32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#7279 nekem is... -
#7278 NINCS CRACK EGYIK VERZIOHOZ SEM!! a DVD-hez sem! olvasd el mit ir az nfo-ja a fileknek!! nekem TOKELETESEN MUKODIK CRACK NELKUL!! -
#7277 próbálkozzál a minim image mountolásával, a registryben írdát a meghajtó beztrüjelét, hogy ne a DVD olvasóban keresse a lemezt.
létezik crack is, de akkor nem tudsz építeni -
Coolfire #7276 ehehhhh..de nem a cédé írását mondtam..:) -
GDI #7275 Annyit ír ki hogy kell neki az orginál dvd,crack nélkül mit lehet tenni? -
GDI #7274 Sorry hogy rákérdezek,de nekem a dvd változat van meg ki van írva fel van installálva és nem müködik-install közben semmi gondot nem ír ki.Mi lehet a gond?Elöre is köszi -
#7273 ezt most éppen te mondod? hm? -
#7272 nekem az első használatot követően levitálni kezd, de minden esetben -
#7271 az, hogy itt elvileg a játékról van szó, és nem az installálásról. szerinted a program előérhetősége óta hányszpr voplt átbeszélve a téma? -
#7270 az lehet, de majdnem egy teljes oldalon keresztül? másrészről úgysem olvasnak vissza azok, akiknek segítség kell
tehát éegközelebb tömörebben ha lehetne, mert rajtam kivül még sokan nem kiváncsiak - szvsz! a telpítés örömeire, főleg nem 100xra -
Coolfire #7269 Mert a melóbeli kérdésekre úgysincs biztos válasz. -
Coolfire #7268 Nagyjából ezekre gondoltam,költözés,headmaster,aspi pontok és a velük elérhető cuccok,gyerekgyártás(ha vki nem tudná)a munkahelyi díjak(no ebben elkél a help),socbunny,dilidoki,a party-ik,meg mittomén más nem jut eszembe..:)) -
#7267 Van egy pár, ugyancsak morális és "jótanács" gondolatom a játék egészével kapcsolatban, főleg azoknak akiknek a TheSims mint újdonság számit, azaz az 1.kiadással nem is foglalkoztak és a 2.-at elsődlegesen a profi kivitel, vagy éppen a "divat most ezzel nyomni" dolgok vezérelnek. -
Coolfire #7266 Akkor ezt meg is beszéltük.:)Én meg írkálom a szövegeket.Csak még azt nem tudom mit is írjak..:)Remélem a mai szabadnapomon nem ugrik be semmi..:) -
#7265 Semmi akadálya, kezdhetem a támogatást pl. ezzel. Sajnos html-ben (is) kuka vagyok, de ha elég a plain szöveg hát ucse! -
Coolfire #7264 Vagy esetleg ennek az általad ajánlott oldalnak http://snootysims.com/ a táblázatát is megmagyaríthatná és megcsinálhatná valaki,az is hasznos lehetne..:)) -
Coolfire #7263 A hasznos tanácsaid neked is szívesen venném a tippek és trükkök részleghez,meg persze természetesen mindenkiét.Nincs kedvem állandóan visszaolvasni.:)A 90 oldalból mindössze pár oldal a várakozás öröme utána meg állandóan a "hogy megy,honnan lehet leszedni,fut-é és társai" dolgok. -
#7262 Ha nem akarsz gyereket a gamában, akkor ne kreálj és/vagy ne csináltass! Ez a "Nah a tuti gyerek kinyirási modszer" tanulmány a lelked mélyéről fakadt vagy csak amúgy poén?
(hülye, vén moralizáló családapa vagyok (3*): Sipöcz) -
#7261 Helló Népek!
Szerte a simses gamerek panaszkodnak a játékmackó grafikus hibájára. Nincs rossz tapasztalatom vele, már a 2. gyerek nő fel ugyanazzal a macival és a szülei is használják, azen keresztül beszélgetnek a kicsikkel. Ha bedöglik egy tárgy akkor a moveobjects on/off cheat mindig totális kontrolt ad a tárgy/sim felett. Vigyázni kell vele, de jó hogy van.
-
#7260 mi volt hosszú? -
#7259 hi !
köszi a segítséget , ujra írtam mind a 4 cd-t így most minden rendben ..települ és fut is...még1x köszi a tanácsokat.. -
Coolfire #7258 Hehh?Ez segíccségnyútás vazze..Ez még más szenvedőnek is hasznos lehet. -
#7257 Ember! en mar hetfo reggel megirtam, hogy van DVD verzio, fel is tettem, ki is probaltam es SEMMI! kulonbseg nincs a CloneCD es Clone DVD kozott! ezt is leirtam, miert nem olvasol vissza? -
#7256 aging -off -
#7255 ez vonatkkozik Coolfire-re is -
#7254 siman kirakod, de jo esellyel eltunik egy ido mulva (bug?)
gondolom a sajat festmenyre gondolsz -
#7253 nem hiszem el, hogy eztt ilyen reszletesen es hosszasan kellett volna ecsetelni, foleg akkor ha senki sem kivancsi erre a topik olvasoi kozul
ez nem chat!
:((((((
mod -
#7252 Akkor nézd meg fönt: Leggyakrabban előforduló kérdések-ben :D -
ppeti66 #7251 Azt tudja vki hogy a DVD-s verzió miben más a CD-snél? -
sorted #7250 http://wandoo.try.hu még szedem meg ők is rakják fel.. -
#7249 És azt honnan szedted? -
#7248 Hello!
Hogyan lehet azt megoldani, hogy ne öregedjen annyira a csórikám? Tudom, hogy már volt ilyen kérdés, deeste van és lusta vagyok visszaolvasni X hozzászólást! -
sorted #7247 Nah van dvd verzió is..most épp az akarom kiprobálni.. -
#7246 nem lett volna egyszerűbb ,hogy felveszed az ujságot és ott van egy opció hogy bárkit kirakhatsz aki veled él???? -
#7245 Nah a tuti gyerek kinyirási modszer
Huzolegy falkockát
move_object on
beteszed a kinyirando bébit és hagyod had büzölögjön/éhezzen/szenvedjen
aztán jön egy kosztümös vörös nő lebasz és elviszi a bébit
igy mentésnél nem töltődik vissza mintha simán kitörölnéd. -
Christian #7244 azt a moddot vagy mit hogylehet növelni? -
bazze #7243 Most töltom.....
Azon kell valamit beállítani vagy alapértelmezésen is megy??? -
mike369 #7242 nem, hanem a legfrissebb daemon tools-al (3.47) -
bazze #7241 Milyen clonecd??
azzal a progival kell elindítani?? -
#7240 Kaját hogy lehet a figuráak adni, ja igen hogy lehet a városra váltani, mert a ház körül közel s távol semmi nincs, így bolt se ahol vehetnék vmi kajafélét, mert godolom ott kell.