32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
bakaiadam #7447 hol van,mondjatok¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ -
#7446 Eltört az eredeti mi?? -
#7445 Minden faj kihal egyszer!! -
bakaiadam #7444 syiasytok,lätom,ti is itt vagztok,nem tudjätok honnan lehet let0lteni a crack-et,fontos lenne,mert eltort ay eredeti,de megvan mäsolatba szoval...surgos,de nagzon(nezztek el az ekezethianyt,angol betukeszletem van csak) -
Slax #7443 Üdv.
A kérdésem a következő, Sims2-ben nem lehet házat építeni.Mi lehet a gubanc?Bocs, hogy nem olvastam több oldalt vissza,de napok óta haldoklik a vodkanet.Köszönet előre is. -
#7442 én találtam már bugot:)
hapsi beült a konyhaszekrénybe ahol a kaja volt vett kaját oda beleült és úgy evett:D
egymás után 2x is megcsinálta
-
#7441 Én még egy bugot sem láttam a játékban szerencsére:)
Nekem csak ketten akartak beszálni a helikpoterbe, de azoknak sikerült... -
#7440 telefonon csak pizzat lehet rendelni... taxival bemegyunk varosba de a boltba nem lehet venni kajat:( nemtom mi a geci van mar -
dashed_ #7439 http://free.srv.hu/i/a/iaro/index.php?link=upload
ide rakd fel es kiirja a linket is.. -
Christian #7437 http://wwii.fw.hu/kep1.jpg
http://wwii.fw.hu/kep2.jpg
http://wwii.fw.hu/kep3.jpg
Na akkor igy rakom be a képeket.
Ez a házam.:P
-
#7431 telefon? bemeésza városba és úgy? -
#7430 ahoy all.. ujabb problematika...
eheznek mint az allat..
16 ezer dolcsim van... ures a huto
nem tudok bele vasarolni.. a mallban sem enged ekajat venni. nemtom mi a szar van...:((((((( HELP -
dashed_ #7429 es oda hogy lehet bejutni? :) -
#7428 ok, kösz! -
#7427 felkerült a vip részbe egy újabb ruhapack (ha valaki érdekel)
25 ruha -
#7426 Nem azonnal latszik meg, par nap eltelik mire lathato lesz a non! -
#7425 gumit ne adjál nekik. :-) -
#7424 egyből meglátszik? -
#7423 ha hallasz utána egy kis zenét,akkor lesz gyerek! -
#7422 Ehh..Nekem win xp-m van,és kipróbáltam a kompatibilitást win 98 alatt,de ekkor rettenetesen beszaggatott,meg a hang is beakadt,aztán 5 perc múlva reset -
#7421 mitől függ, hogy a Try for Baby után lesz-e gyerek? mert nekem nem akar terhes lenni a nő. :( -
slTotya #7420 Jó nem figyeltem.Kösz -
#7419 NEM VISSZAOLVASNI KELL! hanem a BANNER ALA KELL NEZNI ES LATNI IS! meg kattintani! :(( -
slTotya #7418 Nincs kedvem visszaolvasni szal felteszek 1 kérdést.Felraktam a játékot de azt irja inditásnál hogy szüntessem meg a virtuális meghajtót.Segitséget elöre is köszönöm. -
jobb #7417 Hello! Egyik ismerősöm kérdezi, hogy miért nem lehet építikezni, parketát letenni a játékban, kell valami patch vagy újra kell telepíteni? -
zizzenet #7416 Jaja. Aztán láttam, van help erről. Valamit ügyködni kell, meg gyakorolni, de tényleg csak ennyit tud. A mozit már más progival kell megcsinálni.
Amúgy nem tudom, hogyan lehet sztorit készíteni, amikor a Simek mennek a fejük után, ha nem tartod kordában őket... :)) -
#7415 Nekem is válaszoljon valaki -
#7414 Privi ment. -
#7413 nem arról hanem erről a movie maker izéről:) -
zizzenet #7412 Mármint miről? Kis videókamera ikon a bal alsó sarokban, vagy "V" billentyű.
Persze az is röhej, hogy videót rögzíteni csak élsimítás nélkül lehet. Gáz ez így. -
#7411 pff hát iylenről én nem hallottam:) -
#7410 milyen progival lehet kiirni? mert Alcohollal nem engedi! -
zizzenet #7409 Valamennyi hivatalos videó végén ki van írva, hogy "made by sims movie maker". Ráadásul valami Revolutionary Movie-making
dologról hablatyolnak a weboldalukon, igaz, ebben csak annyi van, hogy zoomolhatsz meg egyebek. Szóval begyűjtöd ezeket a videókat (mondjuk 30-at, külön avi fájlokba), aztán valamivel csinálsz belőlük valamit? -
#7408 mi ez a vip rész a faq honlapon? oda csak pár ember léphet be? -
#7407 ??? -
zizzenet #7406 Bocs, ha hülye kérdés. A beharangozott Movie Maker az csupán a nehézkes Video Capture? A videó szerkesztése, feliratozása stb. már nem tartozik hozzá? -
#7405 Ha fizetsz a regisztralasert akkor lehet, hogy tudsz leszedni mindent. -
#7404 Ezt hogy ertsem? megvetted a jatekot? -
#7403 Igen, a gameextractort már én is próbáltam. Tényleg ki lehet szedni a játékból a dolgokat, de ha visszarakom akkor fagy tőle a game :-(
Top Gun, miért nem tudsz letöltnei a hivatalos oldalról? nekem semmi gondom vele. -
#7402 házak hajak ruhák vannak de berendezési tárgyat nem találltam