32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #6987 Na megvan a megoldás.:)Ugyebár 2 db 1.cd van.A titka az egésznek a 3.47-es DT.Een be kell állítani az all optionst,majd kilépni belőle,de úgy,hogy engedélyezve maradjon az összes meghajtóra a védelem emuláció.Namármost az ami simán mindenféle RAW DAO nélkül natúr lett írva az állandóan szablytalankodik,de ami SD2/3-al az pöccre indul.Így a háttérben futó progi csak az explorer maradt.Ergo nem zabál annyi memót(ez nekem előnyös).:)) -
#6986 de tetszik
en is ilyesmire gondoltam
mindenki irhatja, aztan majd Devids osszeszerkeszti -
#6985 a cd védelem lehet nincs emulálva -
Coolfire #6984 Ja és a másik dolog.Bazzeg ki van hegesztve az 1 cd,és ha olyan kedve van az írómnak simán tudja cédéről indítani,de sajna 10-ből 9-szer nem.Na ez hogy van?:) -
Coolfire #6983 Akkor ezt a rohatt dögvészzolit,ezt a műgengsztert hálistennek nem is rakták a gameba?Van azért az EA marketingeseknek eszük..meglátják a gamerek az ábrázatát vissza is viszik a játékot garanciával.:)Ganxtások nem akarok vitát ez az én magánvéleményem,tehát válszt nem várok erre! -
#6982 Szerintem ez nagyon jo elgondolas. -
Coolfire #6981 Magyarul,ilyen kérdezz-felelek alapú legyen.Ha nem tetszik szóljatok.A tippek trükkök részleget lassan elkezdem írni,majd véleményezésre,kiegészítésre folyamatosan beszúrkálom a kész részeket.OK?:) -
Coolfire #6980 Ja bocseszka,tegnap mégsem úgy alakultak a dolgok,nem tudtam semmit sem csinálni.Egyébként asszem félreérthető voltam,én nem az oldalt akarom újraprogramozni,hanem tartalmilag módosítani.Pölö egy kicsit "fakusabbá" tenni.Mondjuk így:Nem megy az építkezés,mit tegyek?Valószínűleg crackkel játszol,ami nem engedélyezi ezt az opciót.Rakd vissza az eredeti .exe filet(ha nem mentetted akkor a 4 cd-n compressed.zip/TSBin/sims2.exe),és használj daemon toolst(link) és mini imaget(link). -
Coolfire #6979 Mennie kell.Ha jól raktad fel,akkor nem lenne szabad a mini-képnek(minden opc. be)mountolásásval kérnie a cd-t.Igaz most már 3 db mini image van a gameburnworldon is.Próbálgasd végig őket.Nekem az ind-féle van,az tökéletesen műxik. -
#6978 Fogalmam sincs mivel? en is kivancsi lennek ra! talan a hivatalos oldalon van ra valasz azoknak, akiknek eredeti a jatek? -
#6977 LOÁL :D -
#6976 egy kis érdekesség :D -
#6975 ha a mini image fájl mountolásnál kéri a cd-t a gém, akkor mit lehet tenni, hogy menjen a játék? véletlenül töröltem a gépről az 1-es cd-t... :( -
#6974 6941 -
Drizzthsz #6972 Juuuuuj, ez a gáma nagyon durva!!!!
Apám, ilyen egy full grafikot!!!
Ráadásul egyelőre nem is szaggat, bár lehet, majd kellesz még neki egy kis extra ram...
-
#6971 Szuper!! -
#6970 miert, en ha vmit nem ertek, bizony megnezem
legalabb nagyobb lesz a szokincsem -
#6969 :DDDDDDDD -
#6968 ugye ezt te sem gondolod komolya??!!! -
#6967 DEEEEEPEEEEEERSZEEE!!! :D -
#6966 tessek szepen mindent angolul elolvasni, meg kezbevenni a szotart :))))) -
#6965 nem ártana :D
azokról a kis tárgyakról nem tudok semmit, amik a vágyak teljesítéséből vehető :C -
#6964 #6941 -
#6963 te vagy az 1047-ig aki megkerdezte :) -
#6960 én is ott tolom sazl.... -
#6959 csak win98se alatt probalkozz, xp alatt semmi ertelme -
#6958 hogy lettél te itt házigazda? :o -
#6957 vagy remenykedj, hogy vannak nalam joindulatubb emeberek, mitn jelen peldank is mutatja :) -
#6956 np
egyébként nekem ilyen konfig mellett szár, bár lehet, hogy bezavar, hogy már egy hete megy a windows:c -
#6955 ez a topik nem erre a celra szolgal
sry
vedd meg -
#6954 azt hiszem felreertettel.
szal persze, te valasztasz. de szerintem azt, hogy a program mit fogad el jonak, az a sim lekiallapotatol fugghet
tehat ha a simed jokedvuen, pihenten, esteleg gold vagy platinum modban melozik, mindket valasz heleyes lesz, mig ha depis, akkor mindenkeppen ront
persze csak jo lenne ha igy lenne, de remenykedem benne
kerdes mindenkinek: aki rosszul dontott, milyen hangulatban volt a simje? -
bazze #6953 ja téleg bocs
csak rám ragadt.
túl sokat diablo 2 a neten.
Még1X elnézést -
#6952 DE VAN DE VVVAAANNN!!!!!! -
#6951 hogy "lagzana" ?
köze nincs a nethez -
#6950 nincs vmi kulso program, ami megmondja, jo lesz-e az avi file? -
#6949 probalgatom betenni a filmet
avi, tomoritetlen video, audio stream
a kep ok, de hang megakad, es mint egy beakadt lemezjatszo, par masodpercnyi hangot ismetelget
ha mono a hang, akkor is -
#6948 bénaszar :D -
bazze #6947 Haveromnak 2,0 cel
256ram
gef2mx-je van és azt mondja hogy nem laggzik.
azé kérdeztem.
Az a baj hogy nekem még nincs meg mert 52Kilós modemmel mire lehúznám.......
és tesóm eddig beteg volt ezért nem tudta elkérni.
de holnap hozza!!!!!!!
és féltem hogy szaggatni fog.
pedig most vettem a radeonomat.
Ja igen hány mega a CD1?
azt mondták hogy 730Mb
és akkor hogy fér fel a sima Cd-re??
-
#6946 cel 2,4
256ram
gef4mx 64 ram
akad! :c
jó.. lehet vele játszani, de néha beáll mint a gerely
szal igényeseknek ilyen konfigot nem ajánlok :D én már megszooktam :) -
bazze #6945 Fiuk 2 kérdés leírok most két konfigot és az lenne a kérdésem hogy hogy megy rajtuk a játék.(low, high)
1700Mhz 512Ram TornadoGeForce2 Mx400 64Mb
1300Mhz 384Ram Abit Ati Radeon 9600Se 128Mb 64bit