Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haverom letölti a 2es cd-t (neki lassabban jön azért csak azt).
most töltöm a 3. cd-t aztán jön a 4.
remélem már nem cseszõdik el a megacity
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
az, h hogyan már más kérdés, megkell tapasztalni 😉
én is letöltöm pedig ilyen a gépem (és aszonták nagyon szar lesz)
1133mhz
512 ram
ati r. 9100 pro 64 mb
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
abit alaplap,Duron850Mhz, GF2Mx400 64mb, 512Ram(133), és azért még játszható. Igaz ugyenezen a konfigon, a Doom3-at nyüstöltem vagy egy órát

opciók között nem találom
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ezek után kezdheted el a letöltést.a flashgetbe állitsd be az smsben megkapott jelszot és nevet.egyszerre csak 1 fájlt tölthetsz és ha letöltötted az egész cd-nyi 15 megás fájlokat ,winrarral kicsomizod õket(automatikusan összeilleszti õket)
ha mind a 4 cdt kicsomagoltad ,akkor egy cd emu progi( pl:daemon tools ,és avval mountold a kicsomagolt fájlokat)
I love this game!
De akkor is meglepõ na! 😄D
most pl. a dc-n a Trophy Hunter 2k3 miatt lassítanak, de meg sem tudom számolni, hogy e-mailben, privin, cseteken hányszor segítettem már ebben/abban 😊
shit happens
Segítség kéne! Le szeretném tölteni a játékot, mind a négy cd-n belül van egy csomó 15 megás fájl, hogy lehet ezeket egyszerre letölteni flashget-tem van, de az nem szedi sehogy se.
Nem töltöttem még ilyet soha ezért vagyok ilyen láma!
Szóval valaki segíthetne egy picit.
Majd meghálálom valahogy!!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDd
Ha van warez (marha sokat irkáltatok szal rohatt sokat kéne visszaolvasni! 😄DD) adtok címet? 😄DD
THX!
Supernova
AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0