32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#7401 Ronaldo07 nem vagy meg itt? -
#7400 Honnan kell letolteni? -
dashed_ #7399 es innen tud vki letolteni??
"Wavy Blonde Streak" Haj kene nagyon :) -
#7398 Sims2 guide
Itt egy angol nyelvu leiras a jatekhoz. -
#7397 Nincs meg itt aki tud letolteni a hivatalos oldalrol? -
#7396 Sajnos nalunk tiltott az olyan url amiben a jatek vagy a games szerepel! :(( leirod mi van ezen az oldalon? -
#7395 sims2 -
#7394 Milyen testreszeket lehet letolteni? es honnan? -
zizzenet #7393 Lehet, hogy már tudtok róla, de létezik egy GameExtractor nevezetű Javas progi. Az ismeri a The Sims 2 *.package fájljait és lehet buherálni. Én ezzel szedtem ki a zenéket. -
mike369 #7392 de mi nem is vagyunk európában!
(legalábbis a kiadók szerint...) -
#7391 Lesz magyarítás... Amint megtaláljuk rá a módot, hogy hogyan buheráljunk bele a .package fájlokba. Jelenleg ez akadályozza a magyarítás elkészítését. Egyébként szörnyű, hogy szinte az összes európai nyelven telepíthető a Sims2 a magyart leszámítva :-( -
#7390 Mi a fenenek ehhez multi? itt nem kell megolni senkit! epp ellenkezoleg! egyedul kell megoldanod a problemaid! ha multizni akarsz akkor told a MOHAAT!! -
#7389 uj berendezési tárgyakat még nem lehet letölteni csak ruhát meg testrészeket? -
#7388 ha nem irtam volna mar le tegnap-tegnapelott, mit hasznalj, akkor azt mondanam ok, hgy megkerded, de igy?
56.64 detonator win98se alatt
es ne hajtsd tul se a kartyat, se a procit -
#7387 olvass vissza -
#7386 a sim1-ben el kellett adni az urnat, vagy sirkovet. valszeg itt is -
bazze #7385 Help:
Ha a lány mondjuk elköltözek mert már unja a mutert meg fatert akkor miért csak 20000 pízt visz magával amikor a muterrel már összegüriztem 500000??? -
#7384 Hi!
Biztos volt már róla szó de nem találtam, magyarítás lesz a játékhoz? -
tehen_m #7383 Valami főnök lettem talán?... kaptam +50000 pénzt -
#7382 #7362??? -
#7381 Kaching = + 1000 in sim money.
motherlode = + 50000 in sim money
-
#7380 és ha egyedül élt akkor is visszajön kisérteni vajon? -
Fro5t #7379 hi. tud valaki pénz-cheatot a sims2 hoz? előre is htx. -
#7378 Ha valaki megpurcan a családban, miért jön vissza a szelleme hogy úgy megijessze az életben maradt családtagokat, hogy azok is elpusztuljanak? Tök idegesítő, volt egy tinicsaj az anyjával, az anya megmurdelt, mondom akkor éldegél majd a kiscsaj egyedül, de egy frászt, az anya szelleme úgy ráijesztett hogy már jött is érte a Kaszás... Be sem merek költöztetni senkit a helyükre, pedig nagy szép házat építettem :-(
Más: a .package fájlokat mivel lehet kicsomagolni? -
#7377 sims tud interneten kaját rendelni tök jó -
#7376 HELP!! sims2 guru kerestetik lenne egy ket kerdesem:
1)csinaltam egy familit.. papastul mamastul mind a ket fohosomnek.. tehat hirtelen vagyunk 6 an.. hogyan lehetne kitorolni az osoket.. esetleg rabirni oket hogy koltozzenek el 1-1 kulon hazba???
bementem a hazba lattam semmi nincs.. oke nekem kell vasarolgatni..de tudtam mas hazakat is epitgetni..
most akkor nekem kell az osszes hazat beepitenem..esetleg minden szomszedot megteremtenem?
keretik a guru priviben keressen meg!! koszike!!! -
#7375 jaja, én is gecisok kis idegesítő bugot találtam már! bahhh -
#7374 ezt nem szerettem vona mondani, de tapasztalataim szerint kezd bug-tenyészetté válni a game... Sajnos, remélem egy pöcs majd megoldja... -
#7373 ehh mindig ezt csinalja, hiaba mentek meg minden. amugy szerintem ez egyszeru gamebug, a tervezok 1 emberre szamitottak csak a helikopter eseteben, es mivel 3-4 emberke is utazik vele, így bebugol. kurvajo mondthatom, most mi a faszt csinaljak? munkam gyumolcse a napi §2100 fejenként helyett egy fitying se... -
#7372 ezért kell sűrűn menteni:DD Bizonyos FPS-eknél tanultam meg bár ott más okból, de itt is érdemes alkalmazni :D -
#7371 Milyen vid. kártyád van?
Nekem gef4 TI4200,és akármilyen driverrel próbálkozom,pöttyöződik,lefagy,meg ilyen csúnyaságokat csinál a game....
Idegesítő mikor felépíted az új házat,és kezdheted elölről mert kifagy! -
#7370 Hááááát ez érdekes....
Szerintem próbálj vmi új drivert vagy vmi ehhez hasonlót a bug kiküszöbölésére. -
#7369 kösz.
a #7364 -re nem tud valaki valamit válaszolni? -
#7368 várjál egy picit.... -
#7367 vki nem tudja hogy hogyan lehet elővarázsolni a "sztárokat"? Vagy várhatunk exp. packra? -
Coolfire #7366 Hmm.ez nagyon érdekes.Elvileg a DT-re nem izgul az SD3.:) -
#7365 CTRL - SHIFT - C és oda -
#7364 hogy kell azt a moveobject on-t beirni? hova?
amugy a tököm nagyon kivan, már nagyon de nagyon. van 4 emberkém, mind a négy a karrierje csúcsány van. 2 Business Tycoon csaj, egy Major(polgármester csávó), és egy Chief Of Staff(Orvoskongesszusi elnök csajszi). Na most helikopter jön értük, nade a helikopter bugos a munkából hazajövet, ugyanis a 4 emberke nem egymás után száll ki belőle, hanem egyszerűen eltűnik a helikopter, és ottmarad a 4 emberkém, és nem kapom meg a fizetésüket!! már kezd fogyni a pénzem (13ezer van most) de nem kapnak fizetést, ami pedig elég nagy summa lenne... mi a fasz van ilyenkor? másnak is ilyen? -
#7363 hogy kell azt a csitsort vagymit -
#7362 A DVD-s verzióban télleg vannak extrák? Extra videók, hogyan készítsünk filmet?, stb....