32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#7488 Hi!
született már vkinél lány baby? -
#7487 SOS!
Van 4 .mdf -em. Nincs .nfo fájlom.
Please insert correct CD-ROM.
Nem találtam a lemezeken krekkes könyvtárat, segítsetek, mi kell még hozzá a telepítés után?? -
Matheus #7486 akkor, SP2-n fut vagy nem? (mer a faqba azt írják, hogyha sp2-m van akkor nem indul) de ez télleg igaz? -
#7485 Ja,egyből mglátszik, már a bevezető videóban is -
#7484 Meg kell tanítani a simet főzni.Vannak azok a szekrények, azokon lehet study cooking-ot nyomni. -
#7483 ne marháskodjatok már éhendöglik a simsem me nemtud főzni mi lehet a gond?!
a pizza nem elég jo neki
-
Christian #7482 mármint a mentéseket? -
Christian #7481 Hova menti a simset? -
Matheus #7480 az ugye nem igaz, hogy SP2-n nem fut, mondjátok azt .. :( -
Matheus #7479 thx -
#7478 en meg utana nezek ennek a kajatlansagnak...lehet hogy a muter valamit rosszul csinalt es azert nincs kajaja:) -
#7477 te is ot vagy ahol gyogyszereket lehet csinalni???? mert akkor ugy nez ki az altalanos hiba.. ninc smeg valaki abban a hulye kokastelyban vagy miban? -
#7476 user: faqsg
pass: faqdown -
#7475 pl. nem kell a 7466-oshoz hasonlo hulyesegeket kerdezni :) -
#7474 ne viccesekedjunk! -
#7473 mert a crackes verzioval nem lehet
nem visszaolvasni kell, hanem a faq-t nezegetni -
#7472 akkor vmelyik win98-as drivered nem jo -
Matheus #7471 mer biztos yo dolgok vannak ott ... -
Matheus #7470 ebbe a V.I.P részlegbe hogy lehet kódot kérni? -
#7469 én passzlom nézz körbe a faqban -
#7468 ja! a vip részlegben hova is lettek a ruhák feltéve? mert én nemláttam...
-
Matheus #7466 figyuzzatok, az nagy baj haver nekem nem 4xesen írta ki a Sims 2-t cd-re? szal úgyis fog működni? -
#7465 feltöltöttem előszőr fullosra de nem tudok semmit se csinálni csak dobálni a flakonokat. meg megnézni a hütő állapotát.
Le is cseréltem ujra mert nem birtam vele semmit se kezdeni.Aztán a konyhaberendezéseket is hogy héátha befagyott vmi de az se volt a gond.Kérdés miért nem müködik a hütő ha vadi uj?
De vki tényleg helpeljen, mert apizza nem nagyon lakatja jol és nagyon fogy a kajaszintje és folyton éhes. És semmilyen kaját se tudok csinálni.A főzésem meg maxon van.
A gyogyszerkészitő masinánál
a gogyszereket hova teszi? ha beteg vagyok attol meggyogyulok?és hogyan?És hogy tudomeladni?
És a növénytermesztős cserepes álvány mire jo?
Ugy néz ki mintha kokaincserjéket nevelgetne:D
Továbbra is a nagy probléma nekem
sikerült e már valakineknem gépáltal kreált hanemsaját ufokat születnie?
Tehát hogy te hozod össze vmelyik ufogyereket fehérnéppel és gyerekeznek és olyanbol született már vkinek zöld bébije?
-
#7464 azért mert nem fizetted ki a számlát és ilyenkor elrabol a számláért cserébe tárgyakat.a simsed utánameg bőghogy hiányoznak a tárgyak! -
#7463 Minden rendesen müxik... tök jol elszáll a heli:) a pénzt is megkaptam. -
#7462 Képzeljétek, bejött egy Repo Man nevü ficko a simjeim házába, és a fegyverével eccerüen felszippantotta az egyik könyvespolcot.:D volt már vkivel ilyen? miért csinálta?:)) -
Mat #7461 Feltettél hozzá egy crack et! Nincs hozzá még normális crack! Szal telepísd ujra a játékot és daemon tools ba kapcsold be az összes emulation-t és indisd a játékot! (Alcohol Clone os a sims ed?) -
Slax #7460 Valaki? -
#7459 Új hűtő is van, meg rendeltél bele zőcséget is ? Akkor 5lettelen vagyok sajna. Ha el tudod adni, akkor még az se lehet, hogy a játék szerint "használja" vki ... szóval télleg abszolút passz ... -
#7458 UGYAN EZ a problematikam!! valaki segijjen mar!!!! mar ketszer kerdtem a segitsegeteket.. -
#7457 jó de amikor kiszállnak megkapod a lóvét, a fizetésüket? rendesen kiszállnak vagy csak hirtelen eltunik a helikopter? -
#7456 Valaki segitsen SOS!
tele a hőtö de ha rákattintok mégse lehet kaját csinálni
ha a tüzhelyre mikrora kattintok akkor se
eladtam az egész konyhát
mindenből vettem ujat
és igy se lehet kajáltatni
csak pizzát tud rendelni hogy éhen ne haljon
ez miért vanés mit tudok csinálni?
-
#7455 lol :DDDDDDDD -
#7454 vohoban véletlenül is összejön a gyerek plusz én lánygyereket akarok nem fiut -
#7453 tök jó ogy minden szimnek külön van szociális nyulja
ami persze logikus de mindenki csak a saját nyulját látja -
Slax #7452 Lééégysziiii! -
Christian #7451 a mentést hova teszi? a játék mappájába, vagy pedig a C: ... dokumentumok stb be? -
bakaiadam #7450 kosz -
Roland 92 #7449 SOk szerencsét CCCCCCCCCCCCCCCSSSSSSSSSSSSSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Roland 92 #7448 Válasz erre:
© bakaiadam ma 20:28 | Privát | Válasz | #7447
hol van,mondjatok¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ITT:
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sims2.htm
Eltört az eredeti mi?