32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#29716 Csak a tinik. -
#29715 Egy gyors kérdés: Csak a tinik mehetnek főiskolára? A felnőtteknél nincs a telefonnál főiskola opció :( -
#29714 Jah értem, köszönöm! -
#29713 Ezaz!
Köszi szépen!
Nekem nagyon tetszik ez a zene -
#29712 Patch?!talán -
#29711 Itt vannak a csoki számok, ha ezekre gondoltál, ha minden igaz ezeknek a nevük csoki..
www.armitarhely.extra.hu/csoki.rar
kb. 15MB -
#29710 Segítsetek please -
#29709 kössz de má megtaláltam élelőtt -
#29708 sikerült megtudakolnom végre, hogy innen van a lada...:) -
#29707 Nem tudja valaki honnan lehet letölteni vagy kiszedni a játékból a 'Csoki' nevű zenét? -
#29706 mindegy honnan szeded le, lesz benne lehetőség, hogy magyarul telepítsd.. -
#29705 Na ehhez szoljatok hozzá: Sims 2 öszes kieg fennt van meg pár letöltött cuuc és játék közbe kikapcsol monitor és csak a restart segít :S
Mi lehet a gond? Más játéknál normálisan működik minden csak a sims-nél nem -
#29704 Akkor kérdezek énis.
Minden hobbinak van versenye? Mert a tchnikában és a kertészetben már majdnem fullos vagyok, de csak nyomi lotokat unlockoltam, ahol semmi extra nem volt.
És az, hogy két napig heggesztek egy autót, hogy 4400-as haszonnal elaggyam az valymi kevés.
Hogy sikerült a főzőversenyre nevezned? (újabb életcél lebeg szemem előtt) -
#29703 Grat hozzá, hogy sikerült elérned? -
#29702 Sziasztok!
A Sims2 laptopbarát részekből valahogy ki lehet szedni a magyar nyelvi fájlokat? Mert warezban nem találtam magyar nyelvűt, pénzem meg nincs eredetire. Ezért csak azt látom megoldásnak, hogy letöltöm az angol verziót, és megszeretném valakitől a magyar nyelvi fájlokat. Lehetséges ez?
Köszi! -
#29701 ejha. és melyik az a honlap? -
Coolfire #29700 Nekem most már nem csinálja(egyenlőre).Összecsomalgoltam komplett és átraktam Aholjóba.Igaz elvesztettem minden barátot,rokont és üzletet.
Viszont annyi a jó,hogy a határtalaan kapcsolatrendster miatt full a telókönyv,ergo bárkit fel v. áthívhatok. -
Coolfire #29699 Hiába,a töltött szivárványpisztrángom verhetetlen.:) -
Coolfire #29698 Most nyertem egy főzőversenyt Hapók Helén titkos konyháján.:)
-
#29697 Ez nálam is előfordult már -
Coolfire #29696 Inkább a fejlesztők... -
#29695 Hát ehhez már tehetség kell, h ilyen láma legyen az EA!!! XD -
Coolfire #29694 Flora2:igazad volt,mert hiába tartozik a varrás és a korongozás a képzőművészet hobbihoz,két különböző medálja van. -
Coolfire #29693 Na ezt is sikerült elqrni alaposan,ez már nem egyszer fordult elő,egy kicsit idegesít:
Nem tudom,hogy tesztelik,de így azt hiszem még kellesz a peccs.A másik,hogy nár ronggyá korongoztam magam,és még az esütöt mindig nem kaptam meg.Lhet,hogy bugokban verni fogja a BV-t? -
#29692 kem001:Én az oldalra vagyok kíváncsi ahonnan a lada van!(De ha nemcsak a lada van ott)
Coolfire:Miután elküldtem az üzit észrtevettem hogy lemaratt a képről -
Coolfire #29691 Ez nem az összes.A Trendi Tini cuccok hibádzik.:) -
#29690 Kocsit azért elküldjem? Mármint a Ladát -
#29688 Kb 2ó alatt raktam fel az összeset
-
Palimadár23 #29687 A sims hajótöröttbe hogy kell azt a szar pumát vagy tigrist elkergetni? -
#29684 Lewty: ezt egy honlapról szedtem le és a képet én készítettem -
#29683 Nekem többet is enged, de nem tudom mért -
#29682 Hülyeség!
Valamit rosszul csinálsz. -
#29681 hogy csináltad h az összes kocsi bent van?MErt nekem ha felrakok mondjuk pár iylen játékhoz készített autót az alapokon túl max 2t enged...:S -
#29680 Hi all!
Egy buta kérdéssel fordulok hozzátok... :)
Valaki birtokában leledzik eme okosság a játékhoz? ... Super nude patch II 2.8 - válaszotok elöre is köszönöm! -
#29679 Honnan szedted ezt? -
#29678 Íme :D -
#29677 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#29676 Amúgy nem tudom nézegetitek-e más oldalakra milyen letöltéseket raknak, pl ma találtam Lada 21073-at a sims 2-őbe, és megis néztem és azt kell mondjam profi munkát végeztek a készítők -
#29675 vagy ha az első nem szimpi, akkor a sárkányvirággal -
#29674 ird be: maxmotives
szomszédságban adjj mindenkinek 50k-t, hogy tudjanak venni 2-3 kocsit is