Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
nekem 2.1es cerka, 640ddr, gef3ti200 (128 mb), és qrva jól fut 😊

Boldog Karácsonyt!

Sztem jól el fog zötyögni..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát azért az macerásabb volt egy kicsit ott a .bin-t kellett patchelni.😊Itt azért egyszerûbb csak erre a három progira kell ügyelni.😊

Carlos
Télleg, hogy csatlakozzam a lámerekhez!
Ezen hogy fog menni?
2Ghz Cerka, 512 DDr, Ti4200.

Þór vígi þessi rúnar

Hmmm...egy elégedett vásárló..😊))

Carlos
Mint annó a superstarban??? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Hentes Bill
akinek kéri a helyes cd-t a game, és daemon tools-sal tolja, az szedje le a legfrissebb verzsönt innen, majd az emulationnal all options on, és lám, megy a játék

Boldog Karácsonyt!

RemX
OKsi nekem már mûködik!!! leírom hátha másnak is lesz probléma ezzel! Szal én újraíndítottam a gépet, felraktam a Daemon 3.44-et és most már megy! QRVA JÓ A JÁTÉK!!! NAGYON TETSZIK!!!!!!! és bár tartottam tõle 1024*768-ban Minden FULLON tökéletesen akadás nélkül futkározik! SIMS RULEZZZZZ!

Hát a daemon az alkohol és a clone cd szokott összeugrani.Én anno úgy csináltam,hogy mount 3.43 daemon tools,látom megy,daemon ficc.Fel alkohol 1 cd safedisc 2/3 opcióval kihegesztve a többi simán.És vígan megy.(remélem nincs benne másolásvédelmi bug)

Szewa!Már nálam üzemel..én nem tom nekem nem volt semmi bajom vele,csak paráztam nehogy az .exe min. konfigra legyen állítva.De hála az égnek nincs.Úgyhogy tolom 1000-el..már az elsõ gyereknél tartok..😊

Carlos
Most húzták ki a fogam. Úgyhogy depis vagyok!
Mizu a gammával? Valami álltalános hiba, amirõl tudnia kéne az egyszerû halandónak, hogy ne akadjon el az install közben/elõtt/után?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Daemon Tools.

Þór vígi þessi rúnar

Hidd el, minden maximálisan optimalizálva van a gépemen. Egyetlen gyenge pont talán a magyar XP... 😊
Rájöttem, hogyha az Alcoholból kiszedem a mountolást, akkor a Sims2 csak annyit ír ki, hogy nem találja a CD-t. Ezekszerint elképzelhetõ, hogy ezzel van a gond. Mivel is lehet még mountolni? CloneCD?

Hát itt alaplapi drivertõl kezdve minden lehet.

Akkor passz...sajna nem megy.Én mondjuk úgy csinálnám,hogy szûz partícióra telepíteném a legszükségesebbekkel.Mert minden szar szoftver összeugorhat a háttérben.

Akkor más lesz a gond, de sajnos nem tudom mi.

Nekem is 4.9 catalyst van fent es nincs problema.

Igen, semmi probléma nem volt vele.

A konfig elég dx9c kell neki,alcohol jó..én a catalystre tippelek.Monnyuk nekem nvidiám van,nem ati-m úgyhogy ez csak tipp.Valami viszont csúnyán betesz neki.Hiba nélkül ment fel?

Elõrebocsátom, hogy visszaolvastam olyan 5-600 hozzászólást, de sajnos nem találtam választ a kérdésemre. Szóval ne kövezzetek meg, ha már volt róla szó, elõfordulhat, hogy átsiklottam felette.

Ezzel találkozott-e már valaki a játék indításakor:

Fent van a Catalyst 4.9 és a DirectX 9.0c is, a konfigom leírása pedig itt olvasható az aláírásomban. A CD bemountolásához az Alcohol 120% 1.4.8. Build 1222-t használom.
Tud valaki segíteni?

Véletlenül,mikor nyomkodtam a gombokat amiatt a hülye kameranézet miatt..😊Jó dolog lehet,de én annak is örülök,hogy így eldöcög.Nekem személy szerint most nem kell home-video.Monnyuk az nagy szám lehet,mikor saját magad nézed a tv-ben..😊

Ja nem is mondtam.Beigazolódott az összes félelme az emberemnek(jól elb@sztam),erre jött a dilidoki...hát az csúcs..😊)Monnyuk utána a platina módig meg sem álltam..😊

Pfff...azt fogják mondani lekoppintottalak..😊

Ennak nagyon jó az idõbeosztása,minden belefér a napodba ha jól csinálod.Pölö egy órával meló elõtt kényelmesen le tudsz zuhizni és kajálni.

picivel jobb az idõbeosztás...ugyanus nekem telejsen lennt volt az energm, 8kor lefeküdtem, és hajnal1kor már felébredt mert teljesen feltöltõdött 😊
reggel 8kor mentem munkába, fél 6kor keltem, lezuhanyoztam, elmentem wc-re, kajáltam valamit, és még tévét is tudtam nézni 😊

Remélem ez nem lessz olyan irreális idõbeosztású mint az elsõ. Amiatt nem jáctam vele. Tököm ki volt hogy egy általános reggeli készülõdés(WC/mosakodás/reggelli/kávé) elvette a fél napot és emiatt állandó gondok voltak.

"vessetek a mókusok közé" :)

hehe átmegy a topic másik témába 😊 ALLERGIÁSOK GYÜLEKEZETE 😊

Huh basszus ELVILEG én sem vagyok allergiás de egész nyáron minden bajom volt(tüsszögök,láz,orrfújás,stb..),tényleg van benne valami...

köszike :-) én se votlam allergiás, legelõször múlt évben jött ki, elõtte semmi bajom nem volt :-) Zso te dolgozol?

ZsZso
izgi, tegnap én is rosszul voltam (pedig ELVILEG nem vagyok allergiás) ... ez a nyár valahogy nagyon brutálisra sikerült (így allergia szempontból).
Jobbulást 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

hát én még nemnagyon tudtam vele játszani, ugyanis kijött a parlagfû allergiám, és felment a lázam 39re :-) de majd most kipróbálgatom :-)

cenobite
Tényleg, aki már játszik vele: Ti vettetek már fel kisfilmet a simek-rõl? Mert állítólag azt is lehet. Én még nem tudtam kipróbálni, mert hajnal 2-3 körül jött le, most meg ugye dolgozóban vagyok...

gamertag: kenobita

Deamon Tools 3.44
és legalább ez a daemon

cenobite
Van fent a gépeden Clone CD progi? Mert többeknek az segített, ha azt uninstallálták.

gamertag: kenobita

RemX
DE basssszus! Insert Correct CD-rom-ot ír ki!!!! JAJ HELP MÍÍÍÍ! már úgy ki akarom próbálni!

de elég

RemX
beraktam, de a nyomi kéri a cdt.... mármint bemountoltam Daemonnal.... az nem elég? de azzal is installáltam

Hmuda
Nekem nem kellett crack. Az elsõ CD-vel nekem elindult minden probléma nélkül.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mivel nincs még crack ezért tedd be az elsõ cd-t és megy 😊

RemX
Minden probléma nélkül feltelepítettem, de nem találok cracket hozzáá... ezért kéri a Cd-t indításnál... 😞 Miért van ez??? Hol a Crack?!?!?!

Nem a fenét.Elég az,így van ritmusa a játéknak.Tudod milyen nehéz a csecsemõt úgy nevelni,hogy végig zöld maradjon(állapotjelzõ).Állandóan figyelni kell rá vkinek,egyedül csak akkor jó mikor zzzzzz...de néha akkor is sárgul.Etetni,jáccani vele,pelenkázni,büfiztetni,ringatni és kimosni a füstöst.Hidd el olyan érzésed lesz mintha sosem akarna felnõni.Na az én lányom már toddler korban van,mindjárt kiderül,hogy az milyen macerás...😊

bon
Nekem nincsenek töltési gondjaim a játékkal (1GB Ram-om van). Nagy valószínüséggel nállad lesz gond az xp-vel. Nállam minden arc tökéletesen látszodik (FX5900-as kártya). Töltést játék közbe nem vettem észre miután beadja a családom. A játék idõnként egy kicsit beszaggat nálam. Mondjuk futt a háttérben a messenger, Symantec antivirus, Norton internet secuity, Flashget stb. A beszagatás nem zavaró.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mike at home
Tapasztalataim:

Alcoholos emu. mellett CloneCD leszedesevel telleg mexunik a "CD/DVD emulaciot talaltam" problema

512 mega rammal, nalam XP alatt a krealt csaladnak nem latszottak a arckepei az erre hivatott kiskockakban, illetve a csalad betoltesekor is ures maradt a helyuk.
XP alatt iszonyat sokat tolt, iszonyat sokaig ment, kozben szimulalja, hogy lefagyott 😊 olyan mintha a helyi halon, vagy interneten akarna kavarni vmit, a programok akkor szoktak igy viselkedni
A kulonbozo butordarabok feljovo ablakara is neha percekig kell varni.

Ezzel szemben win98 alatt gyors, lenyegesen kevesebb ideig tolt, a felbukkano ablakoknal sem all le egy pillanatra sem.

A Jatekkal kapcsolatban csupan egyetlen felelmem van, a felnottek 30 nap napja (vagy kolkok 8 napja - vagy 7? mar nem tudom) semmire sem lesz eleg

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

fhsasa
na skacok vki hipphopp nem fordítaná le? szerintem sokaknak nagy szivességet tenne vele

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fitutufi
nah lejött a sims2 feltettem el is indult simán 1. cd-vel kiválasztottam a környéket betöltötte a teret és a familyát is de lefagyott de még nem néztem nagyon körbe mert sietek suliba ugyhogy majd ha hazaérek mondok véleményt úgy 2 körül
sry

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Azt mondja, hogy nem talál directx 9.c kompatibilis grafikus adaptert.Mi a lószar ez basszus????????? ATI9800, a legfreissebb 4.8-as catalyst driverrel neki nem elég kompatibilis? Elmehetnek ezek a jó édes...
Help17
KINEK VAN MÁR MEG? ELKÜLDENÉ POSTÁN NEKEM? FIZETEK ÉRTE 😞
[email protected] légyszi!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

pluhi
Nekem semmi gond nem volt vele. Daemon Tools-sal raktam fel, nem ugatott, megy simán, CloneCD is fenn van. Alcohol nincs. Érdekes. Nem is töltöget olyan vészesen sokat, viszont közben swappelget. A graf szép, animok is. Benyomtam a tutoriált, majd elkezdtem valami nõcsábász palival, hát a csaj épp csak nem feküdt alám az elsõ 5 percben. (Bár lehet az is ment volna, csak nemtom hol van a gomb ). Mintha be is költözött volna pikpakk. Azért unokaöcsémnél gázos lesz GF2-õn, majd meglátjuk. Engem nem fogott meg az elsõ rész sem, ahogy nézem ez se fog.
Adri
Ja és a bibi a clon cd-vel volt ugyhogy köszönet annak aki szolt na meg a regisztrit is áttírtam és tutkó nagyon

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Adri
Igen elindult

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)