vakszerencse dont, illetve van egy olyan erzesem, hogy egy elgedett sim mindenkeppen jol dont, mig egy hullafardt semmikeppen sem
de ezt lehet, hogy csak en kepzelem -
#6931 jah .. nem is mondtam
miután kétszer elküldtem a halált a f@aszára, volt eljegyzés meg ezsküvő
huá
most alsznak -
#6930 nincsenek -
#6929 kint a falukeprnyon van olyan gomb hogy move, akkor bekerulnek a lenti listaba, es onnantol be tudod oket koltoztetni -
#6928 Nekem se lép be -
szadomi #6927 nem változott meg! -
#6926 megváltozott a VIP részleg jelszava? Az sgfaq - sgdown kombinációra nem csinál semmit. Tudom, hogy ilyenkor célszerű rákeresni a fórumban de péntek óta 700 hozzászólás jött és most nincs kedvem visszanézni... -
#6925 Nem tudom. a földön mászkált, azokat fölszedték, utána meg köhögtek...
majd kiprobálom a jogát. -
#6924 10 nap alatt már 1 milla copía fogyott a játékból.
nem semmi, és még karácsony előtt vagyunk ...
-
#6923 De mi van ha én ugyanabban a kerületben de MÁSIK házba akrok átköltözni??? at hogy kelll????
Légyszives segitsetek! -
#6922 Akkor irjuk összeközös erővel
én a kávéscsészésnek már elkezdtem összeirni a helyes válaszait
-
#6921 abból rengeteg van nem lehe tösszeírni max közös erővel -
#6920 Tartsd magasan a sim jólétét és járj szorgalmasan vele melóba. Meló közben jönnek a kis kérdések arról mit is csináljon a karid bizonyos helyzetekben. Okos, jó válasz esetén lehet pézhez jutni, sajnos hibás válasz esetén lehet rangot, skillt és/vagy akár pénzt is bukni.
ezek a kis kérdések kellenének:)
-
szadomi #6919 Ha sokat dolgozol és előléptetnek a tudományos karierrel, akkor a bónusz tárgyaknál vehetsz ilyet. -
#6918 azt nemtudom probáld ki:) -
#6917 és ha az elmentésemet másolgatom? -
#6916 a sivatagos területre nem lehet átköltözni ott uj simset kell kreálnod mert a 3 kerület független egymástól -
#6915 Ki lehet költözni a kerületből át mondjuk az ufós területre? Katonaság van Plansviewben, (vagy minke híjják az első kerületet :P ) -
#6914 Jaj leirná vki a munkára adando tuti helyes válaszokat?
köszi
-
#6913 Olyat hogy lehet hogy a városban kunyizik pénzért?
Továbbra se tudok ufobébiket születni.(((((((((( -
#6912 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy hogy lehet kiköltözni a házból? ha mondjuk megtetszett egy másik kész ház. -
#6911 hm köszi ez lehet a gond!
-
#6910 gyogyszert hogy lehet csinálni? -
Cassano #6909 Lehet evés közben TV-t nézni és ha igen hogyan? -
#6908 a tánc viszi fel szerintem a leggyorsabban a gyerekek funját a compu volt az egyben az ász de itt semmit seér -
#6907 woháwwááh!!!44
2x is jött a halál :D -
#6906 na én is ehez a forgatáshoz akarok szólni, ha azt megbírták csinálni, hogy a városba raksz valamit pl: Sims2 tábla akkor azt akarhogy forgathatjátok. De a game-ben meg nem. -
Monyika #6905 Nincs bekapcsolva a move objects on kód? (Mert akkor nekem sem rakta fel a ferde falra a tárgyakat és az ablkokat.)