32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8277 .....ott tartottunk, hogy nem tudom feltenni a "pucérító" peccset.... miért? SOS! -
bumbi #8276 Daemon Toolsba segitsen vki+mini image!!! -
pippo88 #8275 Nem akar működni a miniimage... -
bumbi #8274 teli van minden parkolokkal, nemhiaba csinaltak, ugyhogy szerintem a kiegeszitöben lesz. Ja, olvastam h az elsö kieg. a sulival fog csinalni vmit -
bumbi #8273 nem tok kijelölni semmit
Lécci
olvastam az elözö oldalt, es latom mindenki sztorizgat.
en nem nagyon jatszottam az 1 L, ezér még új vagyok
Na kétszer kinyírtam a dont, 3* csináltam sajátot.
Beköltözik, elkezd fözni, erre kigyullad, nincs telefo, füstjelzö, nem kezdi L oltani magatol, csak sipakol és meghal...
-
#8272 szerintem nincs benne kocsi -
#8271 Miért neked sikerült már kocsit/egyéb saját közlekedési ezközt venned? -
#8270 Rákattintassz a Daemon Tools ikonjára és mindig a legfelső menüpontot választod! -
#8269 Mhh.. amúgy hallotam olyat, hogy lehet új kocsit venni vagy mi?! Ez igaz?! -
#8268 nem tudom még sose értem el hogy ottmaradt volna
nyilatkozzon akinek a gyereke magánsuliba jár pls:)
-
bumbi #8267 Hali
Leszedtem a Daemon Tools-ot meg a mini image filet, de nem tom egyiket se, hogy mükszik, vagy mit kell vele csinálni..
Lécci
ja, házasodni hogy lehet? -
#8266 Na jó,de ezzel még nem sokra megy szegény!(A suliban lehet barátkozni és szerelmesnek lenni othon már prolémás a dolog!)! -
#8265 gondolom a gyerek nem megy suliba hanem a tanár jön hozzá -
#8264 Szóval: letöltöttem ezt a MINIBACKUPIMAGE valamit. Beszedtem az Alcoholba. Látom is, hogy egy full lemez emuláció, elolvastam az nfo-ját és ennyi? Mire jó? Nekem eddig is futott! Csak a "csupaszító" peccset nem tudom használni...... MIÉRT? -
#8263 Mikor leteszel egy telket, akkor rákérdez, hogy community vagy a másik legyen... -
pippo88 #8262 Üdv!
Annyit kérdeznék, hogy csináltam új várost (Bp-t), hogyan lehet bele community lotokat tenni? pl. plaza, mozi, ilyesmi?
Légyszi segítsetek!
Köszi -
#8261 Nem tudok a pincébe cuccokat rakni. Mi lehet a baj? -
#8260 Semmi baj!
Csak azért jeleztem,hogy én nemtudom,mert nekem volt címezve a hozzászólás! -
#8259 bocs véletlenül rád kattintotam bárkitöl kérdem aki tudja -
#8258 Én ilyeneket nemtudok!Kérdezd Riana-t! -
#8257 Én a headmester értelmét kérdeztem!
Az öregedés kikapcsolását értem és elfogadom bár én nemtenném! -
#8256 az az élet elixir hol van a játékban? -
#8255 nem öregedik meg a simsed hanem felnőtt maradfel tudjan yugodtan nevelni agyerekeit, el tudja érni a megfelelő poziciokat, tanulnivalokat
Marad ideje szorakozni, be tudja hozni az ifjuságot tudásilag hisz a gyerekkel szemben rettenetesen le van maradva egy felnőtt:)
Hátrány:
ha közben születik kisbaba addig nem nő fel amig vissza nem kapcsolod az öregedést:)
Dehát ezt mindenki tapasztalja ki hogy hogy szeretne játszani
Én szeretem kikapcsolni mert ha normálisan öregszik semmire sincs idő és én több ideig szeretnék felnőttel játszani mint azt a játék engedi.
szoval én keveslem a gép által engedélyezett felnőttidőt
-
#8254 MIKE megvan akérdésedre a válasz
mi az a sleepover (a tinknél lehet a propose-ban)?
"Az, hogy nálad maradjon éjszakára, szóval nem fog este magától elmenni."
(egy másik fórumról idéztem ezt is :D ) -
#8253 És ennek van valami gyakorlati haszna? -
#8252 nem öregszik csak az akivel játszol szoval ha azt akarod hogy a barátnő is öregedjen akkor vele is kell játszanod
vagy kapcsold ki az öregedést és akkor a tiéd se fog -
#8251 a headmesternél haelérsz 90 pontot: seggnyalás, ház megmutatása, főzés akkor a gyereked magániskolába mehet -
#8250 na most olvastam egy másik fórumon:
"Ha az aspirationt a fortune-ra állítod, akkor a simed ha éppen nincs semmi dolga kimegy koldulni." -
#8249 Kinek mit dolgozik a Sim-je? -
#8248 Katt a Leggyakrabban előforduló kérdések-re és ott a letöltéseknél találsz,de csak akkor tudod felrakni,ha nem crackelted a játékot! -
#8247 ja akkor kössz a helyesbítést:) -
#8246 Ez igaz csak idegesítő,ha az ember olvassa,hogy valaki egy ilyen "könnyü" játék-al is csalni akar! -
#8245 vtrl+shift+c (nempedig alt) -
#8244 ejj hát nem lett volna egyszerübb mint körbemagyarázni? -
Drbluess #8243 Működő, no censor patch nincs még valahol?
Na telefonomon meghívtam egy bizonyos Headmaster nevű fickót de, mit akar Ő valójában valaki, tudja?
-
#8242 alt+ctrl+c -
#8241 mindneki ugy csal, ahogy akar, szive joga -
#8240 Dolgozz(menny el katonának az alapbol jól keres,ha szerencséd van 4-5-ös szintü melónál már egy 1000-est is kereshetsz naponta!)és lessz pénzed!
Éhen halni nem fog a Sim-ed és egy kis pénztelenséget kibírsz! -
#8239 Hát de muszály építettem a házam és elfogyott a money-m! -
#8238 Te csalni akarrsz egy olyan játékban,mint a The Sims 2(én semmiben se csalok,mert az megöli a játékélményt)?
No Comment!!!