32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• angello
    az mds problémát hivatalos warez oldalon írták mint fontos figyelmeztetést a lényeg hogy ha nem megy nem is fog az
  • CS@
    Sajna a CDs verziót már jó ideje letöröltem a DVDnél meg nincs mds.
    Az a vicces ,hogy egy barátom MediaM-ben dolgozik és ő is említette ,hogy nem egyet vittek már vissza hozzájuk ugyanezzel a problémával.
    Majd lehet bepróbálom ismét a CDs verziót. Nagyon köszi a segítséget !
  • angello
    van egy olyan hogy a cd image 2-es mds fileját át kell nevezni 3-asra mert a 2-es hibás
  • CS@
    Akkor ha netán tudod a megoldást akkor légyszí ismételd magad.
    Mert nagyjából átfutottam az elmúlt 10oldalon található hozzászólásaidat ,de megoldást nem találtam bennük.
    Hacsak nem az ,hogy valami rossz verziót szedtél le DCről.
    Ja és hozzászólásom előtt a Leggyakrabban előforduló kérdéseket is megnéztem.
  • angello
    nekem is ez volt hogy abbahagyta és nem folytatta a telepítést csak ismételni tudom önmagam
  • Christian
    hm, oké, kösz szépen mindenkinek! Majd megpróbálom
  • CS@
    Üdv!
    Néhány ezer hozzászólással ezelőtt a CDs verzió megjelenésekor leírtam a gondom :
    Installnál az 1esCD befejeztével(KB23%)nem kérte be a 2es CDt hanem abbahagyta mint aki jól végezte dolgát.
    Akkor nem sikerült megoldást találnom erre és gondoltam tojni rá majd ha megjelenik a DVDs verzió ott nem lesz ilyen gondom.
    Na most ,hogy megvan ez is szinte tök ugyanaz történik : megy az install pár másodpercig majd abbamarad és jön az ablak ,hogy Play ,ReadMeSTB.
    Tehát tökéletesen abban a hitben van a játék ,hogy frankón feltelepült miközben ehhez semmi köze sincs.
    Próbáltam a legújabb Daemonal ,alcohollal és most a CloneCD oldaláról leszedhető DVDemulátorral is ,de mindig ugyanaz.
    AMD1300, 512/266RAM ,FX5600XT(61.76) ,WinME, DX9.0c.
    Esetleg valakinek 5lete ? Előre is köszi.
  • angello
    az volt a gond hogy a dc++ os progi eggyik verziója hibákat rakott bele 2x 3x kellet levennem egy cd-t mire nem irt ki hibát aztán levettem egy másik verziot avval egyböl levette a
    cd képeket
  • Hentes Bill #7353
    ja, kiegben biztos. és az is, hogy fizetős lesz :P
  • ATISoft
    Milyen verzióju a DaemonToolsod? Mert állítólag a 347-el már műxik, bár csak most fogom kipróbálni. A Régebbivel nekem sem ment...
  • ranGer2
    lesz? :P
  • Hentes Bill #7350
    (még) nincs
  • ranGer2
    van multi?
  • Mike
    Alcohol 120%
  • Since
    Próbáld meg Alcohollal
  • dr Kotász
    Elnézés a zavarásért, amatőr kérdés következik (viasszaolvastam pár oldalt, nem volt válasz). Fölraktam a cuccost dvd-ről Daemon Tools-szal, indításkor jön a "CD/DVD emulation software detected ..." üzenet. Elolvastam a topic tetején a Leggyakrabban előforduló kérdéseket, aszongya „Ez általában akkor fordul elő,ha valamilyen cd másoló/készítő vagy emuláló program fut a gépen.Na ezt nem szereti a SD3,tehát a DT-n kívül ajánlatos minden programot eltávolítani a gépről.” Na de nekem pont a DT miatt jön az üzenet! Ha leszedem, nem lehet elindítani a cuccost. Ti hogy a répába oldottátok ezt meg?
  • Mike
    ellenben a tűzhelyből van a legócskább, az +1 a 650 az +4 és a 900-as +10, érdemes a legdrágábbat megvenni, és ahogy Sipöcz kolléga mondta, bármennyire nem illik stílusban a lakásba, érdemes megvenni a legdrágább ágyat
  • Mike
    a hűtőszekrény itt és most mindegy
    mindkét hűtő 10-es, csak a drágább ad +3 enviromentet is
  • Sipocz
    A hosszadalmas étkezés okai: gyenge minőségü hűtőszekrény és/vagy tűzhely valamint az alacsony cooking skill. Megoldás: 1.beruházás 2.tanulás (olvsással vagy a yummi-chanel műsora a tv-ben).
  • Mike
    vedd meg a 900-as tűzhelyet
  • Mike
    nálam nem így van
    mondjuk már éleirtam de mindegy
    szal nagyobbik kölök hazajön, hifi be, dance
    (magától is csinálja, mert imádja)
    pár óra elég
    hazajön a kicsi, ő computerezik inkább
    amig a kcsi computerezik a nagy megcsináálja a hf-jét egyedül, aztán segít a kicsinek is (vagy ha a nagy csajozni akar, akkor az apja segít a kicsinek)
    szal a leckék pikk-pakk megvannak, du 5-6 óra van max, és még nem ettek (de nem is nagyon éhesek, ettek a suliban)
    este vmelyik szülő vag a nagyobbik fiú főz vmit (vagy akár magának külön) de este 10-11-ig bőven van még ideje mindenkinek arra, amit éppen csinálni szeretne
  • Sipocz
    Készülgetnek, csak ma kissé be voltam fogva. doc formátumban tudom előadni, ha így jó.
  • Sipocz
    Az elixir of life-ból csak akkor szabad innia a simnek ha legalább gold mode-ban van.
    A fun felnyomása legintezívebben a közös játékokkal megy és nem is kell hozzá feltetlen beruházni. Én még a felnőtekkel is szoktam játszatni a "veres pecsenye" vagy a "bunyós" játékokat. Nagyon jók a tapasztalataim a darttal is. Ráadásul ezek még a szocit is pengetik felfelé.
  • Devids Pro
    De megcsinálod a tippek és trükkök részt ugye?:)
  • R9
    valaki!ittam az életitalból,azt meghaltam!Ez miért volt?Aki meghalt azt visszalehet hozni?Mert a lelke ott kering mndig azt ijesztget! :D
  • Devids Pro
    na feltettem a megújult faq-t
  • Devids Pro
    úgy tölts hogy jobb katt cél mentése másként utána meg vissza kell nevezni .Sims2Pack kiterjesztésüre (fontos a kis és nagy betü)
  • Christian
    Hát hazajön...mondjuk 2 kor kb, legalább 2 órát eszik, mert mire tele lesz, vaz, az szörnyű, milyen lassan megy fel a hungerja! Pedig vettem jó hűtőt meg sutót:(
    Aztán távcsövezek, azzal pár órát, hogy felmenjen a fun, utána tanulok, azt pisi kaki közben sokszor, és már este is van:(
  • zizzenet
    Ha jól "nézegettem" a Sims hivatalos oldalát, ott csak néhány szám van fent. Ami nekem tetszik, azok közül jópár nem található ott meg.
  • Coolfire
    Valami nem stimmel a VIP letöltésnél.Mindig csak XML file-okat szed le.
  • Coolfire
    Nem fontos,javítgasd írj hozzá..mittomén..:)
  • Coolfire
    Mikor jönnek az üzik telcsi,hogy ennyit,meg ennyit kaptál.
  • Devids Pro
    Na akor megcsinálom a faq-t még mondjuk a játékba a tippeket azt csinálod Coolfire? az még gondolom nem lett késsz! azért ezt felteszem
  • Mike
    nyisd egybe a nappalival :)
  • Mike
    mit szoktál vele csinálni du? meséld el
    mivel viszed fel a fun-ját, mikor tanul, stb
  • Mike
    mi az a pézes teló?
  • Coolfire
    Na készülgetnek a táblázatok?:)
  • Coolfire
    Ehh már válaszoltatok..
  • Coolfire
    Az akkor szoktt lenni,mikor nappal távcsövel,magyarul kukkolsz.:)Este meg már csak csillagvizsgálásra jó.Hjaj semmi bajom ezzel a gameval,de nem tudom eccerűen megbocsájtani a Maxisnak,hogy a pézes telókat kihagyták.:)
  • Adri
    Nem biztos, mert nekem még teleszkópom se volt csak éppen hogy beköltöztem az öreg átjött és lepofozott....