Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ezen hogy fog menni?
2Ghz Cerka, 512 DDr, Ti4200.
Þór vígi þessi rúnar

Boldog Karácsonyt!
Mizu a gammával? Valami álltalános hiba, amirõl tudnia kéne az egyszerû halandónak, hogy ne akadjon el az install közben/elõtt/után?
Þór vígi þessi rúnar
Rájöttem, hogyha az Alcoholból kiszedem a mountolást, akkor a Sims2 csak annyit ír ki, hogy nem találja a CD-t. Ezekszerint elképzelhetõ, hogy ezzel van a gond. Mivel is lehet még mountolni? CloneCD?
Ezzel találkozott-e már valaki a játék indításakor:
Fent van a Catalyst 4.9 és a DirectX 9.0c is, a konfigom leírása pedig itt olvasható az aláírásomban. A CD bemountolásához az Alcohol 120% 1.4.8. Build 1222-t használom.
Tud valaki segíteni?
reggel 8kor mentem munkába, fél 6kor keltem, lezuhanyoztam, elmentem wc-re, kajáltam valamit, és még tévét is tudtam nézni 😊
"vessetek a mókusok közé" :)
Jobbulást 😉
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
gamertag: kenobita
és legalább ez a daemon
gamertag: kenobita
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Alcoholos emu. mellett CloneCD leszedesevel telleg mexunik a "CD/DVD emulaciot talaltam" problema
512 mega rammal, nalam XP alatt a krealt csaladnak nem latszottak a arckepei az erre hivatott kiskockakban, illetve a csalad betoltesekor is ures maradt a helyuk.
XP alatt iszonyat sokat tolt, iszonyat sokaig ment, kozben szimulalja, hogy lefagyott 😊 olyan mintha a helyi halon, vagy interneten akarna kavarni vmit, a programok akkor szoktak igy viselkedni
A kulonbozo butordarabok feljovo ablakara is neha percekig kell varni.
Ezzel szemben win98 alatt gyors, lenyegesen kevesebb ideig tolt, a felbukkano ablakoknal sem all le egy pillanatra sem.
A Jatekkal kapcsolatban csupan egyetlen felelmem van, a felnottek 30 nap napja (vagy kolkok 8 napja - vagy 7? mar nem tudom) semmire sem lesz eleg
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
sry
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
[email protected] légyszi!
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
). Mintha be is költözött volna pikpakk. Azért unokaöcsémnél gázos lesz GF2-õn, majd meglátjuk. Engem nem fogott meg az elsõ rész sem, ahogy nézem ez se fog.

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)