32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• TopGun
    Ronaldo07 nem vagy meg itt?
  • TopGun
    Honnan kell letolteni?
  • dashed_
    es innen tud vki letolteni??

"Wavy Blonde Streak" Haj kene nagyon :)
  • TopGun
    Sims2 guide
    Itt egy angol nyelvu leiras a jatekhoz.
  • TopGun
    Nincs meg itt aki tud letolteni a hivatalos oldalrol?
  • TopGun
    Sajnos nalunk tiltott az olyan url amiben a jatek vagy a games szerepel! :(( leirod mi van ezen az oldalon?
  • angello
    sims2
  • TopGun
    Milyen testreszeket lehet letolteni? es honnan?
  • zizzenet
    Lehet, hogy már tudtok róla, de létezik egy GameExtractor nevezetű Javas progi. Az ismeri a The Sims 2 *.package fájljait és lehet buherálni. Én ezzel szedtem ki a zenéket.
  • mike369
    de mi nem is vagyunk európában!
    (legalábbis a kiadók szerint...)
  • Gerygrey
    Lesz magyarítás... Amint megtaláljuk rá a módot, hogy hogyan buheráljunk bele a .package fájlokba. Jelenleg ez akadályozza a magyarítás elkészítését. Egyébként szörnyű, hogy szinte az összes európai nyelven telepíthető a Sims2 a magyart leszámítva :-(
  • TopGun
    Mi a fenenek ehhez multi? itt nem kell megolni senkit! epp ellenkezoleg! egyedul kell megoldanod a problemaid! ha multizni akarsz akkor told a MOHAAT!!
  • angello
    uj berendezési tárgyakat még nem lehet letölteni csak ruhát meg testrészeket?
  • Mike at home
    ha nem irtam volna mar le tegnap-tegnapelott, mit hasznalj, akkor azt mondanam ok, hgy megkerded, de igy?

56.64 detonator win98se alatt
    es ne hajtsd tul se a kartyat, se a procit
  • Mike at home
    olvass vissza
  • Mike at home
    a sim1-ben el kellett adni az urnat, vagy sirkovet. valszeg itt is
  • bazze
    Help:
    Ha a lány mondjuk elköltözek mert már unja a mutert meg fatert akkor miért csak 20000 pízt visz magával amikor a muterrel már összegüriztem 500000???
  • Danecay
    Hi!
    Biztos volt már róla szó de nem találtam, magyarítás lesz a játékhoz?
  • tehen_m
    Valami főnök lettem talán?... kaptam +50000 pénzt
  • takraj
    #7362???
  • Adri
    Kaching = + 1000 in sim money.
    motherlode = + 50000 in sim money
  • angello
    és ha egyedül élt akkor is visszajön kisérteni vajon?
  • Fro5t
    hi. tud valaki pénz-cheatot a sims2 hoz? előre is htx.
  • Gerygrey
    Ha valaki megpurcan a családban, miért jön vissza a szelleme hogy úgy megijessze az életben maradt családtagokat, hogy azok is elpusztuljanak? Tök idegesítő, volt egy tinicsaj az anyjával, az anya megmurdelt, mondom akkor éldegél majd a kiscsaj egyedül, de egy frászt, az anya szelleme úgy ráijesztett hogy már jött is érte a Kaszás... Be sem merek költöztetni senkit a helyükre, pedig nagy szép házat építettem :-(

Más: a .package fájlokat mivel lehet kicsomagolni?
  • angello
    sims tud interneten kaját rendelni tök jó
  • CSOCSO
    HELP!! sims2 guru kerestetik lenne egy ket kerdesem:
    1)csinaltam egy familit.. papastul mamastul mind a ket fohosomnek.. tehat hirtelen vagyunk 6 an.. hogyan lehetne kitorolni az osoket.. esetleg rabirni oket hogy koltozzenek el 1-1 kulon hazba???

bementem a hazba lattam semmi nincs.. oke nekem kell vasarolgatni..de tudtam mas hazakat is epitgetni..

most akkor nekem kell az osszes hazat beepitenem..esetleg minden szomszedot megteremtenem?

keretik a guru priviben keressen meg!! koszike!!!
  • cement
    jaja, én is gecisok kis idegesítő bugot találtam már! bahhh
  • Dave000
    ezt nem szerettem vona mondani, de tapasztalataim szerint kezd bug-tenyészetté válni a game... Sajnos, remélem egy pöcs majd megoldja...
  • cement
    ehh mindig ezt csinalja, hiaba mentek meg minden. amugy szerintem ez egyszeru gamebug, a tervezok 1 emberre szamitottak csak a helikopter eseteben, es mivel 3-4 emberke is utazik vele, így bebugol. kurvajo mondthatom, most mi a faszt csinaljak? munkam gyumolcse a napi §2100 fejenként helyett egy fitying se...
  • Dave000
    ezért kell sűrűn menteni:DD Bizonyos FPS-eknél tanultam meg bár ott más okból, de itt is érdemes alkalmazni :D
  • Tojesz
    Milyen vid. kártyád van?
    Nekem gef4 TI4200,és akármilyen driverrel próbálkozom,pöttyöződik,lefagy,meg ilyen csúnyaságokat csinál a game....
    Idegesítő mikor felépíted az új házat,és kezdheted elölről mert kifagy!
  • Tojesz
    Hááááát ez érdekes....
    Szerintem próbálj vmi új drivert vagy vmi ehhez hasonlót a bug kiküszöbölésére.
  • cement
    kösz.

a #7364 -re nem tud valaki valamit válaszolni?
  • akyyy
    várjál egy picit....
  • Iori
    vki nem tudja hogy hogyan lehet elővarázsolni a "sztárokat"? Vagy várhatunk exp. packra?
  • Coolfire
    Hmm.ez nagyon érdekes.Elvileg a DT-re nem izgul az SD3.:)
  • ZsZso
    CTRL - SHIFT - C és oda
  • cement
    hogy kell azt a moveobject on-t beirni? hova?
    amugy a tököm nagyon kivan, már nagyon de nagyon. van 4 emberkém, mind a négy a karrierje csúcsány van. 2 Business Tycoon csaj, egy Major(polgármester csávó), és egy Chief Of Staff(Orvoskongesszusi elnök csajszi). Na most helikopter jön értük, nade a helikopter bugos a munkából hazajövet, ugyanis a 4 emberke nem egymás után száll ki belőle, hanem egyszerűen eltűnik a helikopter, és ottmarad a 4 emberkém, és nem kapom meg a fizetésüket!! már kezd fogyni a pénzem (13ezer van most) de nem kapnak fizetést, ami pedig elég nagy summa lenne... mi a fasz van ilyenkor? másnak is ilyen?
  • cement
    hogy kell azt a csitsort vagymit
  • takraj
    A DVD-s verzióban télleg vannak extrák? Extra videók, hogyan készítsünk filmet?, stb....