32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Laca1985 #7648 Sziasztok!
Valaki segitsen!Feltelepítettem a játékot.Berakom Alcoholba az eggyes tukorfájlt es elinditottam a játékot.Nem indul el es egy olyan hibauzenetet kapok hogy nem találja az elérési utvonalat.Valakinek volt mar hasonlo hibája?Letszi segitsetek!!!Koszi -
#7647 Meg mindig nem derult ki, mi a tobb a DVD-s verzioban? vagy egyaltalan van valami kulonbseg, a praktikussagon kivul? -
#7646 utolsó kérdést nem értem
szvsz egy ős Ádám-Éva párossal benépesíthető a térkép :)) -
#7645 Néhány LOL:
-hottub-béli woohoo után a férj kimászott és gratulált a nejének:) (a fordítottját még csak-csak érteném)
-párhuzamos üdvözléssor az utcán, az egyik sim éppen a barátnőjét fogadta, a kedves papa meg a 2 meghívott öreghavert, a párocska üdvözlés jogcímen némi szexuális érintkezésbe kezdett (wh-n kívül minden bevetve) és a kedves papa valamint a kedves vendégek egyszerre kezdtek olyan mértékű megbotránkozásba amitől maga az üdvözlés és a vendéglátás egézz folyamata végérvényesen leállt:)
-praktikusság miatt a simszülők közös, megfelelően nagy és felszerelt fürdőszobát használnak, számtalan és különböző helyzetben elkövetett szexelés és két gyerek után a kedves papa sokkot kapott a neje meztelenségétől:)
Kérdés:
A falu néppességének tervezésére is kihatással lenne mivel én (mi) a Maxis premade falusiakat nem játszuk hanem saját kreálásu őssimeket helyezünk be-> hányadik szintü ős okoz párkapcsolati összeférhetetlenséget a leszármazási láncban? Igaz még csak a 2. nemzedék kiskorú és semmiféle közös ős nincs, de nem szeretnénk túl sok felnőttkorú simet berakni, hiszen az utódlással kapcsolatos foglalatosság, a kicsik felnevelése a gama lényegi része ugyanakkor a genetikai sokszinüség is nagy cél. -
Laca1985 #7644 Sziasztok!
Valaki segitsen!Feltelepítettem a játékot.Berakom Alcoholba az eggyes tukorfájlt es egy olyan hibauzenetet kapok hogy nem találja az elérési utvonalat.Valakinek volt mar hasonlo hibája?Letszi segitsetek!!!Koszi -
#7643 hm veszek kertitörpét
(eddig nem tettem mert giccses ugye) :)))) -
#7642 Ezek igen hasznos infok! koszi oket. -
#7641 tini és gyerek témában otthon vagyok, hiszen a kezdetektől aging nélkül játszom, szal :)
- a gyerek A+ -szal piszok hamar végez a leckével, főleg ha segít neki valaki.
- másrészről egy-egy napot A+ -szal ki lehet hagyni, nem dől össze a világ, max A+ -ról lemegy B-re.
- a kisebb kölkök imádnak A+ -t kapni, és ezért szinte folyamatosan platinumban vannak
a suliban eszenek, reggell tehát azt nem kell
ami fontos az a játék, mosdás, klotyó, de legfontosabb a játék
- a tini korúak mindent meg tudnak tenni a játékban, a szexet kivéve, tehát tudnak vársárolni ruhát, főzni, stb
- az iskoláskorú gyerek is tud rendelni kaját a hűtőbe, ki is tudja azt fizetni, de főzni sajna nem tud
- meg lehet tenni azt, hogy a gyerek nem jár suliba, nem csinál házit, és mielőtt jönne a gestapó, lepattanunk otthonról (megváltozik a címünk, hehe) innen a gyerek új, tiszta lappal kezd.
bár kissé cigányélet ez, de csak a telket kell kifizetni, meg mindig új bútorokat venni :) -
#7640 (no akkor folyt.-)
-iskoláskor: sajnos a kölyök és tini koru simek elsődleges kötelessége és szüleinek elsődleges kötelezettsége az iskolai tanulás és az ehhez tartozó feltételrendszer megteremtése. Nagyon szigorúan bevarrt dolog a játékban mert kicsi lazítás ebben az ügyben és máris megjelenik a "családvédelmi szolgálat" (lásd. gestapo) ügynöke és viszi a gyereket. No ettől a szülősimeknek nem hasad meg a szive, az érzelemszimuláció erre a dologra sem terjed ki.
aging: határozottan jo dolog a játékban az hogy ki és be lehet kapcsolni az öregedést. Megtanulni a játékkal való (élvezetes) foglalatosságot másként nem is lehet és az un. őssimeknek (tehát azok a simek akiket felnőttként illesztesz a gamába) elemi szükségük is van rá hiszen felnőttként indulnak 0 aspi.pontról ugyanakkor egy már a játékban született sim felnőttkorára elérheti akár a 100-200 ezer aspi.pontot is. Ugyanakkor vigyázni kell hogy némely időben zajló eseményhez kell az öregedés pl.: terhesség, iskolai előmenetel.
a lefoglalt tárgyak: Mindenért fizetni kell. Még a legtapasztaltabb és szöszmötölő játékos is bele eshet a hibába hogy megfeledkezik kellő időben rendezni a számlákat vagy kevesebb pénkészlettel bír mint az éppen berendelt szolgáltatások ára. Első esetben jön a repo man (hatósági végrahajtó), utóbbiban pedig a szolgáltatást végző (maid, repairman, nanny) elvisz egy-egy tárgyat aminek értéke kb. fedezi a költségeket.
pénz: szvsz. a gamában nem a pénkészlet a fontos dolog, nem is érdemes a mindenkori cash-t 1000-2000 simo felé tenni ennél több csak akkor éri meg ha valamilyen vásárlási célt szolgál. A gamában nincs is cél a készpénz felgyűjtésére még az anyagias aspi. sim is elsősorban az összvagyonát szeretné valamilyen értékig juttatni aztán hogy ez tárgyban vagy kp.-ban van jelen az mindegy. Sajnos az amortizáció mértéke nagyon gyors (igaz ezzel párhuzamosan a vagyonadó módjára fizetendő számla értéke is csökken). Mivel a jelenlegi sim állományom elsődlegesen a használati tárgyak beszerzésében érdekelt és igazán vagyongyűjtésre még nem telik nem tapasztalhattam de érdemes megnézni azt ami a sims1-ben megvolt, miszerint a műalkotásokba (kép, szobor) fektetett pénz nem csökken vagy éppen növekszik. A lutri-eseményeknél is elsődlegesen a sim készpénz készlete károsodhat, pl. nálam szhatta a gama azt hogy a simem (az én) rossz döntése 50000 simo buktát okozott, hiszen a kasszában csak 1200 simo körül volt lóvé (na ezt el is vette, klasszikus nullázás volt).
kerti törpe: Természetesen a mi valóságunkban a giccs netovábbja, de itt a simtérben óriási cselekvéslánc van hozzárendelve:))))! Először is növeli az env.érzést (ez jó:), aztán jönnek a legjobb haverok és settenkedve ellopják (ez röhej:)), aztán elmegy a sim és visszalopja, amikor hazahozza közli hogy "yessss" és felmegy a fun-ja (na igazi LOL:)))! -
#7639 Engem termeszetesen erdekel a folytatas is! ha lesz ra idod!? -
#7638 Helló Népek!
(májerkodások következnek, ha ezek a dolgok már megoldottak akkor bocsi, de hátha jól jön valakinek)
-főzés és étkezés: a tini és ennél idősebb sim mindenképpen még 0 cooking skillel is képes a feltöltött hűtőből élelemhez jutni, sőt a környezetében tartózkodó simeknek is tud tálalni ételt, ha mást nem akkor az un. instant meal nevü lötyit. Az élelem készítéséhez az említett dolgokon kívül szükség lehet: szabad konyhapult felületre (ebből szvsz. 2-3 biztosítása érdemes), tűzhelyre (a minősége fontos lehet magasabb cooking skillnél és igényesebb étel készítésénél), továbbá érdemes még beszerezni konyhai robotgépet (szeletel, előkészít) és egy mikrohullámu sütőt (előszeretettel használják a csak melegítendő étel, pl. TV dinner készítéséhez). Ha ezek a dolgok rendelkezésre állnak és az etetés még mindig probléma valamilyen egyéb hibája van a dolognak, mivel maga a működés és annak mentése a telekhez tartozik, végsősoron a sim(ek) exportja és új telek-családiház felépítése megoldást jelenthet.
-grafikus hibák ha egyébként a hw. a játékhoz ajánlott min. vagy jobb: magából a cselekvésekből is származ(hat)nak grafikai hibák. A tér berendezésének geometriája, azaz a tárgyak és épitmények egymáshoz való viszonya és a térben zajló cselekvések grafikai effektje olykor ütközik. Az építés-vásárlás módban kialakított grafikus tér egy statikusan összerakott világ aminek a próbája igazán az hogy a szimulációs módban miként tud megvalósulni a simek animációjának dinamikája. Olykor egy rossz irányban nyíló ajtó, egymáshoz túl közel tett tárgyak, alkalmasint elkezdett de befejezni nem sikerult animációs sorok képesek prüccöt okozni (az ördög a részletekben búvik:)). Ezekere példa: ajtó-> müködni müködött, de a mögé elhelyezett WC-t nem lehetett lehúzni és takaritani, közeli helyzetek: a kerités mellé tett bokrot nem tudta a kertész megynyírni (fokozatos env.rosszérzés a gondozatlan kert miatt) vagy a ferde falra feltett ajtó nyílótere és az étkező egyik székének tere az egyik csúcspontjukon érintkezett (ha valaki itt ült és evett az ajtó használhatatlan lett), elkezdett és végig nem vitt animációk->a családban a két srác egyszerre jött haza a suliból és noha volt külön-külön szobájuk mindig ugyanarra az iróasztalra akarták a házit lerakni, ott és akkor ez csak azt eredményezte, hogy az egyik csak az asztal előtti padlóra ledobta a füzetét, de amikor felnőttek derült ki hogy az asztal bizony eladhatatlan, mert noha senki nem használta perpill, de be nem fejezett cselekvéssor van rácímezve.
(-folyt.köv. márha kell, de most kicsit megyek melózni:))! -
zizzenet #7637 Kösz a szülészeti segédletet, asszem ez az öregedés a titok nyitja.
És a Radeonos problémámmal kapcsolatban van ötletetek? -
#7636 nagy kunszt kodokat talalni, csak be kell irni a konzolra, hogy help -
#7635 Itelkezik a fene. Egyszeruen arrol van szo, hogy hasonlo kerdesre erdemi valaszt kellene adni, tippeket, tanacsokat. Ugyanugy, ahogy a tobbi kerdesre is mindig van aki ad egy megfelelo valaszt - itt koszi mindenkinek aki valaszolt a kerdeseimre. Az ilyen "konzolparancsok megadasat mint lehetoseg" pedig csak akkor kellene leirni, ha direkt kerdezi az illeto. Aki akar ugyis talal maganak kodot, aki pedig nem kerdezte, az ne is essen kisertesbe. Olyan nagy keres, hogy ne mindig csalashoz forduljunk eloszor?
De mindegy is, szerencsere nincs multija a jateknak, igy nem szamit. Temanak reszemrol vege. -
#7634 En mar par dolgot leszedtem toluk ma reggel, de sok cucc csak a sima sims-hez jo :( -
#7633 Azt is leirtak mar tobben, hogy FERFIT VISZNEK EL az UFOK! es
O LESZ TERHES! NEKI LESZ KOLYKE!!! -
#7632 crackes verziod van? -
#7631 elobb ki kell koltozni, aztan ha mar a csald ott van a valszthato listaban, akkor veluk - mint az elejen - be lehet koltozni -
#7630 neg kell csinalni a gyerekkel a hazifeladatat
minden nap, kiveve hetvegen
most azonban koltozz el, mert mar feni e gyerekedre a fogat a gestapo -
#7629 nem ertem ezt a csalos dolgot
kinek mi koze ahhoz, hogy EN, HOGYAN jatszom egy jatekkal?
ha nekem uri kedvem ugy tartja beirom, hogy aging, egymillioszor beirom, hogy kaching
senkinek semmi koze hozza, itelkezni meg plane nincs joga :(((( -
#7628 ugyan mar leirtam, de mar viszonylag regen:
ha jon a szoc munkas, illetve tudod, hogy fog jonni, mert a gyerek lassan meg fog bukni, koltozz el. Az osszes meg nem oldott hf eltunik, a gyerek ujra c+ lesz -
#7627 egyelore -
#7626 keretik a hulyezest mellozni -
#7625 ha a gyerek rosszul tanul és pl 2 napot kihagy a sulibol vagy menthetetlenül bukásra át elviszi a gyámügy és akkor sírhatnak szegény szülei utána!
-
#7624 mert a hasa nem nő meg azonnal!
ha szex után voltkis hang
akkor sikerült a gyerek
de
az is lehet az oka hogy nem tudsz gyereket csinálni hogy amikor csináltad nemlett terhes és most meg már annyira öreg hogy nem esik teherbe.
Öregedés előtt pár nappal már nem lehet felcsinálni.
ez pontosan nem tudom hány nap de nekem már 4 nappal öregedés előtt nem engedte.
Szoval ha volt kis hang szex után akkor majd jön a gyerek ha nem és már kiöregedett akkor cseréld le egy fiatalabbra vagy fogadj örökbe:)
-
NiGhTy #7623 Na azért nem kell tök hülyének nézni... A másik meg hogy eleve nem ott van a save ahova a jéték installálva van, ergó én arra vagyok kíváncsi hogy "dokumentumok/ea games/the sims 2" belül hol van ? Ja meg még egy kérdés, hogy halmozzuk az élvezeteket. Olyan programot honnan lehet szerválni amivel lehet tervezni különböző objecteket meg hasonlókat? -
#7622 Egy univerzális megoldást mondok az első kérdésedre ... így máskor nem kérdezed meg :
START MENÜ > PROGRAMOK > EA GAMES > THE SIMS2 > THE SIMS2 ... JOBB KLIKK rajta, és ott lesz az elérési útvonal. Na ... oda telepítetted a játékot.
Mentésnek milyen neve lesz ... erre viszont nem tudok frappáns választ adni :) -
NiGhTy #7621 Amúgy melyik könyvtárba ment a sims és mi a kiterjesztése a mentésnek ? -
#7620 Atszerveztem az eletet, es mostmar jut ido a hazira is. Eddig csak neha keszult el. Nomeg most hogy van penz picivel tobb, tobbmindent tudok venni, es a gyerek is kipihentebb, nyugodtabb, stb. Iskolaba is igy engedem el, es mostmar B korul jar.
Huto kapcsan passzolok. Nalam nem volt meg egyetlen egy hiba sem a jatekban.
Kerdes: iskolabol ki lehet rugatni "a lanyom", es teenkent csak bulizni, zulleni es miegymas? ;] (rendor vagyok, es alig vagyok otthon:D) -
#7619 ez erdekes... megvannak a simsjeim.. csak nincsenek ott a csaladoknal.. tehat a varosban ranyomok a legelso karikara ahol a csaladok vannak es ott nincs.. de ha a hazunkra nyomok ketszer akkor ott vannak es tudok jatszani stb... :( -
zizzenet #7618 Másik kérdés (az előző is fontos, kérlek, arra is válaszoljatok): egyszer Try Babyztem, volt tűzijáték. Pocak nem nő. Mondom, biztos félrecsúszott valami. Próbálnék újra, de nincs ez az opció, csak vuhúzni lehet.
Ez bug, vagy mi a fene? Egyszer már volt egy gyereke a nőnek, de akkor mintha hamarabb nőtt volna a pocakja. -
NiGhTy #7617 Senkivel nem történt még hasonló mint velem? Leköteleznétek ha válaszolnátok, de tényleg... -
zizzenet #7616 Radeon tulajdonosok, figyelem. Volt már valakinek olyan, hogy, mondjuk bemegy egy Community Lotba, vagy valami zsúfolt helyre, és meghülyül a grafika? A pasim fejéből valami hatalmas fa textúralapok álltak ki és elfedték az egész képernyőt. Nem láttam mást, csak ezeket a nagy barna villódzó lebenyeket.
Ötlet? -
#7615 jolenne ha visszaolvasnál hogy mi a probléma lényege
nem én vagyok a hülye hanem vmiért behalt a program!
nem müködik a hütöm és nem tudok főzni pedig már kicseréltem feltöltöttem és minden
és egyszerűen nem enged főzni
a pizzátol meg a hot dogtol meg lassan éhenhal
a gyereknek magánsulit se tudok intézni mert nem tud fincsit főzni
Ugyhogy nemén vagyok a hibbant hogy nem tudom hogy kell kaját főzni hanem egyszerüen a programnem engedi
És ugyanugy hiába távcsöveztetek mint egy eszement az én simsemet nem rabolják el az ufok és nem esik teherbe és nem szül zöld bébit pedig már hetek ota ezzel küzdök hogy legyen egy nyamvadt zöld gyerek
-
#7614 Ezen mi nem megy? :)
Hűtőre katt, és have breakfast/lunch/dinner :)
Ha meg üres, akkor telefon - delivery - order groceries, vagy a számítógépen is lehet.. -
NiGhTy #7613 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ki akarok költözni a családommal (férj és feleség) a régi házból egy újba. Van 310 ezrem (a régi házzal együtt), az új meg 160 ba kerül de nem engedi, hogy átköltözzek. Csak olyan helyre enged költözni ahol már laknak mások. Mit csinálok rosszul ? Köszi a helpet előre is. -
#7612 Jah én tudok. És max minden ;) -
#7611 ha minden házit megcsinálsz minden nap akkor mindig a+t kap a gyerek
szoval továbbra is kérdés és valaki válaszoljon is pls! ha vkinek maxon van a főzése akkor tud enni a hűtőből?
-
#7610 Nekem is mindig leszedik a pénzfáról a lóvét a mocskok.. :D mondjuk nem nagyon izgat :DD
Annak ellenére romlik a gyerek eredménye, hogy mindennap megcsinálja a házit? Mert nekem full A+ os mind a kettő.. -
#7609 A FAQ-s link honlapjan van egy letoltes resz, ott van valami uncenzored akarmi, azzal probald meg, azt mar lattam mukodes kozben es muxik. Igaz eredeti jatek volt, ha ez szamit. Masik dolog pedig, hogy sok extrara ne szamits, mert akarmennyire is kivancsi faj az ember, a keszitok gondoskodtak rola, hogy ne legyen benne semmi altaluk korhatarosnak szamito jelenet, peccs ide vagy oda. ;]]