32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• mike369
    simán (clonecd leszedése után...)
  • Ramires
    Akkor most melyik az a crack, amivel minden működik?
  • mike369
    ok. és pontosan mi nem megy?
  • cement
    de ha beirod a csitet beirsz akkor nem lehet építkezni vagy mi a szösz... amugy csitet hova is ke beirni? mert nem vágom...
  • bazze
    Neked hogy indult el???
  • bazze
    Az a miniképfájl.
  • mike369
    de mi az a minigenyó???
  • Devids Pro
    írd be ezt a cheat kódot: move_objects on
    ezután eltudod adni majd őket
  • bazze
    Na most komolyan elnézést de nem bánná a gépem egészségi állapota ha segítenétek!
    mert az utcán landol a gép.
    u.i.:a hetediken lakom:::))))))))))
  • mike369
    bocsesz, csak ez jóóóóóóóóóóóóóóó
  • mike369
    cigánykodik ez a szar minigenyó...
  • bazze
    Elnézést felraktam a játékot és letöltöttem azt a szar minigenyót
    és nem tom mi a faszt kell vele csinálni???
    Elnézést a csúnya beszédérd de kb 2hetet vártam rá és most cigánykodik...............
  • cement
    Nektek még nem csinált olyat hogy van egy tárgy amit használni lehet, nincs használatban, meg semmi, de ha odamegyek a mukikámmal hogy használja akkor odaér hozzá és bal felülről eltűnik az action, és nem csinál semmit, ha meg a Buy menüben meg akarom fogni (hogy deleteljem) akkor azt írja hogy Objective in use ... amikor nincs is használatban. ez egy büdös bug, nem tudsz vele mit csinálni :( Amugy a plüssmackónál csinálta (egyik házamban a konyha közepén ott ficeg és nem tudok vele mit csinálni) és ugyanabban a házban a Darts is bebugolt... faszkivan nagyon zavaró
  • Tirex
    vazze , most a 2.cd akadt meg ugyan így ...ÁÁÁÁÁÁrrrrggghhh
  • Coolfire
    Na műxik?
  • Tirex
    nah .. már tuljutott az első kritikus ponton ( 5 % nál már megakadt) már 8-nál tartok...
  • Coolfire
    Nem értem a Reloadeseket sem.Ma dobták ki a D3 updatet,már fel is nyomták,pedig annak is SafeDisc3 védelme van.De monnyuk az is lehet,hogy az "fejletlenebb".:)Vagy így utálják a Sims2-őt?:)
  • Coolfire
    Én az elsők közt írtam ki.:)Egyet simán,ami ugye DT segítségével sem megy,magnak jó.A másikat a lenti módszerrel,na azzal lehet cd-ről játszani.Hosszú napokig nem jöttem rá,hogy mi a bánatért szórakozik,hogy v. elindul v. nem.Azután leesett..:))
  • Coolfire
    Az is új,csak más.
  • Tirex
    akkor kiirom majd még1x rendesre is ...ha jólesz (
    ninmcs kedvem még1-et eldobni)
  • Coolfire
    A többit csak natúrba ki kell írni alkesszal,semmi furmány.:)Csak a playdisc ilyen fostalicska.
  • Tirex
    huh , eléggé levagyok maradva ...
  • Coolfire
    hajrá....de mondom,nem fogod tudni-még ha jó is lesz-átklónozni rendes cd-re.Igaz tesztnek jó..
  • Tirex
    egyébként ha ez így összejön akkor a többit is így kell ,vagy azok már nem macerásak ennyire ?
  • Coolfire
    1.9.2.1705 nekem ilyen van..
  • Tirex
    megtaláltam a safedisk/2/3-at is és beállítottam.. hátha..
  • Tirex
    most meg prószálom rw-re ,ha kész jövök..
  • Tirex
    1.4.8.(build 1222)-es van meg (ez friss ?)
  • Coolfire
    Írd ki szép alacsony sebességgel,feltéve ha van üres cédéd.De arra számíthatsz,hogy az így kiírt cd nem lesz klónozható.
  • Coolfire
    Ehhh..tiszta hülye vagyok..még nem is telepedett..:)
  • Coolfire
    Akkor ha nagyon-nagyon cédéről akarsz játszani,írd ki a legújabb alkohollal a safedisc 2/3 opcióval 4x-en.Ha műxik akkor okés,ha nem akkor kell megint a DT addig amíg rálöki a meghajtókra a védelmet,ezután ki is léphetsz belőle.Ezután fog cédéről menni.
  • Tirex
    az meg..
  • Coolfire
    Tehát még ép,és megvan a kép?
  • Coolfire
    Az alkesz RAW DAO-s SafeDisc 2/3-as opciója íráshoz.De csak qrva profi és drága külső írók tudják hiba nélkül 4x sebességen megírni.
  • Coolfire
    Mert röptés másolással is meglehet csinálni,úgy hogy a virtuális meghajtó tartalmát egy az egyben rámásolod védelmestől mindenestől a cédére.:)
  • Tirex
    a dt 3.47-essel is ez a játék ..wincsiről...
    mi az a sd3 opció?
  • Coolfire
    Picsába..mindig későn olvasok vissza..
  • Tirex
    mi az hogy már? eddig nem ment? , mi volt a gond? ( okulás végett)
  • Coolfire
    Ha megvan a kép,próbáld meg azt installálni DT-al.Egyébként hogy írtad?Csak simán v. SD3 opcióval?Ja és mivel?
  • Coolfire
    Ehehh..most olvasom,hogy cédéről telepítetted.Akkor buktál egy cédét..megbicsaklott az író..:))