32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Izlesek es pofonok...

Penzszerzeshez egy evidensnek tuno tipp: "penzfa" vasarlasa, majd ontozes es napjaba legalabb egyszeri "szuret" ;] Most van 10 darab kabe egy kulon teremben, es reggelente +400$-val indul a nap, ami eleg a szerelo es a takarito munkajara boven, es meg a kajat is lehet belole fedezni. A mellette rendorkent keresett penz pedig megy a lakasba, es fejlesztgetem. Egy kerdes: hogy lehet kivedeni epitkezes nelkul azt, hogy a szomszed ne nyulja le a penzfarol a penzt? ;]

Masik kerdes: a lanyom elegge szarul tanul, mondhatni sehogy. F a jelenlegi allapot, ami az amcsi oktatasi rendszerben egyenlo a nagy budos felkialtojeles nulla alával ;] Hogy a francba tudom okosítani a lányt? Van ilyeny gondolkodó sisakom, tanulok velek közösen, vettem neki számgépet meg minden ketyerét, de valahogy sosem jön össze. Ötlet?
  • zizzenet
    Uraim! Nem értem ezt a Censor peccs mániát. Egyesek már a péniszirigység bizonyos fajtáiban szenvednek monitor előtti magányukban?
  • CSOCSO
    fasza.. a regi exe-t is visszatettem de hiaba...
  • CSOCSO
    eltuntek a simsjeim:((((((((((((ugy tegyetek fel ezt a szar uncensored buzisagot
  • CSOCSO
    The Sims 2 v1.0 NO CENSORSHIP PATCH
  • CSOCSO
    menj el ide. keresd meg a sims2-t es meg fogod talalni!
  • Matheus
    hmm?
  • Matheus
    pontos neve mi? mien patch?
  • Matheus
    honnan jön, mert az előzö link nemjó
  • CSOCSO
    jo.. akkor
    gamecopyworld.com

majd kivalasztasz szervert.. majd jobb oldalt pc game index.. majs sims2 es ott van patch
  • CSOCSO
    MUKODIK.. viszont ugy nez ki nincs meg amentesem....de mindjart utananezek mizu
  • Matheus
    pontosan mien oldalon van?
  • Matheus
    innen nem jön
  • CSOCSO
    nah ... nekem elvileg mar meg is van. megyek kiprobalom...

innen
  • Matheus
    én itt nem találom
  • CSOCSO
    http://board.gulli.com/thread/333321

itt regeljel es kozepen megtalalod valahol a forumban.. ha megvan es muxik akkor kerem a jelszot nevet amivel leszedhetem en is..
  • Matheus
    HUHHH, ezen felháborodtam, lopják a szövegeteket ... : http://www.gportal.hu/portal/mygameworld/ és ott a Sims 2 menüponton
  • Matheus
    valaki nem tudja esetleg?
  • Matheus
    The Sims 2 (c) Maxis *Virtual Crack* *Nude Patch* *Build Fix* ezt
  • Matheus
    ezt honann tudnám leszedni? eMulen nem jön, dc++-n meg nem találtam, mert ez tök jó kis összeálíítás, hogy megcsáni hogy fusson a game
  • zizzenet
    De, csak az utóbbi másfél órát nem mentettem még. Pedig mindig negyedóránként mentek. Most valahogy kihagytam, erre tessék. Bakker, ez azért durva.
  • Devids Pro
    ja ez valami bug nincs elötte való mentésed?
  • zizzenet
    Továbbá köszönöm a pénzkeresési tanácsokat. És valóban, nem csalni akarok. Eszembe se jut. Játszom.
  • zizzenet
    Hilfe, gyorsan, kérlek! Eljött a szociális munkás, mert szarul tanult a gyerek, el akarta vinni. OK, elbasztam, magánprobléma. De beragadt az autója, ráadásul két szoci is lett, az egyik meg kinragadt. Gyerek az autóban.
    Na innentől nem tudok menteni, kilépni, nem tudtam építeni, vásárolni (beszürkítve a gombok). Eltelt az éjszaka, autó, szoci eltűntek, gyerek ikonja törlődött bal oldalról. Azóta tudok építeni, vásárolni, de menteni, kilépni továbbra sem.
    Ez bug vagy van valami jelentése?
  • Tojesz
    Hmmm.Munka mellett pénzt keresni??
    Elég sok lehetőség van.Pl.:az említett regényírás,és festés,meg ugye ha munkába megy a karid néha felvillan egy szöveg,és válaszolni kell.Itt néha kaszálhatsz 5-10 rugót is.Ha meghal az embered 10.000-20.000-et hagy a családra.Ha beházasodik vki a családodba,akkor is hasonló összegekre számíthatsz.
  • banita
    zizz ha csalás nélkül akarsz plusz manit akkor fessen a simsed meg írjon regényt. Az első képet már 2§ lehet eladni és ez egyre nő ha ügyesedik
  • PiszkosFred
    Nem hiszem hogy zizzenet csalni akarna. Mas megoldasokat nem tudtok adni, csak egybol csalasokat? Tipikus... Inkabb par tippet adjatok neki, amit esetleg majd abba a faq nevezetu akarmibe is belerakhatnatok.
  • banita
    Riana lehet hogy hülye vagyok, nem tagadom, de te meg tanulj egy kicsit olvasni.... banita nincs d
  • banita
    egyenlőre a gyerekekkel nem foglalkoztam, azért nem tudtam... minek folyton a kölök:-)
  • Riana
    bandita basszus ennyire nemlehetsz hülye!

ha kérdezés helyett játszaná lakkor erre mind rájöhetnél magadtol is!

A+ a gyerek jegye ez romlik hanem csinál rendszeresen házit

magántanárt telefonon lehet kérni

kijön 3értéknek 90%nak kell lenni
    probálgasd!
    legyél önállo!

vagy olvasgasd vissza a hozzászolásokat
    mert már ez is volt téma
    közbe a következő 50kérdésedre is választ kapsz egyből

• banita
    pl, hogy kell a gyereket magánsuliba adni?
    meg mi a fene az az A+ ... card?
  • banita
    Kérdezhetek még hülyeségeket?
  • Riana
    olvass vissza már ezerszer le van irva pár hozzászolással hátrébbén is leirtam 1 vagy 2oldalt menjél vissza!
  • Riana
    igen!
  • Riana
    TÉNYLEG nagyon vak vagy :D

motherlode = + 50 000 in sim money
  • marsu
    Leggyakrabban előforduló kérdések
    fenn található
  • zizzenet
    Volna egy kérdésem. Sokan írtátok, hogy több százezer simoleonotok van már. Nekem két felnőttem van, és jelenleg alig-alig van másfélezrem, de sokszor inkább kevesebb.
    Lehet, valami elkerülte a figyelmem? Pénzt szerezni munkán kívül mivel lehet még?
  • banita
    Köszike most sikerült, azt hiszem még tanulnom kell egyet s mást:-)) Pusz a hasidra
  • Matheus
    privátot nem kaptál??? :D
  • Fefe
    Sokszor engem se enged be a helyes jelszóval és felh.névvel. Pl.:most is csak másodjára tudtam belépni.