32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
mike369 #7239 simán (clonecd leszedése után...) -
#7238 Akkor most melyik az a crack, amivel minden működik? -
mike369 #7237 ok. és pontosan mi nem megy? -
#7236 de ha beirod a csitet beirsz akkor nem lehet építkezni vagy mi a szösz... amugy csitet hova is ke beirni? mert nem vágom... -
bazze #7235 Neked hogy indult el???
-
bazze #7234 Az a miniképfájl.
-
mike369 #7233 de mi az a minigenyó??? -
#7232 írd be ezt a cheat kódot: move_objects on
ezután eltudod adni majd őket -
bazze #7231 Na most komolyan elnézést de nem bánná a gépem egészségi állapota ha segítenétek!
mert az utcán landol a gép.
u.i.:a hetediken lakom:::)))))))))) -
mike369 #7230 bocsesz, csak ez jóóóóóóóóóóóóóóó -
mike369 #7229 cigánykodik ez a szar minigenyó... -
bazze #7228 Elnézést felraktam a játékot és letöltöttem azt a szar minigenyót
és nem tom mi a faszt kell vele csinálni???
Elnézést a csúnya beszédérd de kb 2hetet vártam rá és most cigánykodik............... -
#7227 Nektek még nem csinált olyat hogy van egy tárgy amit használni lehet, nincs használatban, meg semmi, de ha odamegyek a mukikámmal hogy használja akkor odaér hozzá és bal felülről eltűnik az action, és nem csinál semmit, ha meg a Buy menüben meg akarom fogni (hogy deleteljem) akkor azt írja hogy Objective in use ... amikor nincs is használatban. ez egy büdös bug, nem tudsz vele mit csinálni :( Amugy a plüssmackónál csinálta (egyik házamban a konyha közepén ott ficeg és nem tudok vele mit csinálni) és ugyanabban a házban a Darts is bebugolt... faszkivan nagyon zavaró -
#7226 vazze , most a 2.cd akadt meg ugyan így ...ÁÁÁÁÁÁrrrrggghhh -
Coolfire #7225 Na műxik? -
#7224 nah .. már tuljutott az első kritikus ponton ( 5 % nál már megakadt) már 8-nál tartok... -
Coolfire #7223 Nem értem a Reloadeseket sem.Ma dobták ki a D3 updatet,már fel is nyomták,pedig annak is SafeDisc3 védelme van.De monnyuk az is lehet,hogy az "fejletlenebb".:)Vagy így utálják a Sims2-őt?:) -
Coolfire #7222 Én az elsők közt írtam ki.:)Egyet simán,ami ugye DT segítségével sem megy,magnak jó.A másikat a lenti módszerrel,na azzal lehet cd-ről játszani.Hosszú napokig nem jöttem rá,hogy mi a bánatért szórakozik,hogy v. elindul v. nem.Azután leesett..:)) -
Coolfire #7221 Az is új,csak más. -
#7220 akkor kiirom majd még1x rendesre is ...ha jólesz (
ninmcs kedvem még1-et eldobni) -
Coolfire #7219 A többit csak natúrba ki kell írni alkesszal,semmi furmány.:)Csak a playdisc ilyen fostalicska. -
#7218 huh , eléggé levagyok maradva ... -
Coolfire #7217 hajrá....de mondom,nem fogod tudni-még ha jó is lesz-átklónozni rendes cd-re.Igaz tesztnek jó.. -
#7216 egyébként ha ez így összejön akkor a többit is így kell ,vagy azok már nem macerásak ennyire ? -
Coolfire #7215 1.9.2.1705 nekem ilyen van.. -
#7214 megtaláltam a safedisk/2/3-at is és beállítottam.. hátha.. -
#7213 most meg prószálom rw-re ,ha kész jövök.. -
#7212 1.4.8.(build 1222)-es van meg (ez friss ?) -
Coolfire #7211 Írd ki szép alacsony sebességgel,feltéve ha van üres cédéd.De arra számíthatsz,hogy az így kiírt cd nem lesz klónozható. -
Coolfire #7210 Ehhh..tiszta hülye vagyok..még nem is telepedett..:) -
Coolfire #7209 Akkor ha nagyon-nagyon cédéről akarsz játszani,írd ki a legújabb alkohollal a safedisc 2/3 opcióval 4x-en.Ha műxik akkor okés,ha nem akkor kell megint a DT addig amíg rálöki a meghajtókra a védelmet,ezután ki is léphetsz belőle.Ezután fog cédéről menni. -
#7208 az meg.. -
Coolfire #7207 Tehát még ép,és megvan a kép? -
Coolfire #7206 Az alkesz RAW DAO-s SafeDisc 2/3-as opciója íráshoz.De csak qrva profi és drága külső írók tudják hiba nélkül 4x sebességen megírni. -
Coolfire #7205 Mert röptés másolással is meglehet csinálni,úgy hogy a virtuális meghajtó tartalmát egy az egyben rámásolod védelmestől mindenestől a cédére.:) -
#7204 a dt 3.47-essel is ez a játék ..wincsiről...
mi az a sd3 opció? -
Coolfire #7203 Picsába..mindig későn olvasok vissza.. -
#7202 mi az hogy már? eddig nem ment? , mi volt a gond? ( okulás végett) -
Coolfire #7201 Ha megvan a kép,próbáld meg azt installálni DT-al.Egyébként hogy írtad?Csak simán v. SD3 opcióval?Ja és mivel? -
Coolfire #7200 Ehehh..most olvasom,hogy cédéről telepítetted.Akkor buktál egy cédét..megbicsaklott az író..:))