32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Tojesz
    Szerintem ez azért van mert távcsővel kukkolod.....Szerintem...
  • Sipocz
    Egy szép öltözőszekrény, némi cserepes virág, egy olcsó kép.....
  • Sipocz
    Szerintem van valakinek a háznál teleszkópja és ha azt nappal használja akkor kisasolja, hogy az öreg Muarte mit csinál. Hogy az öreg erre miként jön rá?:)
    A gyerek dolgaihoz: roppant fontos hogy a kölyök edzett fitness állapotban legyen mert ekkor kevésbé viseli meg a suli és szvsz. a magániskola kevésbé megterhelő a kölyköknek.
  • Christian
    ja és még: van egy előszobám, oda mit tegyek? mindig ha kimennek oda, lemegy a környezetük. Van már nappali. Ide mit tegyek?
  • Sipocz
    (nem szándékoztalak megsérteni)
    Nálam ez a tipusu lassulás (így utólag visszarémlik) akkor következik be ha valami óhaj nem teljesül, vagy a kivitelezésbe hiba csúszott. Ez akkor is előfordul ha az aspi.mod gold és egyben a prompt hangulatjelző kellemes magasságokban zöld. pl. a csavargós tinisimemet a zsaru igencsak jó állapotban (gold+fun+soci+comfort) kísérte haza, de amikor elzavartam aluszkálni úgy mászott fel az emeleti szobájába mint egy vert sereg, vagy egyízben a másik sim a bambaságom miatt zöld aspi.modban szedte le a "pénzfáját" és az 1$-in szomorkodott és lassult le.
  • TopGun
    Nezegettem ezeket a ruhakat amiket le lehet tolteni bmp-ben, fotoshopban eleg korulmenyes atszinezni oket, mert pl. egy nadragnal a gyurodest is bele kell tenni, szoval szerintem mas modszerrel dolgoznak a "nagyok" akik a hivatalos oldalra teszik ki a cuccokat! :(
  • Christian
    Bakker, mostanában jön egy öreg fószer, és elekzdi ütni emg lökni mindenkit. Ez ki, és miért van itt?
    Ja meg abból is elegem van, hogy hazajön pl a gyerek, és mire felviszem a funt meg mindent, addigra este van és aludhat. Micsináljak?
  • Mike
    a sims hivatalos oldalát néha lehetne nézegetni
  • Mike
    második nem próbáltam, de jól hagzik
  • Mike
    semmiféle
    ez afféle együttjárást jelent
    ennyi
    a csaj nem fog odaköltözni, és emiatt szvsz nem is fog öregedni, bár, tudod jól, én kikapcsolt öregedéssel játszom
    a együttjárás mellett van vmi közös alvás féle is, illetve a srác elköltözhet a szülőktől a csajjal
    lehet, hogy ezek vmelyikét kéne meglépned
  • Mike
    nem
    csak végtelenül maradi
    miaz, hogy útálod a pediofilokat :DD
  • zizzenet
    Tud valaki segíteni? Ki lehet csomagolni valahogy a Sims 2 zenéit? Esetleg letölteni valahonnan. Biztos kinevettek, de én egy-két számot nagyon kellemesnek tartok (bár a Sim City 4 zenéit unterolja).
  • zizzenet
    Kedves Sipöcz! Én nem játszottam az elsővel, azért, mert amikor észrevettem, hogy van (kicsit későn), azt is láttam, hogy készül a második, és direkt kivártam (pont azokat hiányoltam az elsőből a leírások alapján, amik a kettőben benne vannak - szabadnap, generációk és más egyéb finomságok). Úgy érzem, tudom, milyen játékot szereztem be, és tartom magam annyira értelmesnek, hogy megítéljem, élvezem-e valójában a játékot vagy csak értetlenül állok a jelenséggel szemben és szenvedek tőle. Kijelenthetem: élvezem. A kérdésem mindössze egy megerősítés igényét fogalmazta meg, a probléma okára vonatkozó feltételezésem pedig, amit írtam, egyezett a válaszok többségével.
  • Sipocz
    Nagy kár:((, marad akkor az hogy "megöregítem" a csajos családját. (bár 3-4 nap simben nagy idő, kit tudja?:)))!
  • Ramires
    Én csináltam "go steady"-t, de nem nőtt fel a csaj. Sajnos
  • Sipocz
    Ha már volt-van tinisimetek és tudtnátok válaszolni:
    A srácom és egy falubéli csaj piszkosmód egymásbazúgtak, a srác nagy álma a "go steady". Ez a dolog miféle elkötelezettséggel, előnnyel-hátránnyal jár játéktechnikailag.
    Még van a gyereknek kb.3-4 napja a felnőtté válásig, a csajjal lelkileg és fizikailag is roppant stimmolnak, arra gondoltam frigy lészen a vége. Nem-é együtt lépnének az adult korba, ha beajánlaná a srác a csajosnak a "go steady"-t. Mert ha nem akkor kicsit tolom a csajos családjával is, de ehhez nincs túl nagy kedvem:))!
    Más: leányszöktetést próbáltatok-é már ("go out with ...")? ez is eme gyermek ötlete meg az hogy a legjobb haverjával (aki egyébként az én asszonyom kedvenc simházaspárjának a simfia) esténként elszökjenek bulizni (sajnos eddig 2-ből 2-szer a zsaru hozta haza és összesen bukott a dolgon 1000 aspi.pontot 2000-at kapott a kiruccanásért és -2500-at a lebukásért:))!
  • ATISoft
    Viszont lenne egy kérdésem amire tényleg nem találok infót. Szedtem le a netről egy "Female nude skins for sims 2.rar" file-t. Ez tartalmaz 3db .sims2skin kiterjesztésű állományt. Ezt hogy lehet "importálni" a játékba?
  • LSC
    ja megtaláltam:)
  • LSC
    helló all. Honnan tudok normális crack-et szerezni ami biztos jól működik? Thx.
  • ATISoft
    Bocsi, megtaláltam, a kérdés nem kérdés már... :) Előbb írtam mint gondolkodtam.
  • ATISoft
    Tetszett az írásod Sipöcz! :)))
    Én most kezdtem vele nyomulni. :) Jó kis játék, az első résszel nagyon sokat játszottam. :) Viszont lenne egy kérdés, amiről említést már olvastam, de megoldást még nem. Szóval ki lehet kapcsolni az öregedést valahol?
  • gtom
    hi! Van egy problémán. nem tudok falat építeni ami nagyon idegesít, léci aki tud vmi patchet vagy megoldást írja meg!
  • Sipocz
    A pedofilia (útálatos dolog) tökéletesen ki van zárva a gamából, a magam részéről a homokekszet is gyűlölöm. Én egy maradi balfék lehetek, mert mint férfijuh én a nőkkel szeretem...( az ember nőkkel!!:)), valahogy így szoktam meg (lehet hogy beteg vagyok:))!
  • Sipocz
    Ok!-ok! (replace all word with "fantázia" for word="fantasy".and.forummembername="Sipöcz"):)
  • Mike
    írd már azt légyszi, hogy fantázia világban, mert a fantasy mást jelent
  • Sipocz
    Igazán zizzenet jegyzésére ment ez a vaker, de nem Ő az egyedüli aki szenved a dolgokkal. Azt mondom, hogy rengetegen vannak (nem csak itt/HU hanem szerte a világban) akiket elcsábít a TheSims2 profi megvalósítása, de ez a dolog nem igazán fekszik nekik. Nincs ebben semmi probléma, én pl. nem szeretem az fps-t, vagy a túlzottan pergő stratégiát, igazán semmi olyat amivel nem lehet "hosszasan tökölődni". Nem kívánok lebeszélni senkit a simsogásról, hiszen sokan lesznek olyanok akik "ráéreznek a dolog ízére" és azt látják belőle ami: egy végtelen történet egy fantasy világban ami hajaz a mi valóságunkra csak egyszerübb és itt-ott tökéletesebb és amit rendezgetve-játszogatva lehet tolni órákon-éveken át nem kevés örömmel. Ne haragudjatok meg az ömlengéseimért, de ez úgy bennem volt (osztmegkigyött:)!
  • Mike
    biztos eléggé lusta :)
  • BoSA
    Az én egyik női karakterem beleszeretett egy másik nőbe. Volt smárolás az ágyon, de tovább nem jutottak.
  • BoSA
    Ha valami need-je teljesen nullán van a simednek (tehát pirosban, vagy narancssárgában) akkor elkezd kiabálni, mutogatni hogy mi baja van. Ilyenkor nem reagál a parancsokra, de valószinűleg a maga feje után megy.
  • Tumor
    lehet csinálni leszbiket meg buzikat..... hát pedofil nagypapát ?
  • Ramires
    Bocs, ha ez nekem szólt..
  • Sipocz
    Jó sok bajotok van a simek jólétével!?! Sajnos ez a gama erről szól, bitosítani a mindennapos sim-jólétet, a hosszú és eredményes sim-életet. Itt nincsen nevesített játékcél amit el kell érni, ellenség amit le kell nyomni, pálya amin a cuccost végig kell hajkurászni. A sims játékot csak ötletekkel telve szabad játszani, itt nincs briefing ha nem találsz ki magadnak/simednek célt akkor csak megy a dolog a vakvilágba. Mindenkinek csak azt ajánlom: szedd össze azokat a vágyakat amit magad a jelenvalódban nem tudsz teljesíteni vagy már elhalasztottad végleg, ebből alkoss egy fantasy világot (no ne lovagkorit, hanem 20.-21. századit), és valósítsd meg. A sim nem azért van hogy gyötrődjön a szimulált kibertérben, hanem azért hogy jól érezze magát és hidd el a szimulált figura öröme kis beleéléssel a Te örömed is.
  • TopGun
    Nincs crack! olvasd el a FAQ-t vegre!!
  • TopGun
    Neked is a DVD verzio van fent? miben kulonbozik a CD-stol? mert en nem talaltam semmi kulonbseget.
  • Ramires
    Hány crack létezik, és melyik a legjobb, amivel minden megy? Kössz!
  • Sipocz
    A cheat soron benyomod hogy moveobjects on, a gamában átváltasz vásárlás üzemre, ebben a modban mindent(!!!) simet/tárgyat (bármit) meg tudsz a kezetmutató kurzorral fogni, odébb tudod tenni, törölni, forgatni...., a cheat soron benyomod hogy moveobjects off (ezt el ne feledd!). Néhány tárgy (utcai kuka és a postaláda) mozgatás veszélyes lehet, de a bugos tárgyakat ki lehet törölni.
  • zizzenet
    Az ok, hogy nem nézetek vele olyankor tv-t meg hasonlók. De hogy a gyerekének ne cserélje ki a pelenkáját...
  • cement
    Én azt hiszem a ruha befolyásolja a saját hangulatát, hiszen amikor a tükörben nyomsz egy Change Appeareance-t és átállítod a kinézetét, akkor vagy örül neki és tapsol vagy mutatja hogy 'pfuj pfuj de szar'. A csajjal meg mindíg azt csináltasd ami a Need-je mert ha mondjuk a funja maxon van és tv-t akarsz vele nézetni azt nem nagyon csinálja...
  • cement
    na akkor hogy is kell azt a csítet beírni hogy 'Move_Object on' ? hova, hogy mikor merre meddig? :D mert mint mondtam van pár tárgy az egyik házamban ami bebugolt és nem tudom őket deletelni
  • zizzenet
    Érdekelne, hogy a ruha, ami a Simen van, befolyásolja-e némileg a hangulatát, esetleg mások hozzá való viszonyulását, vagy csupán egy vizuális effektus csupán. Ugyanez érdekelne a sminkkel kapcsolatosan is.

Másik kérdés: asszonykának jó a hangulata, arany az aspirációja, csak fáradt, sokszor éhes és néha büdös. Lehet-e ezért, hogy nagyon lassan reagál a dolgokra. Kiadok egy parancsot, és csak nagy sokára teszi meg (vagy meg se teszi), pedig az égvilágon semmit nem csinál, csupán áll egyhelyben.
    Segítségetek köszönöm.