Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rekord : 7.1 😊
Ha nem fake, akkor hogyhogy nincsen még .torrent belõle?
már csak 6.8es a rate 😊
Most akkor van FAKE is meg nem fake is?
Hogy áll most a helyzet?
Hogy áll most a helyzet?
Szerintem nem muszály kiirni elég a Deamon Tools-ba betölteni és máris lehet telepítenni. Egyébként biztos Alcohol 120%-al lehet kiirni.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Alcohol 120%, monduk ezzel? 😊
franc se tudja, azért kérdezem..alcoholból is van többfajta, meg a beállításokat se tudom hogy miket kéne használni 😊 régen írtam ilyen cdt 😊 bár elõször lekéne szedni valahonnan 😊
Pontosan.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
nah emberek és milyen cdíró progival kell ezt írni?
bocsika nem volt szándékom 

sorted nem te vagy wandoo? 😊
na remlem jo lesz ez a clonecds verzio, aztán holnap reggel már tolhatjuk 1000rel
I love this game!
látom már...igen..yep...majd szolok wandoonak hogy rakja fel nektek 😊
7es rate, ez már jó jel 😊
Azt írják,hogy nagyon fontos egy ilyen játékban,hogy jó helyt találjunk a lakásunknak és remélik,hogy a fejlesztõk nem kúrták el a játék ezen részét!!
hehe már 6.7 😊
"ONLY, and I mean ONLY RELOADED is ALLOWED to use this source the rest may die and burn in hell."
hát ez lol
hát ez lol

az most hosszu honnan nézem..de mind privát 0day or 0sec pre site..és még egyiken sincs...
Hát ja tört verzió kéne, clone cdvel nemérek semmit 😊
nemhiszem hogy szedné is bárki mivel egy magyar szerverem sincs és külföldin se látom egyenlöre..
Akinek van esze az megvárja a normális tört verziot..bár lehet ez is jo de en ezekben már elvesztettem a hitem. Na mind1😊
Valaki azt írja,hogy nem fake és már megy és szedi is le!!
Egy másik meg azt,hogy csakis és kizárólag a RELOADED verzió az elfogadható!!
Valaki meg azt,hogy vár pár napot míg megjön egy komolyabb Release és majd akkor szedi!!
Egy másik meg azt,hogy csakis és kizárólag a RELOADED verzió az elfogadható!!
Valaki meg azt,hogy vár pár napot míg megjön egy komolyabb Release és majd akkor szedi!!
honnan szeded?
Ezt a clonet lehet szedni,majd nyomjuk legfeljebb a reloaded crackkel..😊Én szedem is..
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Bakker egy pár órára megyek el itthonról,s mik történnek itt..😊)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
én nemtudok róla 😊