32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8017 találtam egy linket hogy hogy lehet saját festmményt csinálni!
http://snootysims.com/painting.php -
#8016 másik városba nem lehet átpakolni csak egy városon belül másik házba -
#8015 de ott honnan tudom hogy melyik ház az amit épp most csináltam?vagy a játékban benne van a packagelot?
majd megkukkolom köszi
-
#8014 Valaki aki othon van a Sim2-ben(és szivesen segíten egy kezdőnek)az szóljon! -
Coolfire #8013 Szerintetek se lehet sehogy sem a karimat másik városba valahogy átrakni?Mert eddig még arra nem jöttem rá. -
Coolfire #8012 Ehhh ez a dvd-s krekk sem jó.Megvan már az összes táblázat a tippek és trükkök részleghez.A franc beleesik véletlenül letöröltem mindent.:(De majd most hétvégén megcsináljuk.:) -
#8011 Ha jol emlekszem van valahol egy olyan funkcio, hogy export, vagy valami hasonlo, hetfore megtudom nezni ha fontos? -
#8010 cdcoversearch.com innen!? -
#8009 van ott egy gomb a package lot, asszem -
#8008 megveszed
-
#8007 Ki tud németül?
itt van 2 ujabb cheat és nem tudom mit jelent:/
So ermöglicht euch snapObjectsToGrid [true/false] Objekte unabhängig vom Gitternetz plazieren zu können (dazu false benutzen). Die Einrichtung lässt sich damit frei positionieren. Mit true könnt ihr wieder zurück zur alten Positionierung schalten. Allerdings kann es damit unter Umständen zu Wege-Problemen mit den Sims kommen. Wenn Objekte ungünstig gestellt werden, können sie so nicht mehr benutzt werden. Dinge wie Fenster oder Türen sollten zudem auch nicht in diesem Modus plaziert werden!
Daneben kann man mit intProp maxNumOfVisitingSims [X] die Anzahl der Gäste, die eingeladen werden können, erhöhen. Dazu muss man diesen Cheat allerdings in der Nachbarschaftsübersicht eingeben. X kann dabei eine beliebige Zahl sein. Beachtet außerdem, dass zu viele Gäste schnell auch euren Rechner in die Knie zwingen können. Je nachdem wie leistungsstark der Rechner ist, sollte man daher einen bestimmten Höchstwert nicht überschreiten.
-
#8006 a házra továbbra sincs tippetek?
hogy a sajátomathogy tudom kimenteni?
-
#8005 reklamálj davids pronál:)
-
#8004 Lenne egy kérdésem: DVD borító(ka)t sims2-höz honnan tudok szerválni? -
#8003 akkor futtasd Win98 alatt
kevés memóriával (512 mega) érdemesebb is abban a környezetben, mintsem Xp-n -
#8002 Lenne nekem egy problémám.Win 98-on elindul,most felraktam ugyanugy XP-re de kiírja hogy : "The application has crashed.The application will now terminate." Ujra raktam 2* is de ugyan ez. PLEASE HELP ME!!!! -
#8001 Sziasztok! a VIP-bol az oreg ruhak eltuntek! 404-t ir ki! mas sem tudja letolteni? :( -
#8000 nem cseréli le, hanem mellettük játsza le. arra azért felhívnám a figyelmed, ha a az eddig jól működő játék iszonyat beszaggat, illetve 10 percenként lefagy, akkor szedd ki a berakott plusz filmet/zenét, mert én így jártam a minap (és már temettem a az egész falut, meg hogy jaj majd újra kell installálni, stb) -
#7999 Ha egy saját zenét/videót berakok, akkor az lecseréli az eredetieket? (Azaz, nem lesznek láthatóak/hallhatóak továbbra a játékban, csak azok, amiket én raktam be?) -
#7998 THX! -
#7997 javitva:
Legency kepei
-
#7996 hadde azert mondtam, hogy tedd melle, es akkor mindjart lesz neki, eszem a nehez felfogasod :))))))))) -
#7995 Nohat megoldodott a problemam!
a lefagyasokat a movies/broadcast konyvtarban felejtett video okozta -
#7994 a VIPBEN nyisd ki a szemed:) Vagy keress rá googleban -
#7993 chatelsz online és utána felhivod vagy áthivod de ha nem ismered akkor meghivni se tudod hiszen kit?! -
#7992 a ruhásszekrényben:) amikor hazajön oda beteszi ott keresd:) -
#7989 Tudja valaki, hogy hogyan lehet olyan simseket meglátogatni, vagy áthívni, akivel még soha nem volt kapcsolata a simemnek? mert csak ahhoz tud menni és áthívni, akivel már találkozott. :( -
#7988 Hiába van ruhásszekrény, a boltban vásárol ruhákat nem látom. Hol lehet átvenni? -
#7987 Kérdés továbbra is ha ufovárosba csinálok házat azt hogy menthetem ki a köz javára? -
#7986 Es meg hol lehet letolteni ilyen cuccosokat?
Pl hol talalok hazakat? Ingyé' ofkorz... -
#7985 htx -
#7984 VIP-be belépés
user: faqsg
pass: faqdown -
#7983 nah jo de azonkivül azt meg ugyis mindenki látta a hivatalos oldalrol vagy leszedte a vipből:) -
#7982 nincs még -
#7981 Hogy tudok a sims2faq oldal vipjahoz jelszot szerezni? Egyaltalan az mi? Gondolom letoltheto skinek, hazak vannak ott...
-
#7980 télleg ugy zabálnak mint a disznók :D az én simem is.. csináltam olyat is hogy bedugtam a fejem a hűtőbe és tömtem ami volt :D -
#7979 az miért van, hogy a simem nem tud rendesen, késsel-villával enni? Ha leültetem az asztalhol akkor elkezd zabálni, és repked a kaja mindenfelé... :)
Pl logic skillel illemet is tanul, vagy ez hogy műxik? Illetve, jár ez valamilyen hátránnyal, pl a többi sim undorodik az ilyesmitől? -
izé valaki boldog.. :)
-
#7977 azö még ninjen :D de tele van rakva poszterrel.. és csak az alsó szint van beépitve... Mortimer cigányékat meg elzavarom a picsába ha idejönnek :D meg az összes kis nigger köcsögöt :D -
#7976 dvdn adjak melle, es nem csak video(dvd formatumban) hanem par hatterkep, util, stb.