32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Curze
    Igen. Nem sok sikerrel.

A Sim City4-ből a kis méretű térképeket lehet áthozni, de csak a domborzat, és az úthálózat (abból is csak a road) kerül át. Azon aztán kreálhatsz új falut magadnak. Szóval szerintem nem sok értelme van. Van a Sims2-ben éppen elég üres neighbourhood annak aki nulláról akarja felépíteni a városkáját.
  • Sipocz
    Ezekből az eladási számokból meg ugye az jön ki hogy feltételezve a kb. 20%-os legális használatot a Sims1 kb. 150-200 millió installáció volt és gépenként átlag 1.5-2 gamer az cca. 250-400 millió fazon. Ez már mérhető a bolygó lakosságával:))))!
  • Mike
    elvileg lehet
  • Coolfire
    Ja a SimCity kapcsán jut eszembe,valaki próbálta már a két játékot kombinálni?(város)
  • Coolfire
    Vérkomoly...a Sims-sorozat tartja el az EA-t.:)Hát Will Wrightéknak sincsenek biztos anyagi gondjai.:)A SimCity5-re leszek azért még kíváncsi.
  • Hentes Bill #7031
    ez komoly? kicsit brutális
  • Coolfire
    több mint egymilliót...simán a földbe fog döngölni minden játékot.:)Ugye az elsőből "csak" 34millió fogyott(mindenestül meghaladta a 100-at),ebből szerintem több fog.Legfeljebb megdönti a saját rekordját.:)
  • Coolfire
    Ja ez ugyanúgy van mint pölö az elsőben.Itt néha logkus a választás,néha nem.Ezt ahogy Mike is mondta befolyásolhatja a pillanatnyi hangulat is,de főleg a játék belső generátora igazán..:)Tehát nem sok értelmét látom összesíteni a válaszokat.Azért a Superstarnál én is írtam a kombókat megmondom őszintén.:))
  • Hentes Bill #7028
    lol, 10 nap alatt 1 millió példányt adtak el a gémből
  • angello
    nagyon kevés az idő a napi teendők elvégzésére ez csak nekem
    nem megy?
    például az emberem az utcán alszik aztán meg büdös de nem
    álmos aztán meg a fehér nyúlall beszélget és kezdődik elölről
    mire az eggyiket megoldom kezdhetem elölről
  • Coolfire
    Még nem próbáltam,de nagy az esélye,hogy így működik a dolog,mivel aki a házban van -hiába nem családtag-az örexik a többiekkel együtt.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Sikerült-e már ez valakinek?:
    (Állítólag müxik:o) Van egy tinisrác aki nemsoká adult lesz és szörnyen egymásba vannak habarodva egy tinicsajossal aki viszont townie. A metód állítólag az, hogy a townie csajost move in-nel be kellene játszani a családhoz és együtt át tudnának lépni a felnőtt korba (némi kor-szinkronizálás vszeg kellene, de az nem problem). Aztán meg ha már adultok jöhet a "végkifejlet".
  • hammond
    Az időnként a foglalkozásod kapcsán előbukkanó kérdésekre, nincs standard helyes válasz. pl.: Tudományos kariert végző simem project leader, amikor is valamelyik beosztottja tudtán kívül felfedez valami új izotópot. Dilemma: Szólni a beosztottnak, vagy lenyúlni a felfedezést. Ezt a szituációt kétszer is megkaptam, mindkétszer szóltam a beosztottnak, hogy milyen nagyott alkotott. Első izben örült, és kerestem 7,5k-t, másodszor benevezett a állásomra, ráadásul buktam egy valag skill-t. A döge...
  • Hentes Bill #7019
    2 éve még csak álmodoztamekkora vinyóról (kemény 4.3-asom volt :D), msot meg kéne egy 160-as még, ahog ymondtad :)
  • Coolfire
    Meg az amúgysem a játékhoz tartozik,hogy a min.konfig alatti géppel tolom.:)
  • Hentes Bill #7016
    tervezem
  • Mike
    na írjad, hadd ríjunk! :)
  • Coolfire
    Vazzergh,ha én leírnám milyen géppel,milyen vinyóval nyomom,hát sírva hagynátok el a fórumot..::)))
  • Mike
    szal nem csodálom, hogy tele van, én nem is tudom mit kezdenék, ha csak ilyen kevés helyem lenne
  • Mike
    vegyél 1 160-as vincsit
    kb. egy huszas
    nem drága
  • Hentes Bill #7011
    80-as van, és szinte mindig tele van. max 3-4 giga szokott üres lenni
  • Hentes Bill #7010
    azért köszi
  • Hentes Bill #7009
    semmi gond :)
  • Coolfire
    Ugye a három alapoldal..:))
  • Coolfire
    A fasz kivan..a gamecopyworld-ot a gameburnworld-ot és a megagamest mindig keverem..:))
  • Mike
    hát nincs elég vincsid?
  • Forrest Tomee
    thx!
  • Adri
    Hívj taxit!
  • Forrest Tomee
    Jól sejtem, hogy el lehet hagyni a házat és lehet sétálni a városban? De hogyan?
  • Hentes Bill #6998
    áááá, végre elindult!!!! gémkópivörldön tényleg van 3 image fájl, abból ugye 1ik nem ment nálam, van még egy majdnem ugyanilyen kis méretű cucc, az se volt jó, de volt egy 3., 17 megás spitfire mini image fájl, és azzal megya gém, legalábbis elindult :)
  • Hentes Bill #6997
    me foglalja a helyet azé. és mondom töröltem az első cédét
  • Mike
    de mé nem jó a sima Alcoholos mount?
  • Hentes Bill #6995
    "Igaz most már 3 db mini image van a gameburnworldon is"

erre gondoltál? mert itt a 3-ból 2 alapból sz*r, a kis image fájl meg mondtam már nem jó nálam
  • Hentes Bill #6994
    hát pedig nem megy :( kéri a zeredeti cédét. de mármásnak is volt ilyen, ahog yolvastam a fórumot. nincs semmi krekk az exen, csak 1 peccs, ami nem kockásítja ki a lényeget. 3.47-es dt van, minden opciióra bekapcsolva. na mind1, megnézem az az oldalt, amit mondtál, hátha megy vmelyik cuccal. köszi
  • Coolfire
    Igen...mindent kipróbál az ember,ha 160MB rammal görcsöl..:)))Ha 1,5 GB memcsim lenne,letojnám az egészet.:)
  • TopGun
    Jah! ravasz! :)
  • Coolfire
    Nem mert indítás után kiszedtem belőle,és ment tovább.Neki csak indulni kell.:))
  • TopGun
    Viszont a CD-d mindig hasznalja nem?
  • Coolfire
    No már 10-ből 10-szer el is indul cédéről..:))
  • Coolfire
    Ja és igy semmi mountra nincs szükség.:)