32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8237 Az jó!Ugyanaz a lány lessz az apának,fiunak,unokának,dédunokának,stb... a barátnője!
Mindenki kihal mellölle csak ő nem fog öregedni! :) -
#8236 A cheat-eket hova kell beírni? -
#8235 jahh interju a vámpirral efektus -
Christian #8234 A kamasz gyereknek volt barátnője, de aztán felnőtt, de a lány az nem nőtt fel. Nem is fog? -
#8233 csak addig van szellem amig az urna a házban van?
ha kirakom sirnak akkor még nem láttam -
#8232 8198-cal kapcsolatban vkinek van tapasztalata? -
#8231 Mielőtt megkérdeznéd hol a FAQ...a topik cime, és logoja alatt van egy link, arra kattints. -
#8230 faq -
#8229 -
#8228 Arra jó,hogy használhatod utána a pach-eket és építkezhetsz!
Katints és töltsd le! -
#8227 (...) -
#8226 De mire jó ez?
Mit kell vele csinálni?
Mekkora? -
#8225 Innen -
ent #8224 Ja és hogy kell használni? -
ent #8223 Ezt a mini img fájlt honnan lehet leszedni? -
#8222 Ha Crack-elt a progid akkor se éítkezni se pach-elni nemtudsz!Rakd fel újra az egredeti exe-t és használj Mini Image filet! -
#8221 Tudtok patch-et hozzá, amolyan kockátlanítás érdekelne. :) Leszedtem egy helyről de nem jó, nem stimmel indításkor a krekkes EXE mérete. ??? -
#8220 Rendben,ha kitalálod akkor engem is vegyél fel az igénylők hosszu listájára! -
#8219 Rendben! -
#8218 Na eladtam az urnát a hapsi kipihente magát és egy héten belül újj asszonyt vitt a házba az egyik katonatársa személyében(imádom ezt a játékot!:) ),de vele az a baj,hogy a hapsi mindjárt nyugdíjas lessz a csaj meg még alig felnőtt! -
#8217 ugyanaz a hsz ismetelgetese is torolve lesz
mod -
#8216 ok, de ne kerdezd meg tobbszor!
moderator -
#8215 felnőttekkel mind2 ágyon relax-cudle-try for baby addig probálni amig kis hangot hallasz szex után akkor terhes lett anő aztán majd szül -
#8214 buy modban add el az urnat -
#8213 move_objects on és kitörlöd az urnát -
#8212 Riana, Legensy EZT ITT es MOST hagyjatok abba!
moderator -
#8211 HELP!!!!
Hogyan tudok saját magam babát szülni? Szóval nem adoptálni? Hogyan tudok saját zenéz berakni?
köszi!
Hol tudok butórt letölteni?
köszi! -
#8210 Én még csak a 8179-ben kérdeztem! -
#8209 ha cracket hasznalsz, nem lehet epiteni -
#8208 a szaggatasrol mar nem is beszelve :) -
#8207 Bodyshop
olvass vissza le van irva -
#8206 Nem tudok az urnával semmit kezdeni csak pakolászni,mert a hapsi tiltakozik,de eladni még nempróbáltam!
eltemetni nemlehetne valahogyan? -
#8205 masold ide -
#8204 ezt meg hanyszor fogod megkerdezni? -
#8203 ugyanott
ha megnezed a legtobb cuccnak vannak ertekei. minel nagyobb annal jobb
tehat a dragabb agyon kevesebbet kell aludni, a draga tuzhelyen keszult kajabol kevesebbet kell enni, stb -
#8202 elküldhetem, de még nem találtam ki hogyan. mert egy kockás füzetben van képekkel és körbeírkálva. bár már van ötletem, hogy ki is nézzen valahogy de az sok munka. kéne az a file ahová be kell írni és máris meglenne! -
#8201 az elektromos cuccoknal, olyan kerek bizbasz -
#8199 add el az urnát, talán akkor szellem sem lesz. de ez nem bizti. -
#8198 szerintetek a sleepover az, amival el tudom erni azt, hogy a tini koru simem szerelme a kolok simmel egyutt oregedjen? a masikkal nem tudok jatszani, mert nem lakik sehol, es ha az egyik megoregszik, a masik nem, lottek a nagy szerelemnek -
#8197 Gerekek,ha meghal valaki akkor az urnával és a szellemmel mit kell csinálni?
Wert nekem a hálószobában halt meg az asszony és mindem éjjel szórakozik(pakolgatja az urnát,csapkodja az ajtót,ijeszgeti az embert,stb.....)és így az ember nem tud tölle aludni(mostanában ott alszik ahol végképp elfáradt(utca,konyha,stb...),de ott se mindig hagyja a szellem!)!