Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyorsabb voltál 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
I love this game!
Segítsen valakiiiiii!!!!
megvan minden részfájl az 1-es CD-bõl hiba nélkül és ez a kibaszott winrar valami olyan hibaüzenetet ír ki hogy CRC failed: the file is corroupt!
mi lehet az oka ennek?
vagy mivel tudom még kicsomagolni?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Amúgy az Nforce fórumban azt írják, érdemes
a CloneCD-t uninstallálni, ha fent van
(Lenti emulációs software detektálási hiba miatt)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én így csináltam:
alcohollal (1.9.2 build 1705) 4 virt. meghajtót csináltam, mindegyikbe külön bemountoltam a cd-ket. telepítés elkezdése, serial, és ment végig minden simán, a cd-k helyét egyszer sem kellett megadnom.
az alcoholban nálam az emulálásnál és extra emulálásnál minden be van pipálva az "adathordozó típus mellõzése" kivételével.
remélem érthetõ voltam és segítettem
mindenkinek jó játékot!!!
hello
És ingyen van!
Én 100 körül szedtem onnan.!
-Szép, jól kidolgozott garfika
-Profin animált karakterek
-Rengeteg lehetõség mind munka mind szórakozás terén
-Új szõnyegek😊) (régebbi részekben 3 volt)
-Új butorok
-NAgyon jó ötlet az, hogy tudjuk végre mit akar Sim-ünk és mitõl fél!
-Végre hétvége!
És még sorolhatnám...
Nekem eddig nagyon nagyon tetszik és nem hiszem, hogy bármi olyan lehet benne, ami megfekteti ezt a tényállást.
Aki nem ismerné annak magyarázom:
Miután rákatt a sims2-re vagy amire akarsz, utána leszed egy un. torrent fájlt.(ha nem akarná leszedni szedd le Flash-get-tel) Majd egy Bittornado nevû progit kell leszedni(google
) és ha lejött mind2, és BT is felvan telepítve nincs más dolgunk, mint 2szer katt a leszedett Sims-es torrentfájlon, és már tölti is le. carpe diem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
smsweb.atw.hu:1000
nev
pass
nekem kezdésbõl van néhány rossz élményem a sims2-vel kapcsolatban
:
Az elsõ: nincs meg
És a másik: Letöltöttem egy suprnova nevû helyrõl egy body creator 200 megás progit, és leszedett egy rar-t, amit sajnálatos módon nem sikerült kicsomagolnom, mivel jelszavas...

carpe diem
lásd: Lagsters topig