Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
nade tényleg vannak itt profik szerintem..
megtehetnék eme szívességet
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
van hozzá német verzön, lene hivatalos fordítás hozzá, adná az ég, aakkor én meg is venném eredetibe
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ténylegel kéne indítani a magyarosítás projektet
vállalom a honlap szerkesztését😛 😄D
Hééé ... tudod mit jelent a LOL ? "Tudod ki a LOL köcsög" ... ez értelmetlen mondat ember. Bizti tisztában vagy a jelentésével ? Nem gondoltam, hogy ez megbánt téged ... pff
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
angolul pikarcnyit sem tudok
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

szerintetek haggyan éccaka, vagy elég lesz suliidõbe itthon hagyni?
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
majd ha egyszer neked is lessz gondod én is jó utat kívánok 
kinek hogy indult meg merrefelé ? meg hogysmint

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^