32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• TopGun
    "amikor mindhárman betódulnak a comm.lot-ra (ki csajozni, ki vásárolni, ki meg haverkodni az öreg cimbikkel)" - ez azt jelenti, hogy maguktol mennek el bulizni? vagy Te kuldod el oket?
  • Mike
    sajnos semmit nem ír a kódolásról

fel tudod tenni vhová azt a file-t? én s akkor én majd megnézem
  • Mike
    most mondjam azt, hogy ezt én másoltam be? :D
  • Amiga
    Itt a megoldás:

Music: In order to play your own music in the game, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Music, and drop your .wav or .mp3 files in the appropriate folder.
    TV channels: To have your own movies played on the in-game TV channels, just go to My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\ and place .avi files in the appropriate folder. Ideally, the files should have stereo sound, and be in a 128x128 pixel format, otherwise they will be stretched to fit.
    Video games: In order to have your own files played as video games, take any existing .avi file that you have. Then browse to one of the game subfolders under My Documents\EA Games\The Sims 2\Movies\Games\ and place your files in the appropriate folder. Rename your movie as the exact name of one of the existing movie files (gamename_ATTRACT.avi, gamename_INTRO.avi, gamename_P1LOSE.avi, P1WIN.avi, gamename_P2LOSE.avi, or gamename_P2WIN.avi, where gamename=bus, ssx, or sc4). Then when you play the corresponding game segment in The Sims 2, your movie(s) will play on the screen instead

(PC Dome fórum)
  • Mike
    meg tudod mondani milyen volt a file hang kódolása, milyen sample rate, 8bit, 4bit, stb?
  • Amiga
    Megható, szép helyeken voltak a helyesírási hibáim.
  • Amiga
    Én tettem be egy 30 megás avi-t egy Arabesque videóval, most már arra aerobicozik a csajszi, de nem volt a gondom a lejátszással, ill. annyi gondom volt, hogy szétszaggatta a mamóriát. Szóval szvsz nem szabad nagyfelbontású avi-kkal szivatni szerencsétlent, csak pár meásakkal...
  • Sipocz
    Dehogynem, kell a 10 tüzhely mert egy bizonyos >8(?) főzésskill után a sim nem hajlandő "mindenféle hitvány sparherton" főzni és aztszem bizonyos igényesebb kaják (pulyka, rák, sütemény) már csak ezen készíthetők. Nálam egyszerűen a pénzhajhász beállítotságu ősapa mint want-ot igényelte, úgyhogy nem volt mese:). Azért jó ez mert pl. van olyan közös szabadnapjuk amikor mindhárman betódulnak a comm.lot-ra (ki csajozni, ki vásárolni, ki meg haverkodni az öreg cimbikkel) és amikor hazatépnek bizony mindenkinek jöhet a sertésborda vagy a sültpulyka az elhízás kockázata nélkül.
  • Devids Pro
    Megy fel egy ruha pack a vip részbe (25 ruha) majd szólok ha fenn lesz
  • Mike
    jaja, gondoltam, hogy salátátra fogom őket
  • Mike
    thx
    az is lehet, hogy nem kellett volna megvenni a +10-es tüzhelyt?

hogy is kell jógázni?
  • Sipocz
    A simek etetéséhez meg még annyi, hogy érdemes megvizsgálni az egyes kaják tápértékét (az áruk ezzel biz.mért. arányos, másrészt kissé hasonlítanak a valóságos kajákra amiket mi is ismerünk) és a simmel azt csináltatni ami kb. elég a jóléthez, de nem eteti túl. Mondjuk nálam a családban a mama munkaidőbeosztása olyan, hogy nem gyakran eszik a melóban. Ő ha hazajön a melóból (erősen sárga a hunger csík) csinál magának egy kis spagettit vagy sűlthúst, de a fiug inkább csak egy kis hideg saláta (ezt már a gyerek is tudja csinálni) oszjóvan.
  • sapkafej
    rendes tapéták kellenének, mert ezek nagyon szarok!
  • TopGun
    Igen, az nagyon jo lenne, szerintem is ritka rondak a cuccok a 2. reszhez, talan lesz hozza valamikor valami, sajnos a bodyshop-os megoldas csak a simekhez jo :(
  • Mike
    kéne vmi editor, amivel lehetne konvertálgatni a sim1 és a sims2 között pl textúrákat

hiányzik nekem a boci ülőgarnitúra, meg egy két tapéta textúra. még úgy is jó, ha meglévőt cserélem le, mert a java a 2-ben ritka ocsmány
  • Sipocz
    Fogyni nem fognak, de piszok rosszul fogják magukat érezni. Én is beleestem a hibába a táplálással, sőt az ős simek némelyikét pocakosnak indítottam. Fontos, hogy ne etesd túl őket, egy pici mindig hiányozzon a "full load"-ig. Ha kell szakítsd félbe a zabálást. Az edzettséghez meg a napi testmozgás mindenképp kell, nálam a srác reggelenként úszik, a mama ugra-bugrál a rádióra, a papa meg jógázik kb. 0.5-1 simórát. Szegény kölyök amikor felnőtt tinivé, akkor látszott rajta a "tekintély", no azóta igencsak kisportolt egyén lett és a magas body skillje miatt tagja az iskolája focicsapatának is, nem szólva sikerét a csajoknál:)). Ha elérték az edzett fitness státuszt akkor is folyamatosan napi mozgás kell a szintentartáshoz, de ekkor már nem nagyon kell őket kínozni csak épp egy kis edzés, kihagyni viszont semmiképpen sem!
  • TopGun
    Szerencsere megsem kerult bele a jatekba, de Robert de Niro-val sem talalkoztam eddig sehol.
  • TopGun
    Butort, tapetat, stb.-t nem lehet letolteni hozza meg a hivatalos oldarol sem es rajongok sem csinaltak, csak par novenyt egyenlore.
  • Coolfire
    Heheeh..ezt még Zaki linkelte anno.:)
  • Coolfire
    Na ezaz!Biztos lesz amolyan Superstar-szerű kieg is..:)
  • Coolfire
    Picsába..csak nehogy valamelyik kiegészítőbe rakják.:)
  • Mike
    hun van Robert De Niro? :)
  • Coolfire
    Ganxta Zolee-ból videojátékhős lesz
    Blikk, 2004-05-24
    Budapest - Ganxta Zolee (38) karakterével ősztől egy számítógépes játékban is találkozhatunk. A zenész tegnap ugyanis aláírt egy szerződést egy komputeres játékokat forgalmazó céggel. A Sims nevű szituációs programban ezúttal különböző sztárokat választhatunk magunknak: belebújhatunk akár Robert De Niro bőrébe, vagy ha úgy tetszik, beköltözhetünk Ganxta Zolee tőszomszédságába is.
    - Én leszek az egyetlen magyar figura a rengeteg hollywoody színész között - mesélte büszkén a rapper. - Ezért úgy érzem, külön megtiszteltetés, hogy rám esett a választás. Igaz, nem vagyok megszállott gépfüggő, de nagyon mókásnak találom a feladatot.
    A zenész a következő hetekben tesztfotózásokon vesz részt, ahol a rengeteg képből állítják össze a végleges animációs figurát.

• Mike
    Másik:
    tett már be valaki filmet? és működött is?
    nekem a képpel semmi baj (divx) de a hang 5 másodperc után megakad, és utána ezt az 5 másodpercet ismételgeti
    probálkoztam különböző mintavételi frekikkel, kódolással, kódolás nélkül, de semmi hatás, a hiba megmaradt
  • Mike
    Fejlemények:
    mindenki hízik mint az állat :(

már anyuka is kövér meg a kicsi is :(

nnagyot néztem, amikor fél napi edzést tett tönkre egy vacsi (leginkább mintha lazacszeletek lennének)

szal hétvégén mindenki edzeni fog, látástól vakulásig.

szerintetek, ha nem adok nekik enni, akkor fogynak?
  • Coolfire
    De úgy volt.Még-ha emlékeim,nem csalnak-tavasszal újságolta nagy mellénnyel,hogy megkereste az EA,hogy beleraknák a játékba.Hála az égnek ez csak megkeresés lett...:))))
  • sapkafej
    nem úgy volt, hogy alapból benne lesz?
  • Devids Pro
    dehogynem ott a benner alatt nagy betüvel írott odlalon a vip részben
  • Devids Pro
    Itt
  • berczy #7047
    Szisaztok!

Nem tudjátok, hogy lehet valahonnan letölteni uj butorokat, tapétákat, padlókat meg ilyesmit a game-hez?
  • sapkafej
    Ganxsta Zolee hol van a játékból?
  • angello
    jaaaa ok
  • Sipocz
    Hát ha nincs idő a dolgokra akkor úgy érdemes!
  • angello
    visszafelé állitani?
  • Sipocz
    sethour x (x=1,2...,24)
    én nem használtam, pusztán olvastam az official BBS-én:))
  • Devids Pro
    én is így gondoltam ;)
  • angello
    "át tudod állitani az időpontot a napon belül"
    ez pontosan mit jelent?
  • Devids Pro
    mert nem az a jelszó meg a név nem is az volt:D
  • Sipocz
    Szvsz. van idő minden életszakaszban mindenre. Ha valóban kedveled ezt a játékot és csak a rutin hiánya okozza ezeket a keserű tapasztalatokat akkor ne restelj hozzányúlni a beépített cheatekhez. Le tudod állítani az öregedést, át tudod állitani az időpontot a napon belül, pénzt tudsz betörni és ezekkel együtt próbálgasd a sim életét szépen szabályozottan előadni. Aztán ha már van rutin fokozatosan elhagyhatod a cheateket és az idő sem lesz úrrá a dolgokon.
  • insp
    Ne szálljunk má' el kérem...