32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#7890 balfék-ra gondoltam természetesen... -
#7889 Vagy éppen fordítva, nincs idő a fórumra annyira belejött mindenki. Nomeg a sok balf** is sikeresen felrakta a krekkcsodákat, és játszanak kifulladásig eheh -
#7888 Hé, többiek.... meguntátok a simsezést???? -
#7887 már megijedtem hogy elromlott a forum:D -
#7886 jól lezuhant a téma.... :) -
#7885 Ok, építkezzél vele -
#7884 ment privi -
#7883 ha megmondod hogy kell akkor szivesen -
#7882 hát ő ott nem enged be a jelszavammal és nem emlékszem hogy melyik mélem a mélem itt van vmi tulajdonságok ahol meg tudom nézni miket irtam be adatoknak? valamint ahol a nevem helyére képet rakhatokm eg alulra aláirást?
-
#7881 akkor nem akarsz feltölteni valami dolgokat az oldalra?:) -
#7880 sőt én az összes sims2s oldalon átrágtam magam ami ingyenesen letölthető:) -
#7879 átát:) -
#7878 ja igen azok onnan vannak;) majd szedek máshonnan is dolgokat
te áttrágtad magad mind a 252 oldalon? -
#7877 bocs vak vagyok.) -
#7876 aham nos a packek a német sims2s oldalrol voltak vegyesen
és én onnan már kiválogattam ami tetszett ugyhogy ez egy vesztett kör volt.)
-
#7875 konkrét linket plz
és a requestet az ottani fórumba ha lehet ne ezt csesszük szétt vele:) (ottani forum) [nem kell regelni a fórumba] -
#7874 le lehet..
olvasd már el az oldal tetején írt kis szösszenetet:)
jobb klikk cél mentése másként aztán ha lejött visszanevezed a fájlt .Sims2Pack -ra -
#7873 Count Dracula
ezt a skint le tudná szedni nekem vki? meg ha van egyébb hegyesfülüeket is
köszy -
#7872 a fiona skint a wipből miért nem lehet leszedni?
-
#7871 jóak:) -
#7870 kösszenet
és nagyjábol milyenek? -
#7869 kicsomagolod és belemásolod a fájlokat a dokumentumok/ea games/the sims 2/downloads/ mappájába -
#7868 marad a jogázás.) -
#7867 az érdekelne még hogy a vipben lévő ruhapackokat hogy kell betenni a játékba -
#7866 ok szóval ha nem vagyok orvo akkor nem lehet gyógyszergyárto gép? akkor ez elég szar ügy -
#7865 ha beteg vagy jogázni kell sokat pihenni és kivenbni szabit
vagy megvenni a gyogyszerkészitő masinát és gyogyszert gyártani
de ehez orvosi pályán el kell érned bizonyos szintet
-
#7864 bemountolod a mini image-t és az eredeti exe-t elinditod nem
a mini imig-est és akkor elindul -
#7863 van olyan hogy gyógyszerek vagy orvos betegség esetére?
ha van írjátok már le lécci hogy lehet elérni -
Renee #7862 Hello.lehet hogy le volt már irva de elmagyarázná nekem vki hogy miért nem megy az épitkezés.elolvastam faq-ot de az nekem magas.letöltöttem onnan azt a mini imaget de nem tom hogy kellene hasznaálni -
#7861 akkor lehet az én hütös gondom is ilyen
plusz még olyan gondom is van hogy ha kész házba költöznek akkor azt nemlehet átépiteni!
némelyik padlodarab ottmarad nem engedi semmivel se törölni a 2.emeleten meg pár kocka hiányos lesz hiába raksz rá vmit nem tud odalépni mert ugy érzékeli nincs ott semmi -
#7860 a meditálás mire jo?
nem romlik de nem is nő semmijen szint közben akkor meg mire jo?
-
#7859 na közben találtam. van crack, mukodik. suprnovan talaltam -
#7858 csátok! az az igazság hogy nincs meg a sims 2, mert nem tudja senki kiírni.Ezért azt szeretném kérdezni hogy közületek ki tudja-e írni vki, és hogy?
Thanks -
rage at work #7857 Olvasd el a címsorban lévő FAQ-t
Elég jól le van benne írva, hogy NINCS működő crack
Alcohol van, meg Daemon Tools, meg mountolás -
#7856 van vkinek MUKODO crackje? kb az 5. mukodot probalom ki... -
rage at work #7855 Eddigi tapasztalat alapján a Sims 2 addig fut, míg az első hiba meg nem történik, onnantól kb 10 percig hajlandó működni
Nem segít rajta sem defrag, sem új driver, sőt a reinstall, meg a voodoo mágia sem.
Logika sincs benne, a Sims hivatalos oldalán kb 15 ezer hibáról szóló beírás van, pedig oda csak érvényes regisztrációs kód segítségével lehet beírni
Ráadásul Mike SIMS2-je nem crackelt -
#7854 kiporvbalom, hatha
de ahogy elnezem a forumokat a csaladjaimnak lehet, hogy annyi
bar volt olyan is, akinek behalt, es azutan tobbe mar nem ment, meg formazas es win reinstall utan sem -
#7853 Defragment nem segítene? -
#7852 kúrjál 3 különböző taggal -
#7851 Lock-kold le a want-ot és a lehető legrövidebb idő alatt próbálj meg wh-t elérni 3 különböző simmel:)))!