Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mégjobb 😊

Mike
szia olcsy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Olcsy
A vámpírrá váláshoz jóban kell lenned egy vámpírral és az majd megharap.De kell hozzá az Éjszakák kiegészítõ.Virágsim úgy lehetsz, hogy sokat permetezed a növényeket.De ahoz az Évszakok kieg. kell.

Mike
külsõ program
de akkor olyan alap testmodell is kell aminek van pöcse

sexysims-en keresgélj

mama2
Fiúk/Lányok: Nincs olyan patch/csalás, ami mutatja a simeket, miközben tuknak?<#idiota><#idiota> vagy legalább olyan csalás vagy valami, ami kikapcsolja azt, hogy amikor levetkõzik a sim, akkor ne takarja ki a gép a srác botocskáját, meg a lány csunyáját?<#vigyor><#nevetes1><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Mike
tudom hogy gyorsabban tanulnak összel, ezért mondtam, hogy csiter 😊
egyébként az én kölkeimnek általában képességet már nem kell fejleszteniük, a házidogát iratják, szal bõven van idejük mindenre

Gyorsabban tanulnak,és több idõ jut a haverkodásra,üdülésre,titkos társaságra etc..A hülye lámákra nem hat a baba,mindig visszafelé sül el.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Amerikában igen,de itt nálunk 22.

Utánnanéztem, a Freetime február 29-re van kiírva, a Kitchen and Bath Stuff meg április 11-re.

Sziasztok! Nem tudna valaki segíteni...nem tudom, hogy hogy lehet a sims2-ben vámpírrá változni, meg olyan virágemberré változni. Lécci segítsetek! Elõre is kösz: Éva

Mike
most hogy mondod 😊

Mike
"õsz van" cheater 😊

nálam meg nyár mert sivatagban van
állandóan szénné égnek

Mike
nemhinném, még mindenhol benne van a top 10-ben
sok olyan ember játszik sims-szel, aki mással nem, meg konzolt sem venne

Mike
nekem nem
pl. csomó plusz hajam, ruhám van

Nem lenne idõszerû szerintetek a bannerba kirakni a Freetime trailerét a Bon Voyage helyett?

Qrva szerencsém volt.Most elõször van egy kis szabadidõm,gondoltam megnézem honnan kell kezdeni.Ugyanis hetekkel ezelõtt kifagyizott és nem mentettem.De a játék-szerintem akkor mikor a kölköket egyetemre küldtem-mentett.Azt hittem sírva fakadok nagy örömömben.😊Megmaradt szinte minden,nem kell megint hosszú órákon át szívni vele.Most alapítottam GH-t(na ilyenkor jó a voodoo baba),és elkezdték tanulmányaikat.Persze az Universityn folyamatosan õsz van.😊)

rotator
Nem is úgy értettem, hogy miattad, meg pont a Sims az, amit nem kell félteni, csak ez a kifogás elég khm! 😊 Az elsõ 2 évben én is warezban toltam, aztán kezdtem el apránként begyûjteni a részeket.

mama2
A fórumot olvasgatván, azthiszem folytatom a játékot😄. Az asszony úgy is terhes, megkéne szülnie(remélem lány lesz).

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Hát miattam nem megy csõdbe az ié...A két sims sorozat már majdnem 200 millió eladott példánynál jár,õk az EA fejõstehenei.😊Most már csak Marioék állnak az útban,hogy világelsõ legyen minden platformon.Mondjuk a Nintendo már a 80-as évek óta létezik,míg az elsõ sims csak 2000-ben jelent meg.

rotator
Hát jah, csak nem annak fizetsz, aki csinálja, aztán majd azt vesszük észre, hogy a Sims 3 is csak PS4-re meg Xbox 720-ra jön ki exkluzíve.

Most speciel nem magamra gondoltam,bár ha visszaemlékszel,mikor elõször volt szó arról,hogy magyarul fog megjelenni,elõrendeltem az alapot és az Egyetemet is.Csak mikor rájöttem mibe fog ez nekem fájni,akkor táncoltam vissza.Így is fizetek érte:internet+áram és a hordozó költsége,nem is beszélve a tokról,papírról és a tintapatronról.😊)

Nekem sincs benne egyetlen nem gyári cucc sem,mondjuk nem azért mert a bogárkáktól félek-még így is elég bugos-,hanem mert nekem még az is sok ami gyárilag benne van.😊

Mike
de most komolyan, játszhatnának vlamit
labdázás, lovacskázás, és lehetne szörf is, ahogy az az elõzetes képeken volt

12346
majd x ezerért lesz interakció a tengerben^^

Mike
szerintem jó lesz a free time
nagyon hiányzik, hogy nem tudnak sportolni
meg mondjuk deszkázni görkorcsolyázni lehetett volna a ház elõtt is, nem zárt pályán
vagy ott a tenger, amiben semmi közös interakció nincs

Mike
mintha eddig adtál volna ki pénzt sims-re 😞

12346
bugoktól ne félj, nem szokott lenni. bár tény, hogy nagyon megválogatom mit szedek le, de eddig nem tapasztaltam semmi hibát az új részekkel való inkompatibilitáson kívûl. az meg nem para, max az új káddal nem tudok kutyát fürdetni..😊

12346
hát ja^^ sry, hogy no warez, meg ilyenek, de épp emiatt a pofátlanság miatt kizártnak tartom, hogy egy fillért is költsek erre a játékra legálban:c jó ez ott a tdk-n.

Pedig most ez az elsõ Stuff pack, amin komolyan elgondolkoztam... persze megvárom, hogy konkrétan milyen tárgyak lesznek benne (szerencsére korrektül le szokták közölni a hivatalos oldalon). Vannak olyanok (pl. én is) akik általában nem töltenek le custom bútorokat (pl. animációs problémák, félelem a bugoktól stb.), így nekik vonzó lehet a gyári EA bútorkollekció. Pénzt kihúzni meg attól lehet, aki beleegyezik, a dolog kétoldalú. 😊
Érdekes viszont, hogy a Free Time nagykieg egyáltalán nem érdekel (eddig már meglevõ dolgok ismétlését látom benne), és lehet, hogy ez lesz az elsõ nagykieg, ami nekem nem lesz meg.

Európában február 22.

The Sims™ 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff bazzeg....már nem tudnak mivel pénzt kihúzni a játékosoktól?Ez már szégyen.

12346
így visszagondolázva ez az inkompatibilitás az új kiegekkel teljesen logikus:/ csak eszembe nem jutott volna sztem^^

Paddington
itt elõször megjelent a kollekció, aztán valamivel késõbb (ahogy kijött a kieg.) megcsinálták hozzá mégegyszer a hûtõt (meg talán a szemetest?) - külön feltüntetve, hogy kompatibilis a kieg-gel
máshol még nem láttam, bár az lehet, hogy amiket az Évszakok után csináltak, már úgy készült, hogy megfeleljen az újabb lehetõségeknek

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Mike
meg kell nézni, hogy a feltöltõ nem update-telte-e (de szép így leriva) a kreálmányát

Kodlovag
De az én letöltött cuccaimnak a nagy része Seasons és Pets elõtti, úgyhogy nálam ez probléma. Az új dolgok persze nyilván kompatibilisek lesznek.

Paddington
egy hûtõt találtam eddig a letölthetõk között - a HolySimolyn a Tranquility-konyháé (seasons-kompatibilis)

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

12346
29144, #29145:
ahha, szal lehet ilyeneket is csinálni..😄

Kodlovag
Ugyanez van a letöltött hûtõszekrénnyel. Nem lehet bele gyümölcsöt és megmaradt kaját elrakni, és utána persze elõvenni sem. A letöltött tüköt nem tudod használni arra, hogy a kutyádra nyakörvet adj.

Mike
de van polipszerü játék is ami vizet fröcsköl, játékgyártó állványon tudod gyártani nem is tudom már miylen fokozattal, azt tudja használni a kutya is, és akkkor nem kell a kádban mosdatni

12346
ja pff... addon káddal nem ment csak. kösz fire^^

12346
kádra klikk, és ott: "take bath", vagy "take bubble bath":/ ez meg nem kutyfürdetés^^ most olvastam én is a vágyai között, hogy fürdetné már az ebet, ott is ez a módszer van leírva, pedig hát nincs semmi fürdetésre utaló...:/ vagy vmit figyelmen kívül hagytam?

Kádra klikk, és ott.

12346
ismét kérdés..😊 volna egy kutyám, és bebüdösödött..:C hogy kell fürdetni?

Mike
köszi hogy megkerested

#24036 épp te írtad 😊
Ez a Seasons-nek a megjelenése.

Akkor ebbõl levonva a következtetés február végére-március elejére várható.

Mike
tavasz
mondjuk márvius idusa

olvass vissza mikor jelent meg az elõzõ tavaszi kieg
ha megtaláltad ird már meg nekünk is, köszi

Hali! A Freetime-ról nincs konkrétum megjelenési idõvel kapcsolatban?

Mike
hagyjuk a vistát

12346
ezt el is felejtettem^^ köszi.

rotator
Mert mikor kijöttek, akkor még nem volt Vista, hogy írták volna rá a játék dobozára? 😊 Õk meg azt írják ki az áruházba, ami azon áll.
Majd az elsõ szervízcsomag után megnézzük, mennyit fejlõdik a Vista. Az XP is eléggé használhatatlan volt az elsõ javításig, de igazából a második óta pörög rendesen.