32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Devids Pro
    igen így van
  • Johnny23
    tehát akkor érdemes minden cuccost leszedni,mert az plusszként jelenik meg.
  • Devids Pro
    1. melette lehet majd megvásárolni
  • Johnny23
    Kérdések :

1. Ha letöltöm a VIP-röl pl. azt az uj fajta komputert,akkor azt lehet az eredeti helyett?,vagy mellet pluszba vásárolni???
    2. Hogyan lehet többféle cuccosokat venni,mint ami van eredetibe (pl.csak 2-féle TV-van)
    3. Hogyan lehet bemenni a PLAZABA ???

HELP !
  • Smuge
    Müködik a dvd-s sims2 ha kiirom? ( nemugy mint cd-s) Ha igen, melyik változat? CloneCD-s vagy MONEYos?
  • Magic Boy
    Ja akkor az a baj(nekem 3.33-asom volt!)!
    Köszi!
  • Romulus
    Miért szaggat be a Sims2 amikor bemegyek a belvárosba a plázába? A gépem: 1.8XP,512ddr333mhz,Geforce fx 5600 128ddr.
    Ja és médiumon 1024-ben?
  • Romulus
    Nos tehát a mini image mountold be DAEMON Manager v3.47 akkor menni fog a játék! Régebbi Daemon M. nem megy ez a dolog ezért fontos ,hogy v3.47 szerezd meg!
  • Solid Snake
    Minden igényt kimerítő infó áradat a Leggy.előfor.kérd. klikkelése után
  • Magic Boy
    Letöltöttem a MINI IMAGE-st és újra felraktam az eredeti exe-t most mit csináljak,hogy fusson a játék?
    Tud valaik olyan The Sims 2-es odalt ahol több Pach is van?
  • bon
    Most szedem lefelé majd holnap nyilatkozom, hogy mibe különbözik a cd-shez képest.
  • Matheus
    de télleg, miben műs a DVD-s verzó, mint a CD-s?? (szal mien extra cuccok vannak benne) jah és kra hogy végre fel tutták már törni ... :D
  • bon
    a dvd-s verzió crackelt és jó is a crack.
  • TopGun
    nem a fenet nem! csak ezt a filet kell letoltened bemountolnod ami itt is fent van a FAQ oldalon! keresd meg:MINI IMAGE fájl a letoltesnel talalod meg!
  • Magic Boy
    Na jó,de crack nélkül el se indul! :(
  • TopGun
    DE NINCS CRACK! NEM ERTED?? ha crackelted, uninstall! es tedd fel ujra, crack nelkul!
  • Magic Boy
    Nem az építkezéssel van a bajom,hanem azzal,hogy a crack-elt játékot nemtudom pach-elni!
  • TopGun
    EMBER! NINCS CRACK!! MEG A FAQ-N SEM TUDSZ OLVASNI!! NINCS CRACK! ERTED!! Ha megcrackelted a jatekod nem tudsz epitkezni.
  • Magic Boy
    Lassan rájövök a dolgokra csak nagyon gyenge az angolom!
    Valami olyan oldal kéne ahol több letölthető cucc van,mert a fenti oldalon 2 van és azok se működnek a crack-et exe-vel! :(
  • Duddits
    Inkább többet jáccon és nézzen!! Ilyen dolgokra 30 perc játék után rálhet jönni, mi, hogy, miért, hol.
  • TopGun
    Olvasd a FAQ-t itt van a lap tetejen! lass is ne csak nezz!!!
  • Mike
    jön érted egy autó, azzal
  • Magic Boy
    Holt tudom mrgnézni a Sim-em korát?
  • Magic Boy
    Valahogyan lehet spontán bóklászni a városban(elmenni a boltba,városházára vagy csak bóklászni és ismerkedni!)?
  • Magic Boy
    Hogy tudom meghívni látogatóba?
    A munkvátásra rájöttem,de arra nem,hogy hogy kell elmenni melózni!
  • Mike
    - ha találkozol vele újra akkor igen, illetve vagy benne lesz a telfonon felhívhatók listájában, vagy nem
    - sehogy, csak te tudsz hívni látogatókat
    illetve ha a szomszéddal játszol, akkor jó eséllyel megjelenik a mukid látogatóba, de akkor nem irányíthatod
    - egyszerüen másik munkát vállalsz
  • Magic Boy
    Végignyomtam a tutorialt!
    Ha valakit véletlen elküldtem a találkozásnál utána még tudok vele kapcsolatot tetemteni?
    hogy tudok átmenni valakihez látogazóba?
    Hogyan lehet munkát váltani?
  • Devids Pro
    lol budipapír nem kell:D
    Nézz az újságban vagy a számítógépen munkát, amúgy meg nyomd végig a tutorialt, sokat fog segíteni neked;)
  • Magic Boy
    Gyerekek hol tudok budipapírt venni(kell egyáltáln vagy jár a budihoz?)?
    Mit csináljak,hogy munkát tudjak válalni?
  • Mike
    marad a standard megoldás: ctrl+jobb gomb nyomvatart
  • Mike
    mert a userek x%-ának egyszerüen nem müködik. csinálhat bármit akkor se. megoldás lehet a más oprendszer, esetleg el lehet játszadozni a video driverekkel, hátha vmelyik jó (és az nem feltétlenül a legújabb)
  • Mike
    a haz nevével menti
    és nem csak a ház van benne, hanem akik benne laknak, azok is
  • Mike
    meséld mi a gondod
  • RemX
    Húúúú srácok remélem valaki tud segíteni... történt hogy minap vásároltam egy Logitech vezetéknélküli billt meg egeret... namost egyszerűen nem tudom úgy beállítani az egér középső gombját hogy a simsben menjen fele a kamera forgatás... összevissza állítgattam már annyit sikerült elérni hogy jobbra-balra tudom forgatni a nézetet de sehogy nem tudom beállítani hogy tudjam dönteni is fel-le... egyszerűen megőrülök... olyan beállítások vannak többet között a középső gombra hogy: Autoscroll, Middle button, unviersal scroll... a két scrollosnál megjelenik egy olyan pipálható dolog hogy Use only MS Office compatible scroll... de próbáltam mindenhogy és nem megy!
    SEGÍTSEN VALAKI PLÍÍÍÍZZZZ!!!

köszi
  • TopGun
    Szia Devids Pro! tegnap irtam privit neked es kertem benne valamit, megoldhato lenne, hogy ma teljesuljon a keres?
  • Morphin
    De az a baj hogy a 98-at formáztam és helyére raktam az XP-t-512 memóriám van.DE MIÉRT KAPOM EZT:"The application has crashed.The application will now terminate."
  • Coolfire
    Köszi,kipróbálom.:)Most újrarakom a Simset,úgyhogy mindent elölről kell kezdenem.
  • Devids Pro
    nagy kár majd megcsinálod újra utána küld el és kirakom:)
  • Devids Pro
    Javítva kössz hogy szóltál
  • Adri
    rájöttem hogy kell! Elinditod ott amit szertnél lementeni, de csak házzal eggyütt lehet max a másik városba kiköltözteted! amikor rákattintassz arra a házra ahol laknak azok akiket mentenél előjön egy kis ablak ott van olyan ikon ami olyan mint egy virág nyillal! azt nyomd meg mentsd el nézd meg hova menti aztán lépj ki a játékból telepítsd ahova lementette, indídsd ujra a játékot és a ház a benne lakokkal ottvannak az összes pályán! hú remélem érthetően írtam!