32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#29756 Ha tűz van, mindenki bepánikol, kivéve a tűzoltó.Ilyenkor rá kell kattintani a "bepánikol gombra, a bal felső sarokban,majd hívni a tűzoltót, ha nincs tűzoltóriasztód, vagy locsolód...:-) -
#29755 Na ilyen se fordult még elő velem !! Ilyesmit se lát az ember minden nap !! Csak nagy kár hogy nem vettem fel videóra !!
Az egész ugy volt hogy csináltam egy faszit aztán munkát kerestem neki egyszer csak hazahozta a az egyik munkatársát na mondom ez jó lesz összeis hoztam vele felvittem a szintjüket fullra eljegyezték egymást össze is házasodtak ! Meg is volt a napi etyepetye aminek következtében a sims csaj várandós lett !!
És másnap bekövetkezett az amire nem számitottam !! Egy tragédia ami kipuszitotta az egész Sims családot majdnem a fél házzal együtt !!
Reggel vettem egy olyan kisvasutat amivel lehet vonatozni mivel a simcs csávonak ugyis a barkács volt a hobbija felépittetm vele az egész vasutat (város,fák,hegyek,viz,jelzők, stb) játszott is vele egy kicsit addig a csaj tette a szokásos teendöit !!
Igen ám de eljött a munka ideje és a sims csávő elment dolgozni !!
A csaj naná hogy otthon maradt !! Na mondom szórakozás képpen játszon a vasuttal játszott is vele egy kicsit közben megjött a szobalány is takaritani mikor a sims csaj befejezte a játékot történt egy kis baleset mondanom se kell lángrakapott a kis vasut és mivel a csajnak a félelme között ott volt a tűz szóval buktam ahelyett hogy eloltotta volna egy helyben bepánikolt közben a tűz meg terjedt tovább és szegény simsem kigyulladt és nem tudtam semmit csinálni végig kellett néznem ahogy elég a sims csajom de ez még semmi ahogy terjedt a tűz bepánikolt a szobalány csaj is és ott is elérte a lángok martaléka szóval ő is elégett sajnos közben igen ám de ekkor megjött a sims csávó a munkából hozott magával egy másik sims csávót igen ám csak mikor meglátta a tűzet mindkettő ők is bepánikoltak és mondanom se kell mindkettő megint lángara kapott tehát ők is elégtek !! A halálnak volt dolga rendesen !! És emmit se tudtam csinálni hiába mentem arra hogy oltsák el a tűzet hasztalan volt !! Mivel meghalt a csaj is a csávó is a szobalány is meg a munkatárs is elérte a tűz a konyhát és éppen jött ki a tűz oltpság hogy oltsa a tűzet már akkor vége volt ugyanis már senkisem maradt !!
Ejj bazzeg mondom ilyen se volt még leég a fél házam és a család tűzvészben odaveszik !! Ezek szerint nemcsak a konyhába kell füstjelzőz rakni !! De hála a jó istennek valamiért elfelejtettem menteni !!
És nagy mákom volt ezzel azóta többet sohasem fogok kisvasutat épiteni !! -
#29754 ha valaki mégegyszer leirja állítsz helyett hogy állítol... -
#29753 hát szegény már unja a korongozást
te is unnád -
#29752 Berendezéseknél a Hobbi menüben megtalálod -
Dévids #29751 oké köszi.De roncs autót hol találok???XDXD -
#29750 Freetime-ban építesz kocsifelhajtót és raksz rá roncsautót és utána azt szerelheted -
Dévids #29749 Sziasztok!
Hogyan lehet kocsikat bütykölni ????Megvan minden kiegészítő csak nem tom hogy hogyan kell -
#29748 Na visszaállítottam mindent most úgy néz ki jó, de bekell szereznem 1 új monitort :D
Thx a segítséget -
#29747 kell éccakák is?:( akkor tölthetem le.....:D -
#29746 Nézz bele az elektromos tárgyak közé, számítógép, tv -
#29745 Kell hozzá az éjszakák kieg is -
#29744 más kérdés: otthon hogy tudok autokat bütykölni mert nekem nem nincs ott semmi..éjszakák is kell hozzá mert nekem az még nincs meg..? -
#29743 leszedtem a trendi tini cuccost de nem látok semmi olyan tárgyat..mit csináljak h legyen vmi felraktam teljesen.. -
#29742 Akkor hajrá a versenyhez :D -
#29741 Nem rossz 5let! :)
A sikkasztó manager-rel valami? Legutóbb kemény 3800-at utalt át... :D -
#29740 De ezelőtt meg az angol sims 2 nagy felbontásra rakta, magyar kicsire, akkor maradjon eredeti beállításnál? -
Coolfire #29739 Jó,akkor nyerj meg egy főzőversenyt addig kitalálok valami mást.:)
Pölö dolgozzatok rajta ketten.Mondjuk az egyik sim a motor dobja össze,a mádik a karosszériát keni.Na?:) -
#29738 CSak a felbontást állítottam magasabbra -
#29737 Maxon van... :) -
#29736 Szóval azt mondod nem bírja a monitor ezért a videókártya fogja és kikapcsolja? Hmm ez nagyon érdekes, de megpróbálom -
Coolfire #29735 Vagyis ha mindent magasabbra állítol amit a moncsi bír. -
Coolfire #29734 Na akkor kapcsol ki általában a monitor... -
#29733 És ha átállítottam amit alapból állított be nekem a sims? -
Coolfire #29732 A frekvenciát is nézd meg,bár ha a monitor fel van telepítve akkor a játék automatikusan beállítja a képfrissítést és a felbontást. -
#29731 Telepítés közben automatikusan frissítette a kiegészítőket, BV meg patch-elve van külön + a hozzá tartozó crack, szóval az nem lehet sztem -
#29730 Megnézem, de csak élő módban ilyen a sims, építkezés módban normális -
#29729 Nézdd meg a képernyőfelbontásokat, stb... -
#29728 -
Coolfire #29727 Érdekes rendszered van.:)Alt-Tab a tálcára rakáshoz?Próbáld Alt-Escape-el. -
#29726 Jó bocsáno!
De az LOL: nyomok a játékban 2szer alt+tab-ot és működik, megint kétszer és nemműködik -
Coolfire #29725 Mert szerintem egy fórum arra való,hogy ha valaki kérdez,akkor aki tud segítsen v. válaszoljon.Az nálad van,nekem megy. -
#29724 Mé beszész ennyi?
Csak nálam van az a bug hogy nemtom használni az egér görgöét a játékban,és utánna ha kilépek se? -
Coolfire #29723 ? -
Coolfire #29722 Ja mégvalami:ha életcélt váltol,érdemes-sőt muszáj-a másodlagost is váltani.Én az elsődlegest a családra,a másodlagost a kicsapongás életcélra raktam.Egész jó párosítás.:)Viszont,ha platinás a sim egyből adja a 16 életcélpontot.Így rögtön választáskor kijelölhető mind.Például van egy olyan,hogy étteremkalauz írása.Na ez nagyon gyorsan megvan,viszi fel a konyhaművészet pálcikáit,valamint 2500-3000 simi közt ad érte pénzt. -
Coolfire #29721 Kevés a mechanika skilled nem?Mert nekem semmi perc alatt összedob egy járgányt,igaz közben fel kell töltenem.:) -
#29720 Jóvan má!nyugszik -
Coolfire #29719 Nincs esti és levelező..:) -
Coolfire #29718 Amiben biztos vagyok:
Képzőművészet nincs,csak kétféle medál(fazekas és varrás)
Természet:nincs
Konyhaművészet:van
Tánc-zene:van
Barkács:tudtommal nincs
Fitnessz:nincs
A többit nem tudom. -
Coolfire #29717 10-es főzőskill,arany horgászmedál és persze a konyhaművészet hobbi.Sehol máshol(legalábbis nem találtam,de lehet,hogy van)nem rendeznek főzőversenyt.Ha megkapja a sim a tagságit,akkor elmehet a telekre.Itt kell elkészíteni a kaját!Utána kell az ételbírához menni jelentkezni a versenyre,és megvárni amíg a többi versenyző is benevez.Az az érdekes,hogy a tipp tárban azt írja,hogy otthon készíts egy adagot,pakold a tatyóba és valamelyik közösségi telken versenyezz.Itt nekem először kapcsiból letiltotta a tatyót.Utána jöttem rá,amikor a hűtőra klattyantam,hogy itt kell főzni.Hát ha tudom,hogy ilyen gagyikkal neveznek be,elég lett volna a homár is.:)