32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8063 igen így van -
#8062 tehát akkor érdemes minden cuccost leszedni,mert az plusszként jelenik meg. -
#8061 1. melette lehet majd megvásárolni -
#8060 Kérdések :
1. Ha letöltöm a VIP-röl pl. azt az uj fajta komputert,akkor azt lehet az eredeti helyett?,vagy mellet pluszba vásárolni???
2. Hogyan lehet többféle cuccosokat venni,mint ami van eredetibe (pl.csak 2-féle TV-van)
3. Hogyan lehet bemenni a PLAZABA ???
HELP ! -
#8059 Müködik a dvd-s sims2 ha kiirom? ( nemugy mint cd-s) Ha igen, melyik változat? CloneCD-s vagy MONEYos? -
#8058 Ja akkor az a baj(nekem 3.33-asom volt!)!
Köszi! -
Romulus #8057 Miért szaggat be a Sims2 amikor bemegyek a belvárosba a plázába? A gépem: 1.8XP,512ddr333mhz,Geforce fx 5600 128ddr.
Ja és médiumon 1024-ben? -
Romulus #8056 Nos tehát a mini image mountold be DAEMON Manager v3.47 akkor menni fog a játék! Régebbi Daemon M. nem megy ez a dolog ezért fontos ,hogy v3.47 szerezd meg! -
#8055 Minden igényt kimerítő infó áradat a Leggy.előfor.kérd. klikkelése után -
#8054 Letöltöttem a MINI IMAGE-st és újra felraktam az eredeti exe-t most mit csináljak,hogy fusson a játék?
Tud valaik olyan The Sims 2-es odalt ahol több Pach is van? -
#8051 Most szedem lefelé majd holnap nyilatkozom, hogy mibe különbözik a cd-shez képest. -
Matheus #8049 de télleg, miben műs a DVD-s verzó, mint a CD-s?? (szal mien extra cuccok vannak benne) jah és kra hogy végre fel tutták már törni ... :D -
#8047 a dvd-s verzió crackelt és jó is a crack. -
#8046 nem a fenet nem! csak ezt a filet kell letoltened bemountolnod ami itt is fent van a FAQ oldalon! keresd meg:MINI IMAGE fájl a letoltesnel talalod meg! -
#8044 Na jó,de crack nélkül el se indul! :( -
#8043 DE NINCS CRACK! NEM ERTED?? ha crackelted, uninstall! es tedd fel ujra, crack nelkul! -
#8042 Nem az építkezéssel van a bajom,hanem azzal,hogy a crack-elt játékot nemtudom pach-elni! -
#8041 EMBER! NINCS CRACK!! MEG A FAQ-N SEM TUDSZ OLVASNI!! NINCS CRACK! ERTED!! Ha megcrackelted a jatekod nem tudsz epitkezni. -
#8040 Lassan rájövök a dolgokra csak nagyon gyenge az angolom!
Valami olyan oldal kéne ahol több letölthető cucc van,mert a fenti oldalon 2 van és azok se működnek a crack-et exe-vel! :( -
#8039 Inkább többet jáccon és nézzen!! Ilyen dolgokra 30 perc játék után rálhet jönni, mi, hogy, miért, hol. -
#8038 Olvasd a FAQ-t itt van a lap tetejen! lass is ne csak nezz!!! -
#8037 jön érted egy autó, azzal -
#8036 Holt tudom mrgnézni a Sim-em korát? -
#8035 Valahogyan lehet spontán bóklászni a városban(elmenni a boltba,városházára vagy csak bóklászni és ismerkedni!)? -
#8034 Hogy tudom meghívni látogatóba?
A munkvátásra rájöttem,de arra nem,hogy hogy kell elmenni melózni! -
#8033 - ha találkozol vele újra akkor igen, illetve vagy benne lesz a telfonon felhívhatók listájában, vagy nem
- sehogy, csak te tudsz hívni látogatókat
illetve ha a szomszéddal játszol, akkor jó eséllyel megjelenik a mukid látogatóba, de akkor nem irányíthatod
- egyszerüen másik munkát vállalsz -
#8032 Végignyomtam a tutorialt!
Ha valakit véletlen elküldtem a találkozásnál utána még tudok vele kapcsolatot tetemteni?
hogy tudok átmenni valakihez látogazóba?
Hogyan lehet munkát váltani? -
#8031 lol budipapír nem kell:D
Nézz az újságban vagy a számítógépen munkát, amúgy meg nyomd végig a tutorialt, sokat fog segíteni neked;) -
#8030 Gyerekek hol tudok budipapírt venni(kell egyáltáln vagy jár a budihoz?)?
Mit csináljak,hogy munkát tudjak válalni? -
#8029 marad a standard megoldás: ctrl+jobb gomb nyomvatart
-
#8028 mert a userek x%-ának egyszerüen nem müködik. csinálhat bármit akkor se. megoldás lehet a más oprendszer, esetleg el lehet játszadozni a video driverekkel, hátha vmelyik jó (és az nem feltétlenül a legújabb) -
#8027 a haz nevével menti
és nem csak a ház van benne, hanem akik benne laknak, azok is -
#8026 meséld mi a gondod -
#8025 Húúúú srácok remélem valaki tud segíteni... történt hogy minap vásároltam egy Logitech vezetéknélküli billt meg egeret... namost egyszerűen nem tudom úgy beállítani az egér középső gombját hogy a simsben menjen fele a kamera forgatás... összevissza állítgattam már annyit sikerült elérni hogy jobbra-balra tudom forgatni a nézetet de sehogy nem tudom beállítani hogy tudjam dönteni is fel-le... egyszerűen megőrülök... olyan beállítások vannak többet között a középső gombra hogy: Autoscroll, Middle button, unviersal scroll... a két scrollosnál megjelenik egy olyan pipálható dolog hogy Use only MS Office compatible scroll... de próbáltam mindenhogy és nem megy!
SEGÍTSEN VALAKI PLÍÍÍÍZZZZ!!!
köszi -
#8024 Szia Devids Pro! tegnap irtam privit neked es kertem benne valamit, megoldhato lenne, hogy ma teljesuljon a keres? -
#8023 De az a baj hogy a 98-at formáztam és helyére raktam az XP-t-512 memóriám van.DE MIÉRT KAPOM EZT:"The application has crashed.The application will now terminate." -
Coolfire #8022 Köszi,kipróbálom.:)Most újrarakom a Simset,úgyhogy mindent elölről kell kezdenem. -
#8021 nagy kár majd megcsinálod újra utána küld el és kirakom:) -
#8019 Javítva kössz hogy szóltál -
#8018 rájöttem hogy kell! Elinditod ott amit szertnél lementeni, de csak házzal eggyütt lehet max a másik városba kiköltözteted! amikor rákattintassz arra a házra ahol laknak azok akiket mentenél előjön egy kis ablak ott van olyan ikon ami olyan mint egy virág nyillal! azt nyomd meg mentsd el nézd meg hova menti aztán lépj ki a játékból telepítsd ahova lementette, indídsd ujra a játékot és a ház a benne lakokkal ottvannak az összes pályán! hú remélem érthetően írtam!