32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#8371 lehet:) -
pippo88 #8370 Nekem az istenért se akar működni a mini-image...Pedig mindenhogy megpróbáltam :(
tiniként eltudok költözni a családomtól?
és ha van egy tini csaj barátnője és lakik is vhol, akkor felnő majd? -
#8369 Én már föl is tettem és ! -
#8367 Persze! Most kezdem a sorozatgyártását. :-) Ez kell mindenkinek az osztályból. -
#8366 Ugy is megy a money dvd-s ha kiirom? -
#8365 lehet -
Bircsike #8364 Ruhákat lehet készíteni magadtól? -
#8362 Ez csak tipp, de a falaknal igy mukodik, lehet hogy itt is. A kellekeket el tudod adni, az nemgond. (megfogod berendezo modban es delete) A medencet pedig az epito modban talan ugy lehet eltunteni, hogy ugyanugy csinalsz a medence teruleten mintha epitenel oda medencet, de kozben nyomod a ctrl-t. Ekkor "visszaveszi" es meg penzt is kapsz erte. A falaknal igy mukodik, medencenel is talan, de meg nem probaltam, csak tipp... -
Jasper #8361 Helló!
Segítségre lenne szükségem,építettem egy medencét,de most lekéne bontani csak azt nem tudom hogy hogyan.Hát ha valaki tudja. -
Bircsike #8360 Honnan lehet leszedni azt a cuccot amivel a cenzúra eltűnik? (Fürdés,vécézés közben) -
Coolfire #8359 Meg mondjuk mindkettőtöknek az üzi tartalmát kellett volna először értelmezni,és rájöttök,hogy a következő üzike szól a cd és dvd-ről.:) -
#8358 ok akkor mind1! -
#8357 ráadásúl csak annyit jegyeztem meg hogy semmi külömség a cd-és és a dvd-s verzió között!nem kelll így lehurrogni a másikat -
Coolfire #8356 egyáltalán nem válasznak szántam,hanem az elmúlt 3 nap összefoglalásának..na lezárva. -
#8353 mér akadtál ki ennyire? feltett egy egyszerű kérdést és kapott rá egy egyszerű választ! -
#8352 senki nem szállt rád, viszont a kérdésem sem neked szólt, ami okán kioktató stilust öltöttél.
peace, bye. -
Coolfire #8351 Ez nem mentalitás kérdése.Erről nem fogok vitatkozni senkivel.Viszont asszem azért írtuk a FAQ-t,hogy segítsünk másokon.De mikor a rögtön bevillanó kék betűkre senki nem tud kattintani az röhejes.Én nem a játékbeli kérdésekre gondoltam,hanem a warez-verza "sajátosságaira".A játékbeli segítségkérésekre mindigis szívesen válaszoltam,persze,ha tudtam.Úgyhogy le lehet szállni rólam. -
Coolfire #8350 Igen 2 verza van dvd-ből.A Money-s a krekkes,és az flottul megy.Csak a cd-hez meg nem jó.:(Azt nem értem a cd-shez már miért nem írtak egyet.Ugyanaz a védelem. -
Coolfire #8348 Háj ismét!Én nem tudom mennyi látássérült ember jár erre,de ez már borzalom.Vagy ennyire értelmezhetetlen az a rohadt FAQ?Mindjárt átírom egy DT használati utasítással is.Mondjuk a mount image és az emulation options all elég egyértelműnek látszik.Vagy mégsem?Egy ideig olyan szépen mentek a sztorizások,hogy szinte sajnáltam,hogy éppen akkor offline voltam.De előtte és utána,hát vmi félelmetes.Na mind1 megvárom Sipőcz kollega tábláit és csinálok egy tippes faq-t,ha úgy jó.Vagy szólok a moderátoroknak,hogy cseréljenek nagyobb betűméretre a bannerben. -
#8347 nincs, csak volt olyan dvd verzió, amihez nem kellett crack. -
#8346 Nem art ha kerites is van kozte amennyiben a szabadban van = Nem art ha kerites is van korulotte, amennyiben a szabadban van
Sorry, de reggel van meg;] -
#8345 Kijelolod a teruletet ahova a medencet akarod. Nem art ha kerites is van kozte amennyiben a szabadban van. Egy kapu sem art, hogy a hazbol ki lehessen oda menni. Aztan telepakolhatod mindenfele nyugaggyal, ugrodeszkaval, stb. -
#8344 Van valami jelentőssége? -
#8343 igen! -
#8342 money verzió? -
Christian #8341 hogylehet úszómedencét csinánékolni? -
#8340 Leszedtem a dvd-s verziót, de semmi külömbség nincs a cd-s verziotól, ha csak az nem hogy ennek a krekkje jó! -
#8339 "-ugyanúgy néz ki a maximálisan kigyúrt személy mint aki nem erősítet soha"
hát barátom akkor nagyon rossz a szemed, igen is látszik hogy izmosabb, pl ha félmeztelen -
#8336 A dolgok amik nem jók.
-nem öregednek a város többi lakói
-ugyanúgy néz ki a maximálisan kigyúrt személy mint aki nem erősítet soha
-nincs elég tárgy
-
#8335 lehetoseg van galeria hasznalatara is itt az sg-n -
#8334 Es ha lehet, maradj egyszeru fileneveknel, nem kell bele mindenfele "dekoracio" ;] -
#8333 iaro.srv.hu-ra töltsd fel a képet, de ne bmp-t, hanem jpg-t, mert annak nagyon kicsit a mérete, és onnan linkeld be a cuccot -
#8332 najo majd vki törölgesse a sikertelen probálkozásaimat pls -
#8324 Passzolok, lovesem sincs. -
#8323 meg egy felvetes:
szerintetek osszehazasodhatnak-e?
adott egy apuka fiaval
adott egy anyuka lanyaval
apuka - anyuka egybekel
fiu - lany teso lesz, igaz ugye nem verszerinti
fiu - lany osszehazasodhat? -
#8322 na jo, megyek, gyartok csorikamnak egy masik csajt, aki lakik is valahol -
#8321 mondjuk eleg lenne, ha odakoltozhetne -
#8320 Ja ertem. Nagyon remelem hogy az elso peccsek alkalmaval irnak egy olyan scriptet, amely a jatekhoz igazitja a kornyezetet is, es akar kalkulalva, akar random, de megprobalja a szomszedok eletet/oregedeset es utodlasat szimulalni. Mert igy telleg furcsa, hogy ugyanazzal a bejaronovel kezdett ki a dedunoka is, es a nagypapa is. (vagy csinalok egy uj falut vampirtanya vagy hegylakopark neven, es nincs gond;])
Ertem a buszos gyerek problemat, ez esetben sajnos tenyleg nincs mit tenni ugy nez ki. O orok fiatal lesz, es mint olyan, korlatozott dontesekkel. Remelem hogy ezt a statikus vilagot javitjak majd valahogy... -
#8319 ugy tunik igen -
#8318 find own place
es akkor elkoltozik
mondjuk lehet, hogy a tini koru simek is le tudnak koltozni
nemtom
meg talan ossze is tudnak koltozni, ha laktak valahol eredetileg is
ezt le fogom tesztelni